Inkl. halvpension med vin

Costa del Sol · Benalmádena · Langtidsrejse

Flyrejser
22 og 23 Dage

Rejs med til Costa del Sol og feriebyen Benalmádena, og kom helt ned i gear på de lange strande, hvor livet kan nydes i et dejlig roligt tempo. Forkæl dig selv med en langtidsferie i balkonværelse på 4-stjernet hotel med halvpension og spændende udflugter inkluderet.

Når du hiver tre uger ud af kalenderen til en rejse, er det vigtigt, at du finder det helt rigtige rejsemål. Det har vi fundet i Benalmádena, som ligger vest for Málaga på Costa del Sols smalle kyststrimmel. Når solen skinner fra en skyfri himmel, og man hører havets bølger slå rytmisk ind mod stranden, forstår man...

Rejs med til Costa del Sol og feriebyen Benalmádena, og kom helt ned i gear på de lange strande, hvor livet kan nydes i et dejlig roligt tempo. Forkæl dig selv med en langtidsferie i balkonværelse på 4-stjernet hotel med halvpension og spændende udflugter inkluderet.

Når du hiver tre uger ud af kalenderen til en rejse, er det vigtigt, at du finder det helt rigtige rejsemål. Det har vi fundet i Benalmádena, som ligger vest for Málaga på Costa del Sols smalle kyststrimmel. Når solen skinner fra en skyfri himmel, og man hører havets bølger slå rytmisk ind mod stranden, forstår man til fulde, hvorfor Benalmádena bliver mere og mere populær. Her findes det perfekte sted at nyde et solbeskinnet afbræk fra de mørkeste måneder i Danmark.

Selv om byerne langs Costa del Sol næsten hænger sammen, byder de på vidt forskellige oplevelser. Benalmádena er næsten vokset sammen med Torremolinos, og her findes en ganske særlig stemning. Om sommeren er Benalmádena velbesøgt, men i vinterhalvåret sættes farten ned, og som besøgende fornemmer man på denne årstid den autentiske, lokale atmosfære. Byen har blandt andet en flot strandpromenade, hvor du kan nyde den skønne kombination af strand- og byliv. Området ved Costa del Sol byder desuden på mange seværdigheder og spændende udflugtsmål i det naturskønne og charmerende Andalusien.

Vi har inkluderet et flot udflugtsprogram, der byder på forskellige, gode oplevelser i Benalmádena og det skønne Andalusien. Vil du opleve endnu mere, kan du også tilkøbe flere ekstraarrangementer. På vores 4-stjernede hotel keder man sig ikke, og udover de afslappende omgivelser tilbydes her næsten dagligt forskellige aktiviteter. Du kan også bare slå dig ned med en bog på din egen terasse eller balkon, gå på opdagelse i byens butikker eller nyde frokosten på de klassiske tapasbarer. Til frokost kan vi desuden anbefale et besøg på en af byens restauranter, hvor der serveres friskfanget fisk. På hotellet vil der løbende være aftenunderholdning. Vi har inkluderet halvpension på rejsen, og hver dag hygger vi os i hotellets restaurant med morgenmåltider og middagsbuffet inklusive vin.

Kort - Langtidsrejse til Costa del Sol og Benalmádena - 2019-2020

Datoer og priser

Vent lidt, mens vi finder datoer og priser

Tillæg pr. person

Dobbeltværelse med havudsigt
2.600,-
Eneværelse med delvis havudsigt
3.200,-
Afbestillingsforsikring
735,-
Obl. administrationstillæg
89,-

Rabat pr. person

Brorabat · Rejsende fra Bornholm, Fyn eller Jylland
250,-

Ekstraarrangementer

Córdoba
585,-
Granada og Alhambra
650,-
Landsbyen Alfarnatejo, inkl. frokost
600,-

Inkluderet i prisen

 • Fly København-Málaga t/r
 • Transfer lufthavn-hotel t/r
 • Alle skatter og afgifter, pt. kr. 249,-
 • 21/22 nætter på Hotel Best Tritón****
 • 21/22 x morgenmad 
 • 1 x frokost 
 • 22 x middag, inkl. ½ fl. vin og vand
 • Orienteringstur i lokalområdet
 • Udflugt til den eksklusive by Marbella
 • Udflugt til Picassos fødeby Málaga
 • Andalusien for alle sanser med besøg på olivenlund og appelsinfarm
 • Dansktalende rejseleder på rejsemålet  

Bemærkninger

Ekstraarrangementer bestilles sammen med rejsen (min. 15 deltagere).

