Oplev Oslos flotte operahus

Operakrydstogt til Oslo

Krydstogter
4 Dage

Få en rundvisning og stor musikalsk oplevelse i Oslos spektakulære operahus. Vi bor godt og centralt i Oslo og sejler med DFDS Seaways ud og hjem.

Nu har du chancen for at sejle til Norges hyggelige hovedstad og se Mozarts berømte opera; Figaros Bryllup. Vi har sørget for gode pladser i Oslos spektakulære operahus.

Udover at vi i Oslo naturligvis skal opleve en forestilling, får vi også en rundvisning i det flotte og meget anderledes operahus, der er tegnet af den kendte norske tegnestue Snøhetta. Du kan desuden også se frem til et spændende besøg på Munchmuseet og til en byrundtur med bus, hvor...

Få en rundvisning og stor musikalsk oplevelse i Oslos spektakulære operahus. Vi bor godt og centralt i Oslo og sejler med DFDS Seaways ud og hjem.

Nu har du chancen for at sejle til Norges hyggelige hovedstad og se Mozarts berømte opera; Figaros Bryllup. Vi har sørget for gode pladser i Oslos spektakulære operahus.

Udover at vi i Oslo naturligvis skal opleve en forestilling, får vi også en rundvisning i det flotte og meget anderledes operahus, der er tegnet af den kendte norske tegnestue Snøhetta. Du kan desuden også se frem til et spændende besøg på Munchmuseet og til en byrundtur med bus, hvor vi kommer forbi en række af Oslos mange højdepunkter, såsom rådhuset, kongeslottet, Vigelandparken og museumsøen Bygdøy, hvor Kon-Tiki Museet og Vikingeskibsmuseet befinder sig. 

Rejsen frem og tilbage til Oslo foregår i hyggelige rammer ombord på Oslobåden fra DFDS Seaways, hvor især den flotte indsejling gennem Oslofjorden er et højdepunkt for de fleste. I den norske hovedstad bor vi på det gode Thon Hotel Opera, der ligger centralt i byen. Fra hotellet er der ikke langt til den hyggelige promenade og havnemiljøet på Aker Brygge samt de mange butikker og restauranter i centrum. 

Kort til Opera i Oslo

Datoer og priser

Vent lidt, mens vi finder datoer og priser

Tillæg pr. person

Udvendig dobbeltkahyt
300,-
Udvendig dobbeltkahyt med havudsigt, Commodore Class
675,-
Indvendig enekahyt/eneværelse
900,-
Udvendig enekahyt/eneværelse
1.200,-
Afbestillingsforsikring
300,-
Obl. administrationstillæg
89,-

Rabat pr. person

Brorabat · Rejsende fra Bornholm, Fyn eller Jylland
250,-

Inkluderet i prisen

 • 4-stjernet bus, inkl. pladsreservation og WiFi
 • 2 nætter på DFDS Seaways 
 • 1 nat på Thon Hotel Opera****
 • 3 x morgenmad (2.-4. dag)
 • 2 x middag, inkl. 1 glas øl eller vin (1. og 3. dag)
 • 2 x kaffe med avec (1. og 3. dag)
 • Rundvisning i operahuset
 • Billet til Figaros Bryllup i Oslos operahus
 • Byrundtur i Oslo
 • Besøg på Munchmuseet
 • Dansktalende rejseleder på hele rejsen

Dagsprogram

1. dag: Afsejling med Oslobåden

I vores egen 4-stjernede bus kører vi ombord på Oslobåden i Københavns Havn. Sidst på eftermiddagen sætter kaptajnen kursen mod nord, mens vi finder os til rette i vores kahytter. Aftenens måltid består af en 2-retters middag inklusive et glas vin eller øl i restauranten, hvorefter vi nyder en kop kaffe og avec i Columbus-baren. Resten af aftenen er der mulighed for at benytte sig af skibets faciliteter, mens vi stille og roligt passerer Kullen og den svenske skærgård.

Inkluderede måltider: Middag.

Oslobåden på vej til Norge.

Oslobåden på vej til Norge.

