Nyhed!

Krydstogt fra Barcelona til Amsterdam

Krydstogter
12 Dage

Sejl med langs Europas vestkyst, og oplev nogle af det gamle kontinents mest interessante byer. Vi starter i Barcelona i syd og ender i Amsterdam i nord. Undervejs sejler vi igennem Gibraltarstrædet og besøger hele seks spændende lande.

Vores maritime og kulturelle eventyr starter i Barcelona, hvor vi blandt andet skal opleve Gaudís berømte - men ufuldendte - kirke, La Sagrada Família. Vi tilbringer aftenen i den catalanske hovedstad, inden vi næste dag går ombord på vores flotte skib, Vision of the Seas, og stævner ud på et spændende krydstogt. Første stop bliver den sydøstspanske, historiske havneby Cartagena, inden vi...

Sejl med langs Europas vestkyst, og oplev nogle af det gamle kontinents mest interessante byer. Vi starter i Barcelona i syd og ender i Amsterdam i nord. Undervejs sejler vi igennem Gibraltarstrædet og besøger hele seks spændende lande.

Vores maritime og kulturelle eventyr starter i Barcelona, hvor vi blandt andet skal opleve Gaudís berømte - men ufuldendte - kirke, La Sagrada Família. Vi tilbringer aftenen i den catalanske hovedstad, inden vi næste dag går ombord på vores flotte skib, Vision of the Seas, og stævner ud på et spændende krydstogt. Første stop bliver den sydøstspanske, historiske havneby Cartagena, inden vi fortsætter til det berømte Gibraltar - et lille stykke Storbritannien udenfor Storbritannien. Igennem det legendariske Gibraltarstræde sejler vi ud i Atlanterhavet og rundt om hjørnet på Den Ibiriske Halvø, hvor vi besøger Portugals pulserende hovedstad, Lissabon. Vi fortsætter nordpå langs kysten, og inden vi lægger til i Frankrig, besøger vi den lille by St. Peters Port, der er hovedstad på den selvstændige øgruppe Guernsey. Øen hører under den britiske monark og er sammen med Jersey kendt som kanaløerne. I Frankrig besøger vi den charmerende, livlige og maleriske havneby Honfleur og den hyggelige by Deauville. Belgien er kendt for øl og chokolade, og der bliver rig mulighed for at prøve begge dele i den lille, hyggelig by Brügge, inden vi slutter togtet af i Amsterdam med en spændende byrundtur. Et helt unikt krydstogt fyldt med store oplevelser.

Til dette krydstogt har vi skræddersyet en udflugtspakke, hvor du får serveret et spændende og alsidigt program. Udflugterne køres i egne busser med vores dansktalende rejseleder. Udflugtspakken skal bestilles senest 15/3-2017.
 

Kort over Barcelona-Amsterdam

Datoer og priser

Vent lidt, mens vi finder datoer og priser

Tillæg pr. person

Udvendig dobbeltkahyt, kategori I
1.999,-
Udvendig dobbeltkahyt med balkon, kategori D2
7.999,-
Junior Suite (2 personer) med balkon, kategori JS
8.999,-
Eneværelse/indvendig enekahyt, kategori Q
5.999,-
Eneværelse/udvendig enekahyt, kategori I
7.999,-
Eneværelse/udvendig enekahyt med balkon, kategori D2
19.999,-
Afbestillingsforsikring
949,-
Obl. administrationstillæg
69,-

Rabat pr. person

Brorabat · Rejsende fra Bornholm, Fyn eller Jylland
250,-

Ekstraarrangementer

Udflugtspakke
999,-

Inkluderet i prisen

 • Fly København-Barcelona/Amsterdam
 • Alle skatter og afgifter p.t. kr. 375,-
 • Transfer lufthavn-hotel/skib t/r
 • 1 nat i Barcelona på Hotel Nh Sants Barcelona****
 • 10 nætter ombord på Vision of the Seas****
 • 11 x morgenmad (2.-12. dag)
 • 12 x frokost (1.-12. dag)
 • 11 x middag (1.-11. dag)
 • Velkomstcocktail ombord
 • Byrundtur i Barcelona
 • Lille byvandring i St. Peters Port
 • Udflugt til Honfleur og Deauville
 • Udflugt til Brugge
 • Byrundtur i Amsterdam
 • Alle passager- og havneafgifter
 • Kuffertservice ved ind- og udskibning
 • Obl. drikkepenge til skibet kr. 876,-
 • Dansktalende rejseleder på hele rejsen

Bemærkninger

Udflugtspakken skal bestilles senest 15/3-2017.

