Flot nyhed!

Costa Blanca & Altea · Langtidsrejse på Hotel Cap Negret · 2021

Flyrejser
22 Dage

Nyd livet i en skøn afslappende atmosfære direkte ud til Middelhavet. Vi bor på flot 4-stjernet hotel i moderne balkonværelser ved den eventyrlige by Altea. På denne veltilrettelagte langtidsrejse har vi inkluderet lækker halvpension med vin, spændende udflugter og naturligvis dansktalende rejseleder.  

Velkommen til den charmerende kystby Altea, der ligger som en sand perle direkte ud mod Middelhavet. Det er det rene eventyr at gå rundt i den gamle bydel med hvidkalkede huse, smalle brostensbelagte gyder, hyggelige tapasbarer, restauranter og med enestående udsigt til det azurblå hav. Her findes en autentisk spansk stemning i de kringlede gader, og det er...

Nyd livet i en skøn afslappende atmosfære direkte ud til Middelhavet. Vi bor på flot 4-stjernet hotel i moderne balkonværelser ved den eventyrlige by Altea. På denne veltilrettelagte langtidsrejse har vi inkluderet lækker halvpension med vin, spændende udflugter og naturligvis dansktalende rejseleder.  

Velkommen til den charmerende kystby Altea, der ligger som en sand perle direkte ud mod Middelhavet. Det er det rene eventyr at gå rundt i den gamle bydel med hvidkalkede huse, smalle brostensbelagte gyder, hyggelige tapasbarer, restauranter og med enestående udsigt til det azurblå hav. Her findes en autentisk spansk stemning i de kringlede gader, og det er ikke overraskende, at den magiske by, strandene og lyset ikke bare tiltrækker feriegæster, men også fotografer, forfattere og malere. Netop om efteråret og i vintermånederne sættes tempoet ned, og da kan man rigtig fornemme den autentiske lokale atmosfære.  

Altea har cirka 22.000 indbyggere, og ligger i et forbløffende naturområde i Alicanteprovinsen, godt gemt i Alteabugten med høje bjerge til den ene side og havet til den anden. Byen er beskyttet mod kolde vinde, og netop derfor har den kystens bedste klima - og kun få regnvejrsdage. Altea er en skøn kombination af strand- og byliv.

I løbet af rejsen tager vi på en række spændende udflugter, ligesom rejselederen arrangerer forskellige aktiviteter og ekstraudflugter med lokal transportmiddel. Strande og stier indbyder også til skønne spadsereture. Så hvorfor ikke rive tre uger ud af kalenderen i den mørkeste og koldeste periode i Danmark og forkæle dig selv med spansk charme, skønt klima og smukke strande?

Costa Blanca & Altea

Datoer og priser

Vent lidt, mens vi finder datoer og priser

Tillæg pr. person

Comfort eneværelse uden havudsigt
4.100,-
Comfort dobbeltværelse med delvis havudsigt
1.575,-
Premier dobbeltværelse med delvis havudsigt
2.625,-
Premier plus dobbeltværelse med delvis havudsigt
3.675,-
Afbestillingsforsikring
650,-
Obl. administrationstillæg
89,-

Rabat pr. person

Brorabat · Rejsende fra Bornholm, Fyn eller Jylland
250,-

Ekstraarrangementer

Kulturbyen Valencia
275,-
Prægtige Alicante
200,-

Inkluderet i prisen

 • Fly København-Alicante t/r
 • Alle skatter og afgifter, p.t. kr. 253,-
 • Transfer lufthavn-hotel t/r
 • 21 nætter i Altea på Hotel Cap Negret****
 • 21 x morgenmad (2.-22. dag)
 • 21 x middag, inkl. ¼ fl. vin og vand (1.-21. dag)
 • 1 x tapasfrokost, inkl. vinsmagning
 • Orienterende gåtur i lokalområdet
 • Byvandring i Alteas gamle bydel
 • Besøg på økologisk vingård
 • Halvdagsudflugt til Dénia
 • Aftenbyvandring i romantiske Altea
 • Lokalguide på byvandring i Altea
 • Dansktalende rejseleder på rejsemålet

Bemærkninger

Ekstraarrangementer bestilles sammen med rejsen (min. 15 deltagere).

Forbehold for ændring i rækkefølgen af udflugterne. Ved få tilmeldinger vil udflugterne blive gennemført i selskab med gæster fra Vitus Reiser i Norge. 
 

