Oplev Don Giovanni i Oslo!

Operakrydstogt til Oslo

Krydstogter
4 Dage

Oplev Mozarts populære opera Don Giovanni i Oslos spektakulære operahus. Vi sejler med DFDS Seaways ud og hjem og bor både godt og centralt i Oslo.

Nu har du chancen for at sejle til Norges hyggelige hovedstad og se Mozarts populære opera Don Giovanni. Vi har sørget for gode pladser i Oslos spektakulære operahus til opførelsen af operaen, som havde premiere i Prag helt tilbage i 1787.

Udover at vi i Oslo naturligvis skal opleve en operaforestilling, får vi også en rundvisning i det flotte og meget anderledes operahus, der er tegnet af den kendte norske tegnestue Snøhetta. Du kan desuden også...

Oplev Mozarts populære opera Don Giovanni i Oslos spektakulære operahus. Vi sejler med DFDS Seaways ud og hjem og bor både godt og centralt i Oslo.

Nu har du chancen for at sejle til Norges hyggelige hovedstad og se Mozarts populære opera Don Giovanni. Vi har sørget for gode pladser i Oslos spektakulære operahus til opførelsen af operaen, som havde premiere i Prag helt tilbage i 1787.

Udover at vi i Oslo naturligvis skal opleve en operaforestilling, får vi også en rundvisning i det flotte og meget anderledes operahus, der er tegnet af den kendte norske tegnestue Snøhetta. Du kan desuden også se frem til et spændende besøg på Munchmuseet og til byrundtur med bus, hvor vi kommer forbi en række af Oslos mange højdepunkter, såsom rådhuset, kongeslottet, Vigelandparken og museumsøen Bygdøy, hvor Kon-Tiki Museet og Vikingeskibsmuseet befinder sig. 

Rejsen frem og tilbage til Oslo foregår i hyggelige rammer ombord på Oslobåden fra DFDS Seaways, og du kan især se frem til den flotte indsejling gennem Oslofjorden. I den norske hovedstad bor vi på det gode Thon Hotel Opera, der ligger centralt i byen. Fra hotellet er der ikke langt til den hyggelige promenade og havnemiljøet på Aker Brygge samt de mange butikker og restauranter i centrum. 

Don Giovanni 
Glæd dig til at opleve Wolfgang Amadeus Mozarts populære opera Don Giovanni. Forestillingen havde sin premiere i slutningen af 1700-tallet, men foregik oprindeligt i 1600-tallets Spanien. Det er den prisvindende, britiske instruktør Richard Jones, der står bag opsætningen, som på forførende vis bringer den klassiske opera ind i en mere moderne kontekst. Forestillingens fortælling har dog ikke ændret sig. Også her følger vi nemlig den egocentriske kvindebedårer Don Giovanni, der skruppelløst kaster sig ud i alverdens eventyr for at erobre kvinder - med både bristede hjerter og tragiske døsfald til følge. Don Giovanni er et af de største mesterværker, som Mozart har skabt, og er på én og samme tid et spøgefuldt og passioneret drama om liv og død. Her i spændingsfeltet mellem komik og tragedie formår operaen på elegant vis - og godt hjulpet af Richard Jones - at servere tunge emner med en god portion humor til. 

Kort til Opera i Oslo

Datoer og priser

Vent lidt, mens vi finder datoer og priser

Tillæg pr. person

Udvendig dobbeltkahyt
300,-
Udvendig dobbeltkahyt Commodore Class med havudsigt
600,-
Indvendig enekahyt/eneværelse
900,-
Udvendig enekahyt/eneværelse
1.200,-
Afbestillingsforsikring
270,-
Obl. administrationstillæg
89,-

Rabat pr. person

Brorabat · Rejsende fra Bornholm, Fyn eller Jylland
250,-

Inkluderet i prisen

 • 4-stjernet bus
 • 2 nætter på DFDS Seaways i indvendig kahyt
 • 1 nat på Thon Hotel Opera****
 • 3 x morgenmad (2.-4. dag)
 • 2 x middag, inkl. 1 glas øl eller vin (1. og 3. dag)
 • 2 x kaffe med avec (1. og 3. dag)
 • Billet til Don Giovanni i Oslos operahus
 • Byrundtur i Oslo
 • Rundvisning i operahuset
 • Besøg på Munchmuseet
 • Dansktalende rejseleder på hele rejsen

