Nyhed!

Venedig, Adriaterhavet & Det Græske Øhav

Krydstogter
9 Dage

Sejl med på et enestående krydstogt i Adriaterhavet og Det Græske Øhav, der begge er en del af det solfyldte Middelhav. Glæd dig til uforglemmelige oplevelser i et skønt område med en fantastisk historie. 

Adriaterhavet ligger mellem Italien og Balkanhalvøen og er vores direkte vej til et krydstogt fyldt med eventyrlige oplevelser i et område med en interessant historie, mangfoldig kultur og naturscenerier i verdensklasse. Vi besøger ikke mindre end tre lande og starter vores rejse i romantiske Venedig – en af verdens smukkeste byer. Her går vi på opdagelse blandt fantastiske bygninger, museer og charmerende kanaler.

Fra Venedig -...

Sejl med på et enestående krydstogt i Adriaterhavet og Det Græske Øhav, der begge er en del af det solfyldte Middelhav. Glæd dig til uforglemmelige oplevelser i et skønt område med en fantastisk historie. 

Adriaterhavet ligger mellem Italien og Balkanhalvøen og er vores direkte vej til et krydstogt fyldt med eventyrlige oplevelser i et område med en interessant historie, mangfoldig kultur og naturscenerier i verdensklasse. Vi besøger ikke mindre end tre lande og starter vores rejse i romantiske Venedig – en af verdens smukkeste byer. Her går vi på opdagelse blandt fantastiske bygninger, museer og charmerende kanaler.

Fra Venedig - midt i Den Venetianske Lagune - stævner vi ud på eventyr og sætter kursen mod syd. Allerede næste formiddag sejler vi ind i den mest vidunderlige bugt, hvor vi i bunden finder den maleriske middelalderby Kotor i Montenegro. Efter det flotte besøg følger en perlerække af store oplevelser i Grækenland - lige fra de smukke øer Korfu, Mykonos og Kefalonia til klassiske Athen. Hver dag byder på store oplevelser i bugter med krystalklart vand, glimt af antikkens fascinerende historie og et indblik i de tre landes kulturrigdom.

Royal Caribbeans elegante skib Rhapsody of the Seas danner rammen om dette stemningsfyldte sensommertogt. Her kan du lade dig forkæle fra skibets gode køkken, underholde i teateret med Broadway-inspirerede shows, slappe af på soldækket eller deltage i nogle af de mange spændende aktiviteter ombord. Rejsen er et krydstogt, hvor både omgivelser og oplevelser er helt i top. Vi har selvfølgelig inkluderet alle udflugter, helpension samt drikkepenge i rejsens pris. 

Rom & Krydstogt i Middelhavet - kort

Datoer og priser

Vent lidt, mens vi finder datoer og priser

Tillæg pr. person

Dobbeltværelse / Udvendig dobbeltkahyt (kategori 2N)
1.799,-
Dobbeltværelse / Udvendig dobbeltkahyt med balkon (kategori 4B)
4.999,-
Eneværelse / Indvendig enekahyt (kategori 4V)
6.399,-
Eneværelse / Udvendig enekahyt (kategori 2N)
8.999,-
Afbestillingsforsikring
1.099,-
Obl. administrationstillæg
89,-

