Kulturrejser - Vitus Rejser

Kulturrejser

Rejs med Vitus Rejser og få autentiske rejseoplevelser.
 

Tag på enten busrejse eller med fly til spændende kulturelle oplevelser i Europa. Alle vores rejser er fyldt med kultur, men vælger du en af vores kulturrejser er der sat ekstra meget fokus på kulturen. Med andre ord er vores kulturrejser spækket til randen med alt lige fra antikke skatkamre til gastronomiske eventyr. Vores kulturrejser er selvfølgelig ikke uden en af vores dygtige dansktalende rejseledere, der er med til at tegne og fortælle om de spændende destinationer. Den perfekte tur til dig, der er kulturelt interesseret.

Vores udvalg af kulturrejser byder på alt fra 4 dage til længere rejser på 2 uger, og vi lover dig, at uanset hvilken kulturrejse du vælger, vil der være rig mulighed for at komme hjem med en masse kulturelle oplevelser. Mange af vores kulturrejser er centreret omkring nogle helt unikke og ikke mindst kulturelle begivenheder, som man næppe finder magen til andetsteds.

Nogle byer er nærmest utømmelige for kulturelle oplevelser og kan sagtens opleves mere end én gang. Rejs med os til verdensbyen Paris, det historiske Grækenland eller det storslående Rom, hvor vores rejseledere sørger for at du kommer helt ind under huden på disse kulturelle destinationer. Drømmer du om at komme til fjerne egne kan du opleve det eksotiske og kulturelle Singapore og den mere end 130 millioner år gamle regnskov i Malaysia på én og samme tur.

Fælles for alle vores kulturrejser er, at en god portion nysgerrighed og lysten til at opleve, vil gøre rejsen uforglemmelig. Derudover, er det en god idé at medbringe et par gode og behagelige vandresko til at udforske de mange kulturelle områder helt tæt på samt en god rygsæk til lidt snacks og vand, mens vi er på tur.

Bestil en skræddersyet kulturrejse

Er i en gruppe, som ønsker at rejse sammen, så kontakt os for et tilbud på en skræddersyet kulturrejse. Hos Vitus Rejser har vi mere end 40 års erfaring i at arrangere grupperejser med dansk rejseleder, og vores producenter kender rejsemålene som deres egen bukselomme. Bladt de meste efterspurgte rejsemål til en kulturrejse er Italien, Spanien, Frankrig, Tyskland og Rusland. I kan vælge en kulturrejse fra vores program som udgangspunkt, eller i samarbejde med os skræddersy et helt eget program. Læs meget mere om kulturrejser her på hjemmesiden eller kontakt os for mere information.

Til top