Dagsprogram

1. dag: Ankomst til Costa Blanca

Med Norwegian flyver vi direkte fra København til Alicante. I lufthavnen bydes vi velkommen af vores dansktalende rejseleder, hvorefter vi kører til vores dejlige hotel i Altea, der er vores hjem de næste tre uger. Om aftenen nyder vi rejsens første måltid i hotellets hyggelige restaurant, der serverer en varieret og lækker buffetmiddag.

Solsenge ved vandet på vores hotel.

2. dag: Orienteringstur i lokalområdet

Om formiddagen arrangerer rejselederen en hyggelig lille gåtur, hvor vi bliver introduceret til vores nye omgivelser og får inspiration til de kommende ugers aktiviteter. Vi kommer også forbi den lille togstation, hvorfra der både er forbindelse til Altea centrum, Alteas gamle bydel og Calpe. På turen får du ligeledes information om, hvilke dage de inkluderede udflugter foregår.

Udsigt over Altea og Costa Blanca.

3.-21. dag: Ophold på Costa Blanca

I løbet af opholdet er der inkluderet en række spændende udflugter, ligesom hotellet dagligt arrangerer forskellige aktiviteter og aftenunderholdning med levende musik. Undervejs har du også mulighed for at deltage i to ekstraarrangementer med udflugter til henholdsvis Alicante og Valencia. Disse bestilles hjemmefra sammen med rejsen. Rejselederen tilbyder desuden en række interessante ekstraudflugter, som kan købes på rejsemålet - og der vil være gratis arrangementer i form af spilleaftener, konkurrencer eller gåture til blandt andet Alteas havn og marinaen, hvor der findes hyggelige spisesteder.Hver tirsdag er Altea samlingspunkt for et farverigt gademarked med frugt, grøntsager, blomster og lokale produkter. Der er også mulighed for at deltage i en udflugt til en af de nærliggende byer med offentlige transportmidler. Læs mere om udflugterne nedenfor.

22. dag: Hjemrejse

Tre dejlige uger på Costa Blanca er ved at være slut, og vi flyver fra Alicante med Norwegian direkte til København.

På rejsen er følgende udflugter inkluderet:

Alteas maleriske gamle bydel

Med tog kører vi til Alteas højtliggende gamle bydel, hvor vi sammen med en lokalguide udforsker labyrinten af charmerende gader til fods. Glæd dig til at opleve Altea, der ligger som én kæmpestor balkon over Alteabugten med fuld havudsigt. Talrige folkeslag har gennem tiden besat byen, blandt andet grækere, romere og maurere, og der gemmer sig den dag i dag fortsat spor fra dengang rundt omkring. Ad stejle, smalle gader med appelsintræer, pelargonier og smukke hvidkalkede huse når vi op til Kirkepladsen, hvor vi skal besøge den bemærkelsesværdige kirke Nuestra Señora del Consuelo. Læg mærke til den fantastiske kuppel, der er lavet af blå og hvide keramiske fliser, og som kan ses milevidt omkring. Indenfor finder vi glasmosaikker og fine barokdekorationer. Byen har bevaret den traditionelle middelhavsarkitektur med blomster, og man får helt lyst til at forvilde sig ud i de charmerende gader og blive væk. Overalt ligger de smukkeste huse, cafeer og små butikker med kunsthåndværk. Altea er desuden kendt for sine søde sager – måske fristes du af et stykke mandelkage og en kop kaffe, inden vi skal med toget tilbage til hotellet?

Udsigt over Altea.

Økologisk vingårdsbesøg, inkl. tapas og vinsmagning

Blot 10 kilometer fra Altea finder vi den hyggelige familiedrevne vingård, som er opkaldt efter grundlæggeren Enrique Mendoza. I slutningen af 1970erne begyndte Enrique Mendoza at fremstille vin i Marina Baixa i Sydspanien til familiens eget forbrug. Passionen for vin voksede så meget, at han i 1989 købte vingården i Alfàs del Pi. Siden 1999 har man her fremstillet økologisk kvalitetsvine, og reglerne for økologisk landbrug uden brug af kemiske herbicider og pesticider følges nøje. Samtidig overvåges druerne for hydrisk stress, så man sikre sig, at vinrankerne får den rigtige mængde vand, og druerne dermed får en passende størrelse og optimal koncentration af sukker. I dag passes vingården af Mendozas børn José og Julián, og en stor del af druerne dyrkes på vinmarker i Villena.