Forbehold for ændring i rækkefølgen af udflugterne. Ved få tilmeldinger vil udflugterne blive gennemført i selskab med gæster fra Vitus Reiser i Norge. 
 

 

Dagsprogram

1. dag: Ankomst til Costa del Sol

Med Norwegian flyver vi direkte fra København til Málaga. I lufthavnen bydes vi velkommen af vores dansktalende rejseleder, hvorefter vi kører til skønne Benalmádena, der skal danne ramme om de næste tre uger på Costa del Sol. Om aftenen nyder vi rejsens første middag på hotellet, der altid serverer en varieret og lækker buffet.

2. dag: Benalmádena

Om formiddagen arrangerer rejselederen en hyggelig lille gåtur, hvor vi bliver introduceret til vores nye omgivelser og får inspiration til de kommende ugers aktiviteter. Samtidig får du information om, hvilke dage de inkluderede udflugter foregår.

Havnen i Benalmádena.
 

3.-21./22. dag: Ophold på Costa del Sol

I løbet af rejsen er der arrangeret en række spændende udflugter, som vi tager på sammen med rejselederen, der kender området særdeles godt og kan alle de gode historier. Du har desuden mulighed for at tilkøbe flere spændende ekstraarrangementer. I løbet af rejsen arrangerer hotellet næsten dagligt forskellige aktiviteter, og der vil også løbende være aftenunderholdning. Du kan læse om de inkluderede udflugter samt ekstraarrangementerne nedenfor.

Når solen skinner, indbyder stranden til afslapning.

22. dag: Hjemrejse

Tre skønne uger på Costa del Sol lakker mod enden, og med Norwegian flyver vi direkte fra Málaga til København.

23. dag: Hjemrejse

Afr. 24/3: Tre skønne uger på Costa del Sol lakker mod enden, og med SAS flyver vi direkte fra Málaga til København.
 

På rejsen er følgende udflugter inkluderet:

Eksklusive Marbella og lystbådehavn Puerto Banús
Den fornemme by Marbella er kendt for glamour og luksus. På dette eksklusive feriested finder vi en sand legeplads for millionærer, kendisser, kongehuse og sheiker. Vi tager på byvandring i den stemningsfulde gamle bydel, der er holdt i ægte andalusisk stil med fine hvidkalkede huse, blomsterrige balkoner og smalle gyder. I hjertet af byen finder vi det gamle torv Plaza de los Naranjos, der smukt er omgivet af appelsintræer og hyggelige restauranter og caféer. På halvdagsudflugten besøger vi også den verdensberømte lystbådehavn i Puerto Banús.

Lystbådehavnen i Puerto Banús med bjerget La Concha i baggrunden.

Picassos fødeby Málaga 
Vi tager på en interessant halvdagstur til Andalusiens næststørste by. Málaga er en flot storby med en lang historie og mange interessante seværdigheder. Her findes det smukke Picassomuseum, som er indrettet i et storslået gammelt rigmandspalads, og midt i byen står en skulptur af vores egen H.C. Andersen, der i sin tid besøgte byen. På en spændende byrundtur passerer vi både moderne bebyggelser i det tidligere industriområde og det engelske kolonikvarter samt Plaza Victoria, hvor kongeparret lå i lejr, da de indtog byen for 500 år siden. Undervejs holder vi pause, hvor vi kan nyde udsigten over den nyrenoverede havn. Vi slutter byrundturen med lidt tid på egen hånd, inden vi kører tilbage til hotellet.

Picassos fødeby, Málaga.

