Gallamiddag på Hotel Tritón!

Costa del Sol & Benalmádena · Jul

Flyrejser
8 Dage

Vi kan varmt anbefale at fejre spansk jul på Costa del Sol. December er en dejlig tid i Sydspanien, og her nyder vi juledagene i den charmerende by Benalmádena på et skønt 4-stjernet hotel med julefejring og spændende udflugter.

Forkæl dig selv med en juleferie under varmere himmelstrøg på Costa del Sol, hvor temperaturen typisk ligger omkring 15 behagelige grader. Julemåneden i Spanien er traditionsrig; gaderne er udsmykket med julepynt, dekorative julelys, og rundt omkring findes små, hyggelige julemarkeder, krybbespil og meget mere. I Spanien varer julen længe, for her slutter julen faktisk først Helligtrekongersdag den 6. januar, hvor de tre...

Vi kan varmt anbefale at fejre spansk jul på Costa del Sol. December er en dejlig tid i Sydspanien, og her nyder vi juledagene i den charmerende by Benalmádena på et skønt 4-stjernet hotel med julefejring og spændende udflugter.

Forkæl dig selv med en juleferie under varmere himmelstrøg på Costa del Sol, hvor temperaturen typisk ligger omkring 15 behagelige grader. Julemåneden i Spanien er traditionsrig; gaderne er udsmykket med julepynt, dekorative julelys, og rundt omkring findes små, hyggelige julemarkeder, krybbespil og meget mere. I Spanien varer julen længe, for her slutter julen faktisk først Helligtrekongersdag den 6. januar, hvor de tre vise mænd kommer med gaver til alle artige børn.

Costa del Sol har gennem mange år været kendt og elsket af besøgende fra hele Europa. Vi bor vest for Málaga i Benalmádena på Costa del Sols smalle kyststrimmel ud mod det azurblå Middelhav. Selvom byerne ved Costa del Sol næsten hænger sammen, byder de på vidt forskellige oplevelser, og langs kysten findes butikker, shoppingcenter, tapasbarer, restauranter med alt godt fra havet og gode spanske vine. Benalmádena er stort set vokset sammen med Torremolinos, og her er den spanske charme stadig bevaret. Vi bor på et skønt 4-stjernet hotel i værelser med balkon, hvor du kan slappe af og nyde de lune decembertemperaturer. Juleaften bliver der arrangeret gallamiddag for os, og juledag forløber med en traditionel, spansk julefrokost på en hyggelig lokal restaurant.

Derudover har vi sammensat et spændende udflugtsprogram, hvor vi oplever områdets smukke byer og natur. 

God jul - Feliz Navidad!

Kort - Andalusien & Costa del Sol - Jul

Datoer og priser

Vent lidt, mens vi finder datoer og priser

Tillæg pr. person

Eneværelse
1.150,-
Afbestillingsforsikring
485,-
Pladsreservation i transfer- og udflugtsbusser, række 1-3
250,-
Obl. administrationstillæg
89,-

Rabat pr. person

Brorabat · Rejsende fra Bornholm, Fyn eller Jylland
250,-

Ekstraarrangementer

Granada og Alhambra
565,-

Inkluderet i prisen

 • Fly København-Málaga t/r
 • Alle skatter og afgifter, pt. kr. 268,-
 • Transfer lufthavn-hotel t/r
 • 7 nætter på Hotel Best Tritón****
 • 7 x morgenmad (2.-8. dag)
 • 1 x spansk julefrokost (3. dag)
 • 1 x frokost (5. dag)
 • 5 x middag, inkl. 1/4 fl. vin og vand (3.-7 dag)
 • 1 x julegallamiddag, inkl. 1/4 fl. vin og vand (2. dag)
 • Orienteringstur i lokalområdet
 • Udflugt til naturparken El Chorro og appelsinfarm
 • Udflugt til den hvide by Mijas
 • Udflugt til Picassos fødeby Málaga
 • Dansktalende rejseleder på hele rejsen

Bemærkninger

Ekstraarrangement bestilles sammen med rejsen (min. 15 deltagere).

Forbehold for ændringer i rækkefølgen af udflugterne.

Dagsprogram

1. dag: Ankomst til Costa del Sol

Om formiddagen flyver vi fra København med Norwegian direkte til Málaga. Vi fortsætter i bus til vores dejlige hotel i Benalmádena, hvor vi sammen skal tilbringe juledagene.

