28 års erfaring på de russiske floder

Krydstogt i Rusland · Fra Moskva til Skt. Petersborg

Krydstogter
11 Dage

Sejl med på et historisk og kulturelt krydstogt fra Ruslands eventyrlige hovedstad Moskva, gennem den russiske provins, hvor livet har stået stille i århundreder, til Peter den Stores fantastiske by, Skt. Petersborg.  

Oplev Ruslands enorme dybde, bredde og dramatiske historie. Det hovedrige Moskva, som gennem århundreder har været Ruslands politiske og økonomiske centrum, gamle træhuse langs Volgaflodens bredder, løgkuplede kirker i fabelagtige farver og Skt. Petersborgs pompøse paladser. Rusland er og forbliver med Winston Churchills ord: En gåde i et mysterium pakket ind i et paradoks.

På dette oplevelsesrige flodkrydstogt sejler vi ad Ruslands imponerende flodsystem og oplever landets floder, søer og dybe skove....

Sejl med på et historisk og kulturelt krydstogt fra Ruslands eventyrlige hovedstad Moskva, gennem den russiske provins, hvor livet har stået stille i århundreder, til Peter den Stores fantastiske by, Skt. Petersborg.  

Oplev Ruslands enorme dybde, bredde og dramatiske historie. Det hovedrige Moskva, som gennem århundreder har været Ruslands politiske og økonomiske centrum, gamle træhuse langs Volgaflodens bredder, løgkuplede kirker i fabelagtige farver og Skt. Petersborgs pompøse paladser. Rusland er og forbliver med Winston Churchills ord: En gåde i et mysterium pakket ind i et paradoks.

På dette oplevelsesrige flodkrydstogt sejler vi ad Ruslands imponerende flodsystem og oplever landets floder, søer og dybe skove. Vores skib løftes af kolossale betonsluser fra Stalintiden og baner sig vej tværs gennem det europæiske Rusland. Landets utrolige og dramatiske historie er allestedsnærværende i byerne, vi besøger, og overalt møder vi den imødekommende russiske befolkning. Vores dygtige rejseleder gør os gennem foredrag og udflugter meget klogere på dette fascinerende land, dets befolkning og historie. 

Sejladsen gennem det imponerende land foregår bekvemt med 3-stjernet skib, der er specielt konstrueret til sejlads og navigation på de store floder og søer i det vestlige Rusland. Vi har desuden sørget for, at der er inkluderet helpension på rejsen samt et glas vin til måltiderne ombord, så du blot skal slappe af og suge til dig af de mange nye indtryk. Med Vitus Rejser ved roret på dit krydstogt, er du i gode hænder. Vi har 28 års erfaring med sejlads på de russiske floder.

Kort - Krydstogt Moskva - Skt. Petersborg - Sommer 2020

Datoer og priser

Vent lidt, mens vi finder datoer og priser

Tillæg pr. person

Standard dobbeltkahyt på mellemdæk (3. dæk)
1.500,-
Comfort dobbeltkahyt på mellemdæk (3. dæk)
2.500,-
Deluxe dobbeltkahyt på båddæk (4. dæk)
4.750,-
Deluxe dobbeltkahyt med balkon på båddæk (4. dæk)
5.750,-
Juniorsuite med balkon på båddæk (4. dæk)
6.750,-
Enekahyt på mellemdæk (3. dæk)
4.750,-
Enekahyt på båddæk (4. dæk)
5.750,-
Visum til Rusland, inkl. service- og ansøgningspakke
1.200,-
Afbestillingsforsikring
850,-
Obl. administrationstillæg
89,-

