Busrejser
5 Dage

Hold en hyggelig jul i den populære polske by Barlinek. Her fejrer vi julen i dejlige omgivelser og med god julemad, og på vores stamhotel ved Barlinek Sø kommer du hurtigt i julestemning. 

Vores julerejse til den charmerende polske by Barlinek byder på godt med hyggelige stunder. Byen hed tidligere Berlinchen, og man kan endnu finde mange spor af tysk arkitektur og gemütlichkeit i byen. Barlinek ligger ved søen af samme navn. På vores stamhotel, der ligger smukt lige ved søbredden, venter personalet på at hygge om os med god mad og ægte julestemning. Over julen bliver vi forkælet med god, traditionel polsk...

Hold en hyggelig jul i den populære polske by Barlinek. Her fejrer vi julen i dejlige omgivelser og med god julemad, og på vores stamhotel ved Barlinek Sø kommer du hurtigt i julestemning. 

Vores julerejse til den charmerende polske by Barlinek byder på godt med hyggelige stunder. Byen hed tidligere Berlinchen, og man kan endnu finde mange spor af tysk arkitektur og gemütlichkeit i byen. Barlinek ligger ved søen af samme navn. På vores stamhotel, der ligger smukt lige ved søbredden, venter personalet på at hygge om os med god mad og ægte julestemning. Over julen bliver vi forkælet med god, traditionel polsk mad, der passer godt med danske juletraditioner og dansk julemad. Juleaften kan vi nyde synet af et flot pyntet juletræ, mens vi skåler julen ind over en herlig 3-retters julemiddag - vi skal naturligvis have både and med rødkål samt risalamande. Lillejuleaften er der festlig danseaften på hotellet med levende musik, og 1. juledag hygger vi os med en skøn julefrokost. 

Når vi ikke slapper af på hotellet, udforsker vi området på indholdsrige udflugter. I Stettin skal vi en tur ned under byen i de gamle katakomber og høre om livet under 2. Verdenskrig og Den Kolde Krig, ligesom vi har inkluderet et spændende besøg på et lille bryggeri, som producerer nogle meget specielle øl. Polen byder desuden på rigtig gode shoppingmuligheder til fordelagtige priser - noget du vil opdage, når vi blandt andet besøger byen Gorzow.

Barlinek

Datoer og priser

Vent lidt, mens vi finder datoer og priser

Tillæg pr. person

Dobbeltværelse med balkon og søudsigt
200,-
Eneværelse
370,-
Eneværelse med balkon og søudsigt
570,-
Afbestillingsforsikring
240,-
Obl. administrationstillæg
89,-

Rabat pr. person

Brorabat · Rejsende fra Bornholm, Fyn eller Jylland
250,-

Inkluderet i prisen

 • 4-stjernet bus, inkl. pladsreservation og WiFi
 • 4 nætter på Hotel Barlinek***
 • 5 x morgenmad (1.-5. dag)
 • 2 x frokost (2. og 3.)
 • 1 x julefrokost med drikkevarer (4. dag)
 • 1 x frokost, inkl. øl, vin og vand ad libitum (5. dag)
 • 3 x middag (1. 2. og 4. dag)
 • 1 x 3-retters julemiddag (3. dag)
 • Musik- og danseaften på hotellet
 • Bryggeribesøg
 • Besøg i Gorzow
 • Byrundtur i Stettin, inkl. besøg på slottet og i katakomberne
 • Panoramatur med kaffe og lumumba
 • Dansktalende rejseleder på rejsemålet

Dagsprogram

1. dag: Mod Barlinek

Vi sejler til Tyskland via Gedser-Rostock, og ombord på færgen nyder vi godt af den store brunchbuffet. Fra Rostock sætter vi kursen mod Polen, hvor vores dansktalende rejseleder møder os. Vi er fremme ved Barlinek hen på eftermiddagen, og om aftenen venter rejsens første middag i hotellets hyggelige restaurant. 

Inkluderede måltider: Morgenmad (brunch), middag. 

