Jul på Hotel Barlinek

Barlinek · Jul · 2023

Busrejser
5 Dage

Hold en hyggelig jul i den lille polske by Barlinek. På vores populære stamhotel ved Barlinek Sø kommer du hurtigt i julestemning, og her fejrer vi sammen julen i dejlige omgivelser og med god julemad. 

Vores julerejse til den charmerende polske by Barlinek byder på mange hyggelige stunder. Byen hed tidligere Berlinchen, og man kan endnu finde mange spor af tysk arkitektur og Gemütlichkeit i byen. Barlinek ligger ved søen af samme navn.

På vores stamhotel, der ligger smukt lige ved søbredden, venter personalet på at hygge om os med god mad og ægte julestemning. Over julen bliver vi forkælet med god,...

Hold en hyggelig jul i den lille polske by Barlinek. På vores populære stamhotel ved Barlinek Sø kommer du hurtigt i julestemning, og her fejrer vi sammen julen i dejlige omgivelser og med god julemad. 

Vores julerejse til den charmerende polske by Barlinek byder på mange hyggelige stunder. Byen hed tidligere Berlinchen, og man kan endnu finde mange spor af tysk arkitektur og Gemütlichkeit i byen. Barlinek ligger ved søen af samme navn.

På vores stamhotel, der ligger smukt lige ved søbredden, venter personalet på at hygge om os med god mad og ægte julestemning. Over julen bliver vi forkælet med god, traditionel polsk mad, der passer godt med danske juletraditioner og dansk julemad. Juleaften kan vi nyde synet af et flot pyntet juletræ, mens vi skåler julen ind over en herlig 3-retters julemiddag. Lillejuleaften er der festlig danseaften på hotellet med levende musik, og 1. juledag hygger vi os med en skøn julefrokost. 

Når vi ikke slapper af på hotellet, udforsker vi området på indholdsrige udflugter. I Stettin skal vi en tur ned under byen i de gamle beskyttelsesrum og høre om livet under 2. Verdenskrig og Den Kolde Krig, ligesom vi har inkluderet et spændende besøg på et lille bryggeri, som producerer nogle meget specielle øl. Polen byder desuden på rigtig gode shoppingmuligheder til fordelagtige priser.

Barlinek

Datoer og priser

Vent lidt, mens vi finder datoer og priser

Tillæg pr. person

Dobbeltværelse med balkon og søudsigt
225,-
Eneværelse
550,-
Eneværelse med balkon og søudsigt
750,-
Afbestillingsforsikring
300,-
Obl. administrationstillæg
89,-

Rabat pr. person

Brorabat · Rejsende fra Bornholm, Fyn eller Jylland
250,-

Inkluderet i prisen

 • 4-stjernet bus, inkl. pladsreservation og WiFi
 • 4 nætter i Barlinek på Hotel Barlinek***
 • 5 x morgenmad (1.-5. dag)
 • 1 x frokost (2. dag)
 • 1 x julefrokost, inkl. drikkevarer (4. dag)
 • 1 x frokost, inkl. øl, vin og vand ad libitum (5. dag)
 • 3 x middag (1. 2. og 4. dag)
 • 1 x 3-retters julemiddag (3. dag)
 • Musik- og danseaften på hotellet
 • Bryggeribesøg
 • Besøg i Gorzow
 • Byrundtur i Stettin, inkl. besøg i beskyttelsesrummene
 • Panoramatur, inkl. kaffe og lumumba
 • Dansktalende rejseleder på rejsemålet

Køreplaner

Start din rejse på et af vores mange opsamlingssteder. Fold køreplanen ud for at se alle ruter og opsamlingstider.

