Rejser til Frankrig

Franskmændene er kendt som et stolt folkefærd, og det med god grund! Frankrig har nemlig det hele: god mad, fantastisk vin, smuk natur, charmerende byer, uovertruffen kultur og så selvfølgelig byernes by, Paris.

Vive la France!

Mad og vin er vigtige pejlemærker for en vellykket ferie i Frankrig, hvor hver region har sine egen specialiteter. Hvad enten du er til gourmetkøkken eller bondekost, så har Frankrig det. 

Selvom maden er en vigtig ingrediens for en vellykket rejse til Frankrig, så er alle vores rejser krydret med kulturelle højdepunkter, hvor vi bliver klogere på landets historie samt kultur.

I Frankrigs hovedstad, Paris, er der en overflod af kultur og romantik i byens charmerende gader. Byen forfører og charmerer sine besøgende og er absolut én af Europas smukkeste storbyer.

Året rundt tilbyder vi et varieret udvalg af spændende rejser til Frankrig. Vores rejseudvalg spænder lige fra krydstogter til bus-, og flyrejser. Alle rejser er med dansktalende rejseleder, et inkluderet udflugtsprogram samt mange måltider.

Du har sikkert hørt om foie gras, smagt de franske oste eller drømt om et glas bobler fra Champagne i Frankrigs nordligste vindistrikt.

På vores rejser til Frankrig sørger vi for, at du får de lokale gastronomiske rejseoplevelser med dig hjem! 

I landets hovedstad, Paris, finder du et eldorado af kulturelle seværdigheder med talrige museer i verdensklasse og en overflod af vidunderlig arkitektur. Louvre, Musée d'Orsay, Les Invalides og Palais de Tokyo - her er noget for enhver smag.

Ja, byernes by har faktisk så meget at byde på, at man er nødt til at vende tilbage igen og igen for at få det hele med. Heldigvis.

Ferie i Frankrig

Frankrig har utrolig mange skønne områder og byer, hvor du kan holde en oplevelsesrig og afslappende ferie året rundt. Frankrig er ikke kun et eftertragtet land at holde ferie i om sommeren, men også om vinteren og i foråret samt efteråret.

Der er mange spændende feriedestinationer i både Nordfrankrig og Sydfrankrig, hvor du kan opleve noget af det bedste ved Frankrig, og derfor har vi selvfølgelig både også rejser til den nordlige og sydlige del af Frankrig. Derudover er mange af vores rejser til Frankrig uden for højsæsonen, hvilket gør, at du får en mere rolig ferie. 

Rejser til Sydfrankrig  

Sydfrankrig er en populær feriedestination om sommeren, hvor man kan nyde solen og varmen i en af de smukke kystbyer. Men Sydfrankrig er også et besøg værd om vinteren, hvor du kan opleve den sydlige del af Frankrig på en helt ny måde. 

Ferie i Nordfrankrig  

Nordfrankrig er et skønt sted at holde ferie, og derfor rejser mange hertil hvert år. Et af de populære ferieområder i Nordfrankrig er Normandiet.

Nordmandiet er blandt andet kendt for invasionskysten, og den besøger vi på vores rejse til Normandiet. På rejsen til Normandiet vil du også opleve klosteret på øen Mont Saint-Michel og Monets skønne og berømte have.  

Ferie i og omkring Paris

Paris ligger også i den nordlige del af Frankrig, og hovedstaden er uden tvivl et eller flere besøg værd. Byernes by har så meget at byde på, og det kan være svært at nå det hele.

Derfor kan det være en god ide at rejse med en rejseleder, der kender til alle de kulturelle og historiske seværdigheder, men også de lokale og autentiske skjulte skatte, som findes i byen.

Storbyferie til Paris

Det er populært at tage til Paris i nogle dage og opleve den smukke franske storby. På vores rejser til Paris sejler vi gennem floden Seinen, oplever Paris’ mest charmerende og kulturelle hjørner og smager på det franske køkken. Vi oplever meget af det, som Paris er kendt for, men du kommer også til at opleve Paris fra en mere lokal side.

Vores rejseledere kender byen ud og ind og ved derfor lige, hvor man skal tage hen for at opleve ægte og autentisk fransk stemning. Det er blot en af fordele ved at have en rejseleder med på turen, der virkelig kender Paris.  

Der er noget skønt ved at rejse til Paris uden for højsæsonen. Du vil opleve en mere rolig stemning, der gør storbyferien mere behagelig og afslappende. Paris er også utrolig smukt i efteråret med de mange efterårsfarver på træerne, og den hyggelige stemning på de mange charmerende cafeer i byen.

Fakta om Frankrig

Frankrig er en republik med både præsident og premierminister. Befolkningen er bredt etnisk sammensat, qua landets fortid som kolonimagt.

Landet har været et af Europas kulturelle centre, og Den Franske Revolution i slutningen af 1700-tallet fik blandt andet stor betydning for samfundsudviklingen i den vestlige verden.

Frankrigs kystlinje går ud mod både Atlanterhavet, Den Engelske Kanal samt Middelhavet. Landet deler landegrænse med otte forskellige lande: Spanien, Andorra, Monaco, Italien, Schweiz, Tyskland, Luxembourg og Belgien.

Hovedstad: Paris
Største by: Paris
Indbyggertal: Ca. 66,7 mio.
Sprog: Fransk
Areal: 674.843 km²
Tidsforskel: Ingen
Valuta: Euro (EUR)