Flyv fra København eller Aalborg

Costa del Sol & Torremolinos · Langtidsrejse

Flyrejser
19, 21 eller 22 Dage

Find dit spanske ferieparadis i den populære kystby Torremolinos, hvor vintermånederne kan nydes i et roligt tempo. Her har vi skruet op for forkælelsen med ophold på det 4-stjernede MS Aguamarina Suites, der har en fantastisk beliggenhed ved både by og strand. Glæd dig til at bo på det nyrenoverede hotel, hvor vi bor godt i værelser med balkon.
 
Engang var Torremolinos blot en lille fiskerlandsby, men siden 1960’erne har byen været en af Costa del Sols mest populære feriebyer. Den charmerende by har blandt andet en lang palmebestrøet strand­promenade samt dejlige, brede strande langs det smukke Middelhav. I de hyggelige gader findes...

Find dit spanske ferieparadis i den populære kystby Torremolinos, hvor vintermånederne kan nydes i et roligt tempo. Her har vi skruet op for forkælelsen med ophold på det 4-stjernede MS Aguamarina Suites, der har en fantastisk beliggenhed ved både by og strand. Glæd dig til at bo på det nyrenoverede hotel, hvor vi bor godt i værelser med balkon.
 
Engang var Torremolinos blot en lille fiskerlandsby, men siden 1960’erne har byen været en af Costa del Sols mest populære feriebyer. Den charmerende by har blandt andet en lang palmebestrøet strand­promenade samt dejlige, brede strande langs det smukke Middelhav. I de hyggelige gader findes et stort udvalg af butikker, hyggelige restauranter og cafeer, ligesom byen frister med en rigdom af spændende kultur og historie. Om sommeren er Torremolinos velbesøgt, men i vinterhalvåret sættes tempoet ned, og på denne årstid fornemmer man for alvor den lokale og autentiske atmosfære.

Den kuperede by ligger i hjertet af Costa del Sol mellem Málagabugten og Sierra de Mijas-bjergene i læ for nordenvinden, hvorfor Torremolinos byder på et skønt klima med mere end 300 solskinsdage om året. Ganske enkelt et herligt sted til afslapning væk fra den kolde og mørke vintertid i Danmark. Vores skønne 4-stjernede hotel har en fremragende beliggenhed med blot få meter til både strand og byens centrum. 

På rejsen er der god tid til at komme ned i gear og nyde Torremolinos, men vi skal naturligvis også ud og opleve det charmerende Andalusien. Byens gode placering inviterer til spændende udflugter, og vi besøger blandt andet den glamourøse by Marbella, Picassos fødeby Málaga og den charmerende landsby Cómpeta samt smager den lokale vin på en vingård ved den sydspanske vinrute La Ruta del Sol y del Vino. Vil du opleve endnu mere, har vi sørget for tre ekstra­arrangementer, der byder på oplevelser i Ronda, Granada og Gibraltar. 

Under­vejs bidrager rejselederen med hyggelige arrange­menter som vandreture, spilleaftener med mere. Vi har inkluderet halvpension på rejsen, så vi starter dagen sammen med morgenmad, og senere på egen hånd kan du udforske det lokale køkken til frokost. Om aftenen mødes vi igen over en hyggelig middag inklusive vin i hotellets restaurant. På hotellet er der løbende aftenunderholdning.

Kort over Spanien - Langtidsferie Torremolions

Datoer og priser

Vent lidt, mens vi finder datoer og priser

Tillæg pr. person

Junior suite premium
1.200,-
Junior suite premium · Afr. 23/3
1.030,-
Suite med separat soveværelse
2.400,-
Suite med separat soveværelse · Afr. 23/3
2.060,-
Junior suite som eneværelse
3.000,-
Junior suite som eneværelse · Afr. 23/3
2.580,-
Afbestillingsforsikring
700,-
Obl. administrationstillæg
89,-

Rabat pr. person

Brorabat v. afrejse fra København · Bopæl på Bornholm, Fyn eller i Jylland
250,-
Brorabat v. afrejse fra Aalborg · Bopæl på Bornholm eller Sjælland
250,-

Ekstraarrangementer

Granada og Alhambra
650,-
Ronda og Setenil de las Bodegas
500,-
Gibraltar
350,-

Inkluderet i prisen

 • Fly København/Aalborg-Málaga t/r
 • Transfer lufthavn-hotel t/r
 • Alle skatter og afgifter
 • 18/20/21 nætter på MS Aguamarina Suites****
 • 18/20/21 x morgenmad
 • 1 x frokost
 • 18/19/20 x middag inkl. to glas vin og vand 
 • Gratis adgang til spa med indendørs pool, sauna og fitnesscenter 
 • Byvandring i Torremolinos
 • Besøg i Casa de los Navajas
 • Besøg i eksklusive Marbella og Puerto Banús
 • Besøg i Picassos fødeby Málaga, inkl. et glas Málaga-vin
 • Udflugt til Andalusiens bagland
 • Dansktalende rejseleder på rejsemålet  

Bemærkninger

Ekstraarrangementer bestilles sammen med rejsen (min. 15 deltagere).