2. dag: Juleaften 

Sammen med rejselederen går vi om formiddagen en hyggelig tur i lokalområdet, hvor vi lærer det bedre at kende og får tips og ideer til opholdet. I Spanien er selve juleaften en familiebegivenhed, som nydes i stilhed, men om eftermiddagen og ved midnat fyldes kirkerne af glade mennesker. Har du lyst, så tag med rejselederen til dansk julegudstjeneste i Margrethekirken i Fuengirola. Lokalbus til Fuengirola er ikke inkluderet.

Om aftenen arrangerer hotellet en helt særlig julegallamiddag: Vi bydes velkommen i restauranten med en cocktail, og i højtidens anledning nyder vi den flotte julemiddag med vin til. I løbet af aftenen vil der være underholdende shows. Var du ikke til gudstjeneste midt på dagen, kan du også vælge at deltage i en lokal midnatsgudstjeneste. 

Inkluderede måltider: Morgenmad, middag.

3. dag: 1. juledag og julefrokost 

Juledag er det lokal skik at gå ud og spise - og der er liv i gaderne. Restauranterne byder på traditionel spansk julemad - lam, kalkun eller skaldyr. Desserten består typisk af turrón – en slags nougatkonfekt eller et stykke helligtrekongerskage. Sammen nyder vi en dejlig spansk julefrokost på en hyggelig lokal restaurant i gåafstand fra hotellet. 

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost, middag.

960-spainen_turron-xxl_55778627.jpg

Juledesserten turrón – en slags nougatkonfekt.

Juledesserten turrón – en slags nougatkonfekt.

4. dag: Naturparken El Chorro og appelsinfarm

Dagens udflugt byder på en flot halvdagstur i Andalusiens smukke landskab med spændende besøg undervejs. Første stop er et fantastisk udsigtspunkt over naturparken og kløften El Chorro. Parken er verdensberømt for gangstien El Caminito del Rey (Den lille Kongevej), som blev bygget mellem 1901-1905. Stien skulle bruges til både mennesker og materialer som en simpel transportvej mellem de to vandkraftværker, der ligger i hver sin ende af den dybe kløft El Chorro. Stien blev officielt indviet og fik sit navn i 1920´erne, da selveste Kong Alfonso XIII gik ruten. Den storslåede kløft strækker sig over tre kilometer med op til 400 meter høje klippevægge. Den smalle gangsti, der løber halvvejs oppe på klippevæggen, har gennem tiden tiltrukket vovehalse fra hele verden og er da også blevet kaldt verdens farligste gangsti. Af sikkerhedsmæssige årsager blev stien derfor lukket i år 2000. Den spektakulære sti har nu gennemgået en omfattende renovering for mere end 20 millioner kroner og genåbnede i 2015 - til stor glæde for adrenalinsøgende vandreglade. Vi kommer ikke ud på stien, men bliver på sikker grund, hvor vi kan slappe af og nyde den fantastiske udsigt.

Herefter besøger vi den lille appelsinfarm Juanito Orange i nærheden af Pizarra. Den meget charmerende bonde Juanito viser os rundt på gården, og vi ser træer med appelsiner, citroner, grapefrugt, granatæbler og meget mere. Vi smager på frugterne og hører om de mange sorter, inden turen går tilbage til hotellet. 

Inkluderede måltider: Morgenmad, middag.
 

5. dag: Den hvide by Mijas

Vi tager på en dejlig halvdagsudflugt til den charmerende landsby Mijas, der ligger fornemt gemt oppe i bjergene nord for Fuengirola. På byvandringen, der tager os rundt på trapper og gennem stejle brostensbelagte gyder, kommer vi forbi de smukke hvidkalkede huse med farvestrålende patioer i traditionel andalusisk byggestil. Af og til ses æsler, der stadig benyttes som transportmiddel i den idylliske by. Overalt oser det af atmosfære i det historiske kvarter med spor af arabisk indflydelse. Vi nyder den fabelagtige udsigt over landskaberne med Middelhavet i horisonten, inden vi tager tilbage og hygger os med hotellets lækre buffetfrokost. 

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost, middag.

Den hvide by Mijas.

6. dag: På egen hånd eller ekstraarrangement

I dag kan du bruge dagen, som du vil. Nyd det milde klima, gå en tur langs havet, læs en bog, eller gå på opdagelse i byen. Du kan også deltage i et ekstraarrangement til Granada og Alhambra. 

Inkluderede måltider: Morgenmad, middag.

