On-line køb

Salgsbetingelser

Alle kontrakter, d.v.s. køb af rejser, billetter m.v. foregår på dansk og i danske kroner.

Ved bestilling på hjemmesiden modtager du straks en bekræftelse på e-mail med alle oplysninger om din bestilling. Du har pligt til at kontrollere, at oplysningerne svarer til det bestilte. Du bør printe bekræftelsen og gemme den. Alle bestillinger, bekræftelser m.v. er på dansk. Du modtager din billet på e-mail førstkommende hverag.

Du skal være fyldt 18 år for at handle på vitus-rejser.dk – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre. En aftale kan altid let annulleres af en forælder, hvis det skulle vise sig at den er blevet indgået af et barn eller ung under 18 år.

Har du spørgsmål eller rettelser til din billet, skal du ringe til Vitus Rejser på 33 14 65 66 og opgive billetnummer.

Aftale om køb af rejse er først bindene for begge parter ved rettidig indbetaling af depositum / hele rejsens pris, og du bekræfter samtidig, at du har læst og godkendt de for rejsen gældende regler. Der gælder ingen fortrydelsesret på køb af rejser jf. Forbrugeraftalelovens §9, stk. 2, nr. 2.

Rejsebetingelserne.

Betaling af rejser, der er bestilt på internettet

Du kan vælge, om du vil have tilsendt et girokort, eller om du vil betale med det samme på internettet med dit betale med Dankort, VISA/Dankort, MasterCard, EuroCard og VISA.


VI TAGER FORBEHOLD FOR TRYK- OG PRISFEJL PÅ DENNE HJEMMESIDE.

Vitus Rejser
CVR: DK- 59 92 56 28

Til top