Hovedrute 1 · Gedser-Rostock t/r · Benyttes i 2023

Udrejse Hjemrejse
05.30 Roskilde, tæt ved banegården på hjørnet af Køgevej/Ny Østergade 21.00
05.45 Høje-Taastrup Station, Banestrøget ved taxiholdepladsen 20.45
06.30 Valby Station ved Lyshøjgårdsvej nr. 73 (busholdepladsen) - tilslutning af opsamlingsrute 7 20.15
06.45 Karlslunde ved motorvej (udrejse Circle K, vest / hjemrejse Shell, øst) 19.45
07.00 Ølby Station ved Netto 19.30
07.35 Tappernøje ved motorvej (udrejse Circle K, vest / hjemrejse Circle K, øst) - tilslutning af opsamlingsrute 4 og 5 19.00
07.45 Stensved, p-pladsen ved afkørsel 41 18.45
07.55 Højmølle Kro 18.30
08.15 Nykøbing Falster ved Cementen 18.15
08.30 Gedser ved Scandlines billetkontor 17.45

Opsamlingsrute 4 · Benyttes i 2023

Udrejse Hjemrejse
05.00 Kalundborg Banegård 21.00
05.15 Svebølle Center 20.40
05.30 Jyderup Banegård 20.30
05.50 Ruds-Vedby Banegård 20.15
06.05 Slagelse, Nordre Stationsvej 20.00
06.20 Sorø Busterminal, Rådhusvej 19.45
06.40 Fuglebjerg ved kirken 19.30
07.00 Næstved ved banegårdspladsen 19.15
Skift i Tappernøje til hovedrute

Opsamlingsrute 5 · Benyttes i 2023

Udrejse Hjemrejse
05.20 Nykøbing Sjælland Banegård 20.55
05.35 Vig forsamlingshus 20.40
05.40 Herrestrup ved busterminalen 20.35
06.00 Holbæk, Jernbanevej 6 (ved Borgerservice) 20.05
06.15 Tølløse Banegård 19.40
06.40 Ringsted Banegård 19.35
07.00 Haslev Banegård 19.15
Skift i Tappernøje til hovedrute

Rute 7 · Opsamlingsrute · Benyttes i 2023 og 2024

Udrejse Hjemrejse
04.15 Gilleleje Station 22.00
04.45 Helsingør Station ved sundsiden 21.30
05.15 Hillerød Station ved busterminalen, Nordre Jernbanevej 21.05
05.40 Holte Station ved Stationsvej 20.45
05.55 Lyngby Station ved Jernbanepladsen 1 20.30
Skift på Valby Station til hovedrute
Fold køreplanen ud Skjul køreplanen

Bemærkninger

Passer rejsen til dig? 

Denne rejses program passer til dig, der er almindelig godt gående. Det svarer til, at du kan gå i et tempo på ca. 4 kilometer på 1 time.
 
Er du mindre godt gående, anbefaler vi rejserne under vores koncept ”I ro og mag”. Her er rejsernes program tilpasset dig, der ikke er så godt til bens.
 
Se alle ”I ro og mag”-rejser her.

Dagsprogram

1. dag: Mod Barlinek

Vi sejler til Tyskland via Gedser-Rostock, og ombord på færgen nyder vi godt af den store brunchbuffet. Fra Rostock sætter vi kursen mod Polen, hvor vores rejseleder vil fortælle os om byer og natur vi passerer.

Vi er fremme ved Barlinek hen på eftermiddagen, og om aftenen venter rejsens første middag i hotellets hyggelige restaurant. 

Inkluderede måltider: Morgenmad og middag. 

2. dag: Bryggeribesøg, Gorzow og lillejuleaften

På et lille alternativt bryggeri ser vi, hvordan man brygger øl - næsten som i gamle dage. Bryggeriet producerer mange forskellige velsmagende øl - såvel chokoladeøl som almindelige pilsnere.

Vi spiser frokost på bryggeriet, inden vi kører videre til Gorzow. Her er det muligt at gøre et godt køb i shoppingcenteret eller slappe af med en forfriskning på en beværtning, inden vi vender hjem til Barlinek.

Om aftenen fejrer vi lillejuleaften med middag og danseaften med levende musik på hotellet. 

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag. 

På et lille bryggeri hører vi nærmere om ølbrygningens kunst.

På et lille bryggeri hører vi nærmere om ølbrygningens kunst.

3. dag: Stettin og juleaften

I dag besøger vi Stettin, der er en af Polens største byer, og som på polsk noget mindre mundret hedder Szczecin. Under byrundturen ser vi det nyrenoverede centrum og kommer forbi det imponerende slot, som husede de pommerske hertuger. I dag fungerer slottet som byens kulturhus. Der venter os ligeledes en spændende oplevelse i Stettins tidligere beskyttelsesrum og tunneller. Beskyttelsesrummene stammer helt tilbage fra svenskekrigene, men blev udvidet betragteligt under 2. Verdenskrig og Den Kolde Krig.

