Musikalsk nytårsrejse

Berlin · Nytår · Stars in Concert

Flyrejser
4 Dage

Flyv ind i 2019 med fest og fabelagtige musikalske oplevelser i Berlin, når vi byder velkommen til det nye år med Stars in Concert. Der er desuden mulighed for at opleve Charlottenburgs klassiske nytårskoncert.

Berlin danner igen i år rammen om vores populære nytårsrejse, hvor vi kombinerer Berlins store seværdigheder med imponerende musikalske oplevelser. På denne rejse flyver vi nemt og bekvemt direkte til Berlin. Vores 4-stjernede hotel Park Inn by Radisson ligger formidabelt midt på Alexander Platz., og nytårsaften forkæles vi med en flot buffet inklusive vin på hotellet. Efter middagen er der dans og levende musik. Park Inn er...

Flyv ind i 2019 med fest og fabelagtige musikalske oplevelser i Berlin, når vi byder velkommen til det nye år med Stars in Concert. Der er desuden mulighed for at opleve Charlottenburgs klassiske nytårskoncert.

Berlin danner igen i år rammen om vores populære nytårsrejse, hvor vi kombinerer Berlins store seværdigheder med imponerende musikalske oplevelser. På denne rejse flyver vi nemt og bekvemt direkte til Berlin. Vores 4-stjernede hotel Park Inn by Radisson ligger formidabelt midt på Alexander Platz., og nytårsaften forkæles vi med en flot buffet inklusive vin på hotellet. Efter middagen er der dans og levende musik. Park Inn er Berlins højeste hotel, og fra tagterrassen har vi en formidabel udsigt til fjernsynstårnet, Berlins tage og det farvestrålende nytårsfyrværkeri.

 

Datoer og priser

Vent lidt, mens vi finder datoer og priser

Tillæg pr. person

Eneværelse
785,-
Pladsreservation i transfer- og udflugtsbusser, række 1-3
250,-
Afbestillingsforsikring
465,-
Obl. administrationstillæg
89,-

Rabat pr. person

Brorabat · Rejsende fra Bornholm, Fyn eller Jylland
250,-

Ekstraarrangementer

Nytårskoncert på Charlottenburg, inkl. middag
1.000,-

Inkluderet i prisen

  • Fly København-Berlin t/r
  • Alle skatter og afgifter
  • Transfer lufthavn-hotel t/r
  • 3 nætter på Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz****
  • 3 x morgenmad (2.-4. dag)
  • 1 x middag (1. dag)
  • 1 x nytårsbuffet, inkl. husets vin ad libitum (2. dag)
  • Byrundtur i Berlin
  • Showet Stars in Concert
  • Dansktalende rejseleder på hele rejsen

Dagsprogram

1. dag: Mod Berlin og Stars in Concert

Med morgenflyet fra Norwegian flyver vi til Berlins Schönefeld-lufthavn. På vejen til hotellet kører vi en orienterende byrundtur i den tyske hovedstad. Dagen efter skal vi se endnu mere til Berlins seværdigheder på den store byrundtur. Efter vi har fundet os til rette på hotellet, har vi et par timer til at udforske byen og måske finde en hyggelig frokostrestaurant iblandt byens utallige tilbud. 

Sidst på eftermiddagen kører vi til Hotel Estrel, hvor vi skal se showet Stars in Concert. Glæd dig til at opleve en perlerække af tidens store pophits opført af de professionelle artister, der giver den som for eksempel Madonna, Louis Armstrong eller Marilyn Monroe. En festlig aften og en forrygende optakt til nytårsfejringen, der venter den følgende dag. Middagen nyder vi sammen på vores hotel, når vi vender tilbage efter showet.

Inkluderede måltider: Middag. 

Showet Stars in Concert byder på en stjernespækket forestilling.

2. dag: Byrundtur og nytårsaften 

Nyd morgenmaden på hotellet, inden vores rejseleder tager os med på en store indholdsrig byrundtur. På køreturen passerer vi Berlins seværdigheder, som Rigsdagen, Potsdamer Platz, Museumsøen, Domkirken, Kurfürstendamm med Gedächtniskirche og meget mere. Efter byrundturen har vi lidt tid på egen hånd, hvor du enten kan opleve lidt mere af byen eller slappe af på hotellet, inden aftenens nytårsfejring. 

Vi runder 2018 af med Parks Inns flotte nytårsarrangement, der byder på velkomstdrink, en flot nytårsbuffet med husets vin ad libitum og dertil festlig levende musik. Når klokken slår 12, skåler vi det nye år ind med et glas sekt. Herefter anbefaler vi, at du tager det varme overtøj på, og begiver dig ud i folkemængden på Alexander Platz eller tager turen op til hotellets tagterrasse. Her kan du beundre det overdådige festfyrværkeri med det imponerende TV-tårn som nærmeste nabo.

​Inkluderede måltider: Morgenmad, middag. 

tyskland-berlin-fjernsynstaarnet-nytaar-960.jpg

Nytårsfyrværkeriet i Berlin er altid formidabelt.

Nytårsfyrværkeriet i Berlin er altid formidabelt.

3. dag: På egen hånd eller nytårskoncert.

Vi tager den med ro ovenpå gårsdagens festligheder. Efter en god morgenmad har vi sat hele formiddagen af til afslapning, inden der er om eftermiddagen er mulighed for at deltage i Charlottenburgs klassiske og populære nytårskoncert.

​Inkluderede måltider: Morgenmad.

Ekstraarrangement: Nytårskoncert på Charlotttenburg, inkl. middag
Om eftermiddagen kører vi mod Charlottenburg. Her får vi en rundvisning på slottet, hvorefter vi tager plads i Orangeriet. I disse smukke lokaler får vi serveret en skøn middag med efterfølgende nytårskoncert. 

 
Shloss Charlottenburg danner en smuk ramme om nytårskoncerten.

4. dag: Hjemrejse

I dag har du god tid til oplevelser på egen hånd, inden vi midt på eftermiddagen kører mod lufthavnen, hvor Norwegians fly til København venter os. Vi sætter fødderne på dansk jord først på aftenen efter en festlig afslutning på 2018.

​Inkluderede måltider: Morgenmad. 

Hotelinformation

Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz ****
VisSkjul

Flot hotel med en rigtig god beliggenhed midt på Alexander Platz. Med sine 40 etager er hotellet det højeste i Berlin, og på øverste etage kan du nyde udsigten til fjernsynstårnet fra den udendørs tagterrasse. Elevatoren går til 37. etage. På hotellet findes der flere restauranter og barer samt spaafdeling (mod betaling).

Værelser

Vi bor på pænt indrettede værelser med tv, telefon, aircondition, sikkerhedsboks, en times gratis WiFi pr. overnatning samt badeværelse med bruseniche og hårtørrer.

Læs mere om hotellet her.

Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz.
Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz.