Gastronomi- og vinrejser
Tag med Vitus Rejser på gastronomiske rejser, hvor vi har ekstra fokus på lokale specialiteter – og selvfølgelig lækker mad og drikke.
At rejse er som bekendt at leve, men at rejse er også at spise. Vi ved, at både mad og drikke betyder meget, når man rejser. Det er faktisk ligeså stor en del af oplevelse, som alt det andet. Der ligger nemlig rigtig meget kultur og tradition og gemmer sig i et lands køkken.
Vi sætter en ære i at inkludere lokale og spændende måltider på vores rejser, så du får lokale gastronomiske oplevelser med hjem i bagagen. Vi smager gerne på landenes egen høst og tager ofte til øl- og vinsmagninger. Vi nyder tandoorikrydrede retter i Indien, smager på olivenolien i Umbrien og væder ganen med Slivovitsa langs Donau.
På nogle rejser fylder mad og drikke mere end på andre. På vores vin- og gastronomirejser tager vi ikke på smarte Michelinrestauranter, men vi har sørget for, at du kommer rundt i rejsemålets køkken på behørig vis, og at der er inkluderet spændende indsigter i produktion af landenes lokale, gastronomiske specialiteter. Gå på opdagelse i vores udvalg nedenfor, og kom blandt andet til vinsmagninger, på trøffeljagt, bliv klogere på olivenproduktion eller smag på østen.
Velbekomme!
Få gode rejsetilbud
Vil du være en af de første, der får information om vores gastronomirejser, arrangementer samt rejseforedrag, skal du tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Når du tilmelder dig, er du automatisk med i konkurrencen om et rejsegavekort på 2.000 kroner.