Dagsprogram

1. dag: Afsejling med Oslobåden

I vores egen 4-stjernede bus kører vi ombord på Oslobåden i Københavns Havn. Sidst på eftermiddagen sætter kaptajnen kursen mod nord, mens vi finder os til rette i vores kahytter. Aftenens måltid består af en 2-retters middag inklusive et glas vin eller øl i restauranten, hvorefter vi nyder en kop kaffe og avec i Columbus-baren. Resten af aftenen er der mulighed for at benytte sig af skibets faciliteter, mens vi stille og roligt passerer Kullen og den svenske skærgård.

Inkluderede måltider: Middag.

2. dag: Oslo og Don Giovanni 

Nyd morgenmaden i ro og mag, mens vi sejler gennem Oslofjorden. I godt vejr er det en særdeles smuk oplevelse. Straks efter ankomst til Oslo kører vi på en spændende tur gennem byen. Tæt på havnen passerer vi både det berømte rådhus med de to firkantede tårne, Akershus og Oslos operahus, der med sine skrå flader er et markant arkitektonisk bygningsværk. Oslos indbyggere har i den grad taget bygningen til sig. De bruger den som samlingssted og til at promenere på. Vi får en rundvisning indenfor, så vi er godt rustede til aftenens forestilling. Under vores videre færd gennem byen kommer vi desuden forbi Det Kongelige Slot, Vigelandsparken, Nobels Fredscenter og meget mere. Om eftermiddagen er der mulighed for at finde sig lidt at spise, inden vi igen drager mod operahuset, hvor vi har fornøjelen af at opleve Mozarts Don Giovanni - det bliver uden tvivl en fantastisk flot oplevelse!

Inkluderede måltider: Morgenmad.

3. dag: Munch og Museumsøen

Om formiddagen besøger vi det berømte Munchmuseum. Den norske kunstner er kendt over hele kloden - ikke mindst for sit ikoniske værk Skriget, der dog ofte er udlånt til andre museer. Byrundturen fortsætter til museumsøen Bygdøy, hvor der er mulighed for at besøge flere museer på egen hånd. Her finder du blandt andet Kon-tiki Museet, Vikingeskibsmuseet eller museet Fram, hvor man kan blive klogere på polarekspeditionerne. Fra Bygdøy kan man sejle tilbage til Rådhusbryggen, men vi kører med bussen retur til Oslobåden, der venter på at sejle os tilbage til København. Undervejs til København nyder vi den store middagsbuffet inklusive et glas vin eller øl i restauranten, efterfulgt af kaffe og avec i baren.

Inkluderede måltider: Morgenmad, middag.

Fram-museet i Oslo

4. dag: Ankomst til København

Nyd morgenmaden med udsigt til Helsingør og Kronborg, inden vi sejler ind i Københavns Havn klokken cirka 9.45. På land fortsætter bussen til Sjælør Station og Roskilde.

Inkluderede måltider: Morgenmad.

Hotelinformation

Thon Hotel Opera ****
VisSkjul

Det moderne og flotte hotel Thon Hotel Opera ligger centralt placeret i Bjørvika tæt på Oslos verdensberømte opera. I nærheden finder vi også Munchmuseet og masser af gode shoppingmuligheder. 

På hotellet findes en hyggelig bar og en restaurant, der hver morgen serverer en stor og varieret buffet. 

Værelser

Alle værelser er nydeligt indrettet og har telefon, minibar, tv, gratis WiFi samt badeværelse med hårtørrer og bruseniche eller badekar. 

Læs mere om hotellet her. 

DFDS Seaways · Oslobådene
VisSkjul

Oslobådene Crown Seaways og Pearl Seaways er DFDS´s to store skibe, der sejler mellem København og Oslo. Skibene, der går under navnet Oslobådene, rummer flere restauranter, barer og kaffebar, natklub, taxfree-shop, indendørs pools og wellness-område. Skibene har 11 dæk, og der er selvfølgelig elevator.

Kahytter

Vi benytter indvendige kahytter, der alle har enkeltsenge og eget badeværelse. Mod tillæg kan der desuden bestilles udvendige kahytter samt udvendige dobbeltkahytter med havudsigt af typen Commodore Class.

Læs mere om Oslobådene her.