Dagsprogram

1. dag: Barcelona, Spanien

Om formiddagen flyver vi med Norwegian til Barcelona, hvor vi efter ankomst kører ind til centrum af byen, hvor frokosten, i form af en gang klassisk spansk tapas, venter. Herefter skal vi på byrundtur med bus, hvor vi bl.a. kommer forbi monumentet for Columbus, der er rejst til minde om hans første rejse til Den Nye Verden. Vi besøger arkitekten Gaudís ufuldendte kirke, La Sagrada Família. Kirken blev påbegyndt i 1883, men forventes tidligst færdig i år 2026. Kirkens eneste indtægtskilde er borgernes frivillighed og private donatorer. La Sagrada Familia, der er blevet Barcelonas vartegn, ligner nærmest et eventyrslot og er ufattelig detaljeret. 12 tårne skal repræsentere apostlene, fire tårne evangelisterne og to tårne Jesus og Jomfru Maria. Tårnene rager over 100 meter i vejret. Vores byrundtur slutter med en lille spadseretur på den berømte La Rambla. En livlig gade, der ligger mellem Plaza de Catalunya og havnen. Her oplever vi fortovscaféer, blomstersælgere, gøglere, karikaturtegnere og gadeartister. Sidst på eftermiddagen tjekker vi ind på vores centralt beliggende hotel. Her bliver der tid til at slappe af inden middagen, som vi spiser på en hyggelig restaurant i gåafstand fra hotellet.

 

2. dag: Vision of the Seas

Afsejling kl. 17.00.
Formiddagen er sat af til egne eventyr i Barcelona. Du kan eventuelt bruge tiden til en spadseretur gennem det gotiske kvarter, hvor myriader af snævre gyder snor sig mellem prægtige middelalderbygninger. Her oplever man fortryllende pladser, tapasbarer, smarte modebutikker, specialforretninger, trendy caféer og restauranter. Vi tjekker ud af hotellet ved frokosttid og kører den korte strækning ned til havnen, hvor vi møder vores skib, Vision of the Seas. Mens vores bagage bliver bragt til vores kahytter, nyder vi en god frokost ombord. Resten af eftermiddagen kan bruges til at udforske det store skib, som skal være vores hjem de næste 11 dage. Stå på dækket, og oplev udsejlingen fra Barcelona. Det er et betagende syn. Inden middagen inviterer rejselederen til en festlig velkomstcocktail.

 

3. dag: Cartagena, Spanien

Ankomst kl. 9.30 og afsejling kl. 18.00.
I dag skal vi opleve Cartagena, som i århundreder har været en vigtig handelsby for Spanien. Byen kan dateres tilbage til før Kristi fødsel og er fyldt med historiske seværdigheder. Gå selv på opdagelse i de små gader, eller følg med rejselederen på en byrundtur til fods og med bus.
 
Udflugtspakke: Byrundtur i historiske Cartagena
Efter frokosten ombord går vi i land og følger rejselederen på en spændende byrundtur. Vi starter med en spadseretur på bymuren til det romerske teater, hvor vi kigger indenfor. Det menes, at byen blev grundlagt i år 227 f.Kr af feltherren Hasdrubal afra Karthago. Siden har byen været under indflydelse af blandt andet romerne samt byzantinerne. Hele byen rummer flere tusinde års kulturhistorie, som tydeligt ses overalt. Vi fortsætter med bus til den gamle middelalderborg, hvorfra der er en betagende udsigt over byen. Inden vi kører tilbage til skibet, bliver der tid på egen hånd. Gå en tur i de små, smalle gader og lad dig fortrylle af byens charme.

