Nyhed!

Oslo · Nytårskrydstogt

Krydstogter
3 Dage

Sejl med DFDS Seaways på nytårskrydstogt med alle måltider inkluderet. Nytårsaftensdag oplever vi nogle af Oslos store seværdigheder, inden det går løs med den store nytårsfest ombord på skibet.

Skibets besætning står klar til at byde velkommen ombord til en uforglemmelig nytårsfest. Denne aften kan du sagtens lade mobiltelefonen og bilnøglen blive i tasken - der er nemlig sørget for det hele på dette minikrydstogt, og der er ikke langt hjem i seng. På skibet er skabt de festligste rammer om nytårsfesten, som fejres med nytårsmiddag og underholdning. 

På årets sidste dag tager rejselederen og chaufføren os med på en byrundtur i Oslo....

Sejl med DFDS Seaways på nytårskrydstogt med alle måltider inkluderet. Nytårsaftensdag oplever vi nogle af Oslos store seværdigheder, inden det går løs med den store nytårsfest ombord på skibet.

Skibets besætning står klar til at byde velkommen ombord til en uforglemmelig nytårsfest. Denne aften kan du sagtens lade mobiltelefonen og bilnøglen blive i tasken - der er nemlig sørget for det hele på dette minikrydstogt, og der er ikke langt hjem i seng. På skibet er skabt de festligste rammer om nytårsfesten, som fejres med nytårsmiddag og underholdning. 

På årets sidste dag tager rejselederen og chaufføren os med på en byrundtur i Oslo. Her kommer vi forbi en række af Oslos mange højdepunkter, såsom rådhuset, kongeslottet, Vigelandparken og museumsøen Bygdøy, hvor Kon-Tiki Museet og Vikingeskibsmuseet befinder sig. 

Tag med på minikrydstogt i festligt selskab - så vi sammen kan komme godt ind i 2020!

Kort til Opera i Oslo

Datoer og priser

Vent lidt, mens vi finder datoer og priser

Tillæg pr. person

Dobbeltkahyt, udvendig
400,-
Dobbeltkahyt, udvendig (Commodore Class)
1.050,-
Enekahyt, indvendig
600,-
Enekahyt, udvendig
980,-
Afbestillingsforsikring
250,-
Obl. administrationstillæg
89,-

Rabat pr. person

Brorabat · Rejsende fra Bornholm, Fyn eller Jylland
250,-

Inkluderet i prisen

 • 4-stjernet bus, inkl. pladsreservation og WiFi
 • 2 nætter på DFDS Crown Seaways 
 • 2 x morgenmad (2.-3. dag)
 • 1 x frokost (2. dag)
 • 1 x middag, inkl. 1 glas øl eller vin (1. dag)
 • 1 x nytårsmiddag, inkl. vin ad libitum (2. dag)
 • 2 x kaffe med avec (1.-2. dag)
 • Underholdning til nytårsfesten
 • Champagne og kransekage 
 • Natmad til nytårsfesten 
 • Byrundtur i Oslo
 • Dansktalende rejseleder på hele rejsen

Opsamling på busrejser

Rute 32: Der er mulighed for opsamling i Roskilde, Høje Taastrup, Sjælør Station og DFDS-terminalen. 

Dagsprogram

1. dag: Afsejling med Oslobåden

I vores egen 4-stjernede bus kører vi ombord på Oslobåden i Københavns Havn. Sidst på eftermiddagen sætter kaptajnen kursen mod nord, mens vi finder os til rette i vores kahytter. Undervejs nyder vi den store middagsbuffet inklusive et glas vin eller øl i restauranten, hvorefter vi nyder en kop kaffe og avec i baren. Senere bliver der spillet op til dans i natklubben med livemusik. 

Inkluderede måltider: Middag.

DFDS Crown Seaways på vej til Norge.

DFDS Crown Seaways på vej til Norge.

