Gallamiddag & Halvpension

Costa del Sol & Benalmádena · Nytår

Flyrejser
9 Dage

Feliz Año Nuevo – byd nytåret velkommen med afslapning på et skønt 4-stjernet hotel i Benalmádena. Som en flot afslutning på rejsen oplever vi desuden den traditionsrige Helligtrekongersaften med farverige optog. Rejsen byder desuden på spændende udflugter og afslapning på et skønt 4-stjernet hotel, hvor vi hver aften nyder en lækker middag med vin.

December er en dejlig tid i Spanien, der altid kulminerer med en stemningsfuld nytårsaften. Byd 2019 velkommen under varmere himmelstrøg på Costa del Sol, hvor dagtemperaturen typisk ligger omkring 15 grader. Selv om byerne langs Costa del Sol næsten hænger sammen, byder de på vidt forskellige oplevelser. Vi...

Feliz Año Nuevo – byd nytåret velkommen med afslapning på et skønt 4-stjernet hotel i Benalmádena. Som en flot afslutning på rejsen oplever vi desuden den traditionsrige Helligtrekongersaften med farverige optog. Rejsen byder desuden på spændende udflugter og afslapning på et skønt 4-stjernet hotel, hvor vi hver aften nyder en lækker middag med vin.

December er en dejlig tid i Spanien, der altid kulminerer med en stemningsfuld nytårsaften. Byd 2019 velkommen under varmere himmelstrøg på Costa del Sol, hvor dagtemperaturen typisk ligger omkring 15 grader. Selv om byerne langs Costa del Sol næsten hænger sammen, byder de på vidt forskellige oplevelser. Vi bor vest for Málaga i Benalmádena ud mod det azurblå Middelhav. Her kan du nyde den skønne kombination af strand- og byliv på byens flotte strandpromenade med butikker, shoppingcentre, tapasbarer og restauranter med alt godt fra havet samt gode spanske vine. Benalmádena er stort set er vokset sammen med Torremolinos, og her er en del af den spanske charme stadig bevaret.  Glæd dig til at bo på et skønt 4-stjernet hotel i værelser med balkon. Hver aften hygger vi os med en lækker middag med vin, og nytårsaften bliver vi budt på en festlig gallamiddag. I løbet af dagene tager vi på en række spændende udflugter, hvor vi oplever Andalusiens smukke byer, natur og store seværdigheder.

 

Kort - Andalusien & Costa del Sol - Jul

Datoer og priser

Vent lidt, mens vi finder datoer og priser

Tillæg pr. person

Eneværelse
1.350,-
Pladsreservation i transfer- og udflugtsbusser, række 1-3
250,-
Afbestillingsforsikring
600,-
Obl. administrationstillæg
89,-

Rabat pr. person

Brorabat · Rejsende fra Bornholm, Fyn eller Jylland
250,-

Ekstraarrangementer

Granada og Alhambra
565,-

Inkluderet i prisen

 • Fly København-Málaga t/r
 • Alle skatter og afgifter, pt. kr. 268,-
 • Transfer lufthavn-hotel t/r
 • 8 nætter på Hotel Best Tritón****
 • 8 x morgenmad (2.-9. dag)
 • 7 x middag, inkl. 1/4 fl. vin og vand (1.-2. og 4.-8. dag)
 • 1 x nytårsgallamiddag, inkl. 1/4 fl. vin og vand samt fri bar fra kl. 00.00-03.00 (3. dag)
 • Orienteringstur i lokalområdet
 • Udflugt til den hvide by Mijas
 • Udflugt til naturparken El Chorro og appelsinfarm
 • Udflugt til Picassos fødeby Málaga
 • Helligtrekongersoptog
 • Dansktalende rejseleder på hele rejsen

Bemærkninger

Ekstraarrangement bestilles sammen med rejsen (min. 15 deltagere).

Forbehold for ændringer i rækkefølgen af udflugterne.

Dagsprogram

1. dag: Ankomst til Costa del Sol

Vi flyver fra København med Norwegian direkte til Málaga. Vi fortsætter i bus til Benalmádena og vores hotel, og om aftenen sætter vi os til bords for at nyde hotellets store middagsbuffet. 

Inkluderede måltider: Middag.

2. dag: Den hvide by Mijas

Om morgenen går vi en lille tur i lokalområdet, hvor rejselederen giver praktiske råd og gode tips til ferien. Herefter tager vi på en dejlig halvdagsudflugt til den charmerende landsby Mijas, der ligger fornemt gemt oppe i bjergene nord for Fuengirola. På byvandringen, der tager os rundt på trapper og gennem stejle brostensbelagte gyder, kommer vi forbi de smukke hvidkalkede huse med farvestrålende patioer i traditionel andalusisk byggestil. Af og til ses æsler, der stadig benyttes som transportmiddel i den idylliske by. Overalt oser det af atmosfære i det historiske kvarter, der bærer spor af arabisk indflydelse. Vi nyder den fabelagtige udsigt over landskaberne med Middelhavet i horisonten. 

