Bo i studio eller lejlighed

Costa del Sol & Marbella · Langtidsrejse på Princesa Playa

Flyrejser
22 Dage

Forkæl dig selv med en skøn ferie i den eksklusive kystby Marbella. Vores 4-stjernede studioværelser og lejligheder ligger direkte ud til det azurblå Middelhav og få meter fra den gamle bydel. Der er lagt op til et dejligt ophold i denne charmerende by.

Som en smuk kulisse mellem havet og bjergene ligger den fornemme by Marbella godt beskyttet af Sierra Blanca bjergkæden, der gør klimaet fremragende. Engang var det en lille fiskerlandsby, men i dag har den forvandlet sig til en sofistikeret kystby med stor tiltrækningskraft. Vi mærker stemningen på den kilometerlange promenade, der løber langs de mange sandstrande, og kun få meter herfra finder vi den maleriske gamle bydel med...

Forkæl dig selv med en skøn ferie i den eksklusive kystby Marbella. Vores 4-stjernede studioværelser og lejligheder ligger direkte ud til det azurblå Middelhav og få meter fra den gamle bydel. Der er lagt op til et dejligt ophold i denne charmerende by.

Som en smuk kulisse mellem havet og bjergene ligger den fornemme by Marbella godt beskyttet af Sierra Blanca bjergkæden, der gør klimaet fremragende. Engang var det en lille fiskerlandsby, men i dag har den forvandlet sig til en sofistikeret kystby med stor tiltrækningskraft. Vi mærker stemningen på den kilometerlange promenade, der løber langs de mange sandstrande, og kun få meter herfra finder vi den maleriske gamle bydel med klassiske andalusiske, hvidkalkede huse, blomsterrige balkoner og krogede gyder. Glæd dig til at opleve det stemningsfulde torv, Plaza de los Naranjos, der prydes af appelsintræer, cafeer og restauranter. Her kan du nyde livet med en kold forfriskning omgivet af de smukke, historiske bygninger. I byens fine gader ligger et stort udvalg af butikker og spisesteder, som byder på alt fra hummer, kaviar og cava til pizza og tapas. I Marbella trives det ekstravagante og det simple side om side.

Byen frister også med en rigdom af kultur og historie i en autentisk atmosfære. Ganske enkelt et skønt sted til afslapning og hygge væk fra den mørke vintertid i Danmark. På rejsen er der god tid til at komme ned i gear, ligesom vi naturligvis også skal opleve det smukke Andalusien. Marbellas fantastiske placering inviterer til spændende udflugter, og vi besøger blandt andet den eventyrlige lystbådehavn Puerto Banús, den lille britiske kronkoloni Gibraltar, de hvide landsbyer Ronda og Setenil de las Bodegas ligesom der er tid til at nyde en vinsmagning på en stemningsfuld vingård. Har du lyst, bidrager rejselederen gerne med hyggelige arrangementer som vandreture, spilleaftener og en ekstraudflugt til den romantiske by Sevilla, der er spækket med minder fra guldalderen. Er du til golf er Marbella også kendt som golfspillernes paradis.

På denne langtidsrejse har du fornøjelsen af og muligheden for at tilberede din egen mad i dit eget kitchenette. Spanien bugner af lækre og anderledes råvarer, der gør kokkeriet til en leg. Har du lyst kan du også købe morgenmad på hotellets dejlige tagterrasse, hvor der er en fantastisk udsligt over Middelhavet. Én gang om ugen i de tre uger vi opholder os i Marbella, nyder vi sammen med rejselederen en dejlig middag på en af byens hyggelige lokale restauranter. Vi skal både på tapasbar samt besøge to af byens andre populære restauranter. Det er dejligt at være i et godt selskab og dele hinandens oplevelser. Rejselederen arrangerer forskellige aktiviteter og spændende ekstraudflugter og kommer med gode tips og idéer til at gøre opholdet indholdsrigt. 

Marbella - langtidsrejser - 2019/2020

Datoer og priser

Vent lidt, mens vi finder datoer og priser

Tillæg pr. person

Lejlighed med balkon
1.000,-
Studioværelse med balkon som eneværelse
4.300,-
Afbestillingsforsikring
775,-
Obl. administrationstillæg
89,-

Rabat pr. person

Brorabat · Rejsende fra Bornholm, Fyn eller Jylland
250,-

Ekstraarrangementer

Romantiske Sevilla
375,-

Inkluderet i prisen

 • Fly København-Málaga t/r, inkl. skatter og afgifter, pt. kr. 246,-
 • Transfer lufthavn-hotel t/r
 • 21 nætter i Marbella på Princesa Playa****
 • 3 x middag (1. 12. og 21. dag)
 • Byvandring i Marbella
 • Promenadevandring til Puerto Banús
 • Tur med lokalbus, inkl. billet
 • Heldagsudflugt til Gibraltar, inkl. kaffe
 • Heldagsudflugt til Ronda og Setenil de las Bodegas
 • Besøg på økologisk vingård med smagning
 • Dansktalende rejseleder på rejsemålet  

Bemærkninger

Ekstraarrangement bestilles sammen med rejsen (min. 15 deltagere).

