Inkl. halvpension med vin

Andalusien & Costa del Sol · Langtidsrejse

Flyrejser
22 Dage

Rejs med til Spaniens Solkyst, og kom helt ned i gear på de lange strande, hvor livet nydes i et roligt tempo. Forkæl dig selv med en ferie i balkonværelse på 4-stjernet hotel med halvpension og spændende udflugter inkluderet.

Når man hiver tre uger ud af kalenderen er det vigtigt, at man finder det helt rigtige rejsemål. Det har vi fundet i Benalmádena, som ligger vest for Málaga på Costa del Sols smalle kyststrimmel. Selv om byerne langs Costa del Sol næsten hænger sammen, byder de på vidt forskellige oplevelser.

Benalmádena er næsten vokset sammen med Torremolinos, men netop her findes...

Rejs med til Spaniens Solkyst, og kom helt ned i gear på de lange strande, hvor livet nydes i et roligt tempo. Forkæl dig selv med en ferie i balkonværelse på 4-stjernet hotel med halvpension og spændende udflugter inkluderet.

Når man hiver tre uger ud af kalenderen er det vigtigt, at man finder det helt rigtige rejsemål. Det har vi fundet i Benalmádena, som ligger vest for Málaga på Costa del Sols smalle kyststrimmel. Selv om byerne langs Costa del Sol næsten hænger sammen, byder de på vidt forskellige oplevelser.

Benalmádena er næsten vokset sammen med Torremolinos, men netop her findes en ganske særlig charme. Om sommeren er Benalmádena velbesøgt, men i vinterhalvåret sættes farten ned, og som besøgende fornemmer man på denne årstid den autentiske, lokale atmosfære. Byen har desuden en flot strandpromenade, hvor du kan nyde den skønne kombination af strand- og byliv. Området inviterer også til gode oplevelser på spændende udflugter til nogle af Andalusiens store seværdigheder, og på hotellet tilbydes næsten dagligt forskellige aktiviteter. Du kan også bare slå dig ned med en bog eller gå på opdagelse i butikker, på tapasbarer eller måske besøge en lokal restaurant, hvor der serveres friskfanget fisk. 

Når solen skinner fra en skyfri himmel, og man hører havets bølger slå rytmisk ind mod land, forstår man til fulde, hvorfor Benalmádena bliver mere og mere populær. Det perfekte sted at nyde et solbeskinnet afbræk fra de mørkeste måneder i Danmark. 

Kort Andalusien Costa del Sol

Datoer og priser

Vent lidt, mens vi finder datoer og priser

Tillæg pr. person

Eneværelse · 22 dage
3.100,-
Dobbeltværelse med havudsigt · 22 dage
4.400,-
Afbestillingsforsikring
560,-
Obl. administrationstillæg
69,-

Rabat pr. person

Brorabat · Rejsende fra Bornholm, Fyn eller Jylland
250,-

Ekstraarrangementer

Córdoba
585,-
Granada og Alhambra
650,-

Inkluderet i prisen

 • Fly København-Málaga t/r
 • Transfer lufthavn-hotel t/r
 • Alle skatter og afgifter 
 • 21 nætter på Hotel Best Tritón****
 • 21 x morgenmad
 • 1 x frokost 
 • 21 x middag inkl. ½ fl. vin og vand 
 • Orienteringstur i lokalområdet
 • Udflugt: Den hvide by Mijas
 • Udflugt: Picassos fødeby Málaga
 • Udflugt: Andalusien for alle sanser med besøg på olivenlund og appelsinfarm
 • Dansktalende rejseleder på rejsemålet  

Bemærkninger

Ekstraarrangementer bestilles sammen med rejsen (min. 15 deltagere).

Forbehold for ændring i rækkefølgen af udflugterne.

Dagsprogram

1. dag: Ankomst til Costa del Sol

Med Norwegian flyver vi direkte fra København til Málaga. I lufthavnen bydes vi velkommen af vores dansktalende rejseleder, hvorefter vi kører til skønne Benalmádena – vores nye hjem på Costa del Sol. Om aftenen nyder vi rejsens første middag på hotellet, der altid serverer en varieret og lækker buffet.

Promenaden i Benalmádena.
 

