4 dage i Vietnam!
Krydstogter
18 Dage

Velkommen ombord på dette enestående krydstogt, hvor vi besøger pulserende metropoler og charmerende landsbyer samt oplever fascinerende kultur og smuk natur i Singapore, Thailand, Vietnam og Kina - fire af Asiens skønneste lande.  

Sejl med på et oplevelsesrigt krydstogt, hvor vi bliver mødt af forskelligartede og farvestrålende kulturer, eksotiske gadekøkkener, traditionsrige samfund, guddommelige naturscenerier og storslåede helligdomme. 

Rejsen starter med et par dejlige dage i sydende Singapore - en af verdens mest moderne storbyer, inden vi stævner ud på eventyr med det topmoderne og lækre skib Celebrity Millennium. Der er mange gode oplevelser i vente. Vi kommer både til Thailands hovedstad Bangkok, historiske...

Velkommen ombord på dette enestående krydstogt, hvor vi besøger pulserende metropoler og charmerende landsbyer samt oplever fascinerende kultur og smuk natur i Singapore, Thailand, Vietnam og Kina - fire af Asiens skønneste lande.  

Sejl med på et oplevelsesrigt krydstogt, hvor vi bliver mødt af forskelligartede og farvestrålende kulturer, eksotiske gadekøkkener, traditionsrige samfund, guddommelige naturscenerier og storslåede helligdomme. 

Rejsen starter med et par dejlige dage i sydende Singapore - en af verdens mest moderne storbyer, inden vi stævner ud på eventyr med det topmoderne og lækre skib Celebrity Millennium. Der er mange gode oplevelser i vente. Vi kommer både til Thailands hovedstad Bangkok, historiske Ho Chi Minh City i Sydvietnam, den berømte Halongbugt fyldt med maleriske klippeformationer, den gamle vietnamesiske kejserby Húe og fascinerende Hanoi i Nordvietnam. Vi runder rejsen af med at opleve verdensbyen Hong Kong, hvor vi blandt andet skal nyde en traditionel Dim Sum-frokost på en flydende restaurant. 

Vi har inkluderet indholdsrige byrundture i metropolerne Singapore og Hong Kong, som begge byder på en skøn blanding af Østens traditioner og Vestens modernitet. Vil du have alle de store oplevelser med, tilbyder vi en udflugtspakke, hvor vi blandt andet skal se de enestående templer Grand Palace og Wat Po i Bangkok samt sejle på Chao Praya-floden, hvor vi får et godt indblik i, hvordan de lokale thaier bor og lever. I Vietnam kan du komme med på byrundtur i Ho Chi Minh City i syd og på besøg i Cu Chi-tunnellerne. I kongebyen Hué sejler vi på Den Duftende Flod, og i Hanoi skal vi på et spændende besøg i det gamle Litteraturtempel, der er viet til Konfucius. Alle udflugter er naturligvis med vores egen dansktalende rejseleder.

Kort sydøstasien - Krydstogt fra Singapore til Hong Kong

Datoer og priser

Vent lidt, mens vi finder datoer og priser

Tillæg pr. person

Udvendig dobbeltkahyt, kategori 07
4.399,-
Udvendig dobbeltkahyt med balkon, kategori 2C
8.499,-
Eneværelse/Indvendig enekahyt, kategori 11
11.999,-
Eneværelse/Udvendig enekahyt, kategori 07
14.499,-
Eneværelse/Udvendig enekahyt med balkon, kategori 2C
16.599,-
Pladsreservation i transfer- og udflugtsbusser, række 1-3
250,-
Afbestillingsforsikring
1.559,-
Obl. administrationstillæg
89,-