Forbehold for ændring i rækkefølgen af udflugterne. Ved få tilmeldinger vil udflugterne blive gennemført i selskab med gæster fra Vitus Reiser i Norge.

Dagsprogram

1. dag: Ankomst til eksklusive Marbella

Vi flyver fra København med Norwegian direkte til Málaga, hvor vi i lufthavnen bydes velkommen af vores dansktalende rejseleder. Herefter kører vi til Marbella, der de næste tre uger skal være vores hjem på Costa del Sol. Om aftenen bydes vi velkommen med en dejlig middag på en hyggelig lokal restaurant i gåafstand fra hotellet.

Inkluderede måltider: Middag.

Charmerende Marbella.

Charmerende Marbella.

2. dag: Byvandring i Marbella

Om formiddagen arrangerer rejselederen en spændende byvandring, hvor vi bliver introduceret til vores nye omgivelser og får inspiration til den kommende feries aktiviteter. Samtidig får du information om, hvilke dage de inkluderede udflugter foregår.

Vi går en tur langs Marbellas hovedgade, der er fyldt med stilfulde forretninger med tøj, sko og smykker, samt små hyggelige cafeer. Vi føres videre rundt i den gamle bydel med hvidkalkede huse, snævre gyder og patioer med farverige blomster. Gemt i de smalle gyder ligger stemningsfulde bodegaer, tapasbarer og restauranter. Det emmer af atmosfære i hjertet af den gamle by på Appelsintorvet, Plaza de los Naranjos, der er flankeret af ædle bygninger. Til frokosten på egen hånd kan vi anbefale den populære, kolde tomatsuppe gazpacho eller suppen ajo blanco med mandler, hvidløg og sherry.

Farvede huse i Marbella.

Farvede huse i Marbella.

3.–20. dag: Ophold i Marbella  

I løbet af rejsen er der arrangeret en række inkluderede udflugter, som vi tager på sammen med rejselederen. Du har desuden mulighed for at tilkøbe en flot ekstraudflugt til Sevilla, som du kan læse mere om nedenfor. Rejselederen arrangerer desuden forskellige aktiviteter og en aften skal vi hygge os med en ægte spansk tapasmiddag på en stemningsfuld lokal restaurant ikke langt fra hotellet. 

Inkluderede måltider: Middag (12. dag). 

Gadeskilt og blomster i Marbella.

Gadeskilt og blomster i Marbella.

21. dag: Hyggeaften 

På en atmosfærefyldt lokal restaurant i gåafstand fra hotellet nyder vi om aftenen en dejlig afslutningsmiddag.

Inkluderede måltider: Middag.

22. dag: Hjemrejse 

Tre dejlige uger på Solkysten lakker mod enden, og vi flyver fra Málaga med Norwegian direkte til København.

På rejsen er følgende udflugter inkluderet:

Lystbådehavnen Puerto Banús

Det er en lise for sjælen at spadsere langs Middelhavet med tid til at nyde den pragtfulde udsigt. Der er en dejlig stemning på strandpromenaden, hvor der ikke er langt mellem barer og hyggelige spisesteder. Vi nyder livet på den syv kilometer lange gåtur til den verdensberømte marina i Puerto Banús.

Det er en imponerende oplevelse at se lystbådehavnen fyldt med gigantiske og meget luksuriøse yachter. En sand legeplads for millionærer, kendisser, kongehuse og sheiker. De velhavende bor her i prestigefyldte villaer og har en glamourøs livsstil med luksusbiler, stilfulde designforretninger og eksklusive restauranter. Vi indsnuser stemningen og tager med lokalbus tilbage til Marbella.

Den verdensberømte marina i Puerto Banús.

Den verdensberømte marina i Puerto Banús.