Inkluderede måltider: Morgenmad, middag.

I Mijas kan vi være heldige at støde på en æseltaxi.

3. dag: Nytårsaften 

I dag slapper vi af og lader op til 2019, som vi byder velkommen med nytårsfest på hotellet. Nytåret i Spanien er kendetegnet ved en helt særlig feststemning med glæde og håb for fremtiden.
Sæt dig godt til rette i restauranten, og nyd den gode stemning, mens den lækre gallamiddag serveres. Maden akkompagneres af 1/4 flaske vin. Her på årets sidste aften har man en helt særlig tradition i Spanien: Ved midnat spiser man 12 vindruer - én efter én i takt med urets klokkeslag, hvorefter man skåler i et glas bobler. Hvis du når at spise alle druerne inden det 12. klokkeslag, får du et år fyldt med lykke! Vi følger den spanske tradi­tion og håber på held og lykke for os alle! Derefter fejrer vi det nye år med fri bar fra kl. 00.00-03.00. Godt nytår! 

Inkluderede måltider: Morgenmad, middag.

spanien-lucky-grapes-low.jpg

Følg den spanske nytårstradition og spis 12 vindruer.

Følg den spanske nytårstradition og spis 12 vindruer.

4. dag: Nytårsdag på egen hånd

De fleste vil nok istemme, at 1. januar bedst bruges i roligt tempo, så dagen er sat af til afslapning, hvor du har tid til eksempelvis at gå en tur ved stranden eller læse en god bog. Eller var det noget med en tur i hotellets spa? Rejselederen kommer gerne med forslag til gode oplevelser. 

Inkluderede måltider: Morgenmad, middag.

5. dag: Naturparken El Chorro og appelsinfarm

Dagens udflugt byder på en flot halvdagstur i Andalusiens smukke landskab med spændende besøg undervejs. Første stop er ved et fantastisk udsigtspunkt over naturparken og kløften El Chorro. Parken er verdensberømt for gangstien El Caminito del Rey (Den lille Kongevej), som blev bygget mellem 1901-1905. Stien skulle bruges til både mennesker og materialer som en simpel transportvej mellem de to vandkraftværker, der ligger i hver sin ende af den dybe kløft El Chorro. Stien blev officielt indviet og fik sit navn i 1920´erne, da selveste Kong Alfonso XIII gik ruten. Den storslåede kløft strækker sig over tre kilometer med op til 400 meter høje klippevægge. Den smalle gangsti, der løber halvvejs oppe på klippevæggen, har gennem tiden tiltrukket vovehalse fra hele verden og er da også blevet kaldt verdens farligste gangsti. Af sikkerhedsmæssige årsager blev stien derfor lukket i år 2000. Den spektakulære sti har nu gennemgået en omfattende renovering for mere end 20 millioner kroner og genåbnede i 2015 - til stor glæde for adrenalinsøgende vandreglade. Vi kommer ikke ud på stien, men bliver på sikker grund, hvor vi kan slappe af og nyde den fantastiske udsigt.

Herefter besøger vi den lille appelsinfarm Juanito Orange i nærheden af Pizarra. Den meget charmerende bonde Juanito viser os rundt på gården, og vi ser træer med appelsiner, citroner, grapefrugt, granatæbler og meget mere. Vi smager på frugterne og hører om de mange sorter, inden turen går tilbage til hotellet. 

Inkluderede måltider: Morgenmad, middag.
 

6. dag: Picassos fødeby Málaga

Dagens spændende halvdagsudflugt går til Andalusiens næststørste by. Málaga er en flot storby med en lang historie og mange interessante seværdigheder. Her findes det smukke Picassomuseum, som er indrettet i et storslået gammelt rigmandspalads. Midt i byen står også en skulptur af vores egen H.C. Andersen, der i sin tid besøgte byen. På en spændende byrundtur passerer vi både moderne bebyggelser i det tidligere industriområde, det engelske kolonikvarter og  Plaza Victoria, hvor kongeparret lå i lejr, da de indtog byen for 500 år siden. Undervejs holder vi pause, hvor vi kan nyde udsigten fra den nyrenoverede havn. Vi slutter byrundturen med lidt tid på egen hånd, inden vi kører tilbage til Benalmádena. 

Inkluderede måltider: Morgenmad, middag.

Hestevogn i betagende Málaga.

7. dag: På egen hånd eller ekstraarrangement

I dag kan du bruge dagen, som du vil. Nyd det milde klima, gå en tur ved vandet, læs en bog, eller gå på opdagelse i byen. Du kan også deltage i et ekstraarrangement til Granada og Alhambra. 

Inkluderede måltider: Morgenmad, middag.