Forbehold for ændring i rækkefølgen af udflugterne. Ved få tilmeldinger vil udflugterne blive gennemført i selskab med gæster fra Vitus Reiser i Norge. 

 

Dagsprogram

1. dag: Ankomst til Costa del Sol

Med Norwegian flyver vi direkte fra København eller Aalborg til Málaga. I lufthavnen bydes vi velkommen af vores dansktalende rejseleder, hvorefter vi kører til den hyggelige by Torremolinos, der de næste tre uger skal være vores hjem på Costa del Sol.

Stranden i Torremolions.

2. dag: Byvandring i Torremolinos

Om formiddagen arrangerer rejselederen en spændende, lille byvandring, hvor vi bliver introduceret til vores nye omgivelser og får inspiration til den kommende feries aktiviteter. Samtidig får du information om, hvilke dage de inkluderede udflugter foregår.

Vi går sammen ind ad gågaden Calle San Miguel i Torremolinos gamle bydel, hvor vi kommer forbi den andalusiske kirke San Miguel og ind i de nærliggende smalle gader, der tager os forbi hyggelige pladser med palmer, appelsintræer og magnolier. Vi passerer ligeledes byens vigtige vartegn, det høje udkigstårn Torre del Pimental, der blev bygget, da byen var under maurisk styre. Frem til det 16. århundrede var tårnet kendt som Torre de los Molinos, heraf byens navn! Vi kigger også ned på byens hyggelige strandpromenade, der løber langs kysten. Vi slutter med et besøg i det eventyrlige hus Casa de los Navajas, der engang var ejet af Navajas-familien, som tjente en formue på at eksportere sukkerrør, der tidligere var et af Málaga-provinsens vigtigste landbrugsprodukter. Vi nyder den smukke udsigt fra det højt beliggende hus, der er fyldt med dekorative detaljer. Det knap 100 år gamle hus ligner et orientalsk eventyrslot og er blandt Torremolinos’ mest berømte facader. I dag benyttes huset primært til officielle receptioner og bryllupper. Vi nyder udsigten fra den pragtfulde terrasse med tårne og pavilloner. Om aftenen hygger vi os på hotellet med rejsens første buffetmiddag, der altid er lækker og varieret.

Det eventyrlige hus Casa de los Navajas.

3.–18. 20. eller 21. dag: Ophold på Costa del Sol  

I løbet af rejsen er der arrangeret en række spændende udflugter, som vi tager på sammen med rejselederen. Du har desuden mulighed for at tilkøbe tre ekstraarrangementer, og du kan læse mere om både de inkluderede udflugter samt ekstraarrangementernen nedenfor. I løbet af rejsen arrangerer hotellet desuden forskellige aktiviteter i form af spanske kulturoplevelser som dans, madlavning og andet, ligesom der løbende vil være aftenunderholdning. De inkluderede morgenmåltider og middage nyder vi sammen på hotellet.

Prøv fingermaden Pintxos, som findes i mange variationer.

19. 21. eller 22. dag: Hjemrejse 

Tre dejlige uger i Torremolinos lakker mod enden, og med Norwegian flyver vi direkte fra Málaga til København eller Aalborg.

Torvet i Torremolions med hyggelige cafeer og butikker.

På rejsen er følgende udflugter inkluderet:

Udflugt: Eksklusive Marbella og lystbådehavnen Puerto Banús
Den fornemme by Marbella er kendt for glamour og luksus. På dette eksklusive feriested finder vi en sand legeplads for millionærer, kendisser, kongehuse og sheiker. Vi tager på byvandring i den atmosfærefyldte gamle bydel, der er holdt i ægte andalusisk stil med fine hvidkalkede huse, blomsterrige balkoner og smalle gyder. Midt i byen finder vi det gamle torv Plaza de los Naranjos, der smukt er omgivet af appelsintræer samt stemningsfulde restauranter og cafeer. På halvdagsudflugten besøger vi også den verdensberømte lystbådehavn i Puerto Banús.

Lystbådehavnen i Puerto Banus med bjerget La Concha i baggrunden.