2. dag: Bryggeribesøg, Gorzow og lillejuleaften

På et lille alternativt bryggeri ser vi, hvordan man brygger øl - næsten som i gamle dage. Bryggeriet producerer mange forskellige velsmagende øl - såvel chokoladeøl som almindelige pilsnere. Vi spiser frokost på bryggeriet, inden vi kører videre til Gorzow. Her er det muligt at gøre et godt køb i shoppingcenteret eller slappe af med en forfriskning på en beværtning, inden vi vender hjem til Barlinek. Om aftenen fejrer vi lillejuleaften med middag og danseaften med levende musik på hotellet. 

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost, middag. 

På et lille bryggeri hører vi nærmere om ølbrygningens kunst.

3. dag: Stettin og juleaften

I dag besøger vi Stettin, der er en af Polens største byer, og som på polsk noget mindre mundret hedder Szczecin. Under byrundturen ser vi det nyrenoverede centrum og besøger det imponerende slot, som husede de pommerske hertuger. Der venter os ligeledes en spændende oplevelse i Stettins tidligere beskyttelsesrum og tunneller. Katakomberne stammer helt tilbage fra svenskekrigene, men blev udvidet betragteligt under 2. Verdenskrig og Den Kolde Krig. Vi hører om livet under jorden, da tunnellerne fungerede som beskyttelsesrum under de mange bombardementer. Herefter besøger vi shoppingcenteret Galaxy, hvor der er mange spise- og indkøbsmuligheder.

Vi er tilbage på hotellet midt på eftermiddagen, så der er tid til at klæde om, inden vi sætter os til bords i hotellets restaurant. Her venter julemiddagen, hvor vi nyder røget laks til forret, andebryst med rødkål til hovedret og risalamande til dessert. Restauranten er pyntet fint op til jul, og der er naturligvis juletræ midt i restauranten. Efter middagen serveres der kaffe og te. 

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost, middag. 

Stettin byder på mange seværdigheder.

4. dag: Panoramatur og julefrokost 

I dag skal vi se nærmere på området omkring Barlinek på en panoramatur med vores bus. Undervejs finder vi et hyggeligt sted at holde pause, hvor rejselederen byder på kaffe eller lumumba og lidt medbragte julegodter. Vores rejseleder kender hver en lille krog af området og fortæller levende om livets gang i Barlinek. Tilbage på hotellet skal vi nyde en herlig julefrokost serveret som buffet. Her diskes op med en række traditionelle polske retter, og til maden serveres lokale, polske vodkaer - lige fra den søde honningvodka til bærvodkaer og den traditionelle, rene polske vodka. Øl, sodavand, kaffe og te er ligeledes inkluderet. Efter den gode frokost er resten af dagen sat af til afslapning. Eller måske skal julens kalorier brændes af med en rask spadseretur langs søen? Om aftenen samles vi igen til middag på hotellet. 

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost, middag                                                                              . 

Barlinek Sø er også flot ved vintertide.

Barlinek Sø er også flot ved vintertide.

5. dag: Hjemrejse

I dag tager vi afsked med hyggelige Barlinek og sætter kursen mod Danmark. På Scandlines-færgen til Gedser bliver vi forkælet med en lækker frokostbuffet, inklusive øl, vin og vand ad libitum, så vi kan runde juledagene af med manér. Vi ankommer til Danmark henad aftenen.

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost.

Hotelinformation

Hotel Barlinek ***
VisSkjul

Vores komfortable, familieejede stamhotel ligger lige ned til bredden af den smukke Barlinek Sø og kun cirka 200 meter fra byens centrum. Hotel Barlinek er drevet af Familien Bartek, som altid tager sig godt af deres gæster. Hotellets restaurant er smagfuldt indrettet og har måske egnens bedste køkken, der byder på et udvalg af moderne europæiske retter og mad fra det traditionelle polske køkken. 

Værelser

Alle værelser har telefon, tv, gratis WiFi samt badeværelse med hårtørrer. Værelserne, der vender mod søen, har alle balkon (mod tillæg), hvorfra man kan nyde udsigten over vandet.

På enkelte rejser benytter vi desuden værelser i hotellets ​nye tilbygning, den såkaldte "røde bygning". Værelserne i tilbygningen er indrettet som værelserne i hovedbygningen, og det er også her muligt at bestille værelser med søudsigt og balkon mod tillæg. Der er cirka 100 meter fra hovedbygningen til tilbygningen.   

Hotel Barlinek ligger malerisk ud til byens lille sø.
Hotel Barlinek ligger malerisk ud til byens lille sø.