Rejser til Tyskland

Få alsidige rejseoplevelser på vores rejser til Tyskland, når vi sammen udforsker et stort udvalg af smuk natur, kunst, kultur og historiske seværdigheder hos vores store nabo mod syd.

Natur, velsmag og gemütlichkeit!

Der er masser at opleve på en ferie i Tyskland. Naturen veksler fra frodige, dybe skove til majestætiske bjerge og bølgende, grønne vinmarker.

Er du til storbyoplevelser hører Berlin til den absolutte elite af verdens storbyer. I Berlin summer det af liv, kunst- og kulturoplevelser samt formidabel shopping.

Tysklands mange, små bindingsværksbyer er noget ganske særligt. Her er historien levende og stemningen emmer af tysk nostalgi. Omkranset af imponerende borge, vinmarker og små vinbyer er Rhinen indbegrebet af tysk romantik.

Vi har nøje udvalgt og sammensat udflugter på vores mange busrejser, flyrejser og flodkrydstogter til Tyskland og vi arrangerer både rejser til Nord- og Sydtyskland.

Du kan blandt andet rejse på miniferie i den nordlige del af Tyskland eller tage på storbyferie til f.eks Berlin eller Dresden. Når julen nærmer sig, har vi også populære nytårs, jule- og julemarkedsrejer til et udpluk af Tysklands hyggeligste byer. 

Se vores store udvalg af rejser til Tyskland med dansktalende rejseleder.

Ferie i Tyskland 

Tyskland har utrolig meget at byde på, og derfor er det også en populær rejsedestination, når ferien skal planlægges. Der er så meget at se og flere skønne byer at besøge, og derfor vender mange tilbage til Tyskland, når de skal på ferie.

Det er værd at tage på ferie i Tyskland hele året rundt, og derfor tilbyder vi rejser til Tyskland om sommeren og vinteren samt i foråret og efteråret.

Tager du på ferie i Tyskland har du også mulighed for at opleve de smukke floder Rhinen, Donau og Mosel på et af vores skønne flodkrydstogter. Mulighederne er mange, når ferien går til Tyskland.

Hvor skal man holde ferie i Tyskland?

Du kan holde ferie i mange steder i Tyskland, som hver især har noget specielt at byde på. Derfor har vi en lang række rejser til forskellige byer i Tyskland. Ønsker du en storbysferie, hvor der er liv og glade dage, så har vi rejser til Berlin eller Hamborg.

Ønsker du en eventyrlig ferie i Tyskland, så kan du tage med os til skønne Alsfeld i Tyskland, hvor Rødhætte har sat sine spor i hele byen. Vil du nyde naturen i en af de tyske byer, så kan det være, at du skal tage med os til Celle i Tyskland, som ligger langs saltvejen eller Wernigerode, som er en by omgivet af den flotteste natur.       

Uanset hvilken rejse du vælger, vil vi gøre os umage for, at du får en skøn og oplevelsesrig tur til Tyskland, og en masse minder med hjem i bagagen.

Find den rette rejse til Tyskland 

Vi holder meget af at rejse til Tyskland, og derfor har vi et stort udvalg af rejser til Tyskland. Vi har højst sandsynlig også en rejse, som passer lige til dig, hvis du holder af oplevelser, god mad og sociale arrangementer. 

Det er noget, som alle vores rejser til Tyskland har tilfælles. Vores rejser til Tyskland spænder vidt lige fra rolige og afslappede rejser på krydstogt, hvor vi sejler gennem smukke floder til storbyferier og aktive rejser, hvor natur, kultur og byliv udforskes.

Vores rejser til Tyskland passer til årstiderne. I de varmere måneder har vi blandt andet cykelkrydstogter og vandreferier til Tyskland. I de kolde måneder har vi hyggelige julerejser og nytårsrejser til Tyskland, hvor du kan fejre højtiderne i godt selskab og skønne omgivelser med god mad og vin. 

Ture til Tyskland

Vi har altid et stort udvalg af ture til Tyskland, som er sammensat på baggrund af vores mange års erfaring. Vi har både kortere ture til Tyskland, som varer 3-5 dage og længere ture til tyskland, som varer en uge eller mere. 

Langt de fleste af vores ture til Tyskland varer mellem 3-5 dage. Ønsker du en længere tur til Tyskland, kan du tage med på cykelkrydstogt, krydstogt på Mosel og Rhinen eller krydstogt på Mosel og Saar. 

Vi tilbyder både flyrejser og  busrejser til Tyskland. Du kan se alle vores busrejser til Tyskland her.

Fakta om Tyskland

Forbundsrepublikken Tyskland er en føderation bestående af 16 stater samt en præsident og kansler.

Tyskland er et af Europas største lande, placeret centralt på kontinentet, grænsende i nord til Danmark, i vest til Frankrig, Luxembourg, Belgien og Holland, i syd til Schweiz og Østrig og i øst til Tjekkiet og Polen.

Gennem det tysk-romerske rige kan landet anses som Romerrigets efterfølger. Tyskland var medstifter af EF, det nuværende EU, tilbage i 1957.

Hovedstad: Berlin
Største by: Berlin
Indbyggertal: Ca. 82 mio.
Sprog: Tysk
Areal: 357.021 km²
Tidsforskel: Ingen
Valuta: Euro (EUR)