På rundturen bringes vi ind i en fredfyldt verden blandet med aromatiske dufte fra de skønne vine. Vi hører om familiens historie og lærer lidt om, hvordan man dyrker økologisk vin. Det kræver fantasi og er en kompliceret proces. Deres engagement og professionalisme har betydet, at der i dag fremstilles cirka 600.000 flasker om året, hvoraf halvdelen sælges i Spanien, mens resten bliver solgt til andre europæiske lande - blandt andet til Laudrup Vinimport i Danmark. Hos Enrique Mendoza fremstilles hvid-, rosé-, rød- og moscatelvine, og priserne ved køb på vingården ligger fra EUR 8 til EUR 18,50 pr. flaske. Glæd dig til den hyggelige vinsmagning, hvor vi smager syv forskellige vine og nyder en let tapasfrokost.

Vinbonde med hænderne fulde af druer.

Halvdagsudflugt til Dénia

Vi kører til den fortryllende by Dénia, der ligger cirka 45 kilometer fra Altea. Byen er kendt for sine smukke strande, den historiske bydel, den livlige lystbådehavn og for den gamle mauriske borg, der troner over byen fra en høj klippetop. På byvandringen gennem det gamle kystkvarter, der ligger for foden af borgen, kommer vi gennem hyggelige smalle gader med typiske fiskerhuse med farverige facader. Turen slutter ved den aktive marina og promenaden, hvor det på egen hånd er let at finde et hyggeligt frokoststed. Dénia har mange fremragende restauranter og caféer med et stort udvalg. Der er tid til at udforske byen på egen hånd og måske til lidt shopping, inden vi vender tilbage til middagen på hotellet.

Lystbådhavnen i Dánia.

Romantisk aftentur til Alteas gamle bydel

Når mørket falder på, tager vi lokalbussen til Altea og går en lille tur op gennem de stejle brolagte gader. At se de smukke huse blive oplyst af de gamle gadelygter rundt omkring i de små gader er meget romantisk. Vi går stille og roligt og nyder den helt særlige stemning. Vi når det bedste udsigtspunkt over byen, havet og Alteabugten og forstår til fulde, hvorfor Alteas skønhed og charme regnes for at være et af de allersmukkeste steder på Costa Blanca. Vi passerer også bymuren, der er så tyk, at man i dag flere steder har indrettet lejligheder i selve muren, og netop her i skæret fra aftenlygterne er der en dejlig stemning – en blanding af fortid og nutid.

På rejsen tilbydes følgende ekstraarrangementer:

Kulturbyen Valencia

Tag med på en spændende heldagstur til Valencia, der er en af Spaniens største byer. Storbyens ni kilometer lange, grønne pulsåre Jardín del Turia er en af Spaniens største byparker og ligger i et tørlagt flodleje, der krydses af ikke mindre end 18 broer. Valencia er en fascinerende blanding af gammelt og nyt. Byen er blevet verdensberømt på grund af Formel 1 og America’s Cup, men er også kendt for det enestående byggeri Ciudad de las Artes y las Ciencias, der er den spanske arkitekt Santiago Calatravas mesterværk, og som i dag er byens mest populære seværdighed. På en spadseretur ser vi det store område, der rummer både et Opera- og koncerthus, et eksperimentarium og et af Europas største saltvandsakvarier. Den verdensberømte arkitekt er født i byen, og har fået skabt sig en særlig signatur i Valencia. 

På byrundturen passerer vi musikpaladset, tyrefægterarenaen og det imponerende rådhus. Vi kommer også forbi den velbevarede børs, La Lonja, der gennem århundreder er blevet brugt til silkehandel. I det mondæne kvarter Eixample ser vi byens eksklusive forretninger og chikke cafeer – her får vi et godt indtryk af byens liv på første klasse. På mange månder minder byen om Barcelona, og man fornemmer tydeligt, at arkitekten Francisco Mora Berenguer var venner med Barcelonas verdensberømte arkitekt Antoni Gaudí. Det er torvehallen Mercado de Colón et godt eksempel på. Efter en spændende byrundtur i den nye bydel, fortsætter vi til fods gennem det stemningsfulde middelalderkvarter El Carmen. Bag katedralen ligger den atmosfærefulde plads, Plaza de la Virgen, hvor vi finder et væld af hyggelige spisesteder. Prøv for eksempel den spanske nationalret paella, der oprindeligt stammer fra Valencia til frokost. Vi kan også anbefale byens berømte horchata de chufa, som er en sund, kold, mælkefarvet drink lavet af jordmandler (tigernødder). 

Særpræget byggeri i Valencia.