Rabat pr. person

Brorabat · Rejsende fra Bornholm, Fyn eller Jylland
250,-

Ekstraarrangementer

Zarernes skatkammer
450,-
Peterhof slotspark
450,-

Inkluderet i prisen

 • Fly København-Moskva/Skt. Petersborg t/r
 • Alle flyskatter og afgifter
 • Transfer lufthavn-skib t/r
 • 10 nætter på MS Moonlight Sonata***+
 • 10 x morgenmad, inkl. 1 glas champagne (2.-11. dag) 
 • 9 x frokost, inkl. 1 glas vin eller juice (2.-10. dag)
 • 10 x middag, inkl. 1 glas vin eller juice (1.-10. dag) 
 • Velkomstdrink ombord
 • Byrundtur i Moskva, inkl. besøg i Kreml
 • Byvandring i Uglitj, inkl. besøg i Blodskirken
 • Byrundtur i Jaroslavl
 • Besøg i landsbyen Goritzi
 • Besøg på frilandmuseum på øen Kizhi
 • Besøg i museumslandsbyen Mandrogi
 • Byrundtur i Skt. Petersborg, inkl. besøg på Peter Paul-fæstningen
 • Besøg på Eremitagen i Skt. Petersborg, inkl. entré
 • Foredrag ombord ved rejselederen
 • Musikalsk underholdning ombord
 • Alle passager- og havneafgifter
 • Kuffertservice ved ind- og udskibning
 • Obl. drikkepenge til skibet, lokalguider og chauffører, værdi 110 euro
 • Høretelefoner på alle udflugter
 • Dansktalende rejseleder på hele rejsen

Bemærkninger

Ekstraarrangementer skal bestilles senest 50 dage før afrejse 

Læs mere om særlige forhold vedrørende krydstogter i rejsebetingelserne.

Dagsprogram

1. dag: København - Moskva

Sammen med vores rejseleder flyver vi med en mellemlanding til Moskva, hvorfra vi kører med bus til vores skib MS Moonlight Sonata, der venter på os lidt uden for byens centrum. Inden aftenens middag afholdes et lille informationsmøde, hvor vi får praktiske informationer om rejsen. Herefter er der mulighed for at slappe af og finde sig til rette på skibet, mens vi forbereder os på de næste dages eventyr i Moskva.

Inkluderede måltider: Middag.

Velkommen til Moskva.

Velkommen til Moskva.

2. dag: Moskva og Kreml  

Moskva udstråler magt og rigdom. Udover at være den største by i Europa er det også den by i verden med flest dollarmilliardærer. Vi får et godt indtryk af Moskva, når vi kører fra skibet ad gaden Leningradskij Prospekt, der er indrammet af de store boligkarreer fra Stalintiden. Vi kommer forbi fodboldklubben Dynamos stadion og Den Hviderussiske Banegård - en af Moskvas ni banegårde, der omkranser centrum af byen. Stationerne er forbundet af Metroringlinjen og sender tog i hver sin geografiske retning af det kæmpe rige. Med over én million ansatte er de russiske statsbaner et af verdens største transportfirmaer og arbejdspladser.

Med bussen kører vi videre gennem Tverskaja-gaden, som huser Moskvas dyreste butikker og restauranter. Gaden slutter ved Den Røde Plads, men inden vi når den, skal vi forbi det verdensberømte Bolsjojteater, Den Russiske Statsduma og Ljubjanka, som stadig kan få det til at løbe koldt ned ad ryggen på mange russere. Her holdt KGB nemlig til. Ifølge den - oftest temmelig sorte - russiske folkehumor var det den højeste bygning i Moskva, fordi man derfra kunne se helt til Sibirien. Fra Spurvehøjene, hvor det enorme statsuniversitet troner, har vi en smuk udsigt over byen. Måske er vi heldige at se nogle af de mange russiske brudepar, som får taget deres bryllupsbilleder her.

Vi nyder frokosten på en lokal restaurant, inden vi besøger Kreml, hvorfra både Ivan den Grusomme, Stalin og Putin har styret Rusland med hård hånd. Katedralpladsen, som omkranses af kirker, udgør centrum af Kreml, der er centrum i Moskva, som igen er Ruslands midtpunkt. Var Rusland en Babushkadukke, ville Kreml udgøre den allerinderste dukke! Vi ser Maria Himmelfarts-kirken, hvor zarerne blev kronet, og hvor nogle af Ruslands ældste og flotteste ikoner findes. I Ærkeenglen Michaels-kirken ligger zarerne frem til Peter den Store begravet. Vi kommer forbi Manegepladsen bag Kreml, hvor den evige flamme ærer de faldne i 2. Verdenskrig.

Har du lyst til endnu flere oplevelser, er der mulighed for at krydre eftermiddagen og aftenen med to flotte ekstraarrangementer. Middagen nyder vi sammen ombord på skibet.

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag.

Ekstraarrangement: Zarernes skatkammer  
Bag Kremls mure gemmer zarernes skatkammer sig. Vi besøger den enestående samling af kareter, tronstole, Fabergéæg, guldkroner, brudekjoler og gaver fra hele verden. Det er meget svært ikke at blive imponeret. Udflugten kan bestilles sammen med rejsen eller senest 50 dage før afrejse hos Vitus Rejser.