 

4. dag: Gibraltar, Storbritannien

Ankomst kl. 9.00 og afsejling kl. 17.00.
Vi ankommer til Gibraltar, som er et britisk territorium på sydkysten af Den Iberiske Halvø. Gibraltar ligger ved Gibraltarstrædet, der forbinder Atlanterhavet og Middelhavet, og ikke er større end 6,5 km2. Det højeste punkt er Gibraltarklippen, som med sine 426 meter knejser højt over byen. I byen fornemmer man tydeligt tilknytningen til Storbritannien. Her spiser man ikke tapas, men fish'n'chips og pie, og man drikker ikke Sangria, men nyder i stedet en god pint øl på en af byens mange pubber. Gå i land og nyd området på egen hånd. Har du bestilt udflugtspakken, skal du glæde dig til at opleve Gibraltar.
 
Udflugtspakke: Gibraltar
Med bus besøger vi naturreservatet The Rock, hvorfra vi har en betagende udsigt over byen - man kan faktisk se helt til Afrika. På klippen stifter vi bekendtskab med Europas eneste aber, de halvtamme, frække Berberaber. Vi besøger også St. Michaels drypstenshule, der var indrettet som hospital under 2. verdenskrig. Efter besøget på The Rock nyder vi livet i Gibraltar med den livlige Main Street, hvor de fleste forretninger ligger. Gibraltar er et toldfrit område, hvor især cigaretter og spiritus med fordel kan købes. Den flotte plads Casemates Square er stedet, hvor man mødes på de mange udendørs caféer og drøfter verdenssituationen over en pint øl. Vi har selvfølgelig tid til at gå rundt på egen hånd, inden vi kører tilbage til skibet.

 

5. dag: Lissabon, Portugal

Ankomst kl. 9.30 og afsejling kl. 19.00.
Lissabon er en af Europas ældste og mest charmerende hovedstæder. Strejf af stemninger fra Portugals kolonitid blandes med moderne trends. Oplev livet i den eventyrlige storby med gammeldags sporvogne, hyggelige caféer, flisesmykkede huse og stejle gader. Gå på opdagelse i den historiske by, eller slå dig ned på en af byens hyggelige caféer.

Udflugtspakke: Byrundtur i Lissabon
Efter en god frokost ombord følger vi rejselederen på en flot byrundtur med bus, hvor vi, blandt andet passerer forbi tyrefægterarenaen Campo Pequeno, parken Eduardo VII, den elegante boulevard Avenida da Liberdade og Marquês de Pombal-pladsen. Vi ender byrundturen i bydelen Belém lidt udenfor centrum, der rummer minder fra portugisernes bedrifter på verdenshavene. Her besøger vi det smukke Jéronimos-kloster - et fantastisk monument over opdagelsestidens rigdom. Bygningen er et sandt mesterværk og fredet af UNESCO. Vi får en flot rundvisning i klostret, efterfulgt af en spadseretur langs floden til Monumentet for Opdagelserne, der er udformet som stævnen på en karavel. Foran monumentet findes et kæmpe verdenskort i marmormosaik, der viser de opdagelsesrejsendes ruter. Der bliver tid på egen hånd, inden vi kører tilbage til skibet.

 

6.-7. dag: På havet

Nyd et par dejlige, afslappende dage ombord. Der er god tid til at nyde skibets mange faciliteter, slappe af ved poolen eller udfordre dine medrejsende til en rask duel over bordtennisbordet. Rejselederen holder undervejs spændende foredrag, og middagene nyder vi sammen. Om aftenen vil der være mulighed for at opleve et af skibets spektakulære shows.
 

8. dag: St. Peters Port, Guernsey

Ankomst kl. 7.00 og afsejling kl. 17.00.
Vi ankommer tidligt til St. Peters Port, som er hovedstad på øen Guernsey i Den Engelske Kanal. Der bor ikke mere end 16.000 indbyggere i byen, som er kendt for smalle, krogede og hyggelige gader. Efter ankomst tager rejselederen os med på en lille spadseretur i byen, og herefter er resten af dagen til egne eventyr i denne lille by, som er en sand perle. Der er selvfølgelig også mulighed for at deltage på nogle af skibets udflugter, som bestilles og betales ombord.