Rabat pr. person

Brorabat · Rejsende fra Bornholm, Fyn eller Jylland
250,-

Ekstraarrangementer

Udflugtspakke
3.499,-

Inkluderet i prisen

 • Fly København-Singapore/Hong Kong t/r
 • Alle skatter og afgifter
 • Transfer lufthavn-hotel-skib t/r
 • 1 nat i Singapore på Oasia Hotel Downtown****
 • 14 nætter ombord på Celebrity Millennium****
 • 15 x morgenmad (3.-17. dag)
 • 14 x frokost (4.-17. dag)
 • 15 x middag (2.-16. dag)
 • Velkomstcocktail ombord
 • Classic drikkepakke ombord ved bestilling af udvendig kahyt eller balkonkahyt
 • Besøg i S.E.A. Akvariet og på Faber-bjerget i Singapore
 • Byrundtur i Singapore
 • Byrundtur i Hong Kong, inkl. kabelbane til Victoria Peak
 • Besøg i nonneklosteret Chi Lin og Nan Lian-parken 
 • Alle passager- og havneafgifter
 • Kuffertservice ved ind- og udskibning
 • Obligatoriske drikkepenge til skibet kr. 1.301,-
 • Informationsmøder og foredrag ombord
 • Rejseforedrag inden afrejse
 • Dansktalende rejseleder på hele rejsen 

Bemærkninger

Rejseforedrag før afrejse
Ved køb af denne rejse er der inkluderet et inspirerende foredrag om rejsen, hvor du kan hilse på rejselederne og måske allerede her møde dine medrejsende. Foredragene finder sted i København, og du modtager en personlig invitation med dag og sted et par måneder før, du skal afsted på din drømmerejse.

Udflugtspakken skal bestilles senest 15/12-2019.

Læs mere om særlige forhold vedrørende krydstogter i rejsebetingelserne.

 

Dagsprogram

1. dag: Afrejse

Vi flyver ved middagstid med Singapore Airlines til Singapore.

2. dag: Mod Singapore

Vi ankommer tidligt i en af Asiens mest ikoniske storbyer. Fra lufthavnen kører vi ind mod centrum til vores hotel, som ligger i området Tanjong Pagar i gåafstand til Chinatown. Efter ankomst tager rejselederen os med på en orienterende gåtur i nærområdet, hvorefter vi får tid til at finde noget frokost på egen hånd. Først på eftermiddagen finder vi os til rette på vores hotel, hvor vi kan slappe af efter den lange flyvning og måske sove lidt, inden vi sammen nyder aftenens middag i hotellets restaurant.  

Inkluderede måltider: Middag.

Singapore skyline.

Singapore skyline.

3. dag: Byrundtur i Singapore og Celebrity Millenium

I dag ser vi nærmere på Singapore, der er en af Asiens mest ikoniske storbyer og en god blanding af nyt og gammelt. Efter morgenmaden kører vi fra hotellet til Faber-bjerget, hvor vi tager en tur op med kabelbanen gennem junglen til Singapores højeste punkt. Herfra kan du nyde den formidable udsigt over millionbyen. Bagefter besøger vi S.E.A. Akvariet, hvor vi oplever en stor samling af tropiske fisk fra det meste af Østen. Ved frokosttid kører vi til den farverige bydel Chinatown, hvor du har tid på egen hånd til frokost og indkøb, inden vi om eftermiddagen kører til vores skib. Mens bagagen bliver bragt til kahytten, har du mulighed for at udforske det flydende palads, som skal være vores hjem de næste to uger.    

​Inkluderede måltider: Morgenmad og middag.

Hajer i S.E.A. Akvariet.

Hajer i S.E.A. Akvariet.

4. dag: Singapore på egen hånd

Afsejling kl. 16.00.
Du kan eventuelt bruge dagen på at tage i Singapores berømte zoologiske have eller nyde en god frokost på havnepromenaden. Du kan også smage den berømte drink Singapore Sling på det legendariske Raffles Hotel. Sidst på eftermiddagen letter kaptajnen anker, og vi sætter kursen mod Thailand. 

​Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag.

En Singapore Sling på Raffles.

En Singapore Sling på Raffles.

