Kulturrejser i Europa

Kulturrejser

Tryghed, faglig høj ekspertise og fokus på kulturelle oplevelser er omdrejningspunktet for alle vores rejser, der er spækket til randen med alt lige fra antikke skatkamre, historiske højdepunkter til gastronomiske eventyr. ​

Velkommen til en verden af gode oplevelser i godt selskab. Vi har over 40 års erfaring i at arrangere rejser for voksne, aktive og sociale voksne, der har lyst til at lære nye steder og mennekser at kende. Ca. 30.000 gæster lægger hvert år deres ferie i vores hænder. Vores mål er, at vores gæster skal komme glade hjem fra ferie, og derfor stræber vi altid efter at levere et produkt, som vi kan stå 100 % inden for. Fællesskabet danner grundlag for den gode rejseoplevelser. Når du vælger at rejse med Vitus Rejser, er du garanteret gode oplevelser i godt selskab, uanset om du vælger at rejse med bus, fly eller krydstogt. Alle vores rejser er med dansktalende rejseleder, et flot udflugtsprogram samt mange middage. Se en oversigt over alle vores kulturrejser her.

Busrejser til hele Europa

En bustur er en rejse for dig, som sætter pris på at få det hele med, og som synes, at oplevelser og socialt samvær gerne må stå i centrum. Alle vores busrejser er med dansktalende rejseleder og chauffører. På rejserne kører vi i egne 4- eller 5-stjernede busser med god benplads og komfortable sæder. På vores busrejser er de fleste udflugter og måltider inkluderet i rejsens pris, og i fællesskab med vores dansktalende rejseleder udforsker vi rejsemålene på de inkluderede udflugter. Se en oversigt med alle vores busrejser her. 

Flyrejser til hele verden

Med Vitus Rejser kan du rejse jorden rundt med fly til populære rejsemål. Vores dansktalende rejseleder møder dig i lufthavnen i København eller på rejsemålet og er dermed med fra rejsens start. Fremme ved rejsemålet skal vi udforske vores nye omgivelser og se store og små seværdigheder i fællesskab med rejselederen. Mange middage er naturligvis inkluderet i rejsens pris, så du blot skal tænke på at nyde din ferie. Se en oversigt alle vores flyrejser her.

Rejs på flodkrydstogt

På et flodkrydstogt er der en hyggelig og intim stemning ombord, da der typisk kun er plads til cirka 200 passagerer. Her er der virkelig grundlag for at lære sine medrejsende at kende, for ikke at sige skibets personale, der både underholder og servicerer på én og samme tid. Se en oversigt over alle vores flodkrydstogter her. ​

Krydstogter på De Syv Have

På vores store krydstogter på de syv have er der plads til flere tusinde passagerer. Her kan du benytte dig af de mange aktivitetstilbud, forskellige restauranter, pools, barer med levende musik og se teaterforestillinger. Mulighederne er mange, og du vil med sikkerhed aldrig kede dig ombord. Se en oversigt med alle vores krydstogter på de syv have her. ​
 

Rejs med dansktalende rejseleder

Vores kulturrejser er altid ledsaget af vores dygtige dansktalende rejseledere, der er med til at fortælle om de forskellige spændende destinationer. Vores rejselederes baggrund spænder vidt, og som personer er de lige så forskellige som vores mange rejsemål. De er dog alle specielt udvalgt, så deres viden og personlighed matcher dit valgte rejsemål. Alle er de meget berejste og brænder efter at videregive deres interesse for og kærlighed til rejsemålet. Læs mere om vores rejseledere her.

Bestil vores rejsekataloger

Vores store, flotte rejsekataloger er spækket med pragtfulde rejseoplevelser, nyheder samt inspirende billeder. Vi leverer vores katalog med posten inden 4-5 arbejdsdage. Bestil vores nye spændende kataloger her. 

Vitus Rejser er det perfekte valg til dig, der er kulturelt interesseret og ønsker en rejse, hvor oplevelser deles i godt selskab.  Vores rejsekonsulenter er meget vidende omkring vores rejser, og hjælper gerne med at svare på både store og små spørgsmål. Trænger du til en god rejsesnak, så sidder vores dygtige rejsekonsulenter klar til at hjælpe dig. Ring på telefonnummer 33 14 65 66 eller kontakt Vitus Rejser her.