4**** hotel ved havet

Toscana

Flyrejser
8 Dage

Kombiner det smukke Middelhav med kulturelle oplevelser og god italiensk mad. På denne rejse kommer vi godt rundt om Toscana og bor på lækkert hotel ved den toscanske kyst.

Det er som om, at det bedste af Europa er koncentreret i Toscana. Indenfor få kilometer finder man flere af verdens smukkeste byer, og man skal ikke være længe i Lucca eller Firenze, før man betages af deres skønhed. Naturen og landsbyerne i Cinque Terre er som specialdesignet til kunstmalere. Landskabet er bølgende og grønt, og af jorden får man de råvarer, der har fået det toscanske køkken til at gå...

Kombiner det smukke Middelhav med kulturelle oplevelser og god italiensk mad. På denne rejse kommer vi godt rundt om Toscana og bor på lækkert hotel ved den toscanske kyst.

Det er som om, at det bedste af Europa er koncentreret i Toscana. Indenfor få kilometer finder man flere af verdens smukkeste byer, og man skal ikke være længe i Lucca eller Firenze, før man betages af deres skønhed. Naturen og landsbyerne i Cinque Terre er som specialdesignet til kunstmalere. Landskabet er bølgende og grønt, og af jorden får man de råvarer, der har fået det toscanske køkken til at gå sin sejrsgang verden over. Vores base i Tirrenia er et godt 4-stjernet hotel ved havet, så når du kommer hjem fra en af de mange udflugter, kan du gå ned og nyde aftensolen over Middelhavet fra hotellets sandstrand.

 
Kort over Italien

Datoer og priser

Vent lidt, mens vi finder datoer og priser

Tillæg pr. person

Dobbeltværelse med balkon
600,-
Eneværelse
1.200,-
Eneværelse med balkon
1.800,-
Pladsreservation i transfer- og udflugtsbusser, række 1-3
250,-
Afbestillingsforsikring
445,-
Obl. administrationstillæg
69,-

Rabat pr. person

Brorabat · Rejsende fra Bornholm, Fyn eller Jylland
250,-

Ekstraarrangementer

Elba
695,-

Inkluderet i prisen

 • Fly København-Firenze t/r
 • Alle skatter og afgifter
 • Transfer lufthavn-hotel t/r 
 • 7 nætter på Grand Hotel Continental****
 • 7 x morgenmad (2.-8. dag)
 • 1 x toscansk frokost med vin (7. dag)
 • 7 x middag (1.-7. dag)
 • Byrundtur i Pisa 
 • Tur med turisttog i Pisa
 • Entré til katedralen i Pisa
 • Besøg i Cinque Terre
 • Byrundtur med lokalguide i Firenze
 • Byrundtur i Lucca
 • Besøg på agriturismo
 • Dansktalende rejseleder på hele rejsen

Bemærkninger

Ekstraarrangement bestilles sammen med rejsen og gennemføres ved min. 15 deltagere.

Dagsprogram

1. dag: Firenze

Afrejse fra København med Vueling direkte til Firenze. Herefter har vi en kort køretur på ca. 90 kilometer til vores hotel i Tirrenia.

2. dag: Pisa

Vi bor bare 18 kilometer fra Pisa, og vi skal naturligvis se den enestående Piazza Miracoli. Vi har inkluderet entréen til den smukke domkirke, der blev påbegyndt i 1064. Løbende, gennem århundreder, er der blevet kælet for katedralen, og i 1100-tallet kom baptisteriet til. Verdens måske mest kendte (skæve) klokketårn stod, efter næsten 200 års byggeri, færdigt i 1350. Sammen med katedralen og baptisteriet udgør Det Skæve Tårn en næsten ufattelig smuk treenighed som vidnesbyrd over Italiens og Pisas storhedstid. Men Pisa gemmer på mere. Bare 500 meter fra pladsen ligger Arnofloden, som også passerer Firenze. Her finder vi Pisas middelalderkvarter, og med turisttog kører vi en tur gennem byen. Derefter er der god tid på egen hånd til at finde en hyggelig restaurant og nyde den smukke by.

Det skæve tårn i Pisa.
 