Den britiske kronkoloni Gibraltar

Spændende heldagstur til den Iberiske Halvøs sydkyst, hvor vi finder Europas sidste koloni, Gibraltar - et lille stykke af Storbritannien. Kolonien ligger strategisk ved det vigtige Gibraltarstræde, der adskiller Europa og Afrika, og det er en særpræget oplevelse at krydse lufthavnens landingsbane for at komme ind i landet. Den imponerende honningfarvede Gibraltarklippe dominerer synet af det lille land, der blot er syv kvadratkilometer. Gennem byporten træder vi ind i den gamle bydel, som vi oplever til fods. Turen går ad Gibraltars hovedgade Main Street med smukke huse i georgiansk stil. Livet her minder om en mindre engelsk provinsby med restauranter og pubber. Her findes også masser af toldfrie butikker, som især er kendt for parfume, smykker og spiritus. På en bakketop besøger vi den hyggelige botaniske have. Herefter oplever vi en oase af fred og ro i det smukke kapel, King’s Chapel.

I Irish Town slapper vi af med en kop kaffe på den mere end 100 år gamle café Sacarello’s, inden vi fortsætter til den stemningsfulde plads Casemates Square. Engang havde man her offentlige henrettelser, men i dag er det Gibraltars mest besøgte plads fyldt med hyggelige fortovsrestauranter og interessante gallerier med kunsthåndværk, sæbe og krystalglas fremstillet af lokale glaspustere.

Der er tid til at shoppe og nyde en frokost på egen hånd, hvor du for eksempel kan prøve den klassiske fish & chips. Har du lyst, kan du besøge Gibraltarklippen med Europas eneste vildtlevende aber. Det siges, at briterne bliver på Gibraltar, så længe berberaberne er der. Huler og tunneller præger det lille område, og her har du mulighed for at opleve svimlende udsigtspunkter fra de næsten lodrette klipper. Kendte stjerner som Sean Connery, John Lennon og Yoko Ono er blevet gift på klippen. Ønsker du at besøge klippetoppen, kan du for egen regning tage svævebanen eller en minibus derop.

Vær tålmodig ved grænseovergangen, og husk at medbringe pas.

Med gondol på vej til toppen af Gibraltar.

Med gondol på vej til toppen af Gibraltar.

Ronda, Setenil de las Bodegas og vinsmagning

På denne heldagsudflugt oplever vi skønhed og romantik i Los Pueblos Blancos, De Hvide Landsbyer, der byder på labyrinter af snævre, brostensbelagte gader, byporte, buegange, blomster, hemmelighedsfulde gårdhaver, hyggelige cafeer og restauranter. Vi kører ind i landet gennem et af Spaniens smukkeste bjergområder. Her besøger vi Ronda, der tælles blandt Sydspaniens kønneste byer. Byens vartegn er den imponerende bro Puente Nuevo, der ligger dramatisk med en meget dyb og lodret kløft på begge sider. Vi krydser broen og kigger de næsten 100 meter ned i slugten til den dybtliggende Guadaleteflod. Gennem små gyder med blændende hvide huse, fortsætter vi forbi tyrefægterarenaen, der hører til blandt Spaniens ældste og mest betydningsfulde. Her drømmer enhver matador om at kæmpe mod tyrens intelligens.

Vi fortsætter udflugten til den eventyrlige landsby Setenil de las Bodegas, hvor små hvide huse ligger på rad og række under en gigantisk lavaklippeblok. Synet af byen kan virke næsten surrealistisk, og som om tyngdekraft og fysiske love er ophævet.

Turen afsluttes med et besøg på den familieejede vingård, Bodegas Joaquín Fernández. På en spændende rundvisning hører vi om den økologiske proces fra drue til vin, og smager naturligvis på nogle af de dejlige vine. Udsigten over markerne med vinstokke er ganske fantastisk. Vingården producerer cirka 50.000 flasker om året, ligesom her også fremstilles olivenolie. En spændende dag med god tid til at opleve Andalusiens charme og gæstfrihed.

Den berømte bro over kløften i Ronda.

Den berømte bro over kløften i Ronda.

På rejsen tilbydes følgende ekstraarrangementer:

Romantiske Sevilla

Tag med på heldagsturen til Andalusiens hovedstad Sevilla, som ligger smukt ved Guadalquivir-floden. Vi starter byrundturen med et besøg på den imponerende plads, Plaza de España, der er udsmykket med traditionelle farvestrålende fliser. Til fods kommer vi gennem den gamle bydel, som er en berusende blanding af pragtfulde paladser, barokkirker og krogede middelalderlige gader. De aristokratiske palæer vidner om byens fortid som en maurisk hovedstad, der senere blev verdens rigeste by, da ufattelige rigdomme strømmede dertil fra Columbus’ nye verden. Den romantiske by er spækket med enestående minder fra guldalderen. Vi kommer forbi verdens tredjestørste kirke, den fantastiske Santa Maria de la Sede, med Columbus' gravmæle og kongernes kapel, og fortsætter gennem det gamle jødiske kvarter Santa Cruz. Læg mærke til de mange tøjbutikker og dansesteder, som vidner om, hvordan flamencotraditionerne i den grad holdes i hævd i Sevilla. Det summer af liv overalt på de stemningsfulde tapasbarer og flotte pladser.