2. dag: Byrundtur i Oslo og nytårsfest

Nyd morgenmaden i ro og mag, mens vi sejler gennem Oslofjorden. I godt vejr er det en særdeles smuk oplevelse. Straks efter ankomst til Oslo kører vi på en spændende tur gennem byen. Tæt på havnen passerer vi både det berømte rådhus med de to firkantede tårne, Akershus, det nye Munchmuseum og Oslos operahus, der med sine skrå flader er et bemærkelsesværdigt arkitektonisk bygningsværk. Vi nyder frokosten på en lokal restaurant. Under vores videre færd gennem byen kommer vi desuden forbi Det Kongelige Slot, Vigelandsparken og Nobels Fredscenter. Om eftermiddagen kører vi tilbage til skibet, hvor der vil være tid til at gøre sig klar til nytårsfesten. Vi mødes igen kl. 19.00 til velkomstdrink.

Køkkenchefen har sammensat en skøn 4-retters nytårsmenu med dertilhørende vine. Der er sørget for underholdning til langt ud på natten, og ved midnat kan champagnepropperne springe, mens vi fejrer nytåret til søs. Der serveres også kransekage og natmad til festen, så ingen skal gå sultne i seng. 

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag.

Oslos flotte operahus i vinterklæder.

Oslos flotte operahus i vinterklæder.

3. dag: Ankomst til København

Nyd en sen morgenmad med udsigt til Helsingør og Kronborg, inden vi sejler ind i Københavns Havn klokken cirka 11.00. På land fortsætter bussen til Sjælør Station, Høje Taastrup og Roskilde.

Inkluderede måltider: Morgenmad.

Hotelinformation

Crown Seaways, DFDS
VisSkjul

Crown Seaways er et af DFDS’s to store skibe, der sejler mellem København og Oslo. Skibet, der også går under navnet Oslobåden, rummer flere restauranter, barer og café, natklub, taxfree-shop, soldæk samt indendørs poolområde med sauna og jacuzzi (mod betaling). Skibet har 12 dæk, og der er selvfølgelig elevator mellem disse. Under sejladsen anbefaler vi, at mobiltelefor sættes på flytilstand, da det maritime satellitnetværk medfører høje mobiltakster. Det er muligt at købe adgang til WiFi ombord.

Måltider

Ombord på Oslobåden findes fire forskellige restauranter. Den inkluderede morgenmad serveres i buffetrestauranten 7 Seas med en fantastisk udsigt over det åbne hav. Eventuelt inkluderede middage serveres enten i 7 Seas eller i Explorer's Steakhouse. Desuden er det muligt at købe pizza og pastaretter i Little Italy og skandinavisk gourmet i Restaurant SJØ. 

Kahytter

Skibet har både indvendige og udvendige kahytter med 2-5 sengepladser samt udvendige kahytter af typen Commodore med dobbeltseng. Alle kahytter har eget badeværelse. 

Prisen inkluderer ophold i delt indvendig dobbeltkahyt.

Mod tillæg kan der bestilles:

 • Indvendig enekahyt 
 • Udvendig dobbelt- og enekahyt
 • Commodore-dobbeltkahyt

Indvendige dobbelt- og enekahytter

Kahytterne har to adskilte senge med et lille bord imellem. Der findes strømstik, knager, sengetøj og håndklæder i kahytten samt eget badeværelse med bruseniche. Der findes ikke hårtørrer. 

Udvendige dobbelt- og enekahytter

Kahytterne har to adskilte senge med et lille bord imellem. Der findes strømstik, knager, sengetøj og håndklæder i kahytten samt eget badeværelse med bruseniche. Der findes ikke hårtørrer. Derudover er der et stort vindue, der ikke kan åbnes. 

Commodore-dobbeltkahytter

Commodore-dobbeltkahytter er større end de øvrige kahytter og har dobbeltseng, tv og havudsigt. Der er badeværelse med bruseniche samt hårtørrer. Bor du i Commodore-kahyt, får du en voucher til gratis WiFi samt adgang til særlig Commodore-morgenbuffet, der bliver serveret i Explorer's Steakhouse. Desuden er der køleskab med en lille flaske mousserende vin (25 cl) og en flaske kildevand (50 cl) inkluderet pr. person.

DFDS Crown Seaways.
DFDS Crown Seaways.