4-stjernet hotel i centrum
Flyrejser
5 Dage

Tag med til storbyen Prag, der byder på både romantik og nostalgi. Vores gode hotel ligger i centrum, og herfra er der ikke langt til byens mange, klassiske seværdigheder.

Man kan mærke Europas historie, når man opholder sig i Prag. Er du til kunst, musik, arkitektur eller museer, er alt dette inden for rækkevidde. De charmerende, gamle ølkældre og fristende fortovscaféer med rimelige priser gør desuden Prag til et vidunderlig by at fordrive tiden i. Vi har ikke travlt, og der er god tid til at nyde byen. Prag er ikke en by lavet til turistbusser, så man er nødt til...

Tag med til storbyen Prag, der byder på både romantik og nostalgi. Vores gode hotel ligger i centrum, og herfra er der ikke langt til byens mange, klassiske seværdigheder.

Man kan mærke Europas historie, når man opholder sig i Prag. Er du til kunst, musik, arkitektur eller museer, er alt dette inden for rækkevidde. De charmerende, gamle ølkældre og fristende fortovscaféer med rimelige priser gør desuden Prag til et vidunderlig by at fordrive tiden i. Vi har ikke travlt, og der er god tid til at nyde byen. Prag er ikke en by lavet til turistbusser, så man er nødt til at bevæge sig rundt til fods. Hotellet har en rigtig god beliggenhed, og det er let at hoppe på en sporvogn, hvilket giver god mulighed for også at udforske byen på egen hånd. Vi sørger for, at du spiser godt og har inkluderet en frokost og tre middage i rejsens pris. En på hotellet, en på en hyggelig restaurant ude i byen og en nyder vi, mens vi stiller sejler op og ned ad Moldau med udsigt til den smukt oplyste by og den tjekkiske stjernehimmel.
 

Datoer og priser

Vent lidt, mens vi finder datoer og priser

Tillæg pr. person

Eneværelse
950,-
Pladsreservation i transfer- og udflugtsbusser, række 1-3
250,-
Afbestillingsforsikring
250,-
Obl. administrationstillæg
69,-

Rabat pr. person

Brorabat · Rejsende fra Bornholm, Fyn eller Jylland
250,-

Ekstraarrangementer

Mikrobryggeri inkl. middag
230,-
Det jødiske kvarter inkl. frokost
295,-

Inkluderet i prisen

 • Fly København-Prag t/r
 • Alle skatter og afgifter
 • Transfer lufthavn-hotel t/r
 • 4 nætter på Hotel Maria Prag Falkensteiner****
 • 4 x morgenmad (2.-5. dag)
 • 2 x middag (1. og 4. dag)
 • 1 x dinnercruise på Moldau (3. dag)
 • Byvandring i Prag
 • Veteransporvogn gennem Prag til slotsområdet
 • Besøg på slotsområdet med bl.a. St. Vitus-katedralen
 • Dansktalende rejseleder på rejsemålet

Bemærkninger

Ekstraarrangementer bestilles sammen med rejsen eller på rejsemålet (min. 10 deltagere).
 

Dagsprogram

1. dag: Ankomst til Prag

Vi flyver med Norwegian direkte til Prag, og vi har sørget for nogle ideelle flyvetider, så vi får mest muligt ud af rejsen. Hen på eftermiddagen ankommer vi til hotellet, hvor rejselederen orienterer lidt om lokalområdet. Om aftenen spiser vi middag sammen i hotellets restaurant.

2. dag: Byvandring i Prag

I dag viser rejselederen Prag frem. Vi ser blandt andet den gamle rådhusplads med det berømte astronomiske ur, det jødiske kvarter og Karlsbroen med de 30 helgenstatuer. Ad hyggelige, små gader med smukke, pastelfarvede bygninger kommer vi til Wenzelspladsen, hvor vi slutter vores byrundtur. Er der stemning for det, arrangerer rejselederen fælles frokost, for dem som har lyst (ikke inkluderet). Eftermiddagen er på egen hånd, så der er rig mulighed at se endnu mere af byen. Rejselederen kommer gerne med tips og gode idéer.