5.-6. dag: På havet

Nyd et par dejlige dage til søs. Der er dømt ferie og 100% afslapning, mens du kan lade dig opvarte af skibets servicemindede besætning. Det er aldrig kedeligt til søs, og undervejs sørger underholdningsteamet for at give dig en masse gode oplevelser. Vi har to hele dage på havet til at slappe af og benytte skibets mange faciliteter. Du kan eventuelt bruge tiden til at slappe af ved poolen eller i din kahyt med en god bog. I løbet af dagene vil rejselederen holde et spændende foredrag om de kommende dage. Du vil desuden dagligt modtage skibets egen avis, hvor du kan holde dig orienteret om de forskellige aktiviteter ombord, ligesom du her kan læse nærmere om aftenens underholdning og show. Inden aftenens middag, på rejsens 5. dag, byder rejselederen desuden på en cocktail. 

​Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag.
 

7. dag: Kongernes by Bangkok, Thailand

Ankomst kl. 7.00.

​Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag.

Udflugtspakken: Bangkok med Grand Palace og sejltur på Chao Praya-floden
Skibet lægger til i Laem Chabang, som ligger et par timers kørsel fra Bangkok. Dagen byder på mange flotte oplevelser i den store hovedstad. Vi begynder med et besøg i ét af Bangkoks store højdepunkter, Grand Palace. Et stort, flot og pompøst palads med imponerende bygninger og gyldne pagoder, der glimter i sollyset. Inden vi spiser frokost, besøger vi templet Wat Po, som huser den største liggende Buddha i Thailand på hele 46 meter samt en berømt massageskole. Efter frokost tager vi på sejltur på Chao Praya-floden, som gennemskærer byen. Vi sejler ind på kanalerne, Klongerne, hvor vi på tæt hold oplever, hvordan de lokale lever i simple huse tæt på floden. En stor kontrast til det moderne Bangkok. Vi er tilbage på skibet sidst på eftermiddagen, og inden middagen er der mulighed for at hoppe i poolen eller slappe af i sin kahyt.

Gyldne tage i Bangkoks Grand Palace.

Gyldne tage i Bangkoks Grand Palace.

8. dag: Bangkok/Laem Chabang, Thailand

Afsejling kl. 18.00.
Vi sejler først omkring klokken 18.00, så der er god tid til på egen hånd at nyde livet på skibet eller deltage i en af skibets mange udflugter. Har du mod på oplevelser på egen hånd, er det oplagt at tage en tur til Pattaya, som ligger cirka 24 kilometer fra krydstogtterminalen i Laem Chabang. Pattaya er en kendt kystby beliggende ud mod Siambugten, som hvert år besøges af mere end fem millioner turister. Her kan du slappe af på stranden, ligesom byen er et oplagt sted af shoppe.

​Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag.

Afslapning ved stranden i Pattaya.

Afslapning ved stranden i Pattaya.

9. dag: På havet

Nyd lyden af bølgeskvulp, det gode klima og muligheden for at slappe af ombord, mens vi sejler mod Vietnams største by Ho Chi Minh City. 

​Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag.

10. dag: Ho Chi Minh City, Vietnam

Ankomst kl. 7.00. Afsejling kl. 19.00.

​Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag

Udflugtspakken: Ho Chi Minh med Cu Chi-tunnellerne
Vi sætter os til rette i bussen for at køre gennem det særprægede, vietnamesiske landskab til de enestående Cu Chi-tunneller, som spillede en central rolle i krigen mod amerikanerne. Den underjordiske by med 200 tunneller er bygget i tre etager og blev brugt af modstandsbevægelsen. De tusindvis af tons opgravet jord blev spredt rundt i området, så fjenden ikke kunne finde indgangene. I dag er nogle få hundrede meter af tunnellerne åbne, og det er muligt at komme under jorden og få et indtryk af de lange gange. Efter besøget spiser vi en lokal frokost og kører retur mod Ho Chi Minh City, hvor vi passerer forbi Genforeningspaladset. Vi stopper ved Notre Dame-katedralen og besøger posthuset. Vi passerer også Operahuset, inden vi kører tilbage til skibet, hvor vi ankommer sidst på eftermiddagen.

Ho Chi Minh statue foran rådhuset i Ho Chi Minh.

Ho Chi Minh statue foran rådhuset i Ho Chi Minh.

11. dag: På havet med kurs mod kejserbyen Húe

Nyd en hel dag med afslapning ombord på det komfortable skib. Nyd livet, deltag i aktiviteter eller besøg nogle af de mange restauranter på skibet.

​Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag.

12. dag: Den gamle kejserby Hué, Vietnam

Ankomst kl. 7.00 og afsejling kl. 18.00.

​Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag.

Udflugtspakken: Kejserbyen Húe 
Endnu en spændende dag i Vietnam venter os, når vi besøger den gamle kejserby Hué. Vi oplever blandt andet det engang så storslåede kejserpalads Citadellet med Den Forbudte Lilla By. Dette enorme bygningsværk fra 1831 har været sammenligneligt med Den Forbudte By i Kina. Paladset forfaldt under krigene, men bliver nu restaureret. Det er en oplevelse at gå rundt i det enorme paladsområde og høre om livet i byen, der i høj grad var styret af regler og ritualer. Vi tager også på en afslappende sejltur på Den Duftende Flod, som fører os til flere af Vietnams mest kendte bygningsværker; den 21 meter høje Thien Mu-pagode, Den grinende Buddha og det overdådige Tu Ducs mausolæum - et kongeligt palads i miniatureformat, som det tog 3.000 mænd tre år at opføre. Vi har lidt tid på egen hånd, inden vi kører retur til skibet sidst på eftermiddagen.

Den 21 meter høje Tien Mu-pagode.

Den 21 meter høje Tien Mu-pagode.

13. dag: Halongbugten, Vietnam

Ankomst kl. 12.00.
Nyd formiddagen, en tidlig frokost på skibet og slap af på sejlturen langs Vietnams berømte og skønne kyst. Om eftermiddagen kan du deltage på en af skibets mange udflugter. Der vil blandt andet være mulighed for at opleve Halongbugten på tæt hold fra dækket af en traditionel båd. Bugten, som er fyldt med spektakulære klippeformationer, er på UNESCO's Verdensarvsliste og er en af verdens mest storslåede naturlige vidundere. En afslappende sejltur, hvor du er omgivet af mageløs natur, og hvor bugtens kalkstensklipper får et helt anderledes udseende, når de ses fra den lille båds dæk. Havet er smaragdgrønt, og klipperne er dækket af græs, træer og fyldt med huler og grotter. Sejlturen er ét af rejsens absolutte højdepunkter. 

​Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag.

Sejltur i Halongbugten.

Sejltur i Halongbugten.

14. dag: Hanoi, Vietnam

Afsejling kl. 22.00.

​Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag.

Udflugtspakken: Byrundtur i Hanoi
Vi kører tidligt fra Halongbugten ind til Hanoi. Undervejs oplever vi det nordvietnamesiske landskab med cyklende vietnamesere og marker, hvor bønderne ofte går med deres okser. Vi spiser frokost på en hyggelig restaurant, inden vi udforsker Hanoi. Byens vel nok største seværdighed er Ho Chi Minhs Mausoleum, dedikeret til Vietnams store politiker, der stod i spidsen for landets kamp for uafhængighed. Ho Chi Minh døde, inden den amerikansk-vietnamesiske krig var afsluttet. Han blev herefter balsameret og placeret i en glaskiste, som nu står i det pompøse granit-mausoleum. Vi ser mausoleet udefra, inden vi besøger den etbenede pagode samt det gamle Litteraturtempel, der er viet til Konfucius. I hjertet af den gamle bydel ligger den lille Hoan Kiem-sø med den rødmalede Solstrålebro, der smukt spejler sig i søens grønne vand. Vi oplever det romantiske kvarter, der ligger omgivet af den gamle bydel og de smukke huse fra den franske kolonitid. En fredfyldt oase med mere end 2.000 års historie. Ved søen udfører lokalbefolkningen ofte Tai Chi, og herrefrisører har travlt med klipninger på næsten hvert et gadehjørne. Vi nyder området og ser også Ngoc Son-templet, inden vi kører tilbage til skibet.

 Hanois magiske Ngoc Son-tempel.

15. dag: På havet mod Hong Kong

Du kan hygge dig i en solstol på dækket med en god bog, og om aftenen kan du overvære et show i bedste Broadway-stil i skibets teater. Du kan også få dig en lille svingom på en af dansestederne eller slappe af med en cocktail i en bar med dæmpet loungemusik.

​Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag.

Ombord på Celebrity Millenium sørger den dygtige besætning for os.

16. dag: Byrundtur i Hong Kong

Ankomst kl. 7.00.
Efter morgenmaden tager vi på byrundtur i den fascinerende metropol Hong Kong. Med kabelbane tager vi turen hele 337 meter op til Victoria Peak. Herfra har vi en flot udsigt over byen med de mange flotte skyskrabere, som knejser majestætisk mod himlen. Fra toppen kan vi blandt andet se den berømte havn Victoria og Kowloon. Udsigten er betagende, og her får du et godt indtryk af, hvor stor byen egentlig er. Når vi er nede igen, besøger vi den historiske og traditionelle fiskerlandsby Aberdeen, hvor vi får et indblik i, hvordan de lokale lever og bor. Du har også mulighed for at tage på en sejltur med en lokal båd - en af de såkaldte Sampaner. Turen koster cirka 75 kroner. Dagens frokost spiser vi på en flydende restaurant, hvor vi får serveret en traditionel frokost, der består af Dim Sum. Restauranten er verdensberømt og har haft besøg af mange prominente personligheder som eksempelvis Dronning Elisabeth og Tom Cruise. Dagens rundtur slutter af på Stanleymarkedet, hvor der findes et stort udvalg af silke, tøj og kinesisk kunsthåndværk. Tilbage på skibet nyder vi aftenens sidste middag ombord.

​Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag.

Udsigt over Hong Kong.

Udsigt over Hong Kong.

17. dag: Hong Kong og hjemrejse

Det er blevet tid til at forlade Celebrity Millennium, og på kajen venter vores udflugtsbus. Vi starter dagen med et besøg i nonneklostret Chi Lin, der er et stort tempelkompleks bygget i Tang Dynasti-stil med elegant træarkitektur, flotte Buddharelikvier og smukke kvindefigurer med lotusblomster. Området består også af flere tempelhaller, som er udsmykket med guldbelagte paneler og træstatuer. Efter Chi Lin besøger vi Nan Lian-parken, der er en af de mange flotte, offentlige parker i Hong Kong. Her mødes vi af et imponerende landskab med små bakker, stenformationer, små vandfald, træer og planter, som er anbragt efter en meget nøje plan. Der bliver tid til at gå rundt på egen hånd og fornemme den helt særlige stemning i parken.

Inden frokost besøger vi jademarkedet, hvor vi får et indblik i, hvordan man forarbejder de flotte sten til smykker og figurer. Vi spiser frokost på en lokal restaurant, og du har lidt tid på egen hånd til de sidste indkøb, inden vi om eftermiddagen kører mod Hong Kongs lufthavn. Herfra flyver vi med Singapore Airlines via Singapore til København. 

​Inkluderede måltider: Morgenmad og frokost.

Den gyldne pavilion i Nanlian-haven.

Den gyldne pavilion i Nanlian-haven.

18. dag: Hjemkomst

Efter et fantastisk eventyr i Sydøstasien ankommer vi til Københavns Lufthavn omkring klokken 6.00.

​Inkluderede måltider: Morgenmad og middag.

Hotelinformation

Oasia Hotel Downtown ****
VisSkjul

Dejligt hotel beliggende centralt i Singapore blot få minutters gang fra undergrundsstationen Tanjong Pagar og tæt på Marina Bay Sands Skypark, Singapore City-galleriet, Al-Abrar moskeen og Chinatown. Hotellet rummer 314 værelser fordelt på 12 etager og har elevator, vinbar, restaurant, fitnesscenter og pool.

Værelser

Vi bor i superior dobbeltværelser på cirka 23m2, der alle er indrettet med minibar, sikkerhedsboks, tv, strygejern, aircondition, gratis WiFi, kaffe- og tefaciliteter samt badeværelse med hårtørrer.

Læs mere om hotellet her. 
 

Eksempel på superior værelse på Oasia Hotel Downtown.
Eksempel på superior værelse på Oasia Hotel Downtown.

