Sydafrika

Tag med Vitus Rejser på en eventyrlig rundrejse med fotosafari og store uforglemmelige oplevelser i Sydafrika. Oplev blandt andet Pretoria, Kruger nationalpark, Cape Town, Vinlandet og Drakensbjergene. Sydafrika har i mange år været et populært rejsemål, og med en Vitus rundrejse i dette fantastiske land kan vi garantere dig en helt unik rejse. Sydafrika skal opleves!


Fakta om Sydafrika

Sydafrika er et land, der ligger på den sydligste del af det afrikanske kontinent med bjerge mod det Indiske Ocean og Atlanterhavet. Det har grænse med Namibia, Botswana, Mozambique, Zimbabwe, Lesotho og Swaziland. Afrikas sydligste punkt Kap Agulhas ligger i landet.

Hovedstad: Pretoria (admistrativt), Cape Town (lovgivende) og Bloemfontein (juridisk).
Indbyggertal: 51,2 millioner
Areal: 1.219.912 km²
Sprog: Afrikaans og engelsk
Tidsforskel: + 1 time
Klima: Den sydvestlige del af landet har middelhavsagtigt klima, men de nordøstlige egne har subtropisk klima. Temperaturen varierer også med højden over havet. Det er sommer i december- februar, hvor det i reglen er  meget varmt. I sommerhalvåret falder det meste af årets nedbør. En undtagelse er kapprovinsens Atlanterhavkyst, hvor det regner mest om vinteren.
Valuta: Rand (ZAR)

Til top