Andalusien for alle sanser
Dagens udflugt byder på en flot heldagstur i Andalusiens smukke landskab med spændende besøg undervejs. Første stop er olivenlunden Aceites de Ardales, hvor Bravo-familien gennem generationer har produceret olivenolie af fremragende kvalitet. Flere gange har de vundet regionens pris for bedste ekstra jomfru olivenolie.

Efter nogle smagsprøver fortsætter turen til fantastiske udsigtspunkter over naturparken og kløften El Chorro. Parken er verdensberømt for gangstien El Caminito del Rey (Den lille Kongevej), som blev bygget mellem 1901-1905. Stien skulle bruges til både mennesker og materialer som en simpel transportvej mellem de to vandkraftværker, der ligger i hver sin ende af den dybe kløft El Chorro. Den smalle gangsti, der løber halvvejs oppe på klippevæggen, har gennem tiden tiltrukket vovehalse fra hele verden og er da også blevet kaldt "verdens farligste gangsti". Vi kommer ikke ud på stien, men bliver på sikker grund, hvor vi kan slappe af og nyde den fantastiske udsigt.

Herefter besøger vi den lille appelsinfarm Juanito Orange, der ikke ligger langt fra Pizarra. Den meget charmerende bonde Juanito viser os rundt på gården, og vi ser plantager med appelsiner, citroner, grapefrugt, granatæbler og meget mere. Vi smager på frugterne og hører om de mange sorter. Besøget slutter med familiens hjemmelavede paella over et glas vin.

Den smukke udsigt over El Chorro fra gangstien El Caminito del Rey.  

På rejsen tilbydes følgende ekstraarrangementer

Córdoba
Malerisk heldagsudflugt til eventyrbyen Córdoba, hvor den arabiske kultur fornemmes overalt. I Cordoba ligger moskeen La Mezquita, der kun i størrelse overgås af moskeen i Mekka. Den er i særdeleshed et besøg værd. Ganske enkelt et arkitektonisk mesterværk og ikke uden grund et af Spaniens smukkeste og mest originale bygningsværker. Indvendig ligner moskéen nærmest en skov med sine 850 enestående søjler, buer og gange malet i hvide og røde farver. Engang fremstod den gamle moské som et magtsymbol på Den Iberiske Halvø i en tid, hvor Córdoba var en af verdens største byer. Senere byggede man en kirke midt i den dengang nedlagte moské, et forunderligt syn! Efter besøget tager vi på byvandring gennem Córdobas middelalder- og jødekvarter, som er en sand labyrint af smalle gyder med hvidkalkede huse, maleriske torve og fantastiske patioer. 

I Córdoba besøger vi moskéen La Mezquita.

Granada og Alhambra
Vi kører en flot tur gennem det andalusiske bagland til den smukke by Granada, der ligger vidunderligt mellem to højdedrag ved foden af Sierra Nevada-bjergene. Til fods udforsker vi den fortryllende by, som er fyldt med historie, hyggelige gader og pladser. Derefter har vi tid på egen hånd til at gå på opdagelse i den gamle by eller til et kig i den smukke domkirke, inden vi får en rundvisning på Alhambrapaladset. Her oplever vi en majestætisk skønhed med enestående kongelige gemakker, intime patioer, den berømte løvegård og det idylliske sommerpalads Generalife. Her findes pragtfulde blomsteranlæg, roser og springvand, der er som taget ud af 1001 Nats Eventyr. En flot heldagsudflugt, hvor vi oplever Andalusiens absolut største seværdighed.

Det smukke mauriske Alhambrapalads er en stor oplevelse.

Landsbyen Alfarnatejo, inkl. frokost i privat hjem
Ad Olivenruten kører vi gennem betagende natur med olivenlunde og gamle oliventræer til den hyggelige landsby Colmenar, hvor vi skal smage de populære churros - en slags spansk donut, formet som små rør og dyppet i varmt chokolade.

