Aktiv ferie, vandreferier og cykelferier

En aktiv ferie er det perfekte valg for dig, der kan lide at kombinere kulturrejser med motion, store naturoplevelser og godt selskab.

Aktive rejser med Vitus Rejser 

At tage på en aktiv ferie er med god grund populært som aldrig før! På vores aktive rejser kombinerer vi nemlig store kulturoplevelser med frisk luft og flot natur i nogle af Europas smukkeste områder.

Hos Vitus Rejser er vi livsnydere, og vores rejser er som udgangspunkt ikke ekspeditioner, men derimod aktive rejser, hvor der er tid til hygge og afslapning.

Alle sanser kommer i spil, og dit fysiske og psykiske velvære vil helt sikker også nyde godt at den friske luft og motionen i fællesskab med andre. Det er en dejlig følelse, når roen og trætheden indfinder sig efter en aktiv dag, og du vil i den grad nyde den ventende middag med god vin. 

På alle vores aktive rejser får du et stort inkluderet udflugtsprogram, hvor du både ser klassiske seværdigheder og oplever landets kultur. De mange inkluderede måltider nyder vi i fællesskab sammen med vores dansktalende rejseleder. ​

Som altid har vi lagt os i selen for, at du kan mærke glæden ved at opleve verden et skridt ad gangen, eller når du oplever landskabernes omskiftelighed på din cykelferie. Og med vores store udvalg skal du nok finde den rejse og sværhedsgrad, der passer til dig og din fysik.

Vores udvalg af rejsemål er stort og byder på aktive oplevelser i det meste af Europa. Vi har dog også et stort udvalg af aktive ferier i Danmark.

Aktive rejser i grupper

Alle vores aktive ferier er grupperejser, så du er sikret godt selskab på hele turen. Mange af de bedste minder, kommer fra gode rejseoplevelser, som vi får sammen med andre.

På vores aktive rejser får du oplevelser for alle pengene, som du sent vil glemme. Vores rejseledere sørger for godt sammenhold i gruppen og god stemning hele vejen igennem.  

Tag med på aktiv ferie i Europa

Vi har aktive rejser til mange skønne destinationer i Europa. Europa har nogle af de smukkeste naturområder og bedste steder at vandre og cykle.

Du kan blandt andet opleve Amalfikysten i Italien, der er kendt for sin smukke kyststrækning, som vi skal vandre langs eller tage med på en berømt pilgrimsvandring i Spanien.

Mulighederne er mange, og der er lidt for enhver smag. Uanset om du er til cykelferier, yogaferier eller vandreferier, så er der sikkert en aktiv ferie, som passer til dig.       

Vælg den rette vandreferie

Holder du også meget af at vandre og opleve naturen helt tæt på? Så er en af vores vandreferier sikkert noget for dig. Vores vandreferier byder på godt selskab, gode historier og god mad efter en lang dags vandretur. Vi vandrer sammen i grupper på alle vores vandreferier, og her går snakken livligt.

Det er vigtigt, at du vælger en vandreferie, som passer til dine ønsker og dit aktivitetsniveau. Derfor har vi angivet sværhedsgraden i form af fodspor på vores vandreferier. Sværhedsgraden går fra 1-3.

Sværhedsgrad 1
Vandreferie - Sværhedsgrad 1Her kan alle være med, hvis man kan vandre 1-7 kilometer pr. dag på skovstier og i et let bakket terræn. Der er ingen svære forceringer på ruterne.

Sværhedsgrad 2
Vandreferie - Sværhedsgrad 2Man skal kunne vandre op til 15 kilometer pr. dag i et bakket terræn, primært på stier med moderate op- og nedstigninger. Enkelte forceringer må påregnes ved usikkert underlag. 

Sværhedsgrad 3
Vandreferie - Sværhedsgrad 3Man skal kunne vandre ca. 20 kilometer pr. dag i bjerge eller svært terræn, hvor det kan gå stejlt op og ned. Underlaget er ofte klipper, høje trin, gedestier eller lignende. 

Er du i tvivl om, hvorvidt en bestemt rejse passer til dig, er du også altid velkommen til at kontakte vores rejsekonsulenter på telefon: 33 14 65 66.

Cykelferier i smuk natur

Holder du også af aktive ferier, hvor du kan nyde den friske luft, og det sus det giver at cykle gennem charmerende byer og flot natur? Cykelferier er for dig, der holder af at cykel og gerne vil opleve meget forskelligt på en dag.

Det er for dig, der gerne vil have motion og være aktiv, imens du er på ferie. Hos Vitus Rejser har vi blandt andet cykelferier, hvor du kan få nogle af de bedste cykelture i Danmark eller cykelkrydstogt på Donau med planlagte cykelture langs floden. 

Modtag gode rejsetilbud og vær en af de første, der får information om vores aktive rejser, arrangementer samt rejseforedrag, skal du tilmelde dig vores nyhedsbrev. Når du tilmelder dig, er du automatisk med i konkurrencen om et rejsegavekort på 1.000 kroner. 

Ønsker du hjælp til at finde en aktiv rejse, som matcher dine behov og ønsker, er du velkommen til at kontakte Vitus Rejser.

Tilmeld nyhedsbrev