Vitus´ fordel - Få rabat med Vitus Rejser

Vitus´ fordel - Få rabat med Vitus Rejser

Når du bestiller en rejse hos Vitus Rejser, får du samtidig adgang til en række gode fordele og rabataftaler hos nøje udvalgte samarbejdspartnere.

Nedenfor kan du læse mere om de forskellige rabataftaler.

God fornøjelse!

Friluftsland - Spar 10% på udstyr til rejsen

Uanset om du skal afsted på en vandreferie, en storbyferie, en rundrejse, en busrejse eller f.eks. et krydstogt er det en god idé med praktisk og fornuftigt tøj samt fodtøj til rejsen. Hos Friluftsland er de eksperter i at vejlede om god påklædning til den aktive, og i deres butikker finder du et stort og bredt udvalg af populære mærker.

Når du køber en rejse hos Vitus Rejser får du altid 10% i rabat hos Friluftsland. Rabatten gælder frem til afrejsedato, og for at opnå rabatten skal du fremvise dit rejsebevis i butikken. Rabatten gælder ikke på allerede nedsatte varer og kan ikke kombineres med andre rabatordninger.

Friluftsland kan besøges i København K, Fields, Lyngby, Roskilde, Odense, Kolding, Randers, Aarhus og Aalborg. Rabatten gælder også i Fjällräven Brand Store i København.

 

Rejseklinikken - Spar 10% på vaccinationer

Som gæst hos Vitus Rejser får du altid 10% i rabat på vaccinatioer hos Rejseklinikken i Charlotten. Rabatten gælder frem til afrejsedato mod fremvisning af rejsebevis. Kontakt Rejseklinikken direkte for tidsbestilling.