Rejsepartner for livet

Tema: En rejsepartner for livet

Historien om Marianne og Mogens

At rejse er som bekendt at leve, og hos Vitus Rejser tror vi på, at livets gode stunder især får værdi, når vi oplever dem sammen. Det varmer derfor helt ind i hjertet, når vi hører beretninger om, at der på vores rejser knyttes bånd og indledes venskaber, som varer ved.
 
Marianne og Mogens kendte ikke hinanden, da de hver især tog en beslutning om, at sommerferien 2012 ikke skulle tilbringes alene. Nej, den skulle derimod bruges i selskab med andre rejsende på en busrejse til Østrig, arrangeret af Vitus Rejser. De to var dog næppe forberedt på, at de skulle møde hinanden og dermed få sig en rejsepartner for livet. Det var med stor fornøjelse, vi modtog denne skønne hilsen fra Marianne og Mogens, noget tid efter de var vendt hjem til Danmark.
 
 "Tak til den person der tilfældigt satte nummer 17 og 18 sammen, for vi er nu blevet kærester – og så i vores alder. Den kærlighed er så vidunderlig. Vi havde en dejlig turleder, tak for hende. Hilsen Marianne og Mogens."
 
Skæbnen ville, at Marianne og Mogens fik pladserne 17 og 18 i bussen til Østrig. Snakken flød, skjulte blikke blev udvekslet, og solen strålede over Alperne, mens de to lærte hinanden at kende.  En danseaften på hotellet tillod Mogens at byde Marianne op til en svingom, og da rejsen var slut, måtte de to bare se hinanden igen. En lille fugl har siden sunget om, at rejselederen Helene spillede en særlig rolle. Ja, nogle gange skal man have et puf for at se, hvad der er lige for øjnene af en.
 
Siden da er kærligheden spiret. De to har skabt sig et fælles hjem, og det er blevet til mange flere skønne rejser. Turen er blandt andet gået til Malaysia og på en række krydstogter på Atlanterhavet, Mosel og Rhinen, samt til Alaska. Senest har parret været på bryllupsrejse på Donaufloden. Ja, den er god nok. I sensommeren 2016 modtog vi nemlig endnu en herlig besked fra parret med den glædelige nyhed: De to Vitus-rejsende blev gift på en sommerdag i august!
 
Hos Vitus Rejser er vi stolte over at arrangere rejser for aktive og sociale voksne. Vi ønsker at skabe rammerne for, at de store oplevelser sker i fællesskab. Som Mogens så smukt sagde det i sin bryllupstale til Marianne: ”Kærligheden er en mærkelig ting. Jo mere vi deler den, desto mere bliver der af den”.
 
På hver eneste rejse deler vores skønne gæster ud af deres kærlighed. Kærligheden til at opleve, til at nyde livet – og i sær­deleshed til at dele de gode oplevelser med hinanden. Det ved vi, at du også vil være med til. Uanset om din plads er ved siden af din ægtefælle, din ven, din søster, din onkel – eller en mulig rejsepartner for livet. 

Har du lyst til at dele dine gode rejseoplevelser med Vitus Rejser og alle vores læsere, er du velkommen til at skrive til os på: info@vitus-rejser.dk

Mogens og Mariannes bryllupskage

Mogens og Mariannes bryllupskage

Mogens og Mariannes fine bryllupskage med den grønne Vitus-bus på toppen. 

Mogens og Marianne på deres bryllupsdag

Mogens og Marianne på deres bryllupsdag

Mogens og Marianne på deres bryllupsdag.