Rabat pr. person

Brorabat · Rejsende fra Bornholm, Fyn eller Jylland
250,-

Inkluderet i prisen

 • Fly København-Venedig t/r
 • Alle skatter og afgifter
 • Transfer lufthavn-hotel-skib t/r
 • 1 nat i Venedig på Hotel Biasutti****
 • 7 nætter på Rhapsody of the Seas****
 • 8 x morgenmad (2.-9. dag)
 • 7 x frokost (2.-8. dag)
 • 8 x middag (1.-8. dag)
 • Velkomstcocktail ombord
 • Byvandring i Venedig, inkl. entré til Markuskirken
 • Byvandring i Kotor
 • Udflugt på Korfu, inkl. entré til Achilleus-paladset 
 • Byrundtur i Athen, inkl. entré til Akropolis og det nye museum
 • Udflugt på Mykonos med entré til klosteret i Ano Mera
 • Udflugt på Kefalonia med vinsmagning på vingård
 • Entré til Drogarati-grotterne
 • Bådtur på den underjordiske sø Melissani
 • Alle passager- og havneafgifter
 • Kuffertservice ved ind- og udskibning
 • Obligatoriske drikkepenge til skibets personale, lokalguider og chauffører, kr. 801,-     
 • Lokalguider i Venedig og Athen samt på Korfu, Mykonos og Kefalonia
 • Dansktalende rejseleder på hele rejsen

Bemærkninger

Læs mere om særlige forhold vedrørende krydstogter i rejsebetingelserne.

Dagsprogram

1. dag: Venedig, Italien

Med SAS flyver vi direkte fra København til Venedig, hvor vi ankommer først på eftermiddagen. Fra lufthavnen sejler vi til Venedigs Lido, hvor vores historiske og charmerende hotel ligger. Efter ankomsten er der tid til at slappe af og eventuelt nyde eftermiddagssolen på den nærliggende strand. Middagen spiser vi sammen på en hyggelig lokal restaurant i gåafstand til hotellet.  

Den ikoniske Rialtobro over Canal Grande.

2. dag: Venedig og Rhapsody of the Seas 

Afsejling kl. 17.30.
Venedig er en af verdens smukkeste og mest romantiske byer. Byen er fri for trafik, og man bevæger sig i de trange kanaler mellem byens seværdigheder med vaporetto (vandbus) eller gondol. Byen er bygget på 118 øer og har mere end 40 kilometer kanaler, hvoraf hovedkanalen Canal Grande nok er den mest kendte. Efter morgenmaden tager vi vaporettoen til Venedigs absolutte højdepunkt, Markuspladsen. Her besøger vi den berømte Markuskirke. Tidligere blev Venedig regeret af en Doge, og her på Markuspladsen finder vi også det lyserøde Dogepalads i marmor. Vi kommer naturligvis også forbi Sukkenes Bro, som fører fra Dogepaladset over til fængslet på den anden side af kanalen. Broen fik sit navn, fordi det var fangernes sidste glimt af friheden - og det syn fik fangerne til at udstøde et suk. En af fængslets mest berømte fanger var kvindebedåreren Casanova, som sad fængslet her i 1700-tallet, og som den eneste lykkedes med at flygte derfra. På Markuspladsen finder du også finde verdens ældste café, Florian, som eftersigende også husede datidens mest populære bordel. Vi har god tid til at nyde en af verdens smukkeste pladser, som ifølge Napoleon var værdig til at have himlen som tag.

Senere begiver vi os ad små omveje mod den spektakulære Rialtobro, der er den ældste af de fire broer over Canal Grande. omkring middagstid tager vi båden til havneområdet, hvorfra vi går ombord på Royal Caribbeans dejlige skib Rhapsody of the Seas. Mens bagagen bliver bragt til kahytten, har du mulighed for at nyde en sen frokost ombord. Resten af dagen er sat af til, at du kan finde dig til rette i din kahyt og udforske det flydende hotel, som danner rammen om vores krydstogt. Sidst på eftermiddagen sejler vi fra Venedig, og fra dækket kan du nyde den fantastiske udsejling gennem Den Venetianske Lagune, når vi stævner ud i Adriaterhavet. Inden middagen i skibets flotte restaurant, inviterer rejselederen på en velkomstcocktail.

