Bus-, flyrejser og krydstogter med Vitus Rejser

Busrejser med Vitus Rejser i 4- eller 5-stjernet bus
Alle vores busrejser køres i 4- eller 5-stjernede turistbusser med god benplads og komfortable sæder. Der er minimum 83 cm fra ryglæn til ryglæn. På udvalgte rejser kører vi med vores to, nye og meget lækre 5-stjernede busser. Her får du hele 88 cm fra ryglæn til ryglæn, luksussæder, mulighed for at låne en tablet og gratis WiFi i Danmark, Sverige og Tyskland.

Se de udvalgte rejser med 5-stjernet bus her

Fordelen ved en busrejse med Vitus Rejser er helt klar: På rejserne kører vi i egen bus sammen med vores erfarne dansktalende rejseledere og vi har egen chauffør på hele rejsen. Bussen står klar ved hotellet, når vi sammen tager på udflugter og ser de spændende seværdigheder som oftest er inkluderet på rejsen. Med bussen kommer du godt rundt i det område, du besøger. Du deler oplevelserne med andre, i godt selskab, og de fleste udflugter og måltider er inkluderet på busrejsen.

Flyrejser til hele verden med Vitus Rejser
Mange foretrækker at flyve til rejsemålet. Det giver god mening, da det sparer tid. Flybilletter er blevet billige, og vi kan tilbyde rejser til gode priser overalt i verden. Men de billigste billetter er ikke altid de bedste. Der kan være mange flyskift med ventetid forbundet med rejsen. Vi forsøger at vælge de billigste og bedste billetter, men uden at gå på kompromis med kvaliteten på vores flyrejser.

Krydstogter i det meste af verden med Vitus
Et krydstogt er ikke bare et krydstogt. Vælger du et krydstogt på de tyske floder, vælger du også et mindre skib. Skibene er mere intime med typisk ca. 200 passagerer. På mange af togterne har vi inkluderet alle udflugter i land. En anden slags krydstogter foregår med de store luksusskibe fra Royal Caribbean. Her er skibene store med plads til flere tusinde passagerer. Til gengæld har skibene et væld af aktivitetstilbud, forskellige restauranter, swimmingpools og god plads til at røre sig på. På disse rejser kan du ofte vælge udflugter til og fra, når du køber rejsen.