Halvpension med vin og vand

Tenerife · Øen med evigt forår · 2022

Flyrejser
8 Dage

Rejs med til dejlige Tenerife i februar eller marts. Vi har inkluderet ophold på nyrenoveret 4-stjernet hotel, halvpension med vin og et spændende udflugtsprogram på øen, der er grønneste og smukkeste af De Kanariske Øer.

Tenerifes milde og behagelige klima har givet den kanariske ø det poetiske tilnavn Øen med det evige forår. Det er nu ikke kun de behagelige temperaturer, der året rundt tiltrækker rejsende fra hele verden. Den skønne spanske ø byder nemlig både på mange spændende seværdigheder og mageløse naturscenerier.

Vi bor på et dejligt hotel med halvpension i hjertet af den nedre del af hyggelige Puerto de...

Rejs med til dejlige Tenerife i februar eller marts. Vi har inkluderet ophold på nyrenoveret 4-stjernet hotel, halvpension med vin og et spændende udflugtsprogram på øen, der er grønneste og smukkeste af De Kanariske Øer.

Tenerifes milde og behagelige klima har givet den kanariske ø det poetiske tilnavn Øen med det evige forår. Det er nu ikke kun de behagelige temperaturer, der året rundt tiltrækker rejsende fra hele verden. Den skønne spanske ø byder nemlig både på mange spændende seværdigheder og mageløse naturscenerier.

Vi bor på et dejligt hotel med halvpension i hjertet af den nedre del af hyggelige Puerto de la Cruz, hvor du er i gåafstand til det hele. Mange rejsende vælger at besøge byen igen og igen for at nyde den særlige, afslappede stemning. Byen ligger på den nordlige del af den spanske ø for foden af den store vulkan Teide og lige ud til Atlanterhavets kyst. Her står bougainvilleaerne i fuldt flor, og de slanke palmetræer bøjer sig let for vinden. Ud mod kysten findes det flotte poolområde Lago Martiánez, som består af store, smukke bassiner med havvand. Det store offentlige poolområde er designet af den kendte kunstner fra Lanzarote César Manrique og kan besøges mod entré. Foretrækker du at nyde strandlivet, byder Puerto de la Cruz også på to lækre strande med sort lavasand.

Vi har inkluderet et alsidigt og spændende udflugtsprogram, der blandt andet tager os med til Tenerifes stolthed, vulkanen Teide, og på ørundtur, hvor vi besøger frodige dale, interessante helligdomme og populære kystbyer. Det kommer måske som en overraskelse for mange, men der produceres faktisk også vin på Tenerife. Vi besøger en vingård, hvor vi kombinerer indsigt i produktionen med en lækker frokost med en vinsmagning til. Selvom der er mange interessante ting på programmet og mulighed for at deltage i et spændende ekstraarrangement, bliver der også god tid til at nyde livet og slappe af i charmerende Puerto de la Cruz.
 

Kort over Tenerfie

Datoer og priser

Vent lidt, mens vi finder datoer og priser

Tillæg pr. person

Dobbeltværelse som eneværelse
899,-
Ekstra bagage 5 kg (fly)
200,-
Ekstra bagage 10 kg (fly)
400,-
Pladsreservation i transfer- og udflugtsbusser, række 1-3
250,-
Afbestillingsforsikring
555,-
Obl. administrationstillæg
89,-

Rabat pr. person

Brorabat · Rejsende fra Bornholm, Fyn eller Jylland
250,-

Ekstraarrangementer

Maleriske Masca · Halvdagsudflugt
180,-

Inkluderet i prisen

 • Fly København-Tenerife t/r, inkl. skatter og afgifter
 • 20 kg bagage inklusiv max 6 kg håndbagage (ekstra bagage kan tilkøbes)
 • Let måltid på flyet på ud- og hjemrejsen
 • Transfer lufthavn-hotel t/r
 • 7 nætter i Puerto de la Cruz på Hotel Valle Orotava**** 
 • 7 x morgenmad (2.-8. dag)
 • 3 x frokost (3. 4. og 6. dag)
 • 7 x middag, inkl. 1/2 flaske vin og en flaske vand (1.-7. dag)
 • Byvandring i Puerto de la Cruz
 • Besøg på vingård, inkl. vinsmagning
 • Udflugt til Teide
 • Ørundtur til Tenerifes herligheder
 • Dansktalende rejseleder på rejsemålet

Bemærkninger

Ekstraarrangement bestilles sammen med rejsen (min. 15 deltagere).
 