3. dag: Kotor, Montenegro

Ankomst kl. 14.00 og afsejling kl. 20.00.
Det kan anbefales at sætte sig til rette på skibets dæk og nyde den formidable indsejling ind i en af verdens smukkeste bugter Boka Kortorska. Bugten, der oprindelig var en kløft, før den blev oversvømmet af havet, er en af de længste og dybeste i Adriaterhavet. I bunden ligger den lille by Kotor for foden af bjerget Orjen og Lovćen-bjergene. Byen hørte tidligere under det venetianske herredømme, hvilket også ses tydeligt i byens arkitektur. I 1979 blev byen ramt af et voldsomt jordskælv, og først i 2010 var den gamle by genopbygget under nøje hensyntagen til den oprindelige byggestil fra 1200- og 1400-tallet. Kotor er på UNESCOs Verdensarvsliste, og middelalderbyen oser af atmosfære med smalle gader og små hyggelige pladser. Med rejselederen går vi en tur indenfor den venetianske bymur, som er fyldt med smukke monumenter. Her ser vi blandt andet katedralen Saint Tryphon fra 1166, der har to uens tårne som resultatet af et jordskælv. Vi passerer også paladset fra 1800-tallet, som i dag huser byens maritime museum. Vi har tid på egen hånd til at gå på opdagelse i de kringlede gader og besøge nogle af de små lokale butikker. Du kan også gå op ad den lange trappe ved siden af bymuren og nyde den mageløse udsigt over den gamle fæstning og bugten.

4. dag: Korfu, Grækenland

Ankomst kl. 9.00 og afsejling kl. 15.00.
Fra havnen kører vi i bus til den gamle, maleriske landsby Gastouri, hvor vi skal besøge Achilleus-paladset, der blev bygget i 1890 som sommerbolig til den østrigske kejserinde Elisabeth, også kendt som Sissy. Sissy blev myrdet i 1898, hvorefter paladset stod tomt indtil 1907, hvor det blev købt af kejser Wilhelm II af Tyskland. Paladset ligger billedskønt med en fantastisk udsigt over bugten og en smuk omkringliggende have. Vi besøger stedets museum, hvor vi kan se forskellige ejendele, som har tilhørt de to berømtheder, ligesom vi får mulighed for at nyde haven, hvor der står en berømt statue af den døende græske helt Achilleus. Herefter kører vi en panoramatur langs kysten til Kanoni, hvor vi gør holdt. Nyd den pragtfulde udsigt til to små øer, som ligger tæt på kysten, Museøen og Vlakherna. Efterfølgende kører vi den korte strækning tilbage til Korfu by. Her går vi en tur i de historiske og maleriske gader i den gamle kastelby, som har været under stærk påvirkning af venetianerne, franskmændene og briterne, der hver især har sat deres præg på byen. Vi får også tid på egen hånd til at gå på opdagelse i de kringlede gader, som er fyldt med spændende butikker, ligesom du kan vælge at nyde et glas græsk vin eller måske en frokost på en af de lokale tavernaer.

5. dag: Athen med Akropolis, Grækenland

Ankomst kl. 12.00 og afsejling kl. 20.30.
Efter frokosten ombord er det blevet tid til at udforske den spændende metropol Athen. Skibet lægger til i Piræus, og herfra kører vi i bus til Syntagmapladsen, hvor vi finder parlamentsbygningen og Den Ukendte Soldats Grav. Vi kommer også forbi Panathinaiko Stadion, hvor de moderne Olympiske Lege blev genoptaget i 1896, samt  resterne af Zeustemplet og Hadrians triumfbue, inden vi fortsætter til turens højdepunkt – Akropolis. Vi går ad den smalle, snoede sti til indgangen af den berømte Akropolisklippe. Ordet Akropolis er græsk og betyder "høj by". På toppen af klippen ligger resterne af Parthenontemplet og vidner om en svunden tid, hvor stedet fungerede som administrativt og religiøst centrum. Templet blev bygget cirka 500 år før vores tidsregning. Vores rejseleder og lokalguide viser os rundt på området og fortæller den fantastiske historie om det gamle Athenatempel, Dionysos teater og meget mere. Fra Akropolis er der en fantastisk flot udsigt udover Athen. Efter det interessante besøg kører bussen tilbage til Piræus og skibet. Vi sejler først fra Athen midt på aftenen, så du kan også vælge blive i byen og på egen hånd bevæge dig ind i Athens historiske hjerte, Plaka. Her er der rig mulighed for at gøre gode indkøb, og det er nemt at finde tilbage til skibet med enten bus eller taxa.