Celebrity Millennium ****
VisSkjul

Celebrity Cruises skibe bliver ofte kåret som nogle af de bedste i verden. Celebrity Millennium blev søsat i år 2000, men gennemgik en stor renovering i 2012, og fremstår nu flot klædt i marmor, varme træsorter og glas. Her er 12 dæk og plads til 2.130 passagerer samt et mandskab på ca. 1.000 personer. 

Ombord findes et væld af restauranter med alt fra stor buffet til specialrestauranter og hovedrestauranten i to etager. Som man kan forvente hos Celebrity Cruises, får du en masse valgmuligheder ved måltiderne, lige fra den uformelle Oceanview Café til den mere formelle Bistro on Five Restaurant. (Der betales tillæg for nogle specialrestauranter). 

Derudover finder du hyggelige barer, lounge, inden- og udendørs poolområde, jacuzzi samt et wellnessområde kun for voksne. Ombord finder du også et førsteklasses træningscenter med blandt andet yoga og tai chi og et lækkert spa med skønhedssalon. Skibet har desuden sit eget store, flotte teater, hvor du kan lade dig underholde af Broadwayinspirerede shows. Her er kort sagt alt, hvad hjertet begærer - fra den velduftende italienske kaffebar Café al Bacio, den hyggelige vinbar til den populære Martinibar med den frosne bardisk, der holder dine cocktails dejligt kølige, mens du beundrer bartendernes jongleren med flasker, glas og cocktailshakere.

Kahytter

Vi benytter indvendige kahytter, kategori 11 (ca. 16m2), udvendige kahytter, kategori 07 (ca. 17m2), og kahytter med balkon, kategori 2C (ca. 18m2 og med ca. 3,5m2 balkon). Du vælger selv, om du vil have to enkeltsenge eller en dobbeltseng. Alle kahytter har desuden en mindre siddegruppe, tv, telefon, aircondition samt badeværelse med hårtørrer.

Classic drikkepakke er inkluderet ved bestilling af udvendige kahytter kategori 07 og balkonkahytter kategori 2C. 
(Værdi 55 USD pr. dag pr. person.)

Drikkepakken består af:
Lokale drikkevarer i restauranter og barer om bord (øl, vand, husets vin og lokal spiritus). Ønsker man kendte mærker, specialøl og årgangsvine, kan det tilkøbes ombord til 10 USD pr. person pr. dag.

 

Celebrity Millenium.
Celebrity Millenium.

Praktiske oplysninger

Få svar på en række praktiske spørgsmål i forbindelse med din rejse.

Vigtig information om din rejse

Bagage

På Singapore Airlines må du medbringe 30 kg i indchecket bagage samt 7 kg i håndbagage. Din håndbagage må ikke overstige et samlet mål på mere end 115 cm (længde + bredde + dybde).

Elektricitet

220 V. Stikkene er anderledes end i Danmark. Vi anbefaler, at adapter medbringes. 

Klima

Gennemsnitstemperaturer:

Hong Kong & Hanoi: Ca. 20 grader
Hue: Ca. 24 grader
Saigon & Bangkok: Ca. 28 grader
Singapore: Ca. 27 grader

Yderligere oplysninger fås på www.dmi.dk 

Pas

Dit pas skal være gyldigt i minimum 6 måneder efter hjemrejse.

Tidsforskel

Hong Kong +7 timer
Vietnam, Thailand og Singapore +6 timer

Vaccinationer

Der kræves ingen. Statens Serum Institut og Rejseklinikken anbefaler dog visse vaccinationer. Se eventuelt www.rejseklinikken.dk og www.vaccination.dk. Vi anbefaler, at egen læge kontaktes cirka 6 uger før afrejse for nærmere information. Rejseklinikken i Charlottenlund giver rabat til kunder fra Vitus Rejser. Klinikken kan nås på telefonnummer 39 63 01 15. Husk at medbringe dit rejsebevis som dokumentation

Valuta

Hong Kong Dollar, vietnamesiske Dong, thailandske Baht og Singapore Dollar. Det er en god idé at medbringe et internationalt kreditkort.

