Nyt, 4-stjernet hotel!

Madeira · Atlanterhavets paradisø

Flyrejser
9 & 10 Dage

På Madeira møder du en rigdom af farvestrålende blomster. Vi bor i Funchals populære Lidoområde på et skønt og nyt 4-stjernet hotel. Du kan komme afsted i enten 9 eller 10 dage på alle årstider, der hver især har sit eget blomsterflor at byde på.

På Madeira, der ligger lidt nord for De Kanariske Øer, findes en overdådighed af eksotiske frugter og farverige blomster. Det er let at forstå, at Madeira i 2015 vandt en rejsepris for at være verdens førende ø-destination! Madeiras milde klima og rene luft gør den portugisiske ø til et eventyrligt rejsemål året rundt. Uanset hvornår du...

På Madeira møder du en rigdom af farvestrålende blomster. Vi bor i Funchals populære Lidoområde på et skønt og nyt 4-stjernet hotel. Du kan komme afsted i enten 9 eller 10 dage på alle årstider, der hver især har sit eget blomsterflor at byde på.

På Madeira, der ligger lidt nord for De Kanariske Øer, findes en overdådighed af eksotiske frugter og farverige blomster. Det er let at forstå, at Madeira i 2015 vandt en rejsepris for at være verdens førende ø-destination! Madeiras milde klima og rene luft gør den portugisiske ø til et eventyrligt rejsemål året rundt. Uanset hvornår du besøger den smukke ø, er der et orgie af farver og dufte!

Her fører snoede veje gennem mange tunneller til bjergrige skovområder, idylliske landsbyer, frodige terrasser og stejle klipper ved det brusende Atlanterhav. Udover at vi tager på spændende udflugter, er der under opholdet sat god tid af til, at du også kan nyde en dukkert i hotellets pool, en slentretur langs havet ved solnedgang og måske en drink inden middagen. Du kan også vælge at tage på ekstraarrangementer, der blandt andet byder på levadavandring gennem et smukt landskab til lyden af vandets rislen eller forkælelse med en elegant afternoon tea på det eventyrlige luksushotel Reid’s. Med lokalbus kommer du nemt til Funchals gamle bydel med snævre og stejle gader, der prydes af hyggelige pladser, udsmykkede kirker, fornemme, historiske bygninger, parker, stemningsfulde fortovscaféer, barer og restauranter.

Folkefester, temaer og særlige oplevelser på Madeira

Vi har programlagt vores rejser til Madeira, så du har mulighed for at deltage i de største og flotteste af øens begivenheder. Bemærk, at der ikke er særlige oplevelser planlagt på alle afrejsedatoer, men at nogle rejser i stedet har et særligt blomstertema. Se nedenfor, hvornår du kan opleve hvad:

· 16/3: Orkidéer 
· 25/4: Blå Madeira
· 19/5: Orkidéer
· 13/6: Atlanterhavsfestival - NYHED
· 16/7: Agapanthus 
· 1/8: Madeiras stolthed - NYHED
· 3/9: Vinfest 
· 19/9: Liljer 
· 30/9: Madeiras haver 
· 10/10: Aloe Vera
· 8/11: Bougainvillea
· 27/11: Julelys

Du kan læse mere om de forskellige temaer her!

Alle særlige oplevelser er markeret med en stjerne (*) samt afrejsedato i dagsprogrammet.

Kort - Madeira - All Inclusive

Datoer og priser

Vent lidt, mens vi finder datoer og priser

Tillæg pr. person

Eneværelse · 9 dage
2.300,-
Eneværelse · 10 dage
2.600,-
Afbestillingsforsikring · 9 dage
580,-
Afbestillingsforsikring · 10 dage
595,-
Pladsreservation i transfer- og udflugtsbusser, række 1-3
250,-
Obl. administrationstillæg
69,-

Rabat pr. person

Brorabat · Rejsende fra Bornholm, Fyn eller Jylland
250,-

Ekstraarrangementer

Afternoon tea på Reid's Palace
270,-
Levadavandring
250,-

Inkluderet i prisen

 • Fly København-Madeira t/r
 • Alle skatter og afgifter 
 • Transfer lufthavn-hotel t/r
 • 8 eller 9 nætter i Funchal på Tiles Madeira Hotel****
 • 8 eller 9 x morgenmad
 • 9 dage: 5 x middag (1. 2. 4. 7. og 8. dag)
 • 10 dage: 5 x middag (1. 2. 4. 7. og 9. dag)
 • Byvandring i Funchal med markedsbesøg
 • Udflugt på Madeira med byvandring i Câmara de Lobos og besøg ved Cabo Girão
 • Besøg hos Camachas kurveflettere
 • Byvandring i Santa Cruz
 • Afr. 16/3 og 19/5: Besøg i orkidéhaven Quinta da Boa Vista
 • Afr. 30/9: Rundvisning i Reid’s tropiske have
 • Dansktalende rejseleder på hele rejsen

Bemærkninger

Ekstraarrangementer bestilles sammen med rejsen. Levadavandringen gennemføres ved min. 15 deltagere.