Ekstraarrangement: Moskva by night 
Når solen går ned, tændes millioner af lys på Moskvas mange bygninger. Efter en god middag i skibets restaurant, kører vi en tur igennem den mægtige storby. Om aftenen falder der en helt særlig ro over Moskva, og det er en særlig smuk oplevelse at se byen, der er badet i lys. Udflugten bestilles og betales ombord.

Den Røde Plads med Kreml.

Den Røde Plads med Kreml.

3. dag: Mere Moskva

Om formiddagen vil der være mulighed for at deltage på flere forskellige ekstraarrangementer. Rejselederen informere nærmere om program og muligheder.

Ved frokosttid smider skibet fortøjningerne og forlader Moskva. Nu er det tid til at nyde udsejlingen ad Volga-Moskva-kanalen og slappe af efter et par dage med mange nye indtryk. Besætningen præsenterer sig og byder på en velkomstdrink, inden middagen bliver serveret. Om aftenen er der underholdning ombord med livemusik. 

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag.

Fra Moskva venter der os mere end 3.000 kilometers sejlads ad Volga.

Fra Moskva venter der os mere end 3.000 kilometers sejlads ad Volga.

4. dag: Uglitj

Nyd formiddagens sejlads og udsigten til det forbipasserende landskab, mens skibet glider mod Uglitj.

Efter frokost ankommer vi til en af Ruslands gamle og smukke byer, som har været centrum for store intriger i en fjern og broget fortid. Det var i Uglitj, den unge russiske tronarving Dimitri afgik ved døden under mystiske omstændigheder. Omstændighederne var så gådefulde, at mange troede, at han faktisk slet ikke var død, men var blevet gemt, og det hele bare var et rygte, opfundet af den magtfulde russiske adelsmand Boris Godunov, der gerne selv ville regere Rusland! Da zaren døde uden arvinger nogle år efter, og en mand - senere kendt som den falske Dimitri - dukkede op i 1603 og påstod, at han var zarens søn, var scenen sat. Dramaet kastede Rusland ud i en blodig borgerkrig, hvor flere falske Dimitrier dukkede op. Ikke overraskende er perioden gået over i historien som "forvirringens tid" og har blandt andet inspireret Aleksander Pushkin til den berømte opera Boris Godunov med musik af Musorskij.  Vi tager en spadseretur gennem byen til det historiske centrum, hvor vi blandt andet besøger den charmerende Blodskirke. 

Om aftenen venter der os endnu en hyggelig middag efterfulgt af underholdning ombord, mens kaptajnen sætter kursen mod Jaroslavl.

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag.

Blodskirken i Uglitj.

Blodskirken i Uglitj.

5. dag: Jaroslavl

Efter morgenmaden ankommer vi til Jaroslavl, der er den største af byerne i Den Gyldne Ring, der består af en perlerække af gamle russiske Volgabyer med et sandt overflødighedshorn af kirker, klostre og flot, russisk arkitektur. Jaroslavl fyldte 1.000 år i 2010, hvorfor hele byen blev istandgjort. Byen blev ikke besat under 2. Verdenskrig og har derfor bevaret sin originale atmosfære, som vi oplever på byrundturen. Vi kigger indenfor i St. Savior kloster, som har været med til at forme den russiske historie. Efter byrundturen vil der være tid til egne eventyr i centrum, hvor det er muligt at besøge Jaroslavls lokale marked.

Vi nyder frokosten ombord på skibet, mens vi sejler videre på Volga. Om eftermiddagen er vi inviteret til te-ceremoni, hvor vi får indblik i russisk kultur og smager lokale specialiteter.  

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag.

Gyldne kupler i Jaroslavl.

Gyldne kupler i Jaroslavl.

6. dag: Goritzi

Landsbyen Goritzi ligger ved Sjeksnafloden. Goritzi er en typisk russisk landsby med træhuse, hvor man lever et simpelt liv. På trods af Ruslands økonomiske fremgang har landbefolkningen ringe vilkår, og landsbyen danner en enorm kontrast til livet i Moskva, vi besøger en af de lokale beboere, som viser os deres helt traditionelle hjem. Der er tid til at kigge i byens små boder og måske er det i dag, at du får købt en af de traditionelle matrjosjka-dukker eller en russisk pelshue. 

Mens vi nyder frokosten ombord, sejler skibet videre mod Kizhi. Om eftermiddagen skal vi nyde velsmagende laskerogn med blinis, naturligvis med et glas russisk vodka til.

