4-stjernet hotel i centrum
Flyrejser
5 Dage

Tag med til storbyen Prag, der byder på både romantik og nostalgi. Vi bor på lækkert hotel med en fantastisk beliggenhed i Prags gamle bydel.

Man kan mærke Europas historie, når man opholder sig i Prag. De gamle ølkældre og fortovscaféerne med rimelige priser i skønne rammer gør Prag til et vidunderligt sted at fordrive tiden. Er du til kunst, musik, arkitektur eller muséer, er alt dette inden for rækkevidde. Prag er ikke en by lavet til turistbusser, så man er nødt til at bevæge sig rundt til fods. Hotellet har en rigtig god beliggenhed, og det er let at...

Tag med til storbyen Prag, der byder på både romantik og nostalgi. Vi bor på lækkert hotel med en fantastisk beliggenhed i Prags gamle bydel.

Man kan mærke Europas historie, når man opholder sig i Prag. De gamle ølkældre og fortovscaféerne med rimelige priser i skønne rammer gør Prag til et vidunderligt sted at fordrive tiden. Er du til kunst, musik, arkitektur eller muséer, er alt dette inden for rækkevidde. Prag er ikke en by lavet til turistbusser, så man er nødt til at bevæge sig rundt til fods. Hotellet har en rigtig god beliggenhed, og det er let at hoppe på en sporvogn, hvilket giver god mulighed for også at udforske byen på egen hånd. Vi sørger for du spiser godt og har inkluderet fire middage i rejsens pris. En middag på hotellet, to på hyggelige restauranter og den sidste middag spiser vi på Moldau.
 

Datoer og priser

Vent lidt, mens vi finder datoer og priser

Tillæg pr. person

Obl. Administrationstillæg
69,-
Eneværelse
950,-
Afbestillingsgebyr
245,-

Rabat pr. person

Brorabat · Rejsende fra Bornholm, Fyn eller Jylland
250,-

Ekstraarrangementer

Det jødiske kvarter
295,-

Inkluderet i prisen

 • Fly København-Prag t/r
 • Skatter og afgifter p.t. 340,- 
 • Transfer til lufthavn-hotel t/r
 • 4 nætter på Hotel Maria Prag Falkensteiner**** 
 • 4 x morgenmad
 • 3 x middag (1., 2. og 4. dag) 
 • Dinnercruise på Moldau (3. dag)
 • Veteransporvogn gennem Prag
 • Entré til slotsområdet, der bl.a. inkluderer Skt. Vitus katedralen og Det gyldne stræde
 • Byrundtur i Prag
 • Drikkepenge til chauffør og lokalguider
 • Dansktalende rejseleder på rejsemålet

Bemærkninger

Ekstraarrangement bestilles sammen med rejsen (min. 15 deltagere).
 

Dagsprogram

1. dag: Ankomst

Vi flyver med Norwegian direkte til Prag, og vi har sørget for nogle idelle flyvetider, så vi får mest muligt ud af rejsen. Der er godt 30 minutters kørsel fra lufthavnen til hotellet, hvor vi ankommer først på eftermiddagen. Her orienterer rejselederen lidt om lokalområdet, inden vi om aftenen spiser middag på hotellet.  
 

2. dag: Slottet med veteransporvogn

Med veteransporvogn kører vi ad Prags gamle gader fra centrum til Hradcani-slottet, hvor der er den mest vidunderlige udsigt over byen. Vi besøger den storslåede St. Vitus-katedral med de smukke mosaikker og Det Gyldne Stræde med små butikker, der læner sig op ad borgmuren. Om eftermiddagen er der tid til at nyde byen på egen hånd. Aftenens middag skal vi spise på en typisk tjekkisk restaurant.

Den imponerende St. Vitus-katedral og Hradcani slottet.

3. dag: Byrundtur i Prag

I dag viser rejselederen Prag frem. Vi ser den gamle rådhusplads med det berømte astronomiske ur. Ad hyggelige, små gader kommer vi til Wenzelspladsen, hvor vi slutter vores byrundtur. Eftermiddagen og frokost er på egen hånd. Prag har et fortrinligt sporvognsnet med billige billetter, hvis man trænger til at hvile benene. Rejselederen hjælper gerne.

Til aften tager vi på et dinnercruise på Moldau, mens Prags oplyste, smukke seværdigheder passerer roligt forbi. Skibet har stort soldæk og gode panoramavinduer, så vi får det optimale ud af de eventyrlige omgivelser. Musikalsk underholdning, velkomstdrink og kaffe er inkluderet. Øvrige drikkevarer sælges til yderst rimelige priser. Der er et stykke at gå fra hotellet til skibet. Rejselederen hjælper med sporvogn eller evt. taxa for dem, der ønsker det.

Aftenen byder på et dinnercruise på Moldau, hvor vi ser Prags seværdigheder flot oplyst.

4. dag: På egen hånd eller det jødiske kvarter

Ekstraarrangement: Det jødiske kvarter med frokost
Ikke langt fra vores hotel ligger det jødiske kvarter. Vi ser det jødiske museum med kirkegården og dets synagoger. I nærheden af museet ser vi også Guttman-galleriet og den Gamle-Nye Synagoge. Alle entréer til de forskellige synagoger og udstillinger er inkluderet. Besøget viser et gribende monument over en svunden kultur. Det er en stor oplevelse, som man bør unde sig selv, når man er i Prag.

Vi slutter selvfølgelig af med en afskedsmiddag på lokal restaurant, så vi får det sidste hygge med inden vi næste dag flyver tilbage til Danmark.

Der er mulighed for et ekstraarrangement, hvor vi besøger det jødiske kvarter inkl. den gamle jødiske kirkegård.
 

5. dag: Hjemrejse

Vi flyver først om eftermiddagen, så du kan nå at få det sidste med af den smukke by. Sidst på eftermiddagen afrejse til København.

Hotelinformation

Hotel Maria Prag Falkensteiner ****
Læs hotelbeskrivelsenSkjul hotelbeskrivelsen

Falkensteiner er kendt for at forkæle sine gæster. Hotellet ligger lige ved Wenzelspladsen i gåafstand til Prags fantastiske seværdigheder. Hotellet ligger roligt i en flot og hyggelig bygning fra forrige århundrede. Hotellet har bar og restaurant samt et lille fitness- og saunaområde. Morgenmadsbuffeten er hotellets varemærke med friskbagt, lækkert brød, friskpresset juice og et kæmpeudvalg af pålæg. Værelserne er stilfulde, nyrenoverede og rummelige med gratis WiFi og stort badeværelse med bruseniche og hårtørrer. 

Læs mere om hotellet her.
Eksempel på standardværelse på Maria Falkensteiner.