Ekstraarrangement: Granada og Alhambra
Om morgenen tager vi på en smuk køretur gennem det andalusiske bagland til den eventyrlige by Granada, der ligger vidunderligt mellem to højdedrag ved foden af Sierra Nevada-bjergene. På en byvandring ser vi nærmere på fortryllende Granada, der er fyldt med historie, hyggelige gader og pladser. Herefter tager vi på en flot rundvisning på Alhambrapaladset, der ikke uden grund er fredet af UNESCO. Her oplever vi en majestætisk skønhed med enestående kongelige gemakker, intime patioer, den berømte løvegård og det idylliske sommerpalads Generalife. Pragtfulde blomsteranlæg, roser og springvand, der er som taget ud af 1001 Nats Eventyr. En flot heldagsudflugt, hvor vi får oplevet Andalusiens absolut største seværdighed.​

Et besøg på Alhambra er en oplevelse i særklasse.

7. dag: Picassos fødeby Málaga

Dagens spændende halvdagsudflugt går til Andalusiens næststørste by. Málaga er en flot storby med en lang historie og mange interessante seværdigheder. Her findes det smukke Picassomuseum, som er indrettet i et storslået gammelt rigmandspalads. Museets åbning har i nogen grad været medvirkende til at sætte Málaga på landkortet. Midt i byen står også en skulptur af vores egen H.C. Andersen, der i sin tid besøgte byen. På en spændende byrundtur passerer vi både moderne bebyggelser i det tidligere industriområde, det engelske kolonikvarter og  Plaza Victoria, hvor kongeparret lå i lejr, da de indtog byen for 500 år siden. Undervejs holder vi pause, hvor vi kan nyde udsigten fra den nyrenoverede havn. Vi slutter byrundturen med lidt tid på egen hånd, inden vi kører tilbage til Benalmádena. 

Inkluderede måltider: Morgenmad, middag.

Kreativ julepynt i Málaga.

8. dag: Hjemrejse

Nyd morgenmaden og en sidste cortado eller café con leche, inden vi om formiddagen flyver med Norwegian direkte til København. 

Inkluderede måltider: Morgenmad, middag.
 

Hotelinformation

Hotel Best Tritón ****, Benalmádena
VisSkjul

Hotel Best Tritón ligger dejligt i Benalmádena, omgivet af en skøn have med palmetræer – direkte ud mod havet og strandpromenaden. Der er blot 200 meter til lystbådehavnen, og overalt hersker en hyggelig stemning. Hotellet består af to bygninger, forbundet med en korridor og få trapper.

Hotellet har en flot udendørs pool, solterrasse med solstole og parasoller og tennisbane. Det er muligt at låne poolhåndklæder mod et depositum på 10 euro. Den udendørs pool er ikke opvarmet. Vil du forkæle dig selv, kan du slappe af i hotellets lille spa, hvor du finder en opvarmet indendørs pool, sauna, jacuzzi og tyrkisk bad. Entreen koster ca. 10 euro for 1½ time. Desuden finder du både et fitnesscenter samt frisør- og skønhedssalon på hotellet. Vaskeriservice tilbydes mod betaling. Under opholdet arrangerer hotellet masser af forskellige aktiviteter. Der findes bar, cafeteria og restaurant.

Måltider

I hotellets restaurant nyder vi den inkluderede halvpension, hvor der både morgen og aften serveres en stor buffet med et flot udvalg af spanske og internationale retter. Til alle middage er der inkluderet ½ flaske vin og vand pr. person. 

Værelsestyper

Prisen inkluderer ophold i dobbeltværelse med balkon eller terrasse med delvis havudsigt.

Mod tillæg kan der bestilles: 

 • Dobbeltværelse med balkon og fuld havudsigt (på visse rejser)
 • Eneværelse (dobbeltværelse) med balkon eller terrasse med delvis havudsigt.

Dobbelt- og eneværelser med delvis havudsigt

Pæne værelser på ca. 23-30 m2 holdt i lyse farver med balkon eller terrasse på ca. 2 m2 med delvis havudsigt.  Balkonen eller terrassen er møbleret med et lille bord og to stole. 

Værelserne er indrettet med dobbeltseng, skrivebord, stol, tv, køleskab, aircondition/varme, sikkerhedsboks samt gratis WiFi. Badeværelserne har badekar eller bruse­niche samt hårtørrer. 

Dobbeltværelser med havudsigt

Pæne værelser på ca. 23-30 m2 holdt i lyse farver med balkon på ca. 2 m2 med fuld havudsigt. Balkonen er møbleret med et lille bord og to stole. 

Værelserne er indrettet med dobbeltseng, skrivebord, stol, tv, køleskab, aircondition/varme, sikkerhedsboks samt gratis WiFi. Badeværelserne har badekar eller bruse­niche samt hårtørrer.     

Hotelfakta

Læs mere om hotellet her.

Eksempel på standardværelse på Hotel Best Tritón.
Eksempel på standardværelse på Hotel Best Tritón.
Poolområdet på Hotel Best Tritón.
Poolområdet på Hotel Best Tritón.