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag.

I Goritzi leves det simple liv.

I Goritzi leves det simple liv.

    

7. dag: Kizhi

Onegasøen er Europas andenstørste sø og en af verdens reneste. Søen rummer 1.650 øer, hvoraf den lille ø Kizhi er den mest seværdige. Når man står på denne ø midt i den enorme sø, kan man virkelig mærke, at man befinder sig i et helt andet hjørne af Europa. Øen domineres af flotte, gamle trækirker. Vi lægger til ved Kizhi hen på eftermiddagen, hvor vi går en tur i naturen og besøger det interessante frilandsmuseum. Her mærker vi det stille liv i provinsen og den nærmest mytiske stemning, som hersker på denne ø, hvor himlen, søens farver og den utrolige natur smelter sammen til et større hele.    

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag.

Detaljerige trækirker på øen Kizhi.

Detaljerige trækirker på øen Kizhi.

8. dag: Mandrogi

Ved Svir-flodens bredder ligger museumslandsbyen Mandrogi med butikker og arbejdende værksteder. Der er god tid til at gå rundt i den lille landsby samt mulighed for at besøge det lille vodkamuseum, som har mere end 2.500 variationer af Ruslands berømte og berygtede nationaldrik. Her nyder vi en traditionel russisk barbecue-frokost.

Om aftenen inviterer kaptajnen på gallamiddag ombord. Du behøver ikke at pakke hverken smoking eller balkjole til denne middag, men de fleste gør gerne lidt ekstra ud af påklædningen denne aften.

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag.
 

Museumsbyen Mandrogi.

Museumsbyen Mandrogi.

9. dag: Byrundtur i Skt. Petersborg

Om morgenen ankommer vi til Ruslands næststørste by, Skt. Petersborg. Byen har seks millioner indbyggere og består af 42 småøer, der er forbundet med mere end 600 broer. Skt. Petersborgs mange store pragtbygninger fremstår efter megen restaurering i deres oprindelige pastelfarver med en næsten ufattelig skønhed og elegance. Samtidig hviler der en nostalgisk, næsten melankolsk stemning over byen. Det er, som om livet i det 21. århundrede ikke passer helt til Skt. Petersborgs mange paladser, kanaler og broer.

Vi kører på byrundtur igennem Skt. Petersborgs "tidszoner". Hvor vi i de ydre lag mest ser moderne boliger fra Sovjettiden, rummer næste lag lejekasernerne fra forrige århundredeskifte. I byens enorme centrum ligger de imponerende paladser, kirker, varehuse og offentlige institutioner. Højadelen blev, ved byens grundlæggelse i begyndelsen af 1700-tallet, tvunget til at bygge deres paladser i byen, og allerede i 1800-tallet var Skt. Petersborg en metropol. På byrundturen passerer vi zartidens prangende paladser, monumenter og kirker, Blodskirken med de farvestrålende løgkupler, Isaak-katedralen med den enorme guldkuppel og det myldrende liv på hovedgaden Nevskij Prospekt. Vi besøger også Peter Paul-fæstningen, hvor de russiske zarer, fra Peter Den Store og frem til den sidste zar, ligger begravet. Det er ligeledes her, at den danske enkekejserinde Dagmar, der af russerne var kendt som Maria Fjodorovna, under stor højtidelighed blev genbegravet i 2006. Vi besøger hendes grav og hører den dramatiske historie omkring hendes liv, zarfamiliens skæbne og om genbegravelsens betydning for det dansk-russiske forhold i dag. Efter en formiddag med mange indtryk returnerer vi til skibet til frokost.

Om eftermiddagen har du tid til oplevelser på egen hånd. Der er også mulighed for at deltage i to spændende ekstraudflugter.  

Ekstraarrangement: Peterhofs slotspark
Smukt beliggende ud mod den finske bugt, finder vi et zartidens mest berømte paladser, Peterhof, der er vide kendt for sin slotspark. Peter den Store havde det beskedne formål at overgå solkongen Ludvig XIV´s slotspark i Versailles. Vi besøger den flotte park og ser de forgyldte statuer og mere end 100 springvand. 

Ekstraarrangement: Skt. Peterborg by night  
Når solen går ned, tændes millioner af lys i Skt. Petersborg. Efter en god middag i skibets restaurant, kører vi en tur igennem Ruslands smukkeste by ved Østersøen. Udflugten bestilles og betales ombord.