6. dag: Mykonos, Grækenland

Ankomst kl. 7.00 og afsejling kl. 16.00.
I dag lægger vi til ved en sand perle i det græske øhav. Øen Mykonos er et hvidkalket paradis midt i Kykladernes hjerte. På denne udflugt oplever vi Mykonos flotte strande og charmerende småbyer med bus og til fods. Undervejs passerer vi de karakteristiske små kapeller, som ligger i vejsiden og huse, som er bygget i typisk kykladestil. Vi besøger øens andenstørste by Ano Mera, hvor vi ser det lokale kloster. Der vil være mulighed for at købe en kop kaffe, mens vi nyder udsigten ved Kalafatis. I Mykonos by tager vi på byvandring gennem de smalle gader, hvor du kan tage flotte billeder af de hvide huse med de karakteristiske blå vinduer. Vi ser selvfølgelig også de berømte vindmøller og finder Petros, pelikanen, som er Mykonos maskot. Først på eftermiddagen kører vi tilbage til skibet. 

7. dag: Kefalonia, Grækenland

Ankomst kl. 11.00 og afsejling kl. 19.00.
I dag besøger vi den græske ø Kefalonia. Vores skib lægger til i hovedbyen Argostoli, hvorfra vi med bus kører en tur på den smukke ø. Naturen er varieret, og syd for Argostoli findes den frugtbare Livadiaslette, hvor der dyrkes grøntsager, hvede, citrusfrugter, druer og bomuld. I den maleriske Omaladal besøger vi den lokale vingård Robola, som ligger midt i de skønne omgivelser. Vi bliver vist rundt og hører historien om den lokale vinproduktion, og vi skal selvfølgelig også smage de friske druer. Herfra fortsætter vi til drypstensgrotten Drogarati, hvor vi skal gå på opdagelse i en underjordisk verden fyldt med stalaktitter og stalagmitter. Efter det interessante besøg kører vi til Melisani, hvor der findes en underjordisk kilde. Her skifter vandet farve efter lyset og døgnets timer. I den græske mytologi var stedet nymfernes hule, i hvilken der findes en dybblå sø. Vi sejler en tur på søen i grotten, og vores bådfører fortæller og viser os de forskellige klippeformationer, man kan finde i søens klare vande. Dagens sidste besøg er i den maleriske by Agia Efimia, som blev fuldstændig ødelagt under et jordskælv i 1953. Byen blev efterfølgende genopbygget med hjælp fra franskmændene, og i dag er den en af øens største attraktioner på grund af sin smukke beliggenhed i den maleriske bugt. Her - midt i de paradisiske omgivelser - kan du nyde en is eller en kop kaffe og gå på opdagelse i de hyggelige gader, inden vi igen kører langs vestkysten tilbage til vores skib i Argostoli. Vi holder et kort fotostop ved den spektakulære strand Myrthos, som har vundet mange priser for sin renhed og enestående skønhed.

8. dag: På havet

Slap af ved poolen, eller forkæl dig selv i skibets spa. Middagen nyder vi sammen, og efterfølgende vil der være mulighed for at opleve skibets spektakulære Broadway-inspirerede show.

9. dag: Venedig og hjemrejse

Ankomst kl. 6.45.
Efter morgenmaden forlader vi vores skib og kører til Venedigs lufthavn. Vi flyver med Norwegian direkte til København, hvor vi ankommer først på eftermiddagen.

Hotelinformation

Rhapsody of the Seas ****
VisSkjul

Flot og moderne krydstogtskib fra Royal Caribbeans Vision-klasse med plads til 2.076 passagerer. Rhapsody of the Seas blev renoveret i foråret 2012.