Dagsprogram

1. dag: Mod Madeira 

Vi flyver fra København med TAP via Lissabon til Madeira. Portugiserne opdagede den subtropiske ø ved en tilfældighed i 1419, da en storm slog et skib ud af kurs. Øen var så tæt bevokset med træer og helt ufremkommelig, at man besluttede at sætte ild til træerne. Man kaldte øen Madeira, som betyder træ. Efter ankomst kører vi til vores hotel i Funchals populære Lido-område. Om aftenen hygger vi os med middag på hotellet.

Indflyvningen over Funchal.

2. dag: Byvandring i Funchal

Med lokalbus kører vi til Funchals centrum for at opleve atmosfæren i den elegante hovedby. På den spændende byvandring kommer vi gennem de smalle, stejle, brostensbelagte gader med hvidkalkede huse, der har røde tegltage og sortmalet træværk. Vi kommer forbi fine regeringsbygninger og adelshuse med skyggefulde gårde. Vi ser eksotiske frugter og farvestrålende blomster på markedet, ligesom vi ser det populære fiskemarked, der er kendt for den lange, sorte dybhavsfisk Espada. Den yderst velsmagende fisk fanges kun i havene omkring Japan og Madeira. Efter markedet tager vi en tur forbi øens kendte butik Uau Cacau, hvor de fremstiller hjemmelavet chokolade, og vi gør et stop i en bodega, hvor vi smager på den berømte Madeiravin. Vi besøger også den smukke plads med domkirken og nyder livet langs den livlige marina. På hotellet nyder vi om aftenen en dejlig middag.

3. dag: På egen hånd 

Dagen er din! Nyd hotellets mange faciliteter. Måske frister en skøn massage i hotellets spa?

Ekstraarrangement: Afternoon tea på Reid’s
Tag med på en selvforkælende udflugt, hvor vi nyder en skøn afternoon tea på luksushotellet Belmond Reid’s Palace, der ligger eventyrligt ud mod Atlanterhavet i gåafstand fra vores hotel. Skotten William Reid drømte om at bygge et majestætisk hotel på Madeira - langt væk fra de kolde vintre i Nordeuropa. Han døde, inden hotellet var opført, men hans sønner færdiggjorde drømmen, og det glamourøse hotel åbnede sine døre i 1891. Hotellet har gennem årene modtaget mange kendte gæster fra hele verden - kongelige, politikere, skuespillere og kunstnere. En særlig stemning hviler i denne verden af overdådig luksus på det historiske hotel. På den elegante terrasse med udsigt over havet nyder vi delikate sandwich, hjemmebagte scones og kager med te eller kaffe. Ingen går sultne herfra! (Pæn påklædning er påkrævet, og shorts er ikke tilladt).

4. dag: Udflugt på smukke Madeira

På en halvdagstur besøger vi den charmerende fiskerby Câmara de Lobos, der ligger smukt op ad et bjerg, omgivet af vinmarker og banantræer. Vi tager på byvandring gennem de stemningsfulde gader med hyggelige restauranter og barer. Câmara de Lobos er blandt øens ældste byer. Her fandt Winston Churchill blandt andet inspiration til sine malerier, da han besøgte byen i 1950´erne. Vi fortsætter til det enestående Cabo Girão (Kap Vendepunkt), der er blandt Europas højeste klipper. Fra den nyanlagte skywalk, der er konstrueret af transparent glas, oplever vi den fantastiske udsigt over havet, hvor bølgerne slår hårdt ind mod de stejle bjergskråninger. Gennem det grønne landskab med akacie-, eukalyptus- og pinjeskove fortsætter vi langs dybe slugter og vandfald og når Eira do Serrado, der er et af de smukkeste steder på Madeira. Her mødes vi af vidunderlige, stejle og næsten ufremkommelige bjerge med enestående udsigt til landsbyen i Nonnernes Dal. Om aftenen nyder vi middagen på hotellet. 

Bemærk: På rejsen med afrejse ​3/9-2018 er dagen sat af til oplevelser på egen hånd. Udflugten til smukke Madeira gennemføres på rejsens 6. dag i stedet. 