 

9. dag: Le Havre, Frankrig

Ankomst kl. 7.00 og afsejling kl. 21.00.
Nyd morgenmaden i fred og ro, inden du kan gå i land og på eventyr i Le Havre. Ombord på skibet nyder vi en tidlig frokost, inden vi sætter os i bussen for at køre mod Honfleur, som måske er den mest charmerende, livlige og maleriske havneby i Frankrig. Her besøger vi stavkirken, spadserer en tur på den hyggelige havn og har lidt tid på egen hånd, inden vi fortsætter turen langs kysten til Deauville. Allerede i 1860 blev byen udviklet som et rekreativt område, hvor folk kom og slappede af i deres ferier. Efter 2. verdenskrig blev Deauville en populær feriedestination for de rige og berømte, og i dag findes der to marinaer, et kasino og mange flotte hoteller og restauranter. Vi går en tur i byen og ser blandt andet strandpromenaden, inden vi kører tilbage til vores skib.

 

10. dag: På havet

Vi har endnu en afslappende dag på havet. Du kan evt. bruge den ved poolen eller i skibets wellnessafdeling, som tilbyder mange former for behandlinger. Om aftenen anbefaler vi et besøg i skibets store teater, hvor du kan sætte dig til rette og nyde et tempofyldt Broadwayinspireret show.  
 

11. dag: Brugge, Belgien

Ankomst kl. 7.00 og afsejling kl. 17.00.
Efter en god morgenmad sætter vi os i bussen for at køre til fæstnings- og kanalbyen Brugge ved Zwinfloden. Brugge er en af Belgiens smukkeste og hyggeligste byer. Vi besøger det historiske centrum, og på en byvandring fortæller rejselederen levende om byens historie. Herefter bliver der tid på egen hånd til at nyde den hyggelige og charmerende by. Prøv evt. nogle af Belgiens kulinariske specialiteter, såsom “moûles frites” (dampede muslinger og pommes frites) eller en af deres mange glimrende øl. Belgien er blandt andet berømt for chokolade, og Brugge har masser af butikker som sælger den fineste belgiske chokolade. Tilbage på skibet nyder vi en sen frokost ombord, inden eftermiddagen kan bruges til afslapning på skibet.

 

12. dag: Amsterdam, Holland

Ankomst kl. 6.00.
Vi ankommer tidligt om morgenen til Amsterdam. Efter en god morgenmad forlader vi Vision of the Seas og sætter os i bussen at tage på opdagelse i Amsterdam. Vi ser i dag nærmere på Amsterdam. Byen er gennemskåret af kanaler på kryds og tværs, og det giver den sin helt egen karakter og charme. Undervejs vil rejselederen fortælle spændende historier om byen, der i århundreder har været kendt som centrum for diamanthandel. Vi besøger et af de fine diamanthuse og får en introduktion til diamantslibning. Vi hygger os med frokost på en dejlig restaurant, hvorefter der bliver tid på egen hånd. Midt på eftermiddagen kører vi mod lufthavnen, hvor vi skal med Norwegians eftermiddagsfly til København.

Hotelinformation

Nh Sants Barcelona ****
Læs hotelbeskrivelsenSkjul hotelbeskrivelsen

Lækkert 4-stjernet hotel, centralt beliggende i Barcelona. Hotellet ligger i gåafstand til metrostation, havneområdet og den berømte gade La Rambla.  Nh Sants Barcelona er holdt i moderne farver og er kendt for sin gode atmosfære. På hotellet findes der elevator, bar samt en restaurant, der serverer typisk catalansk mad. Værelserne er lyse og rummelige med udsigt over byen. På alle værelser findes der aircondition, minibar, tv, telefon, sikkerhedsboks og badeværelse med hårtørrer og badekar.  Der er gratis WiFi på hele hotellet.

Læs mere om hotellet her.
 

Vision of the Seas ****
Læs hotelbeskrivelsenSkjul hotelbeskrivelsen

Flot og moderne skib fra Royal Caribbean med plads til 2.076 passagerer. Skibet blev renoveret i 2013 og byder på et utal af aktivitetsmuligheder samt forskellige former for underholdning hver aften. Ombord finder du både kasino, butikker, flere barer og restauranter, spaafdeling og ikke mindst et stort udendørs dæk med to pools, jacuzzi, fitnesscenter, løbebane, klatrevæg og minigolfbane. 