Ekstraarrangement: Mikrobryggeri med middag og tjekkisk øl
Tjekkerne er vide kendt for deres ølkultur, og de er stolte af deres lange tradition for ølbrygning. På restauranter og bar kan man selvfølgelig få de kendte mærker fra de store bryggerier som eksempelvis Urquell, men de såkaldte mikrobryggerier vinder større og større indpas. Ikke langt fra vores hotel ligger et mindre, lokalt mikrobryggeri. I de charmerende lokaler driver bryggeriet også restaurant, og det er selvfølgelig egen produktion, der skænkes i de store ølglas. På bryggeriet får vi en lille rundvisning, hvor brygmesteren fortæller om de forskellige processer, og hvilke ingredienser han bruger for at opnå den høje kvalitet, som bryggeriet er kendt for. Efter rundvisningen får vi serveret en god middag i restauranten. Menuen er afstemt efter bryggeriets egen øl, så vi skal selvfølgelig nyde to forskellige slags krus af brygmesterens produktion til maden.

Den imponerende St. Vitus-katedral og Hradcani slottet.

3. dag: Med veteransporvogn til slotsområdet

Med veteransporvogn kører vi ad Prags gamle gader fra centrum til Hradcani-slottet, hvor der er den mest vidunderlige udsigt over byen. Vi besøger den storslåede St. Vitus-katedral med de smukke mosaikker og Det Gyldne Stræde med små butikker, der læner sig op ad borgmuren. Om eftermiddagen er der tid til at nyde byen på egen hånd. Om aftenen tager vi på et dinnercruise på Moldau, mens Prags oplyste, smukke seværdigheder passerer roligt forbi. Skibet har stort soldæk og gode panoramavinduer, så vi får det optimale ud af de eventyrlige omgivelser. Musikalsk underholdning, velkomstdrink og kaffe er inkluderet. Øvrige drikkevarer sælges til yderst rimelige priser. Der er et stykke at gå fra hotellet til skibet. Rejselederen hjælper med sporvogn eller evt. taxa for dem, der ønsker det.
Aftenen byder på et dinnercruise på Moldau, hvor vi ser Prags seværdigheder flot oplyst.

4. dag: På egen hånd eller det jødiske kvarter med frokost

Tag på opdagelse i Prag på egen hånd, eller følg med rejselederen på et gribende besøg i det jødiske kvarter.  Om aftenen runder vi rejsen behørigt af med afskedsmiddag på en lokal restaurant. 

Ekstraarrangement: Det jødiske kvarter med frokost
Ikke langt fra vores hotel ligger det jødiske kvarter. Vi ser det jødiske museum med kirkegården og dets synagoger. I nærheden af museet ser vi også Guttman-galleriet og den Gamle-Nye Synagoge. Alle entréer til de forskellige synagoger og udstillinger er inkluderet. Besøget viser et gribende møde med en svunden kultur. Det er en stor oplevelse, som man bør unde sig selv, når man er i Prag. Efter en formiddag med masser af indtryk, spiser vi frokost sammen i det jødiske kvarter.

Der er mulighed for et ekstraarrangement, hvor vi besøger det jødiske kvarter inkl. den gamle jødiske kirkegård.
 

5. dag: Hjemrejse

Vi flyver først om eftermiddagen, så du kan nå at få det sidste med af den smukke by. Sidst på eftermiddagen flyver vi med Norwegian direkte til København.

Hotelinformation

Hotel Maria Prag Falkensteiner ****
Læs hotelbeskrivelsenSkjul hotelbeskrivelsen

Hotel Maria Prag ligger tæt på Wenzelspladsen og i gåafstand til Prags fantastiske seværdigheder. Hotellet ligger roligt i en flot og hyggelig bygning fra forrige århundrede, og her findes elevator, bar og restaurant samt et lille fitness- og saunaområde. Falkensteinerkæden er kendt for at forkæle sine gæster, og morgenmadsbuffeten er hotellets varemærke med friskbagt, lækkert brød, et kæmpeudvalg af pålæg og friskpresset juice.

Værelserne kan variere i størrelse og indretning, men alle er stilfulde og pæne med aicondition, tv, telefon, sikkerhedsboks, minibar, mulighed for at lave kaffe/te, gratis WiFi og badeværelse med bruseniche eller badekar samt hårtørrer. 

Læs mere om rejsen her.
Eksempel på standardværelse på Maria Falkensteiner.