Udflugt: Picassos fødeby Málaga
Vi tager på en interessant halvdagstur til Andalusiens næststørste by. Málaga er en flot storby med en lang historie og mange interessante seværdigheder. Her findes det smukke Picassomuseum, som er indrettet i et storslået gammelt rigmandspalads, og midt i byen står en skulptur af vores egen H.C. Andersen, der i sin tid besøgte byen. På en spændende byrundtur passerer vi både moderne bebyggelser i det tidligere industriområde, det engelske kolonikvarter og Plaza Victoria, hvor kongeparret lå i lejr, da de indtog byen for 500 år siden. Undervejs holder vi pause, hvor vi kan nyde udsigten over den nyrenoverede havn. Vi slutter turen med et hyggeligt besøg på den berømte Antigua Casa de Guardia fra 1840 -  Málagas ældste bar. Her smager vi den kendte Málaga-vin, der minder om portvin. 

I Andalusiens næststørste by, Malaga, finder du f.eks. Picassomuseet.

Udflugt: Andalusiens bagland
Ad snoede bjergveje tager vi i dag på en flot heldagstur ind i landet, hvor vi besøger den charmerende landsby Cómpeta, der ligger for foden af Sierra Almijara-bjergene. Cómpeta hører til blandt Andalusiens smukkeste hvide byer, og på byvandringen kommer vi gennem de brostensbelagte gader forbi hyggelige barer og restauranter, inden vi når frem til byens centrum Plaza Almija. Hele området omkring byen er berømt for de lokale vinbønders populære muscatel-vine, og når vinhøsten er i hus fejres det med en stor fest på denne plads i hjertet af byen. I et af de gamle huse besøger vi det lokale museum, hvor man på bedste vis forsøger at bevare byens gamle traditioner og skikke. Herefter besøger vi en lille lokal vingård, hvor vi smager på den berømte vin. Turen fortsætter til den hvide by Torrox, der ligger på vejen La Ruta del Sol y del Vino - Ruten med Sol og Vin. Tæt på byen inviteres vi inden for i et privat hjem, hvor vi nyder en dejlig, hjemmelavet frokost, fremstillet af lokale produkter og efter traditionsrige opskrifter.

Afr. 3/2: En dejlig frokost nydes på en hyggelig lokal restaurant med hjemmelavede retter. 

Udsigtsbænken i Campeta har inspiration fra Gaudi.

På rejsen tilbydes følgende ekstraarrangementer

Ekstraarrangement: Granada og Alhambra
Vi kører en flot tur gennem det andalusiske bagland til den smukke by Granada, der ligger vidunderligt mellem to højdedrag ved foden af Sierra Nevada-bjergene. Til fods udforsker vi den fortryllende by, som er fyldt med historie, hyggelige gader og pladser. Derefter har vi lidt tid på egen hånd til at gå på opdagelse i den gamle by eller til et kig i den smukke domkirke, inden vi får en rundvisning på Alhambrapaladset. I løbet af de 2,5 time vi går rundt i Alhambra-komplekset oplever vi en majestætisk skønhed med enestående kongelige gemakker, intime patioer, den berømte løvegård og det idylliske sommerpalads Generalife. Her findes pragtfulde blomsteranlæg, roser og springvand, der er som taget ud af 1001 Nats Eventyr. En flot heldagsudflugt, hvor vi oplever Andalusiens absolut største seværdighed.

Få en spændende rundtur i Alhambra med en af vores dygtige lokalguider.

Ekstraarrangement: Ronda og Setenil de las Bodegas
På denne heldagstur oplever vi skønhed og romantik i Los Pueblos Blancos, De Hvide Landsbyer, der byder på labyrinter af snævre, brostenbelagte gader, byporte, buegange, blomster, hemmelighedsfulde gårdhaver, hyggelige cafeer og restauranter. Vi kører langs kysten og videre ind i landet gennem et af Spaniens smukkeste bjergområder. Her besøger vi Ronda, der er en af Sydspaniens kønneste byer. Ronda ligger dramatisk på begge sider af en meget dyb og lodret kløft, og vi krydser den imponerende bro Puente Nuevo, der forbinder dem, og som er byens vartegn. Her kigger man næsten 100 meter ned i slugten til den dybtliggende Guadaleteflod. Gennem små gyder med blændende hvide huse, fortsætter vi forbi tyrefægterarenaen, der hører til blandt Spaniens ældste og mest betydningsfulde. Her drømmer enhver matador om at kæmpe mod tyrens intelligens. Efter besøget i Ronda, fortsætter udflugten til den eventyrlige landsby Setenil de las Bodegas, hvor små hvide huse ligger på rad og række under en gigantisk lavaklippeblok. Surrealistisk - som om tyngdekraft og fysiske love er ophævet! En spændende dag med god tid til at opleve Andalusiens charme og gæstfrihed.