Der er tid til på egen hånd til at besøge domkirken, kongeslottet Alcázar eller måske Las Setas, som også kaldes Metropol Parasol på Plaza de la Encarnación. Det 28 meter høje paddehatteformede byggeri er verdens største trækonstruktion, der er båret af seks søjler. Las Setas betyder "svampene", og det moderne byggeri ligner kæmpestore kantareller. For cirka tre euro kan du komme med elevatoren op gennem en af søjlerne til ottende etage, hvorfra der er en formidabel udsigt over den gamle kulturby.

Andalusiens hovedstad Sevilla.

Andalusiens hovedstad Sevilla.

Hotelinformation

Princesa Playa ****, Marbella
VisSkjul

Skønt hotel med fremragende beliggenhed i hjertet af Marbella. Princesa Playa er renoveret i 2017, og her føler man sig hurtigt hjemme. Fra hotellet er der en flot udsigt til det azurblå Middelhav, direkte adgang til den elegante strandpromenade og få minutters gang til den maleriske gamle bydel med hvidkalkede huse. Centrum er lige uden for døren og er fyldt med spændende butikker, hyggelige restauranter og cafeer.

På hotellet finder du morgenmadsrestaurant, der om aftenen forhandles til en atmosfærefyldt terrassebar. Restauranten/baren ligger på ottende etage med en formidabel udsigt og er det oplagte sted til at nyde en drink, mens solen går ned over Middelhavet. Hyg dig også i hotellets stemningsfulde lobby med den lille patio og komfortable siddepladser, hvor man kan slappe af, læse eller spille kort. På niende etage finder du en dejlig tagterrasse med en mindre udendørs, opvarmet saltvandspool, liggestole og en vidunderlig udsigt. Hotellet har desuden elevator samt vaskemaskine og tørretumbler, som kan benyttes mod en mindre betaling. I hotellets morgenmadsrestaurant kan man hver morgen købe en dejlig morgenmad med et udvalg af spanske og internationale retter.  

Værelsestyper

Prisen inkluderer ophold i studioværelse med balkon.

Mod tillæg kan der bestilles: 

 • Lejlighed med balkon
 • Studioværelse som eneværelse med balkon

Studioværelse med balkon

Hotellets 64 rummelige studioværelser på ca. 30 m2 ligger på første til fjerde etage, og har kig til havet fra forskellige vinkler eller mod byen. De lyst indrettede værelser har dobbeltseng eller to enkeltsenge, sofa, bord, to stole, sikkerhedsboks mod betaling (2,75 euro pr. dag), tv, aircondition, gratis WiFi og badeværelse med bruseniche eller badekar samt hårtørrer.

Værelserne er udstyret med kitchenette med komfur, elkedel, køleskab med en lille fryser, mikroovn, brødrister og service. Desuden er der balkon med bord og stole. Bortset fra kichenettet rengøres værelserne hver dag.

Lejlighed med balkon

Hotellets 36 rummelige lejligheder på ca. 40 m2 er lidt større end studieværelserne og ligger på femte til syvende etage med kig til havet fra forskellige vinkler eller mod byen. De lyst indrettede lejligheder har adskilt soveværelse med dobbeltseng eller to enkeltsenge. I det tilhørende værelse er der sofa, bord, to stole, sikkerhedsboks mod betaling (2,75 euro pr. dag), tv, aircondition, gratis WiFi og badeværelse med bruseniche eller badekar samt hårtørrer.

Værelserne er udstyret med kichenette med komfur, elkedel, køleskab med en lille fryser, mikroovn, brødrister og service. Desuden er der balkon med bord og stole. Bortset fra kichenettet rengøres værelserne hver dag.

Læs mere om hotellet her.

Hotelfakta

Princesa Playa i Marbella.
Princesa Playa i Marbella.
Balkon med udsigt til haven.
Balkon med udsigt til haven.
Standardværelse på Princesa Playa.
Standardværelse på Princesa Playa.

Praktiske oplysninger

Få svar på en række praktiske spørgsmål i forbindelse med din rejse.

Klima og temperaturer