Ombord finder du både kasino, butikker, flere barer og restauranter, spaafdeling og ikke mindst et stort udendørs dæk med pools, jacuzzi, fitnesscenter, løbebane, klatrevæg og minigolfbane. Visse aktiviteter ombord er mod betaling. Skibet har også sit eget store, flotte teater, hvor der hver aften underholdes med Broadway-inspirerede shows.

Måltider

Helpension er inkluderet ombord, og på skibet findes et væld af restauranter med alt fra den store buffetrestaurant Windjammer og hovedrestauranten, hvor du hver dag kan vælge nye retter fra det dagligt skiftende menukort. Som man kan forvente hos Royal Caribbean, får du en masse valgmuligheder ved måltiderne - lige fra den italienske restaurant Giovanni's Table til den klassiske steakrestaurant Chop's Grille og Izumi, der er en restaurant med blandt andet à la carte sushi. Der skal betales tillæg på nogle af skibets specialrestauranter. Vi har på forhånd bestilt bord i hovedrestauranten, så hele vores gruppe kan spise middagene sammen.
 

Kahytter

Vi benytter indvendige kahytter kategori 2V (ca. 13 m2), udvendige mod havet kategori 2N (ca. 15 m2) samt udvendige kahytter med balkon kategori 4B (ca. 18 m2 med ca. 3,5 m2 balkon). Du vælger selv, om du vil have to enkeltsenge eller en dobbeltseng. Alle kahytter har desuden en mindre siddegruppe, tv, telefon, aircondition samt badeværelse med bruseniche og hårtørrer.

Læs mere om Rhapsody of the Seas her. 

Hotel Biasutti ****
VisSkjul

Indbydende og elegant 4-stjernet hotel beliggende på Venedigs Lido mellem Den Venetianske Lagune og Adriaterhavet. Hotellet har 67 værelser og består af to elegante villaer fra 1900-tallet, som er forbundet med hinanden af en stor terrasse med blomster og grønne planter. Her mødes du af en dejlig rolig atmosfære. Fra Lidoen er der blot 10 minutter i båd, så er du midt på Markuspladsen, ligesom du finder stranden i gåafstand fra hotellet.

Værelser

Vi bor på standard dobbelt- og eneværelser, der alle er udstyret med minibar, sikkerhedsboks, telefon, tv, aircondition, gratis WiFi samt badeværelse med hårtørrer.

Læs mere om hotellet her. 

Praktiske oplysninger

Få svar på en række praktiske spørgsmål i forbindelse med din rejse.

Vigtig information om dit krydstogt med Rhapsody of the Seas

Dårligt gående

Det er en forudsætning for at deltage i Vitus Rejsers krydstogter, at man er 100% selvhjulpen og kan klare sig selv på trapper – også med bagage samt på udflugter til fods. Man skal være almindeligt godt gående. Er du dårligt gående, eller kan man ikke følge med gruppen, har rejselederen lov til at bede dig afstå fra en udflugt eller et arrangement (pengene refunderes ikke). Er du i tvivl om, hvorvidt du kan deltage på denne rejse, er du altid velkommen til at ringe og spørge.

Klima

I august og september er gennemsnitstemperaturen i Venedig ca. 24-27 grader, i Kotor 27-32 grader og i Athen samt på Korfu 28-31 grader. 

Pas

Du skal medbringe et gyldigt pas. Passet skal være gyldigt i 6 måneder efter hjemkomst. 

Vaccinationer

Der kræves ingen. Statens Seruminstitut og Rejseklinikken anbefaler dog visse vaccinationer. Se evt. www.rejseklinikken.dk eller www.vaccination.dk.
Vi anbefaler, at egen læge kontaktes cirka seks uger før afrejse for nærmere information. Rejseklinikken i Charlottenlund tlf. nr. 39 63 01 15 giver rabat til Vitus Rejsers gæster. Medbring rejsebevis som dokumentation.