Vision of the Seas tilhører Vision-klassen, som har en hyggelig, intim atmosfære. Ombord findes et væld af restauranter med alt fra stor buffet til specialrestauranter og den store hovedrestaurant. Som man kan forvente hos Royal Caribbean, får du en masse valgmuligheder ved måltiderne - lige fra den uformelle buffetrestaurant Windjammer Café til den klassiske steakrestaurant Chop´s Grille og Izumi, der er en restaurant med blandt andet à la carte sushi (der skal betales tillæg for nogle specialrestauranter.)Skibet har også et førsteklasses træningscenter med bl.a. yoga og thai chi, et lækkert spa og en skønhedssalon med et stort udvalg af behandlinger (mod betaling). Skibet har også sit eget store flotte teater, hvor du hver aften kan fornøje dig med shows af høj kvalitet.
 
Vi benytter invendige kahytter kategori Q (ca. 12 m2), udvendige mod havet kategori I (ca. 14 m2), kahytter med balkon kategori D2 (ca. 17 m2 med ca. 3 m2 balkon) samt store kahytter med balkon kategori JS (ca. 21 m2 med ca. 6 m2 balkon). Du vælger selv, om du vil have to enkeltsenge eller en dobbeltseng. Alle kahytter har desuden en mindre siddegruppe, tv, telefon, aircondition samt badeværelse med bruseniche og hårtørrer.

Du kan læse mere om skibet her.
Vision of the Seas Vision of the Seas - Teater Vision of the Seas - Pooldæk
Praktiske oplysninger

Ombordstigning på skibet:

Der er en række praktiske og sikkerhedsmæssige forhold, der skal være i orden før afrejsen. For at gøre ombordstigningen så enkel og hurtig som mulig, skal der foretages en forhåndsregistrering online. Du skal foretage denne registrering, efter du har modtaget din rejseplan fra Vitus Rejser ca. 30 dage før afrejse - og senest 10 dage før afrejsen fra Danmark.
Rejseplanen vil være påført et booking-id, som skal bruges ved registreringen.
Dette gøres på Royal Caribbean Cruises hjemmeside: www.royalcaribbean.dk. Her kan man også se de udflugter, skibet tilbyder, købe drikkepakke, foretage reservationer til skønhedsbehandlinger og specialrestauranter, m.m.
 

Sikkerhedsøvelse på skibet:

Der bliver afholdt en obligatorisk sikkerhedsøvelse ca. 30 minutter før afsejlingen. Information om dette gives over skibets højtaleranlæg.
 

Betaling ombord:

Valutaen ombord er USD, amerikanske dollars. Skibet har et kontantfrit system kaldet Sea Pass. På krydstogtets første dag opretter man en "Sea Pass konto”. Den giver mulighed for at kvittere for alt, der købes om bord. Kontoen skal oprettes med et kreditkort eller ved indbetaling af kontant depositum. American Express, Visa og Mastercard/Eurocard accepteres som betalingskort. Man kan følge forbruget via tv´et i kahytten. På krydstogtets sidste dag får man udleveret en opgørelse over alle køb på kontoen. Har man ikke nogle indvendinger til opgørelsen, bliver beløbet automatisk debiteret kortet. Der findes hæveautomater om bord.
 

Drikkepenge:

Obligatoriske drikkepenge på skibet er inkluderet, men et servicetillæg på 18 % tilføjes alle regninger på drikkevarer og skønhedsbehandlinger m.m. bestilt på skibet.
Får du brug for vejledning angående drikkepenge undervejs på rejsen, kan du altid bede rejselederen om hjælp.
 

Påklædning på skibet:

Da krydstogtskibet har aircondition, kan der være lidt køligt om bord. Afslappet påklædning om dagen og lidt pænere tøj til om aftenen. Skibet afholder to såkaldte formelle aftener. Hvis man ønsker at deltage i disse, forventes det man klæder sig ekstra pænt på. Der findes ikke strygejern i kahytterne (af sikkerhedshensyn). Det er ikke tilladt at medbringe rejsestrygejern på skibet. Man kan mod betaling få vasket og strøget tøj om bord. Shorts, t-shirts og badetøj accepteres ikke i restauranterne efter kl. 18.00. Hvis du ønsker at træne ombord, er mulighederne mange, så husk at medbringe træningstøj. I får selvfølgelig egne badehåndklæder udleveret til brug i poolområderne.
 

Klima:

Gennemsnitstemperaturen i april er 25 – 30 grader. Yderligere oplysninger fås på http://www.dmi.dk.
 