Ekstraarrangement: Granada og Alhambra
Om morgenen tager vi på en smuk køretur gennem det andalusiske bagland til den eventyrlige by Granada, der ligger vidunderligt mellem to højdedrag ved foden af Sierra Nevada-bjergene. På en byvandring ser vi nærmere på fortryllende Granada, der er fyldt med historie, hyggelige gader og pladser. Herefter tager vi på en flot rundvisning på Alhambrapaladset, der ikke uden grund er fredet af UNESCO. Her oplever vi en majestætisk skønhed med enestående kongelige gemakker, intime patioer, den berømte løvegård og det idylliske sommerpalads Generalife. Pragtfulde blomsteranlæg, roser og springvand, der er som taget ud af 1001 Nats Eventyr. En flot heldagsudflugt, hvor vi får oplevet Andalusiens absolut største seværdighed.​

Paladset Alhambra er en imponerende oplevelse.

8. dag: Helligtrekongersoptog

​I Spanien er det ikke julemanden, men de Hellige Tre Konger, Melchior, Kasper og Balthazar, der kommer med julegaver - og ikke før Helligtrekongersdag den 6. januar. Helligtrekongersaften den 5. januar er der rundt omkring i hele landet farverige optog og parader med dekorative vogne og fantasifuldt udsmykkede kameler belæsset med gaver. Mange af deltagerne er klædt ud som de tre vise mænd. I hjemmene pudses skoene og sættes pænt i entréen, så de Hellige Tre Konger kan lægge gaver ved fodtøjet! En gammel spansk tradition, der minder spanierne om juleevangeliet, hvor de rejsende vise mænd fra Østerland kom med guld, røgelse og myrra til Jesusbarnet. Ved Costa del Sol oplever vi sidst på eftermiddagen et helligtrekongersoptog - en ægte spansk tradition. 

Inkluderede måltider: Morgenmad, middag.

spanien-tre-hellige-konger-960.jpg

De Hellige Tre Konger, Melchior, Kasper og Balthazar.

De Hellige Tre Konger, Melchior, Kasper og Balthazar.

9. dag: Hjemrejse

I dag er det blevet tid at tage afsked med dejlige Andalusien. Tidligt om morgenen flyver vi med Norwegian direkte til København. 

Inkluderede måltider: Morgenmad.

Hotelinformation

Hotel Best Tritón ****, Benalmádena
VisSkjul

Hotel Best Tritón ligger dejligt i Benalmádena, omgivet af en skøn have med palmetræer – direkte ud mod havet og strandpromenaden. Der er blot 200 meter til lystbådehavnen, og overalt hersker en hyggelig stemning. Hotellet består af to bygninger, forbundet med en korridor og få trapper.

Hotellet har en flot udendørs pool, solterrasse med solstole og parasoller og tennisbane. Det er muligt at låne poolhåndklæder mod et depositum på 10 euro. Den udendørs pool er ikke opvarmet. Vil du forkæle dig selv, kan du slappe af i hotellets lille spa, hvor du finder en opvarmet indendørs pool, sauna, jacuzzi og tyrkisk bad. Entreen koster ca. 10 euro for 1½ time. Desuden finder du både et fitnesscenter samt frisør- og skønhedssalon på hotellet. Vaskeriservice tilbydes mod betaling. Under opholdet arrangerer hotellet masser af forskellige aktiviteter. Der findes bar, cafeteria og restaurant.

Måltider

I hotellets restaurant nyder vi den inkluderede halvpension, hvor der både morgen og aften serveres en stor buffet med et flot udvalg af spanske og internationale retter. Til alle middage er der inkluderet ½ flaske vin og vand pr. person. 

Værelsestyper

Prisen inkluderer ophold i dobbeltværelse med balkon eller terrasse med delvis havudsigt.

Mod tillæg kan der bestilles: 

 • Dobbeltværelse med balkon og fuld havudsigt (på visse rejser)
 • Eneværelse (dobbeltværelse) med balkon eller terrasse med delvis havudsigt.

Dobbelt- og eneværelser med delvis havudsigt

Pæne værelser på ca. 23-30 m2 holdt i lyse farver med balkon eller terrasse på ca. 2 m2 med delvis havudsigt.  Balkonen eller terrassen er møbleret med et lille bord og to stole. 

Værelserne er indrettet med dobbeltseng, skrivebord, stol, tv, køleskab, aircondition/varme, sikkerhedsboks samt gratis WiFi. Badeværelserne har badekar eller bruse­niche samt hårtørrer. 

Dobbeltværelser med havudsigt

Pæne værelser på ca. 23-30 m2 holdt i lyse farver med balkon på ca. 2 m2 med fuld havudsigt. Balkonen er møbleret med et lille bord og to stole. 

Værelserne er indrettet med dobbeltseng, skrivebord, stol, tv, køleskab, aircondition/varme, sikkerhedsboks samt gratis WiFi. Badeværelserne har badekar eller bruse­niche samt hårtørrer.     

Hotelfakta

Læs mere om hotellet her.

Eksempel på standardværelse på Hotel Best Tritón.
Eksempel på standardværelse på Hotel Best Tritón.
Poolområdet på Hotel Best Tritón.
Poolområdet på Hotel Best Tritón.