2. dag: Oslo og Figaros Bryllup i Oslo Operahus

Nyd morgenmaden i ro og mag, mens vi sejler gennem Oslofjorden. I godt vejr er det en særdeles smuk oplevelse. Straks efter ankomst til Oslo kører vi på en spændende tur gennem byen. Tæt på havnen passerer vi både det berømte rådhus med de to firkantede tårne, Akershus og Oslos operahus, der med sine skrå flader er et markant arkitektonisk bygningsværk. Oslos indbyggere har i den grad taget bygningen til sig. De bruger den som samlingssted og til at promenere på. Vi får en rundvisning indenfor, så vi er godt rustede til aftenens forestilling. Under vores videre færd gennem byen kommer vi desuden forbi Det Kongelige Slot, Vigelandsparken, Nobels Fredscenter og meget mere. Om eftermiddagen er der mulighed for at finde sig lidt at spise på egen hånd, inden vi igen drager mod operahuset for at sætte os til rette til dagens forestilling; Figaros Bryllup. Det bliver uden tvivl en fantastisk flot oplevelse! 

Figaros Bryllup
Kærlighedskomedien foregår på slottet i Sevilla i 1800-tallet, hvor kammertjeneren Figaro skal giftes med kammerpigen Susanna. Grev Almaviva mener dog, at han har ret til en nat med bruden, inden parrets bryllup. Forestillingen handler om kærlighedsforviklinger, forvirrede mænd og stærke kvinder - og en lærestreg til greven. Musikken er ganske enkelt vidunderlig. Operaen er skrevet af Mozart i 1786 og baseret på en komedie af Beaumarchais. Hvis du har læst eller oplevet Barberen i Sevilla, har du allerede stiftet bekendtskab med Figaro. 

Inkluderede måltider: Morgenmad.

Salen i Oslos flotte opera.

Salen i Oslos flotte opera.

3. dag: Munch og Museumsøen

Nyd morgenmaden på hotellet i Oslo, inden vi om formiddagen skal besøge det berømte Munchmuseum. Den norske kunstner Edvard Munch er kendt over hele kloden - ikke mindst for sit ikoniske værk Skriget, der dog ofte er udlånt til andre museer. Byrundturen fortsætter til museumsøen Bygdøy, hvor der er mulighed for at besøge flere museer på egen hånd. Her finder du blandt andet Kon-tiki Museet, Vikingeskibsmuseet eller museet Fram, hvor man kan blive klogere på polarekspeditionerne. Fra Bygdøy kan man sejle tilbage til Rådhusbryggen, men vi kører med bussen retur til Oslobåden, der venter på at sejle os tilbage til København. Undervejs til København nyder vi den store middagsbuffet inklusive et glas vin eller øl i restauranten, efterfulgt af kaffe og avec i baren.

Inkluderede måltider: Morgenmad og middag.

Fram-museet i Oslo

Fram-museet i Oslo

4. dag: Ankomst til København

Nyd morgenmaden med udsigt til Helsingør og Kronborg, inden vi sejler ind i Københavns Havn klokken cirka 9.45. På land fortsætter bussen til Sjælør Station, Høje Taastrup og Roskilde.

Inkluderede måltider: Morgenmad.

Hotelinformation

Thon Hotel Opera ****, Oslo
VisSkjul

Det moderne og flotte hotel Thon Hotel Opera ligger centralt placeret i Bjørvika tæt på Oslos verdensberømte opera. I nærheden finder vi også Munchmuseet og masser af gode shoppingmuligheder. 

På hotellet findes en hyggelig bar og en restaurant, der hver morgen serverer en stor og varieret buffet. 

Værelser

Alle værelser er nydeligt indrettet og har telefon, minibar, tv, gratis WiFi samt badeværelse med hårtørrer og bruseniche eller badekar. 

Læs mere om hotellet her. 

DFDS Seaways · Oslobådene
VisSkjul

Oslobådene Crown Seaways og Pearl Seaways er DFDS´ to store skibe, der sejler mellem København og Oslo. Skibene, der går under navnet Oslobådene, rummer flere restauranter, barer og kaffebar, natklub, taxfree-shop, indendørs pools og wellnessområde. Skibene har 11 dæk, og der er selvfølgelig elevator.

Kahytter

Vi benytter indvendige kahytter, der alle har enkeltsenge og eget badeværelse. Mod tillæg kan der desuden bestilles udvendige kahytter samt udvendige dobbeltkahytter med havudsigt af typen Commodore Class.

Læs mere om Oslobådene her.