Dagsprogram

1. dag: Tenerife

Vi flyver med Sunclass Airlines direkte fra København til Tenerife, hvor vi lander på den sydlige del af øen. Vi sætter straks kursen mod nord til den herlige kystby Puerto de la Cruz og Hotel Valle Orotava, som skal være vores hjem i den næste uges tid. Om aftenen hygger vi os med rejsens første middag i hotellets restaurant.

Inkluderede måltider: Middag.

Puerto de la Cruz.

Puerto de la Cruz.

2. dag: Introduktion til Puerto de la Cruz

Om formiddagen mødes vi til et informationsmøde, og bagefter følger vi rejselederen på en byvandring i Puerto de la Cruz.

Vi hører historier om byen og Tenerife og ser blandt andet den lokale kirke, det centrale torv og den lille havn. Rejselederen udpeger hyggelige steder, butikker, spændende cafeer og restauranter, så du får ideer og inspiration til at se endnu mere af byen på egen hånd. Vi slutter turen i centrum, hvor resten af eftermiddagen er sat af til egne oplevelser.

Inkluderede måltider: Morgenmad og middag.

Farverige huse i Puerto de la Cruz.

Farverige huse i Puerto de la Cruz.

3. dag: Besøg på lokal vingård, inkl. frokost

I dag kører vi ud Tacoronte-Acentejo regionen, som er Tenerifes hjerte for vinproduktion. Vingårdene ligger mellem 100-1.000 meter over havets overflade, og dette område er med sin lavaholdige jord, i kombination med det solrige klima, særdeles velegnet til dyrkning af druer, der gror rundt omkring på de frugtbare skråninger. Her og i La Orotava-dalen tjente mange rige og fornemme familier en formue på vin- og sukkerproduktion.

Vi besøger en af områdets vingårde, og i selskab med en repræsentant får vi en rundvisning, der tager os ud i de frodige marker og sætter os ind i selve produktionen på stedet. Det er interessant at få et indblik i vinfremstillingen, der varer fra de friske druer ankommer, til de bliver presset, forarbejdet, hældt på egetræsfade for til sidst at ende på flasker med etiket. Rundvisningen afsluttes selvfølgelig med en vinsmagning, hvor vi over en lækker og let frokost bliver introduceret til nogle af de forskellige vine, som produceres på gården.

Vi er tilbage på hotellet henad eftermiddagen, så der er tid til en spadseretur i byen eller en afslappende stund på en solstol ved hotellets pool. Aftenens middag spiser vi sammen i hotellets restaurant. 

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost  og middag.

Vinmark i La Orotava.

Vinmark i La Orotava.

4. dag: Teide – Tenerifes stolthed 

Efter morgenmaden forlader vi hotellet og begynder vores tur op mod vulkanen Teide. På køreturen oplever vi landskabet ændre karakter fra frodige marker til landskab med nåletræer, før vi til sidst kører ind i et fascinerende vulkanlandskab. Bruger vi vores fantasi, kan vi næsten forestille os, at vi er landet på månen. 

Vi er nu oppe i 2.356 meters højde i nationalparken Parque Nacional de las Canadas del Teide, som blev fredet i 1957, og vores første stop er ved svævebanen. Hvis vejret tillader det, er der mulighed for på egen hånd at tage svævebanen op ad Teide til 3.555 meters højde. De, der ikke tager op med svævebanen fortsætter med bussen til Roques de Garcia, hvor der er en flot udsigt over det store vulkankrater. Herfra kan man få nogle gode billeder af Teide, og der bliver tid på egen hånd til at udforske området.

Vi henter dem, som har været oppe med svævebanen, og kører til en lokal restaurant, hvor vi nyder en god frokost, inden vi fortsætter turen ned gennem Esperanzaskoven til byen La Laguna. Herfra følger vi motorvejen tilbage til Puerto de la Cruz, hvor vi ankommer sidst på eftermiddagen.

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag.

Vulkanen Teide.

Vulkanen Teide.

5. dag: På egen hånd

Dagen er din. Slap af på hotellet med en god bog, nyd vejret ved poolen, eller gå på opdagelse i byen. Rejselederen er gerne behjælpelig med forslag til aktiviteter eller en god frokostrestaurant i byen. Vi mødes til aftenens middag i hotellets restaurant. 

Inkluderede måltider: Morgenmad og middag.

6. dag: Ørundtur til Tenerifes herligheder 

En bred vifte af oplevelser venter os, når vi sammen skal opleve nogle af Tenerifes herligheder på en indholdsrig ørundtur. Vi begynder dagen med at køre mod byen Icod de los Vinos, hvor vi ser byens vartegn det majestætiske og gådefulde gamle Drageblodstræ, som menes at være over 800 år gammelt. Træet er et af Tenerifes symboler og er med sin højde på 18 meter nemt at få øje på. Efter besøget i Icod de los Vinos fortsætter vi udflugten til den nordlige del af øen.