Vi hører om livet under jorden, hvor beskyttelsesrummene var livsvigtige under de mange bombardementer. Herefter besøger vi shoppingcenteret Galaxy og det lokale julemarked, hvor der er mange indkøbsmuligheder og mulighed for at få lidt at spise til frokost.

Vi er tilbage på hotellet midt på eftermiddagen, så der er tid til at klæde om, inden vi sætter os til bords i hotellets restaurant. I restaurantens flotte julepyntede lokaler, venter den dejlige julemiddag, og der er naturligvis også et juletræ midt i restauranten. Efter middagen serveres der kaffe og te. 

Inkluderede måltider: Morgenmad og middag. 

Stettin byder på mange seværdigheder.

Stettin byder på mange seværdigheder.

4. dag: Panoramatur og julefrokost 

I dag skal vi se nærmere på området omkring Barlinek på en panoramatur med vores bus. Undervejs finder vi et hyggeligt sted at holde pause, hvor rejselederen byder på kaffe eller lumumba og lidt medbragte julegodter. Vores rejseleder kender hver en lille krog af området og fortæller levende om livets gang i Barlinek.

Tilbage på hotellet skal vi nyde en herlig julefrokost serveret som buffet. Her diskes op med en række traditionelle polske retter, og til maden serveres lokale, polske vodkaer - lige fra den søde honningvodka til bærvodkaer og den traditionelle, rene polske vodka. Øl, sodavand, kaffe og te er ligeledes inkluderet.

Efter den gode frokost er resten af dagen sat af til afslapning. Eller måske skal julens kalorier brændes af med en rask spadseretur langs søen? Om aftenen samles vi igen til middag på hotellet. 

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag                                                                              . 

Barlinek Sø er også flot ved vintertide.

Barlinek Sø er også flot ved vintertide.

5. dag: Hjemrejse

I dag tager vi afsked med hyggelige Barlinek og sætter kursen mod Danmark. På Scandlines-færgen til Gedser bliver vi forkælet med en lækker frokostbuffet, inklusive øl, vin og vand ad libitum, så vi kan runde juledagene af med manér.

Vi ankommer til Danmark henad aftenen.

Inkluderede måltider: Morgenmad og frokostbuffet.

Hotelinformation

Hotel Barlinek ***
VisSkjul

Vores komfortable, familieejede stamhotel ligger lige ned til bredden af den smukke Barlinek Sø og kun cirka 200 meter fra byens centrum. Hotel Barlinek er drevet af familien Bartek, som altid tager sig godt af deres gæster. 

Hotellets restaurant er smagfuldt indrettet og har måske egnens bedste køkken, der byder på et udvalg af moderne europæiske retter og mad fra det traditionelle polske køkken.

I januar 2021 åbnede hotellet et lille Spa & Wellness Center, hvor benyttelse af finsk sauna, infrarød sauna og fitnessrum er inkluderet for Vitus Rejsers gæster.   

Værelser

Alle værelser har telefon, tv, gratis WiFi samt badeværelse med hårtørrer. Værelserne, der vender mod søen, har alle balkon (mod tillæg), hvorfra man kan nyde udsigten over vandet.

På enkelte rejser benytter vi desuden værelser i hotellets ​nye tilbygning, den såkaldte "røde bygning". Værelserne i tilbygningen er indrettet som værelserne i hovedbygningen, og det er også her muligt at bestille værelser med søudsigt og balkon mod tillæg. Der er cirka 100 meter fra hovedbygningen til tilbygningen. 

Hotel Barlinek ligger malerisk ud til byens lille sø.
Hotel Barlinek ligger malerisk ud til byens lille sø.
Beliggenheden fejler intet på Hotel Barlinek.
Beliggenheden fejler intet på Hotel Barlinek.
Den skønne have på Hotel Barlinek.
Den skønne have på Hotel Barlinek.
Den smukke have har en fantastisk udsigt.
Den smukke have har en fantastisk udsigt.
Restauranten på Hotel Barlinek.
Restauranten på Hotel Barlinek.
Eksempel på dobbeltværelse.
Eksempel på dobbeltværelse.
Eksempel på badeværelse.
Eksempel på badeværelse.