3. dag: Besøg i Cinque Terre

En smuk naturoplevelse venter os i Ligurien nord for Toscana. Her skal vi besøge Cinque Terre, der består af fem landsbyer, som nærmest er mejslet ind i klipperne. Vi går en tur i området, og det kan være en god idé at medbringe godt fodtøj. Vi har god tid til frokost på egen hånd i enten Manarola eller Riomaggiore, hvor de smukt beliggende restauranter serverer lækker, italiensk mad. Om eftermiddagen kører vi retur til hotellet.

Cinque Terre.

4. dag: Firenze

Når det drejer sig om kunst og storslået arkitektur, kan kun få byer i verden konkurrere med Firenze. Byen er en af Italiens smukkeste og med rette berømt for sine talrige bygninger og monumenter fra middelalderen og renæssancen. Det er ikke en museumsby, men en levende by med et rigt kulturliv. På spadsereturen gennem byen passeres Santa Croce-kirken og domkirken, som krones af den fantastiske kuppel. Vi besøger den store, berømte plads, Piazza della Signoria med kopi af Davidstatuen og kommer forbi den gamle bro Ponte Vecchio ved Arnofloden. Eftermiddagen i Firenze er på egen hånd. 
Ponte Vecchio i Firenze.

5. dag: Lucca

I dag besøger vi vores charmerende naboby Lucca. Her nyder vi stemningen i fæstningsbyens utroligt velbevarede bykerne, der er omgivet af en ringmur. Fæstningsværket er magnifikt, og det er en fornøjelse at gå en runde på ringmuren og nyde byens tårne. Mange af indgangene til byen står intakte tilbage, som de så ud i middelalderen og renæssancen. I aften serveres en toscansk menu på hotellet. (Bemærk: Denne middag kan placeres på andre dage afhængig af restauranten).
Lucca.

6. dag: På egen hånd eller Elba

Nyd dagen på hotellet og i Tirrenia, eller deltag på en spændende ekstraudflugt til øen Elba.

Ekstraarrangement: Elba
80 kilometer syd for Tirrenia ligger øen Elba. Selvom øen kun er på størrelse med Møn, rummer den et væld af oplevelser. Vi ankommer med færge til øens største by, Portoferraio. I den gamle, charmerende bydel og ved de store fæstningsanlæg mærkes øens brogede historie. Napoleons ni måneders ophold på Elba i 1814 har sat sit præg på øen. Vi besøger Napoleons villa San Martino, inden vi kører til Elbas smukkeste by, Capoliveri. Undervejs spiser vi frokost (på egen hånd) og fornemmer øens barske natur. Vi er hjemme først på aftenen. 

Napoleons hus på Elba.

7. dag: Frokost og vin i det grønne

I dag tager vi den med ro. Vi skal se det bølgende toscanske landskab, som Toscana er så berømt for. I en lille familiedrevet agriturismo tager Teresa imod og serverer en dejlig, traditionel toscansk frokost med alle herlighederne fra egnens køkken, som i høj grad kommer fra familiens egen produktion. Teresa er stolt af familiens store køkkenhave og viser gerne interesserede rundt.
 

8: dag: Hjemrejse

Om morgenen går turen mod lufthavnen, hvor vi med Vueling flyver hjem til København.

Hotelinformation

Grand Hotel Continental ****
Læs hotelbeskrivelsenSkjul hotelbeskrivelsen

Flot 4-stjernet hotel i Tirrenia ved stranden 18 kilometer fra Pisa. Tirrenia blev bygget af Mussolini i 30'erne som en mønsterby. Han kaldte den Middelhavets perle. Vi bor i gåafstand til butikker og caféer i den lille badeby. Hotellet har en lækker olympisk pool og egen strand med liggestole til hotellets gæster. Poolen er åben fra 1. maj til 30. september (længere tid i godt vejr), og stranden er bemandet  fra 10. maj til 20. september. Værelserne har aircondition, tv, minibar, sikkerhedsboks og WiFi samt badeværelser med bruseniche og hårtørrer. Værelser med balkon mod tillæg. Middagene står på gode, valgfrie, italienske 3-retters menuer og stor salatbuffet.

Læs mere om hotellet her.
Poolområdet på Grand Hotel Continental i Tirrenia.