Valuta i land

Der benyttes euro (EUR) i både Italien, Montenegro og Grækenland.

Visum

Der kræves ingen.

Information vedrørende: Krydstogt med Serenade of the Seas 2018

Alkohol ombord

Hver voksen gæst over 21 år kan på ankomstdagen til skibet frit medbringe to flasker vin ombord i håndbagagen. Vinen må kun nydes i kahytten. Det er ikke tilladt at medbringe øl, vin i karton, andre drikkevarer eller spiritus ombord. Enhver form for alkohol, som opdages i gæsters besiddelse, vil blive konfiskeret af skibets besætning. Toldfri varer, som er købt i land eller på skibet, skal afleveres og bliver opbevaret af skibet indtil krydstogtets sidste aften, hvor det kan afhentes. Alkohol kan købes ombord i restauranter og barer. Aldersgrænsen er 21 år. Aldersgrænsen på skibets diskotek er 18 år.

Betaling ombord

Valutaen ombord er USD, amerikanske dollars. Skibet har et kontantfrit system kaldet Sea Pass. På krydstogtets første dag opretter man en Sea Pass-konto. Den giver mulighed for at kvittere for alt, der købes ombord. Kontoen skal oprettes med et kreditkort eller ved indbetaling af kontant depositum. American Express, Visa og Mastercard/Eurocard accepteres som betalingskort. Man kan følge forbruget via tv´et i kahytten. På krydstogtets sidste dag får man udleveret en opgørelse over alle køb på kontoen. Har man ikke nogle indvendinger til opgørelsen, bliver beløbet automatisk debiteret kortet. Der findes hæveautomater om bord, hvor der kan hæves både euro og dollars.

Drikkepenge

Obligatoriske drikkepenge på skibet er inkluderet, men et servicetillæg på 18 % tilføjes alle regninger på drikkevarer og skønhedsbehandlinger m.m. bestilt på skibet.
De er kytume, at man runder regningen op ved restaurantbesøg og taxikørsel i land. Får du brug for vejledning angående drikkepenge undervejs på rejsen, kan du altid bede rejselederen om hjælp.

Elektricitet

Der er stikkontakt i kahytten (110/220 volt). I alle kahytter er der hårtørrer. 

Faciliteter

Ombord findes flere sportsfaciliteter, som fitnesscenter, løbebane mm. Endvidere findes der specialrestauranter, biograf, teater, kasino, gameroom, spa og frisør. For yderligere oplysninger og priser for respektive faciliteter se www.royalcaribbean.dk

Fitnesscenter

Børn under 16 år må ikke komme i fitnesscentret.

Internet og telefoni

Internetcafé findes ombord, mod betaling. WiFi findes i visse områder. Prisen for at være koblet op kan være forholdsvis høj. I kahytten kobles du op via telefonsystemet eller du kan koble dig op mod de trådløse hotspots, som findes rundt omkring på skibet. Telefoni: I land gælder reglerne fra dit eget teleselskab. Vær dog opmærksom på, at telefonsamtaler til og fra skibet er dyre. Du kan også benytte din mobiltelefon de fleste steder, men også her skal du være opmærksom på prisen.

Kasino

For at spille på kasino skal man være fyldt 18 år.

Læge

På skibet findes et lægecenter, hvor man kan blive behandlet for lettere sygdomstilfælde mod betaling. Husk at gemme eventuelle kvitteringer, da forsikringsselskaber behøver dette som dokumentation for, at kunne refundere udlæg. Sværere sygdomstilfælde bliver behandlet i næste havn. Ved alvorlig sygdom- og eller ulykkestilfælde vil patienten blive hentet med helikopter. Husk, det er vigtigt, at der inden afrejsen er tegnet en rejseforsikring, enten gennem et privat forsikringsselskab eller Vitus Rejser.

Middag

Vitus Rejsers gæster er booket til at spise på samme tid på skibet. Rejselederen oplyser om tid og sted. 

