Tema - Storbyferie

Storbyrejser rummer det hele

De lækreste restauranter, de flotteste museer, de største seværdigheder, de billigste og bedste butikker, masser af kultur og ikke mindst de største oplevelser. Rejs med på en indholdsrig storbyrejse, der rummer det hele. Se alle vores storbyrejser her.

Hvad er en storby?
Der findes forskellige definitioner på, hvad en storby er. Den mest anvendte er forfatteren Dirk Brongers version: Et byområde med mindst 1 million indbyggere. I en storby lever mange mennesker tæt sammen. Forskellige nationaliteter og persontyper ses i gadebilledet. Der er tempo, det summer af liv og aktivitet.

Rejs med til Europas storbyer, der altid byder på forlystelser og nye trends. Byernes historie kan opleves på mange interessante museer, men også i selve gadebilledet. Metropolerne er i konstant udvikling samtidig med, at de forsøger at holde fast ved gamle traditioner og bevare deres identitet. Året rundt tilbyder vi et bredt udvalg af busrejser og flyrejser til mange forskellige destinationer. Se en samlet oversigt over alle storbyrejser her. 

Et væld af muligheder
Det er et hit at rejse på storbyferie. Flere og flere danskere vælger denne rejseform uanset, om man er til aktivitet eller afslapning. Her får man et ”time out” fra hverdagen. Tid til at nyde venner og familiens selskab eller bare til at nyde livet helt alene. At besøge storbyerne om foråret er en ganske særlig oplevelse, hvor man kan nyde livet på de mange udendørs caféer. Stemningen er i top, og man fornemmer glæden over solen, der skinner mere og mere. Smukt og dejligt, som når det spirer og gror i naturen – et tiltrængt  vitamintilskud. Foråret er ganske enkelt en skøn rejsetid og særligt, når det kommer til storbyrejser. Her er storbyerne fulde af besøgende fra store dele af verden.

Måske en sachertorte på en fortovscafé i den gamle kejserby Wien – eller en kold og tjekisk øl på Prags gamle rådhusplads, mens solen forsigtigt titter frem. Gallerier, museer i verdensklasse, teatre, musik, gastronomi, shopping og natteliv – storbyerne har alt samlet på et sted.

I storbyerne findes ikke den vare, du ikke kan købe – eller den vare, du ikke vidste, du havde brug for! Du kan købe ALT – nyt og gammelt. At gå rundt i Berlins fantastiske KaDeWe er paradis! Eller at shoppe i Istanbul på Den Egyptiske Basar med duftende krydderier og vandpiber -  ægte orientalsk stemning.    

Afslappende spadsereture gennem smukke parker som den berømte Park Güell i Gaudís Barcelona, hvor også Gaudís La Sagrada Família snart står færdig, eller i Dublins Phoenix Park, som er en af Europas største. Hengivelse til museernes skønne kunstværker som på Louvre i Paris eller en stille sejltur på Tejofloden i Lissabon. Forkælelse med en fantastisk gourmetmiddag på en tapasbar i Madrid eller italienske specialiteter i romantiske Venedig. Det er bare at vælge. Storbyen er åben døgnet rundt. Her leveres varen i dit tempo!

Det er nemt og billigt
Ligegyldig hvilken storby du vælger at rejse til, kommer du hjem med spændende oplevelser. Storbyferie med Vitus Rejser er både nemt og billigt. Fly, hotel, transfers og mindst en udflugt med dansktalende rejseleder er inkluderet i rejsens pris. Du får dermed en god kombination af udflugter og tid på egen hånd. At tage på en storbyferie giver mulighed for ekstraordinære oplevelser for selv mindre budgetter. Hotellerne ligger centralt, så det er let at komme rundt til fods eller med byens egne transportmidler.

Storbyferie, citybreak eller miniferie
Måske har du allerede en favoritstorby, som du besøger igen og igen – eller måske ønsker du at opleve byernes forskelligheder? Vitus Rejser har valgt en vifte af nogle, af de bedste og mest interessante storbyer, som vi rejser til– hver med sit helt eget særpræg. Lissabon og Dublin er begge gammeldags på en meget charmerende måde. Prag og Venedig er romantiske. Europas storbyer kan opleves med både bus, fly og på krydstogt. Gå på opdagelse i storbyerne og find byens sjæl og hemmeligheder. Storbyen venter på dig. Lad dig fortrylle og rejs på en storbyferie efter din smag. 

Se alle vores storbyrejser her.