Rejser til Portugal

Drømmer du om at opleve Algarvekystens behagelig klima, Lissabon og Portos fantastiske atmosfære, den skønne Douroflod og Portugals smukke atlanterhavsø Madeira?

Oplev evigt skønne Portugal

Algarvekystens behagelig klima og lækre strande, Lissabon og Portos fantastiske atmosfære, den skønne Douroflod og landets smukke atlanterhavsøe Madeira trækker hvert år et stort antal turister til.

Det dejlige middelhavsklima er særdeles attraktivt, og derfor er Portugal en populær feriedestination for mange danskere.

Du kan holde ferie i Portugal hele året rundt, da der er milde temperaturer selv om vinteren. 

I efteråret og om vinteren rejser mange sydpå til Portugal for at komme lidt væk fra det blæsende og kolde danske vejr.    

Med Vitus Rejsers udvalg af rejser til Portugal kan du selv bestemme, hvor du bedst oplever eller genser det skønne land. 

Ferie til Portugal med fly og hotel

Vi har mange års erfaring med at sammensætte pakkerejser med fly eller bus, hotel og udflugter. Derfor ved vi også, hvordan man sætter en rigtig god pakkerejse sammen til Portugal.

Vi har altid spændende lokale udflugter i vores pakkerejser. Vores erfarne rejseledere en stor viden om Portugal, og ved derfor også, hvor man skal tage hen for at opleve alt det traditionelle, specielle og autentiske. 

Vi har nøje udvalgt fine og hyggelige hoteller, så du kan lade op og slappe af i skønne og rolige omgivelser, inden vi skal ud på nye eventyr i Portugal.      

Rundrejser i Portugal

Portugal har utrolig meget at byde på, og derfor har vi sammensat flere rundrejser i Portugal, hvor du kan opleve alt det, som man skal, når man besøger Portugal.

Du kan blandt andet opleve portvinsruten og Dourofloden på en af vores rundrejser i Portugal, hvor vi skal på flodkrydstogt gennem Dourofloden. Det er en helt unik rejse, hvor du vil få den ene naturoplevelse efter den anden.

Du kan også tage med på opdagelse i Portugal, hvor vi besøger en række byer i og mange skønne naturområder. På rejsen vil du opleve store dele af Portugal og få en masse kultur- og naturoplevelser.   

Se alle rundrejser til spændende destinationer i Europa.

Hvor skal man tage hen i Portugal?

Der er mange populære destinationer i Portugal, som hver især byder på noget helt specielt. Der er utrolig mange skønne naturområder, strande og charmerende stemningsfulde byer i landet.

Lissabon, Madeira og Algarvekysten i Portugal er alle populære rejsedestinationer, når rejsen går til Portugal, og derfor har vi naturligvis også pakkerejser hertil. Vi giver dig en oversigt over de tre rejsedestinationer her.  

Lissabon

Rejser du til hovedstanden i Portugal får du både en storbysferie og strandferie. Lissabon har nemlig begge dele.

Rejser du med os på opdagelse i Portugal, besøger vi blandt andet Lissabon, hvor vi skal opleve alle de fantastiske seværdigheder i byen, sidde på hyggelige cafeer og se den historiske bydel Belém.    

Madeira

Madeira er flere gange blevet kåret til at være den smukkeste ø. Madeira er en vulkanø med helt fantastisk natur, og hovedstaden Funchal er både hyggelig og autentisk.

Temperaturen ligger mellem 18 og 25 grader hele året rundt. Vi ved, hvor fantastisk Madeira er, og derfor har vi flere rejser hertil. Du kan blandt andet tage med på levadavandring på Madeira.    

Algarvekysten

Vil du rejse til Algarvekysten kan du forvente utrolig smukke strande og god stemning i byerne langs kysten. På vores rejse til Algarvekysten kommer du blandt andet til at bo i den skønne kystby Albufeira i den gamle bydel på en fint og hyggeligt 4-stjernet hotel, som er kendt for sin portugisiske gæstfrihed.  

Vejret i Portugal

Portugal er et af de varmeste landet i Europa året rundt. I sommermånederne kommer temperaturerne op mellem 25 og 30 grader mange steder i Portugal. I efteråret er det stadig dejlig lunt med temperaturer omkring de 18 til 25 grader alt efter, hvornår på efteråret, du rejser. Der er nogenlunde de samme temperaturer i foråret, som der er i efteråret. 

Om vinteren kommer temperaturen heller ikke langt ned, og det er sjældent, at der er under 10 grader. De mest almindelige temperature i vinterhalvåret er mellem 10 og 17 grader. Portugal er derfor et populært rejsemål hele året rundt.

Fakta om Portugal

Republikken Portugal ligger på den iberiske halvø i det sydlige Europa. Landet grænser i nord og øst op til Spanien, og er ellers omgivet af Atlanterhavet.

I Atlanterhavet ligger også de to portugisiske øgrupper Madeira og Azorerne, som begge blev opdaget af portugisiske søfarere i 1400-tallet.

Historisk har Portugal haft en lang tradition som stærk søfartsnation, og udvidede i 1400- og 1500-tallet nationens interessefærer til Afrika, Asien og Sydamerika, med etablering af kolonier og Lissabon som handelscentrum.

Med demokratiets indførelse i 1974, opnåede Portugal politisk stabilitet, og med optagelsen i EU i 1986 fik landet et økonomisk løft.

Hovedstad: Lissabon
Største by: Lissabon
Indbyggertal: 10,7 mio.
Sprog: Portugisisk
Areal: 92.212  km²
Tidsforskel: Fastlandet og Madeira -1 time, Azorerne - 2 timer.
Valuta: Euro (EUR)