Visum

Danske statsborgere behøver ikke visum for indrejse i henholdsvis Hong Kong, Singapore og Vietnam.

Information vedrørende: Krydstogt med Celebrity Millenium 2020

Alkohol ombord

Personer over 21 år må medbringe 2 flasker vin på skibet i håndbagagen. Bemærk at der samlet kun må medbringes 2 flasker per kahyt. Vinen må kun nydes i kahytten.
Vinen må kun nydes i kahytten. Det er ikke tilladt at medbringe øl, vin i karton, andre drikkevarer eller spiritus om bord. Enhver form for alkohol, som opdages i gæsters besiddelse, vil blive konfiskeret af skibets besætning. Toldfri varer, som er købt i land eller måske på skibet, skal afleveres og bliver opbevaret af skibet indtil krydstogtets sidste aften, hvor det kan afhentes. Alkohol kan købes om bord i restaurant og barer, aldersgrænsen er 21 år. Aldersgrænsen på skibets diskotek er 18 år.

Betaling ombord

Valutaen ombord er USD, amerikanske dollars. Skibet har et kontantfrit system kaldet Sea Pass. På krydstogtets første dag opretter man en Sea Pass-konto. Den giver mulighed for at kvittere for alt, der købes ombord. Kontoen skal oprettes med et kreditkort eller ved indbetaling af kontant depositum. American Express, Visa og Mastercard/Eurocard accepteres som betalingskort. Man kan følge forbruget via tv´et i kahytten. På krydstogtets sidste dag får man udleveret en opgørelse over alle køb på kontoen. Har man ikke nogle indvendinger til opgørelsen, bliver beløbet automatisk debiteret kortet. Der findes hæveautomater om bord.

Drikkepakke

Classic drikkepakke er inkluderet ved bestilling af udvendige kahytter og balkonkahytter (værdi kr. 4890,- pr. person).

Drikkepakken består af:
Lokale drikkevarer i restauranter og barer ombord (øl, vand, husets vin og lokal spiritus). Ønsker man kendte mærker, special øl og årgangsvine, kan det tilkøbes ombord til USD 10
pr. person pr. dag.

Drikkepenge

Obligatoriske drikkepenge på skibet er inkluderet, men et servicetillæg på 18 % tilføjes alle regninger på drikkevarer og skønhedsbehandlinger m.m. bestilt på skibet.
Får du brug for vejledning angående drikkepenge undervejs på rejsen, kan du altid bede rejselederen om hjælp.

Elektricitet

Der er stikkontakt i kahytten (110/220 volt). I alle kahytter er der hårtørrer. Det vil være en god ide at medbringe adapter til brug på hotellerne.

Faciliteter

Ombord findes flere sportsfaciliteter, som fitnesscenter, løbebane mm. Endvidere findes der specialrestauranter, biograf, teater, kasino, gameroom, spa og frisør. For yderligere oplysninger og priser for respektive faciliteter se www.celebritycruises.dk

Fitnesscenter

Børn under 16 år må ikke komme i fitnesscentret.

Internet og telefoni

Internetcafé findes ombord, mod betaling. WiFi findes i visse områder, egen bærbar computer må medbringes for at benytte dette. Prisen for at være koblet op kan være forholdsvis høj. I kahytten kobles du op via telefonsystemet, eller du kan koble dig op på de trådløse hotspots, som findes rundt omkring på skibet.
Telefoni: I land gælder reglerne fra dit eget teleselskab. Vær dog opmærksom på, at telefonsamtaler til og fra skibet er dyre. Du kan også benytte din mobiltelefon de fleste steder, men også her skal du være opmærksom på prisen.

Kasino

For at spille på kasino skal man være fyldt 18 år.

Læge

På skibet findes et lægecenter, hvor man kan blive behandlet for lettere sygdomstilfælde mod betaling. Husk at gemme eventuelle kvitteringer, da forsikringsselskaber behøver dette som dokumentation for, at kunne refundere udlæg. Sværere sygdomstilfælde bliver behandlet i næste havn. Ved alvorlig sygdom- og eller ulykkestilfælde vil patienten blive hentet med helikopter. Husk, det er vigtigt, at der inden afrejsen er tegnet en rejseforsikring, enten gennem et privat forsikringsselskab eller Vitus Rejser.