5. dag: På egen hånd

Tag på shoppingtur i Funchal, og nyd den skønne stemning på en af de utallige fortovscaféer. Vi anbefaler et kig ind i den gamle broderifabrik, som har vundet international anerkendelse.
Rejselederen arrangerer fælles middag på en spændende, lokal restaurant, for dem som har lyst.  

*Afr. 27/11-2018: Funchal er kendt for sin usædvanlige lysudsmykning i december. Vi ser julelysene blive tændt og oplever byens fantastiske julestemning.

6. dag: På egen hånd

Dagen er fri til oplevelser på egen hånd. 

Bemærk: På rejsen med afrejse ​3/9-2018 starter vi dagen med at tage på udflugt til smukke Madeira. Se 4. dag for beskrivelse. 

*Afr. 3/9-2018: Efter vores halvdagstur på smukke Madeira, slutter vi turen med et besøg ved vinfesten i Estreito de Câmara de Lobos. Vinplukkere viser, hvordan druerne bliver bragt til pressen, og der er mulighed for at deltage i vindruetrampning. Under festen er der oftest underholdning med musik, sang og folkedans.

*Afr. 30/9-2018: Året rundt er det muligt at besøge Madeiras skønne haver med farverige blomster. Vi har valgt at besøge haven, der tilhører det historiske luksushotel Belmond Reid’s Palace, som ligger eventyrligt ud mod Atlanterhavet og i gåafstand fra vores hotel. At være på rundvisning i den tropiske have med denne fantastiske beliggenhed, og at se de strålende blomster og planter, er en særlig oplevelse.

7. dag: På egen hånd eller levadavandring

Nyd en dag på egen hånd. Vi hygger os om aftenen med en dejlig middag på hotellet.

Ekstraarrangement: Levadavandring
Det 2.150 kilometer lange levadasystem (vandingskanaler) leder vandet på kryds og tværs gennem Madeiras smukke landskaber. Med naturguide følger vi en lettere rute fra Vale Paraíso forbi mange blomster og private haver til Rochão. Undervejs ser vi blandt andet eukalyptustræer og mimoser. En skøn halvdagstur med vandets rislen som blid musik i ørerne. Medbring vand, vindjakke og gode sko. Vi går cirka seks kilometer, og vandringen tager cirka to timer.

8. dag: Camacha og Santa Cruz

I dag tager vi på udflugt til den lille landsby Camacha, der er centrum for øens kurveproduktion. Vi besøger en kurveforretning, hvor der fra gulv til loft er fyldt med kurveflet. Ofte er der mulighed for at se de dygtige kurveflettere arbejde i værkstedet, hvor vi kan se den bløde, afbarkede pil, der bøjes til alt fra lænestole til brødbakker. Turen går videre langs østkysten til den meget hyggelige by Santa Cruz, der ligger smukt ud mod havet. På byvandringen nyder vi byens dejlige stemning og går en tur langs promenaden, der er omgivet af palmer.

På rejser af 9 dages varighed: Vi hygger os den sidste aften med middag på hotellet.
På rejser af 10 dages varighed: Aftenens middag er på egen hånd. 

*Afr. 16/3: På vejen tilbage til Funchal efter besøget i Camacha og Santa Cruz fortsætter vi til den flotte orkidéhave Quinta da Boa Vista. Familien har i mere end 50 år samlet mange forskellige orkidéer og gør en stor indsats for at bevare de mere sjældne blomster.

9. dag: På egen hånd eller hjemrejse

På rejser af 9 dages varighed: Afrejse med TAP via Lissabon til København. 
På rejser af 10 dages varighed: Nyd dagen på egen hånd. Vi hygger os den sidste aften med middag på hotellet.

Karnevalsparaden i Funchal er både farverig og festlig.

10. dag: Hjemrejse

Afrejse med TAP via Lissabon til København.  

Hotelinformation

Tiles Madeira Hotel ****
VisSkjul

Flot 4-stjernet og helt nyt hotel i Funchal. Tiles Madeira Hotel åbnede dørene i september 2017 og har en fantastisk beliggenhed midt på Lidoen og direkte ved Atlanterhavet. Her bor du med blot et par minutters gang til promenaden langs havet og kun få kilometer fra Funchals centrum. Tæt på hotellet finder du lokalbussen til centrums stoppested.

Hotellet har en skøn udendørs pool, spa (mod betaling), fitnesscenter, elevator, restaurant og bar på tagterrassen med panoramaudsigt.

De 124 moderne, lyse og rummelige værelser har alle balkon, gratis WiFi og badeværelse med hårtørrer samt badekar eller bruseniche. 

Læs mere om hotellet her. 

Eksempel på et standardværelse på Tiles Madeira Hotel. Balkon på Tiles Madeira Hotel.