Oplev Tosca i Oslo!

Operakrydstogt til Oslo

Krydstogter
4 Dage

Oplev Puccinis populære opera Tosca i Oslos spektakulære operahus. Vi sejler med DFDS Seaways ud og hjem og bor både godt og centralt i Oslo.

Nu har du chancen for at sejle til Norges hyggelige hovedstad og se Puccinis populære opera Tosca. Vi har sørget for gode pladser i det spektakulære operahus til opførelsen af operaen, som havde sin første premiere i Rom i 1900. Vi kører i vores egen bus ombord på Crown Seaways, der sejler os fra København til Oslo, hvor vi har to dage til at gå på opdagelse i Norges charmerende hovedstad. Vi bor godt i kahytter med havudsigt og...

Oplev Puccinis populære opera Tosca i Oslos spektakulære operahus. Vi sejler med DFDS Seaways ud og hjem og bor både godt og centralt i Oslo.

Nu har du chancen for at sejle til Norges hyggelige hovedstad og se Puccinis populære opera Tosca. Vi har sørget for gode pladser i det spektakulære operahus til opførelsen af operaen, som havde sin første premiere i Rom i 1900. Vi kører i vores egen bus ombord på Crown Seaways, der sejler os fra København til Oslo, hvor vi har to dage til at gå på opdagelse i Norges charmerende hovedstad. Vi bor godt i kahytter med havudsigt og eget badeværelse af typen Seaways Class.

Udover at vi i Oslo naturligvis skal se en forestilling, får vi også en rundvisning i det flotte og meget anderledes operahus, der er tegnet af den kendte, norske tegnestue Snøhetta. Du kan også se frem til et spændende besøg på Munchmuseet og til byrundtur med bus, hvor vi kommer forbi en række af Oslos mange højdepunkter, såsom rådhuset, kongeslottet, Vigelandparken og museumsøen Bygdøy, hvor Kon-Tiki Museet og Vikingeskibsmuseet befinder sig. 

Tosca
Du kan godt glæde dig til at opleve Puccinis populære opera Tosca, som tager os med ind i en verden med politisk uro, tortur og ubarmhjertigt magtspil. Handlingen foregår i Rom i året 1800 under Napoleons felttog mod Italien og udspiller sig mellem den feterede sangerinde Floria Tosca, maleren og revolutionæren Mario Cavaradossi, som hun elsker, og politichefen Scarpia, som begærer hende. Et klassisk trekantsdrama. Operaens tema er tidløst: Det drejer sig om kunstens frihed i en verden, som stiller krav til nytte og profit. 

 

 

Kort til Opera i Oslo

Datoer og priser

Vent lidt, mens vi finder datoer og priser

Tillæg pr. person

Udvendig enekahyt/eneværelse
950,-
Afbestillingsforsikring
275,-
Obl. administrationstillæg
89,-

Rabat pr. person

Brorabat · Rejsende fra Bornholm, Fyn eller Jylland
250,-

Inkluderet i prisen

 • 4-stjernet bus
 • 2 nætter på DFDS Seaways i udvendig kahyt
 • 1 nat på Thon Hotel Opera****
 • 3 x morgenmad (2.-4. dag)
 • 2 x middag, inkl. 1 glas øl eller vin (1. og 3. dag)
 • 2 x kaffe med avec (1. og 3. dag)
 • Billet til operaen Tosca i Oslos operahus
 • Byrundtur med bus i Oslo
 • Rundvisning i Operahuset
 • Besøg på Munchmuseet
 • Dansktalende rejseleder på hele rejsen

Dagsprogram

1. dag: Afsejling med Oslobåden

Vi kører i bus ombord på Oslobåden i Københavns Havn. Sidst på eftermiddagen sætter kaptajnen kursen mod nord, mens vi finder os til rette i vores kahytter. Aftenens måltid består af en 2-retters middag inklusive et glas vin eller øl i restauranten, hvorefter vi nyder en kop kaffe og avec i Columbus-baren. Resten af aftenen er der mulighed for at benytte sig af skibets faciliteter, mens vi stille og roligt passerer Kullen og den svenske skærgård.

2. dag: Oslo og Tosca

Nyd morgenmaden i ro og mag, mens vi sejler gennem Oslofjorden. I godt vejr er det en særdeles smuk oplevelse. Straks efter ankomst til Oslo kører vi på en spændende tur gennem byen. Tæt på havnen passerer vi både det berømte rådhus med de to firkantede tårne, Akershus og Oslos operahus, der med sine skrå flader er et markant arkitektonisk bygningsværk. Oslos indbyggere har i den grad taget bygningen til sig. De bruger den som samlingssted og til at promenere på. Vi får en rundvisning indenfor, så vi er godt rustede til aftenens forestilling. Under vores videre færd gennem byen kommer vi forbi Det Kongelige Slot, Vigelandsparken, Nobels Fredscenter og meget mere. Om eftermiddagen er der mulighed for at finde sig lidt at spise, inden vi igen drager mod operahuset, hvor vi har fornøjelen af, at opleve Puccinis opera Tosca - det bliver uden tvivl en fantastisk flot oplevelse!

3. dag: Munch og Museumsøen

Om formiddagen besøger vi det berømte Munchmuseum. Den norske kunstner er kendt over hele kloden - ikke mindst for sit ikoniske værk Skriget, der dog ofte er udlånt til andre museer. Byrundturen fortsætter til museumsøen Bygdøy, hvor der er mulighed for at besøge flere museer på egen hånd: Her finder du blandt andet Kon-tiki Museet, Vikingeskibsmuseet eller museet Fram, hvor man kan blive klogere på polarekspeditionerne. Fra Bygdøy kan man sejle tilbage til Rådhusbryggen, men vi kører med bussen til Pearl Seaways, der venter på at sejle os tilbage til København. Undervejs til København nyder vi den store middagsbuffet inklusive et glas vin eller øl i restauranten, efterfulgt af kaffe og avec i baren.

Fram-museet i Oslo

4. dag: Ankomst til København

Vi kan indtage morgenmaden med udsigt til Helsingør og Kronborg, inden vi sejler ind i Københavns Havn klokken cirka 9.45. På land fortsætter bussen til Sjælør Station og Roskilde.

Hotelinformation

Thon Hotel Opera ****
VisSkjul

Det moderne og flotte hotel Thon Hotel Opera ligger centralt placeret i Bjørvika tæt på Oslos verdensberømte opera. I nærheden finder vi også Munchmuseet og masser af gode shoppingmuligheder. 

På hotellet findes en hyggelig bar og en restaurant, der hver morgen serverer en stor og varieret buffet. 

Alle værelser er nydeligt indrettet og har telefon, minibar, tv, gratis WiFi samt badeværelse med hårtørrer og bruseniche eller badekar. 

Læs mere om hotellet her. 

Oslobådene
VisSkjul

Oslobådene Crown Seaways og Pearl Seaways er DFDS’s to store skibe, der sejler mellem København og Oslo. Skibene, der går under navnet Oslobådene, rummer flere restauranter, barer og kaffebar, natklub, taxfree-shop, indendørs pools og wellness-område. Skibene har 11 dæk, og der er selvfølgelig elevator.

Vi benytter udelukkende udvendige kahytter af typen Seaways Class, som har vindue, enkeltsenge og eget badeværelse.

Læs mere om Oslobådene her.