Middag

Gruppen er booket til at spise på samme tid på skibet. Rejselederen oplyser om tid og sted. 

Ombordstigning på skib

Der er en række praktiske og sikkerhedsmæssige forhold, der skal være i orden før afrejsen. For at gøre ombordstigningen så enkel og hurtig som mulig, skal der foretages en forhåndsregistrering online. Du skal foretage denne registrering, efter du har modtaget din rejseplan fra os ca. 30 dage før afrejse, - og senest 10 dage før afrejsen fra Danmark. Rejseplanen vil være påført et Booking ID, som skal bruges ved registreringen. Dette gøres på Celebrity Cruises hjemmeside: www.celebritycruises.dk.  Her kan man også se de udflugter, skibet tilbyder, købe drikkepakke, foretage reservationer til skønhedsbehandlinger og specialrestauranter, m.m.

Prisen inkluderer ikke

Forsikringer, øvrige måltider, skibets specialrestauranter, drikkevarer, personlige udgifter samt skibets egne udflugter.

Påklædning på skib

Da krydstogtskibet har aircondition, kan der være lidt køligt ombord. Afslappet påklædning om dagen og lidt pænere tøj til om aftenen. Skibet afholder to såkaldte formelle aftener. Hvis man ønsker at deltage i disse, forventes det, man klæder sig ekstra pænt på (for herrerne jakkesæt og for damerne smart/elegant). Der findes ikke strygejern i kahytterne (af sikkerhedshensyn). Det er ikke tilladt at medbringe rejsestrygejern på skibet. Man kan mod betaling få vasket og strøget tøj ombord. Jeans, shorts, T-shirts og badetøj accepteres ikke i restauranterne efter kl. 18.00. Hvis du ønsker at træne ombord, er mulighederne mange, så husk at medbringe træningstøj. Der udleveres badehåndklæder til brug i poolområderne.

Sikkerhedsøvelse på skibet

Der bliver afholdt en obligatorisk sikkerhedsøvelse ca. 30 minutter før afsejlingen. Information om dette gives over højtaleranlægget.

Spa/solarium

For at benytte Aqua Spa skal man være fyldt 18 år. For solarium er aldersgrænsen 16 år.

Sprog ombord

Der tales engelsk ombord, og al information, underholdning med videre er på engelsk.

Rygning

Er ikke tilladt indendørs eller i kahytterne, eller på disses balkoner. Rygning er tilladt ganske få steder udendørs.

Udflugter købt på skibet

Vær opmærksom på, at skibets egne udflugter ikke er inkluderet i prisen, at Vitus Rejser ikke kender til programmerne på turene, og at guiden som oftest taler engelsk. Udflugter kan bestilles og betales enten ved indcheckningen eller ombord.

Venligst bemærk

Det er ikke tilladt at medbringe følgende ombord: Alkohol (kun to flasker vin ved indcheckning), strygejern, saks, knive, vinåbner, stearinlys, kaffemaskine/elkedel, elektriske transformere, brandbare væsker mm.

Vitus Rejsers rejseleder

På rejsen deltager en rejseleder fra Vitus Rejser, som vil sørge for alle de praktiske ting. Det er rejselederens opgave at være det koordinerende led ved f.eks. flyskift og under de forskellige udflugter. Rejselederen sørger for, at du får vigtige informationer på dansk og sørger også for oversættelse på udflugter beskrevet i dagsprogrammet. Ombord på skibet vil rejselederen dagligt kunne træffes på et nærmere anvist sted og tidspunkt. Her er man altid velkommen til at henvende sig, såfremt man har brug for hjælp, information eller blot ønsker at sludre lidt.   

Yderligere informationer

Kan findes på Celebrity Cruises danske hjemmeside www.celebritycruises.dk

Ændring i rejserute

Skulle skibets kaptajn afvige fra den planlagte rute, sker denne ændring kun for at sikre passagerernes sikkerhed.