2. dag: Benalmádena

Om formiddagen arrangerer rejselederen en hyggelig lille gåtur, hvor vi bliver introduceret til vores nye omgivelser og får inspiration til den kommende feries aktiviteter. Samtidig får du information om, hvilke dage de inkluderede udflugter foregår.

 

3.-19. dag eller 3.-21. dag: Ophold på Costa del Sol

I løbet af rejsen er der arrangeret en række spændende udflugter, som vi tager på sammen med rejselederen, der kender området særdeles godt og kan alle de gode historier! Du har desuden mulighed for at tilkøbe to ekstraarrangementer. I løbet af rejsen arrangerer hotellet næsten dagligt forskellige aktiviteter, og der vil også løbende være aftenunderholdning. Vi hygger os med morgenmåltider og middage sammen på hotellet. Du kan læse om de inkluderede udflugter samt ekstraarrangementerne nedenfor.

 

20. dag eller 22. dag: Hjemrejse

Tre dejlige uger på Costa del Sol lakker mod enden, og med Norwegian flyver vi direkte fra Málaga til København.
 

På rejsen er følgende udflugter inkluderet:

Udflugt: Den hvide by Mijas
Vi tager på en dejlig halvdagstur til den charmerende landsby Mijas, der ligger fornemt gemt oppe i bjergene nord for Fuengirola. På byvandringen, der tager os rundt på trapper og gennem stejle brostensbelagte gyder, kommer vi forbi de smukke hvidkalkede huse med farvestrålende patioer i traditionel andalusisk byggestil. Af og til ses æsler, der stadig benyttes som transportmiddel i den idylliske by. Overalt oser det af atmosfære i det historiske kvarter med spor af arabisk indflydelse. Vi nyder den fabelagtige udsigt over landskaberne med Middelhavet i horisonten.

Den hvide by Mijas.

Udflugt: Picassos fødeby Málaga 
Vi tager på en spændende halvdagstur til Andalusiens næststørste by. Málaga er en flot storby med en lang historie og mange interessante seværdigheder. Her findes det smukke Picassomuseum, som er indrettet i et storslået gammelt rigmandspalads. Museets åbning har i nogen grad været medvirkende til at sætte Málaga på landkortet. Midt i byen står også en skulptur af vores egen H.C. Andersen, der i sin tid besøgte byen. På en spændende byrundtur passerer vi både moderne bebyggelser i det tidligere industriområde, det engelske kolonikvarter og Plaza Victoria, hvor kongeparret lå i lejr, da de indtog byen for 500 år siden. Undervejs holder vi pause, hvor vi kan nyde udsigten fra den nyrenoverede havn. Vi slutter byrundturen med lidt tid på egen hånd, inden vi kører hjem mod hotellet.

Picassos fødeby, Málaga.

Udflugt: Andalusien for alle sanser
Dagens udflugt byder på en flot heldagstur i Andalusiens smukke landskab med spændende besøg undervejs. Første stop er olivenlunden Aceites de Ardales, hvor Bravo-familien gennem generationer har produceret olivenolie af fremragende kvalitet. Flere gange har de vundet regionens pris for bedste ekstra jomfru olivenolie. Turen fortsætter til fantastiske udsigtspunkter over naturparken og kløften El Chorro. Parken er verdensberømt for gangstien El Caminito del Rey (Den lille Kongevej), som blev bygget mellem 1901-1905. Stien skulle bruges til både mennesker og materialer som en simpel transportvej mellem de to vandkraftværker, der ligger i hver sin ende af den dybe kløft El Chorro. Stien blev officielt indviet og fik sit navn i 1920´er, da selveste Kong Alfonso XIII gik ruten. Den storslåede kløft strækker sig over tre kilometer med op til 400 meter høje klippevægge. Den smalle gangsti, der løber halvvejs oppe på klippevæggen, har gennem tiden tiltrukket vovehalse fra hele verden og er da også blevet kaldt "verdens farligste gangsti". Af sikkerhedsmæssige årsager blev stien derfor lukket i år 2000. Den spektakulære sti har nu gennemgået en omfattende renovering for mere end 20 millioner kroner og genåbnede i 2015 - til stor glæde for adrenalinsøgende vandreglade. Vi kommer ikke ud på stien, men bliver på sikker grund, hvor vi kan slappe af og nyde den fantastiske udsigt. Herefter besøger vi den lille appelsinfarm Juanito Orange, der ikke ligger langt fra Pizarra. Den charmerende bonde Juanito viser os rundt på gården, og vi ser plantager med appelsiner, citroner, grapefrugt, granatæbler og meget mere. Vi smager på frugterne og hører om de mange sorter. Besøget slutter med familiens hjemmelavede paella over et glas vin.     