Undervejs kommer vi gennem små hyggelige byer, og mens rejselederen fortæller, oplever vi de frodige marker med tomater og bananer. Vi holder passende pauser undervejs på køreturen, så vi kan nyde det flotte landskab. Glæd dig til at beundre den smukke udsigt fra bussen over klipperne og havet ved Los Gigantes, inden vi kører mod byerne Los Cristianos og Playa de las Americas på sydkysten, der er øens største turistbyer. Her nyder vi vores frokost, inden turen igen går nordpå ad motorvejen. Undervejs fortæller rejselederen levende om øens historie og udvikling - fra de første folk der boede her, til det moderne Tenerife, vi møder i dag.

Turens sidste stop er byen Candelaria, hvor vi besøger øens vigtigste helligdom; Basilica de Candelaria. Den flotte kirke er viet til Jomfru Maria, og vi kigger indenfor i den betagende bygning, inden vi sidst på eftermiddagen kører retur til vores hotel.

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag.

Los Gigantes.

Los Gigantes.

7. dag: På egen hånd eller udflugt til Masca

Nyd den sidste dag på vores dejlige hotel, hvor du kan gøre lige, som du vil. Har du lyst til flere oplevelser, er der mulighed for at deltage i en heldagsudflugt til Tenerifes bjergrige område med den lille landsby Masca, som tidligere kun kunne nås til fods eller på æsler.

Inkluderede måltider: Morgenmad og middag.

Ekstraarrangement: Maleriske Masca  

Vi kører en tur vestpå for at opleve en af Tenerifes maleriske perler landsbyen Masca. Undervejs kommer vi ad snoede veje igennem kløfter og et betagende natursceneri fyldt med naturlig skønhed. Landsbyen ligger på et klippemassiv og er omgivet af kløfter og lodrette klippevægge.

Vi går en tur i de magiske omgivelser og nyder stilheden og naturen omkring os. Husk at medbringe dit kamera, så du kan forevige dette postkortværdige sceneri. På denne udflugt anbefaler vi også, at du er iført gode, flade sko. Vi er tilbage på hotellet til frokosttid. 

Landskabet i Mascadalen er betagende smukt.

Landskabet i Mascadalen er betagende smukt.

8. dag: Hjemrejse

Vi kører til Tenerifes sydkyst og lufthavnen, hvor vi flyver med Sunclass Airlines til København.

Inkluderede måltider: Morgenmad.

Hotelinformation

Hotel Valle Orotava ****, Puerto de la Cruz
VisSkjul

Dejligt nyrenoveret 4-stjernet hotel med 213 værelser beliggende centralt i Puerto de la Cruz blot 10 minutters gang (850 meter) fra Playa Jardin og stranden Playa del Castillo. Til César Manriques smukke poolområde Lago Martiánez er der ca. 15 minutters gang (1,1 kilometer). Området omkring hotellet byder på både butikker, apotek og flere cafeer og restauranter, og blot 300 meter fra hotellet ligger den stemningsfyldte plads Plaza el Charco, der er et populært samlingssted for både lokale og turister.

Hotel Valle Orotava åbner i oktober 2021, efter at hotellet har gennemgået en totalrenovering, hvor man har lagt særlig vægt på respekten for miljøet. Hotellet byder nu på indbydende moderne værelser, en a la carte restaurant, buffetrestaurant samt bar, og på taget finder man en stor terrasse med solstole, poolbar og hele to opvarmede saltvandspools.

Værelser

Vi bor i dobbeltværelser på ca 24 m2 med balkon eller terrasse. På alle værelser findes der aircondition, tv, telefon, sikkerhedsboks, minibar, gratis WiFi samt badeværelse med hårtørrer. Mod tillæg kan der bestilles dobbeltværelse med balkon eller terrasse som eneværelse. 

Særligt på langtidsrejserne:
Rejser du på langtidsrejse til Hotel Valle Orotava, vil værelset være udstyret med elkedel.

Læs mere om hotellet her.

Hotel Valle Orotava.
Hotel Valle Orotava.
Eksempel på dobbeltværelse på Hotel Valle Orotava.
Eksempel på dobbeltværelse på Hotel Valle Orotava.
Tagterrasse med pool på Hotel Valle Orotava.
Tagterrasse med pool på Hotel Valle Orotava.