Valuta i land:

Der anvendes euro i Belgien, Frankrig, Holland og Spanien. På Guernsey og Gibraltar benyttes engelske pund. Det er en god idé, at medbringe et internationalt kreditkort.
 

Alkohol ombord:

Hver voksen gæst over 21 år kan frit medbringe 2 flasker vin ombord på skibet i håndbagagen. Vinen må kun nydes i kahytten.
Det er ikke tilladt at medbringe øl, vin i karton, andre drikkevarer eller spiritus ombord. Enhver form for alkohol, som opdages i gæsters besiddelse, vil blive konfiskeret af skibets besætning.
Toldfri varer, som er købt i land eller måske på skibet, skal afleveres og bliver opbevaret af skibet indtil krydstogtets sidste aften, hvor det kan afhentes.
Alkohol kan købes om bord i restaurant og barer, aldersgrænsen er 21 år. Aldersgrænsen på skibets diskotek er 18 år.
 

Faciliteter:

Om bord findes flere sportsfaciliteter, som fitness center, løbebane mm. Endvidere findes der specialrestauranter, biograf, teater, kasino, gameroom, spa og frisør. For yderligere oplysninger og priser for respektive faciliteter se www.royalcaribbean.dk
 

Kasino:

For at spille på kasino skal man være fyldt 18 år.
 

Fitness Center:

Børn under 16 år må ikke komme i fitnesscentret.
 

Spa/Solarium:

For at benytte Aqua Spa skal man være fyldt 18 år, for solarium er aldersgrænsen 16 år.
 

Internet og telefoni:

Internetcafé findes ombord, mod betaling. Trådløst internet findes i visse områder, egen bærbar computer må medbringes for at benytte dette. Prisen for at være koblet op kan være forholdsvis høj.
I kahytten kobles du op via telefonsystemet, eller du kan koble dig op mod de trådløse hotspots, som findes rundt omkring på skibet.
Telefoni: i land gælder reglerne fra dit eget teleselskab.
Vær dog opmærksom på, at telefonsamtaler til og fra skibene er dyre. Du kan også benytte din mobiltelefon de fleste steder, men også her skal du være opmærksom på prisen.

Elektricitet:

Der er stikkontakt i kahytten (110/220 volt). I alle kahytter er der hårtørrer. 

Læge:

På skibet findes et lægecenter, hvor man kan blive behandlet for lettere sygdomstilfælde mod betaling. Husk at gemme eventuelle kvitteringer, da forsikringsselskaber behøver dette som dokumentation for, at kunne refundere udlæg. Sværere sygdomstilfælde bliver behandlet i næste havn. Ved alvorlig sygdom- og eller ulykkestilfælde vil patienten blive hentet med helikopter.
Husk, det er vigtigt, at der inden afrejsen er tegnet en rejseforsikring, enten gennem et privat forsikringsselskab eller Vitus Rejser.
 

Rygning:

Er ikke tilladt indendørs eller i kahytterne, eller på disses balkoner. Rygning er tilladt ganske få steder udendørs.
 

Middag:

Gruppen er booket til at spise på samme tid på skibet. Rejselederen oplyser om tid og sted. 
 

Prisen inkluderer ikke:

Forsikringer, øvrige måltider, skibets specialrestauranter, drikkevarer, personlige udgifter samt skibets egne udflugter.
 

Udflugter købt på skibet:

Vær opmærksom på at skibets egne udflugter ikke er inkluderet i prisen, at Vitus Rejser ikke kender til programmerne på turene, og at guiden som oftest taler engelsk. Udflugter kan bestilles og betales enten ved indtjekningen eller om bord.
 

Venligst bemærk:

Det er ikke tilladt at medbringe følgende ombord: Alkohol (kun 2 flasker vin ved indtjekning), strygejern, saks, knive, vinåbner, ulovlige rusmidler, stearinlys, kaffemaskine/elkedel, elektriske transformere, brandbare væsker mm.
 

Ændring i rejserute:

Skulle skibets kaptajn afvige fra den planlagte rute, sker denne ændring kun for at sikre passagerernes sikkerhed.
 

Yderligere informationer:

Kan findes på Royal Caribbeans danske hjemmeside www.royalcaribbean.dk