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost, middag.

Blodskirken med de karakteristiske løgformede kupler.

Blodskirken med de karakteristiske løgformede kupler.

10. dag: Vinterpaladset og Eremitagen

Dagen indledes med et besøg i et af verdens største og mest betydningsfulde museer, Eremitagen, der har til huse i det berømte Vinterpalads. Når man ser den berømte bygnings pastelgrønne barokfacade, kan man ikke undgå at blive betaget. Skønhed og storhed ses ikke magen til. Indvendig er paladset om muligt endnu mere imponerende. Her finder vi et af verdens største og mest betydningsfulde museer, Eremitagen. Vi besøger museet, der rummer 400 sale og næsten tre millioner kunstgenstande. Bygningen giver et fantastisk indblik i den enorme rigdom, som zarerne rådede over - en rigdom som stod i skærende kontrast til den store fattigdom, som store dele af den russiske befolkning levede under. Museet rummer også en helt unik malerisamling, hvor vi finder værker af både Da Vinci og Rembrandt. 

Efter frokost på skibet er der tid på egen hånd til at gå på opdagelse i Skt. Petersborgs mange forretninger eller besøge det fantastiske Russiske Museum med dets unikke samling af russisk malerkunst og ufatteligt smukke ikoner. Alternativt kan man også blot sætte sig på en af de mange hyggelige cafeer, nyde en god kop te eller en øl og suge byens mange indtryk til sig. 

Ekstraarrangement:  Sejltur på Skt. Petersborgs kanaler
Tag med på en times sejltur på kanalerne i Skt. Petersborg, hvor du får et andet perspektiv af byens imponernede arkitektur og historiske bygninger. Udflugten bestilles og betales ombord.

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag.

Vinterpaladset med den karakteristiske pastelgrønne barokfacade.

Vinterpaladset med den karakteristiske pastelgrønne barokfacade.

11. dag: Hjemrejse

Efter morgenmaden er det tid til at vinke farvel til MS Moonlight Sonata. Hvis tiden tillader det, besøger vi monumentet for De Heroiske Forsvarere af Leningrad, inden vi flyver til København. Under monumentet ligger en mindehal, hvor livet under den 900 dage lange belejring af Leningrad under 2. Verdenskrig skildres på spændende vis.

Inkluderede måltider: Morgenmad.

Hotelinformation

MS Moonlight Sonata ****
VisSkjul

Komfortabelt og 4-stjernet skib, der poetisk er opkaldt efter en af Beethovens mest berømte klaversonater. MS Moonlight Sonata har plads til 248 passagerer, og på skibets fem dæk finder du blandt andet to restauranter, en café, reception, sauna samt en indbydende bar med livemusik, ofte med et islæt af Beethovens store værker. I baren tilbydes der gratis WiFi, når forbindelsen tillader det. Der findes ikke elevator. På skibets soldæk kan du slappe af og nyde udsigten til de skiftende landskaber fra en bekvem solstol eller udfordre dine medrejsende til en runde minigolf.

Måltider

I den ene af skibets restauranter serveres den inkluderede helpension. Til morgenmad nyder vi en buffet med både kolde og varme retter, kaffe, te, juice samt et glas russisk champagne. Frokoster og middage serveres som menuer med suppe, forret, valgfri hovedret samt dessert. Vi skal selvfølgelig prøve de mest kendte retter fra det russiske køkken undervejs. Til frokost og middag serveres et glas vin eller juice.

Kahytter

Prisen inkluderer ophold i standard dobbeltkahyt på hoveddæk (2. dæk)

Mod tillæg kan der bestilles:

 • Standard dobbeltkahyt på mellemdæk (3. dæk)
 • Comfort dobbeltkahyt på mellemdæk (3. dæk)
 • Deluxe dobbeltkahyt på båddæk (4. dæk)
 • Deluxe dobbeltkahyt med balkon på båddæk (4. dæk)
 • Juniorsuite med balkon på båddæk (4. dæk)
 • Enekahyt på mellemdæk (3. dæk)
 • Enekahyt på båddæk (4. dæk)
 • Enekahyt på båddæk med balkon(4. dæk)

Der findes desuden kahytter på skibets nederste dæk (1. dæk). Disse kahytter benytter vi dog ikke.

Standard dobbeltkahytter på hoveddæk (2. dæk)

Udvendige kahytter på ca. 10m2 indrettet med to enkeltsenge, aircondition, minikøleskab, sikkerhedsboks og tv med internationale tv-kanaler samt badeværelse med bruseniche og hårtørrer. Kahytterne har vindue, der kan åbnes.