Herefter fortsætter vi til den charmerende landsby Alfarnate, der ligger på en frodig højslette omgivet af bjerge i det smukke område La Axarquía. I den lille landsby med hvidkalkede huse hersker en skøn stemning. Her får vi en rundvisning på en olivenfabrik, og vi smager på den fine olie med tilhørende hjemmebagt brød. Har du lyst, kan du købe en resoli – en blanding af kaffe og brændevin, som er byens specialitet, inden vi når den idylliske landsby Alfarnatejo, der er omgivet af et eventyrligt bjerglandskab. På det lille torv bliver vi hentet af lokale husmødre, der inviterer os til frokost i deres private hjem. Vi deles op i mindre grupper og nyder en lokal, hjemmelavet andalusisk frokost med vin, vand og kaffe. Det er en dejlig og spændende oplevelse, hvor vi kommer helt tæt på den lokale befolkning. 

Hvidkalket væg i fuld flor i Alfarnatejo.

Hvidkalket væg i fuld flor i Alfarnatejo.

 

Hotelinformation

Hotel Best Tritón ****, Benalmádena
VisSkjul

Hotel Best Tritón ligger dejligt i Benalmádena, omgivet af en skøn have med palmetræer – direkte ud mod havet og strandpromenaden. Der er blot 200 meter til lystbådehavnen, og overalt hersker en hyggelig stemning. Hotellet består af to bygninger, forbundet med en korridor og få trapper.

Hotellet har en flot udendørs pool, solterrasse med liggestole, parasoller og tennisbane. Det er muligt at låne poolhåndklæder mod et depositum på 10 euro. Den udendørs pool er ikke opvarmet. Vil du forkæle dig selv, kan du slappe af i hotellets lille spa, hvor du finder en opvarmet indendørs pool, sauna, jacuzzi og tyrkisk bad. Entreen koster ca. 10 euro for 1½ time. Desuden finder du både et fitnesscenter samt frisør- og skønhedssalon på hotellet. Vaskeriservice tilbydes mod betaling. Under opholdet arrangerer hotellet masser af forskellige aktiviteter. Der findes bar, cafeteria og restaurant.

Måltider

I hotellets restaurant nyder vi den inkluderede halvpension, hvor der både morgen og aften serveres en stor buffet med et flot udvalg af spanske og internationale retter. Til alle middage er der inkluderet ½ flaske vin og vand pr. person. 

Værelsestyper

Prisen inkluderer ophold i dobbeltværelse med balkon eller terrasse med delvis havudsigt.

Mod tillæg kan der bestilles: 

 • Dobbeltværelse med balkon og fuld havudsigt (på visse rejser)
 • Eneværelse (dobbeltværelse) med balkon eller terrasse med delvis havudsigt.

Dobbelt- og eneværelser med delvis havudsigt

Pæne værelser på ca. 23-30 m2 holdt i lyse farver med balkon eller terrasse på ca. 2 m2 med delvis havudsigt.  Balkonen eller terrassen er møbleret med et lille bord og to stole. 

Værelserne er indrettet med dobbeltseng, skrivebord, stol, tv, køleskab, aircondition/varme, sikkerhedsboks samt gratis WiFi. Badeværelserne har badekar eller bruse­niche samt hårtørrer. 

Dobbeltværelser med havudsigt

Pæne værelser på ca. 23-30 m2 holdt i lyse farver med balkon på ca. 2 m2 med fuld havudsigt. Balkonen er møbleret med et lille bord og to stole. 

Værelserne er indrettet med dobbeltseng, skrivebord, stol, tv, køleskab, aircondition/varme, sikkerhedsboks samt gratis WiFi. Badeværelserne har badekar eller bruse­niche samt hårtørrer.     

Hotelfakta

Læs mere om hotellet her.

Eksempel på standardværelse på Hotel Best Tritón.
Eksempel på standardværelse på Hotel Best Tritón.
Poolområdet på Hotel Best Tritón.
Poolområdet på Hotel Best Tritón.

Praktiske oplysninger

Få svar på en række praktiske spørgsmål i forbindelse med din rejse.

Klima og temperaturer

Vejret på Costa Tropical