Broen Puente Nuevo er Rondas vartegn

Ekstraarrangement: Den britiske kronkoloni Gibraltar
På sydkysten af den Iberiske Halvø finder vi Europas sidste koloni Gibraltar – et lille stykke af Storbritannien. Gibraltar ligger ved det strategisk vigtige Gibraltarstræde, der forbinder Atlanterhavet og Middelhavet. Vi besøger hovedbyen Gibraltar, der minder om en mindre engelsk provinsby med restauranter og pubber. Her er der tid til shopping på egen hånd i hovedgaden Main Street med toldfrie butikker - og måske den klassiske fish & chips til frokost? På Gibraltarklippen findes Europas eneste vildtlevende aber. Det siges, at briterne bliver på Gibraltar, så længe berberaberne er der! Huler og tunneller præger det lille område, og her har du mulighed for at opleve svimlende udsigtspunkter fra de næsten lodrette klipper. I klart vejr er der en flot udsigt over strædet og den afrikanske kyst. Ønsker du at besøge selve klippen, kan du for egen regning vælge at tage svævebanen eller en minibus, der kører op til klippetoppen. Vær tålmodig ved grænseovergangen, og husk at medbringe pas.

Pas på de frække Gibraltar aber, som elsker at drille og stjæle fra turisterne.

Hotelinformation

MS Aguamarina Suites ****, Torremolinos
VisSkjul

Nyligt renoveret hotel med en fantastisk beliggenhed tæt på både strand og by i et roligt område i Torremolinos. Der er blot 150 meter til den fine strand El Bajondillo og 300 meter til hovedgaden Calle San Miguel med butikker og hyggelige cafeer. Fra receptionen fører en elevator op til gaden Calle las Mercedes, som gør det let at komme til centrum. Det populære hotel har en dejlig udendørs pool, der ikke er opvarmet om vinteren, solterrasse, gratis adgang til det lækre spa med opvarmet, indendørs pool, sauna og et mindre fitnesscenter. Badehåndklæder kan lånes mod depositum. Der tilbydes massagebehandlinger mod betaling. Her er desuden elevator, snackbar, tagterrasse med liggestole og jacuzzi med koldt vand. En trappe med få trin fører ned til hotellets hyggelige restaurant. Der arrangeres jævnligt aftenunderholdning.

Måltider

I restauranten nyder vi en lækker morgen- og middagsbuffet. Til middagene er der inkluderet to glas vin pr. person.

Værelsestyper 

Glæd dig til at bo i de rummelige junior suiter og suiter, der er forskelligt indrettet. Alle værelser har dobbelt- eller enkeltsenge, tv, aircondition/varmeanlæg, sikkerhedsboks mod betaling på 2,50 euro pr. dag pr. værelse, minibar, gratis WiFi og bade­værelse med bruseniche eller badekar samt hårtørrer. Sengetøjet skiftes hver 5. dag. Enkelte værelser har kitchennette med komfur, mikroovn, køleskab, elkedel og service. Ved brug af kitchennette betales der 10 euro pr. dag (min. tre dage) eller 170 euro for hele perioden. Betaling sker direkte til hotellet.

Prisen inkluderer ophold i junior suite. Øvrige værelsestyper er mod tillæg. 

Junior suite 

Store værelser på 30-35 m2 beliggende på 1.- 4. sal. Værelserne har sofa, bord og stole samt balkon eller terrasse på ca. 2,5 m2 med bord og stole med kig til poolen. 

Junior suite som eneværelse

Pæne værelser på ca. 27 m2 beliggende i stuen og på 4.-7. etage. Der er ikke balkon. Værelserne har sofa, bord og stole.

Junior suite premium  

Store værelser på 30-35 m2 beliggende på 5.-7. etage. Værelserne er udstyret med balkon på ca. 2,5 m2 med bord og stole, ligesom der er god udsigt og kig til havet. Værelserne har sofa, bord, stole, kaffemaskine og elkedel. Badeværelset er med bruseniche.

Suite med separat soveværelse

Store værelser på ca. 65 m2 med balkon eller terrasse på ca. 2,5 m2 med bord og stole og kig til havet. Værelserne har separat soveværelse, opholdsrum med sofa, bord og stole.

Hotelfakta

Læs mere om hotellet her.

Velkommen til MS Aguamarina Suites.
Velkommen til MS Aguamarina Suites.
Eksempel på junior suite på MS Aguamarina Suites.
Eksempel på junior suite på MS Aguamarina Suites.
Den indbydende udendørspool med solterrasse.
Den indbydende udendørspool med solterrasse.
Den hyggelige restaurant på MS Aguamarina Suites.
Den hyggelige restaurant på MS Aguamarina Suites.
Eksempel på suite med separat soveværelse på MS Aguamarina Suites.
Eksempel på suite med separat soveværelse på MS Aguamarina Suites.

Praktiske oplysninger

Få svar på en række praktiske spørgsmål i forbindelse med din rejse.

Klima og temperaturer

Vejret på Costa Tropical