Prægtige Alicante

Snyd ikke dig selv for en flot heldagstur til den attraktive og dynamiske storby Alicante, der ligger midt på Costa Blanca. Brede alleer, grønne haver, indbydende fiskerestauranter og lystyachter findes her i millionklassen. Vi nyder den storslåede udsigt over byen og havet fra middelalderborgen Santa Bárbara, der troner over centrum, og det er en fornøjelse at spadsere langs den berømte palmepromenade Explanada de España. Spisescenen er spændende, og der er tid på egen hånd til at finde netop det frokoststed, der passer dig bedst eller til blot at slappe af på en af de mange stemningsfulde fortovscafeer.

Lystbådhavnen i Alicante.

Hotelinformation

Hotel Cap Negret ****, Altea
VisSkjul

Det er en fornøjelse at bo på det flotte, nyrenoverede hotel i Altea med perfekt beliggenhed direkte ud til Middelhavet og smuk udsigt over Alteabugten. Der er cirka 1,5 kilometer til hjertet af byen med forretninger, hyggelige restauranter og cafeer og blot 2,5 kilometer til Alteas eventyrlige gamle bydel. Flere gange om dagen er der gratis shuttlebus til Alteas centrum og den gamle bydel, ligesom der er meget gode forbindelser både med lokalbus og tog.

Det er ikke uden grund, at hotellet tælles blandt byens bedste. Det er lyst og moderne og har en helt fantastisk solterrasse med liggestole og parasoller samt et enestående udsigt direkte til havet. Her er en dejlig opvarmet udendørs pool med saltvand, som er økologisk og uden kemiske komponenter. Her er også en god poolbar og privat adgang til den naturlige stenstrand. Der udleveres gratis badehåndklæder mod et depositum på EUR 10 pr. person.

Der hersker en pragtfuld stemning på terrassen med fuld sol fra morgen til aften - et sted man virkelig har lyst til at opholde sig for at slappe af, solbade eller bare for at læse en god bog. Prøv også hotellets dejlige spa med jacuzzi, sauna og afslapningsrum til EUR 20 for 50 minutter. Der er også mulighed for at tilkøbe skønheds- og massagebehandlinger på hotellets lille klinik. Hotellet har et veludstyret fitnesscenter, bordtennis, billard, bibliotek, elevator, lille butik, bar og en hyggelig restaurant med showkøkken. Der findes gode cykelruter i området, og hotellet hjælper gerne med cykelleje. Vaskeriservice mod betaling. Hotellet har mange hyggelige opholdssteder både inden- og udendørs. Dagligt arrangeres forskellige aktiviteter, og flere gange om ugen er der underholdning med levende musik om aftenen.

Måltider

Hver dag nyder vi hotellets flotte restaurant med en dejlig intim atmosfære. Både om morgenen og om aftenen er der et flot udvalg af spanske og internationale retter, som serveres fra buffet. Til middagene er der inkluderet ¼ flaske vin og vand pr. person.

Til frokost kan du for egen regning nyde en lokal fiskeret på hotellets nyåbnede á la carte restaurant ”La Pecera”, der ligger idyllisk ud mod havet – eller måske en sandwich og et glas vin i den stemningsfulde patio ”Chill Out Terrace”, der er indrettet i smuk middelhavsstil som i en have med et lille vandfald og med moderne møbler.    

Værelsestyper

Prisen inkluderer ophold i delt Comfort dobbeltværelse, som ligger på 1. og 2. sal uden havudsigt mod gaden. 

Mod tillæg kan der bestilles: 

 • Comfort eneværelse: Dobbeltværelse som eneværelse på 1. og 2. sal uden havudsigt mod gaden.
 • Comfort dobbeltværelse: Værelset har delvis havudsigt og ligger på 1. og 2. sal tæt på gaden.
 • Premier dobbeltværelse: Værelset har delvis havudsigt og ligger på 1. til 5. etage.
 • Premier Plus dobbeltværelse: Værelset har delvis havudsigt og ligger på 1. til 5. etage, men tættere på havet.

Alle de moderne værelser er 27m2 og lyst indrettet med balkon eller terrasse med bord og to stole, skrivebord med stol, sofa, tv, køleskab, elkedel, sikkerhedsboks, aircondition, gratis WiFi og badeværelse med bruser eller badekar og hårtørrer. Alle værelser er ens, men med forskellig udsigt. 

Læs mere om hotellet her. 
 

 

Eksempel på Comfort dobbeltværelse.
Eksempel på Comfort dobbeltværelse.
Indgangen til Hotel Cap Negret.
Indgangen til Hotel Cap Negret.
Poolen på Hotel Cap Negret.
Poolen på Hotel Cap Negret.

Praktiske oplysninger

Få svar på en række praktiske spørgsmål i forbindelse med din rejse.

Klima og temparaturer

Vejret i Alicante