Standard dobbeltkahytter på mellemdæk (3. dæk)

Udvendige kahytter på ca. 10m2 indrettet med to enkeltsenge, aircondition, minikøleskab, sikkerhedsboks og tv med internationale tv-kanaler samt badeværelse med bruseniche og hårtørrer. Kahytterne har vindue, der kan åbnes.

Comfort dobbeltkahyt på mellemdæk (3. dæk)

Moderne, udvendige kahytter, der er nyligt renoverede, på ca. 10m2 indrettet med to enkeltsenge, aircondition, minikøleskab, sikkerhedsboks og tv med internationale tv-kanaler samt badeværelse med bruseniche og hårtørrer. Kahytterne har vindue, der kan åbnes.

Deluxe dobbeltkahyt på båddæk (4. dæk)

Moderne, udvendige kahytter, der er nyligt renoverede, på ca. 14m2 indrettet med stole, aircondition, minikøleskab, sikkerhedsboks og tv med internationale tv-kanaler samt badeværelse med bruseniche og hårtørrer. Du vælger selv, om du vil have to enkeltsenge eller en dobbeltseng. Kahytterne har vindue, der kan åbnes.

Deluxe dobbeltkahyt med balkon på båddæk (4. dæk)

Moderne, udvendige kahytter, der er nyligt renoverede, på ca. 14m2 indrettet med aircondition, minikøleskab, sikkerhedsboks og tv med internationale tv-kanaler samt badeværelse med bruseniche og hårtørrer. Du vælger selv, om du vil have to enkeltsenge eller en dobbeltseng. Kahytterne har en lille balkon.

Juniorsuite med balkon på båddæk (4. dæk)

Moderne, udvendige kahytter, der er nyligt renoverede, på ca. 18m2 indrettet med aircondition, minikøleskab, sikkerhedsboks og tv med internationale tv-kanaler samt badeværelse med bruseniche og hårtørrer. Du vælger selv, om du vil have to enkeltsenge eller en dobbeltseng. Kahytterne har en lille balkon.

Enekahyt på mellemdæk (3. dæk)

Udvendige kahytter på ca. 9,5m2 indrettet med enkeltseng, aircondition, minikøleskab, sikkerhedsboks og tv med internationale tv-kanaler samt badeværelse med bruseniche og hårtørrer. Kahytterne har vindue, der kan åbnes.

Enekahyt på båddæk (4. dæk)

Udvendige kahytter på ca. 9,5m2 indrettet med enkeltseng, aircondition, minikøleskab, sikkerhedsboks og tv med internationale tv-kanaler samt badeværelse med bruseniche og hårtørrer. Kahytterne har vindue, der kan åbnes.

Enekahyt med balkon på båddæk (4. dæk)

Udvendige kahytter på ca. 9,5m2 indrettet med enkeltseng, lænestol, aircondition, minikøleskab, sikkerhedsboks og tv med internationale tv-kanaler samt badeværelse med bruseniche og hårtørrer. Kahytterne har en lille balkon.

Bemærk: Flodkrydstogter er en populær rejseform, og derfor kan der i perioder også være mange skibe på floderne. Ved visse havneanløb ligger skibene tæt, og det kan derfor forventes, at udsigten fra kahytterne er begrænset, når skibet ligger i havn. Under sejladsen vil der altid være frit udsyn fra kahytterne.

Se skibsoversigten her.

MS Moonlight Sonata.
MS Moonlight Sonata.
Soldækket på MS Moonlight Sonata.
Soldækket på MS Moonlight Sonata.
Baren på MS Moonlight Sonata.
Baren på MS Moonlight Sonata.
Eksempel på standard dobbeltkahyt.
Eksempel på standard dobbeltkahyt.
Eksempel på comfort dobbeltkahyt.
Eksempel på comfort dobbeltkahyt.
Eksempel på deluxe dobbeltkahyt.
Eksempel på deluxe dobbeltkahyt.
Eksempel på deluxe dobbeltkahyt med balkon.
Eksempel på deluxe dobbeltkahyt med balkon.
Eksempel på juniorsuite med balkon.
Eksempel på juniorsuite med balkon.
Eksempel på enekahyt med balkon.
Eksempel på enekahyt med balkon.
Eksempel på enekahyt.
Eksempel på enekahyt.