 

På rejsen tilbydes følgende ekstraarrangementer:

Ekstraarrangement: Córdoba
Malerisk heldagsudflugt til eventyrbyen Córdoba, hvor den arabiske kultur fornemmes overalt. Den pragtfulde bygning, der kun i størrelse overgås af moskéen i Mekka, er i særdeleshed et besøg værd. Ganske enkelt et arkitektonisk mesterværk og ikke uden grund ét af Spaniens smukkeste og mest originale bygningsværker. Indvendig ligner moskéen nærmest en skov med sine 850 enestående søjler, buer og gange malet i hvide og røde farver. Engang fremstod den gamle moské som et magtsymbol på Den Iberiske Halvø i en tid, hvor Córdoba var én af verdens største byer. Senere byggede man en kirke midt i den dengang nedlagte moské, et forunderligt syn! Efter besøget tager vi på byvandring gennem Córdobas middelalder- og jødekvarter, som er en sand labyrint af smalle gyder med hvidkalkede huse, maleriske torve og fantastiske patioer. Fra de blomstersmykkede gårde vælter potteplanterne nærmest ud fra vinduer og altaner. 

Ekstraarrangement: Granada og Alhambra
Vi kører en flot tur gennem det andalusiske bagland til den smukke by Granada, der ligger vidunderligt mellem to højdedrag ved foden af Sierra Nevada-bjergene. Til fods udforsker vi den fortryllende by fyldt med historie, hyggelige gader og pladser. Derefter har vi lidt tid på egen hånd til at gå på opdagelse i den gamle by eller til et kig i den smukke domkirke, inden vi får en rundvisning på Alhambrapaladset. Her oplever vi en majestætisk skønhed med enestående kongelige gemakker, intime patioer, den berømte løvegård og det idylliske sommerpalads Generalife. Pragtfulde blomsteranlæg, roser og springvand, der er som taget ud af 1001 Nats Eventyr. En flot heldagsudflugt, hvor vi får oplevet Andalusiens absolut største seværdighed.

Det smukke mauriske Alhambrapalads er en stor oplevelse.
 

Hotelinformation

Hotel Best Tritón ****
VisSkjul

Hotel Tritón ligger dejligt i Benalmádena omgivet af en skøn have med palmetræer - direkte ud mod havet og strandpromenaden. Der er blot 200 meter til lystbådehavnen, og overalt hersker en hyggelig stemning. Hotellet består af to bygninger forbundet med en korridor og få trapper.

Hotellet har en flot udendørs pool, solterrasse med solstole, parasoller, tennisbane, elevator, bar, cafeteria og buffetrestaurant, hvor vi nyder et stort udvalg af spansk og international mad både om morgenen og om aftenen, hvor der er inkluderet 1/2 flaske vin og vand pr. person. (Jul og nytår er der inkluderet 1/4 flaske vin og vand pr. person). Vil du forkæle dig selv, kan du slappe af i hotellets lille spa med sauna, jacuzzi og tyrkisk bad (entré ca. 7 euro for 1½ time). Desuden finder du både et fitnesscenter samt frisør- og skønhedssalon på hotellet. Vaskeriservice tilbydes mod betaling. Under opholdet arrangerer hotellet masser af forskellige aktiviteter.

Glæd dig til at bo i de store værelser med balkon eller terrasse med delvis havudsigt. På vores langtidsrejser er det mod tillæg muligt at bestille dobbeltværelser med fuld havudsigt. Alle værelser har køleskab, gratis sikkerhedsboks og WiFi samt badeværelse med badekar eller bruseniche med hårtørrer.  

Læs mere om hotellet her.

Eksempel på standardværelse på Hotel Best Tritón Poolområdet på Hotel Best Tritón.