Ombordstigning på skib

Der er en række praktiske og sikkerhedsmæssige forhold, der skal være i orden før afrejsen. For at gøre ombordstigningen så enkel og hurtig som mulig, skal der foretages en forhåndsregistrering online. Du skal foretage denne registrering, efter du har modtaget din rejseplan fra os ca. 20 dage før afrejse - og senest 10 dage før afrejsen fra Danmark. Rejseplanen vil være påført et Booking ID, som skal bruges ved registreringen. Dette gøres på Royal Caribbeans hjemmeside: www.royalcaribbean.dk.  Her kan man også se de udflugter, skibet tilbyder, købe drikkepakke, foretage reservationer til skønhedsbehandlinger og specialrestauranter, tilføje kreditkortoplysninger og Crown & Anchor oplysninger samt tilføje oplysninger om nærmeste pårørende. 

Prisen inkluderer ikke

Forsikringer, øvrige måltider, skibets specialrestauranter, drikkevarer, personlige udgifter samt skibets egne udflugter.

Påklædning på skib

Da krydstogtskibet har aircondition, kan der være lidt køligt ombord. Afslappet påklædning om dagen og lidt pænere tøj til om aftenen. Skibet afholder to såkaldte formelle aftener. Hvis man ønsker at deltage i disse, forventes det, man klæder sig ekstra pænt på (for herrerne jakkesæt og for damerne smart/elegant). Der findes ikke strygejern i kahytterne (af sikkerhedshensyn). Det er ikke tilladt at medbringe rejsestrygejern på skibet. Man kan mod betaling få vasket og strøget tøj ombord. Jeans, shorts, T-shirts og badetøj accepteres ikke i restauranterne efter kl. 18.00. Hvis du ønsker at træne ombord, er mulighederne mange, så husk at medbringe træningstøj. Der udleveres badehåndklæder til brug i poolområderne.

Sikkerhedsøvelse på skibet

Der bliver afholdt en obligatorisk sikkerhedsøvelse ca. 30 minutter før afsejlingen. Information om dette gives over højtaleranlægget.

Spa/solarium

For at benytte Aqua Spa skal man være fyldt 18 år. For solarium er aldersgrænsen 16 år.

Sprog ombord

Der tales engelsk ombord, og al information, underholdning med videre er på engelsk.

Rygning

Er ikke tilladt indendørs eller i kahytterne, eller på disses balkoner. Rygning er tilladt ganske få steder udendørs.

Udflugter købt på skibet

Vær opmærksom på, at skibets egne udflugter ikke er inkluderet i prisen, at Vitus Rejser ikke kender til programmerne på turene, og at guiden som oftest taler engelsk. Udflugter kan bestilles og betales enten ved indcheckningen eller ombord.

Venligst bemærk

Det er ikke tilladt at medbringe følgende ombord: Alkohol (kun to flasker vin ved indcheckning), strygejern, saks, knive, vinåbner, stearinlys, kaffemaskine/elkedel, elektriske transformere, brandbare væsker mm.

Vitus Rejsers rejseleder

På rejsen deltager en rejseleder fra Vitus Rejser, som vil sørge for alle de praktiske ting. Det er rejselederens opgave at være det koordinerende led ved f.eks. flyskift og under de forskellige udflugter. Rejselederen sørger for, at du får vigtige informationer på dansk og sørger også for oversættelse på udflugter beskrevet i dagsprogrammet. Ombord på skibet vil rejselederen dagligt kunne træffes på et nærmere anvist sted og tidspunkt. Her er man altid velkommen til at henvende sig, såfremt man har brug for hjælp, information eller blot ønsker at sludre lidt.   

Yderligere informationer

Kan findes på Royal Caribbeans danske hjemmeside www.royalcaribbean.dk

Ændring i rejserute

Skulle skibets kaptajn afvige fra den planlagte rute, sker denne ændring kun for at sikre passagerernes sikkerhed.