Bestil rejsekatalog

Lad dig inspirere til din næste gode rejseoplevelse med vores katalog.

Sommerkatalog 2024

Find inspiration til din næste Vitus-rejse med vores katalog. Her kan du gå på opdagelse i et bredt udvalg af krydstogter, togrejser, busrejser, aktive ferier og kulturrige flyrejser. 

Læs kataloget online, eller bestil et trykt eksemplar

Ønsker du et trykt eksempler, sender vi meget gerne vores katalog hjem til din postkasse. 

Send os en mail på info@vitus-rejser.dk og oplys:

  • Dit navn

  • Din adresse (vej, nr, postnummer og by)

Fra du bestiller kataloget, går der ca. 5 dage, før du modtager det. 

Læs kataloget online

Læs meget mere om alle rejserne 

Under præsentationen af den enkelte rejse her på vores hjemmeside, kan du også downloade og læse udførlige programmer for alle rejser.

Du er også velkommen til at ringe til os på 33 14 65 66 og høre mere om rejserne.

Rejsenyheder

Hos Vitus Rejser elsker vi at finde frem til nye rejsemål, opdage spændende områder samt finde gode hoteller og nye udflugtsmål. Hvert år gør vi vores allerbedste for at præsentere jer for helt nye rejser til et bredt udvalg af rejsemål.

Læs mere

Aktiv ferie

En aktiv ferie er det perfekte valg for dig, der kan lide at kombinere kulturrejser med motion, store naturoplevelser og godt selskab.

Læs mere

Flodkrydstogter

Rejs med på et flot flodkrydstogt og oplev Europas mange vandveje, hvor du får en god kombination af kulturelt og historisk indhold med komfort og afslapning. Vi sejler med 4- og 5-stjernede skibe på bl.a. Donau, Douro, Mosel, Rhinen, Seinen og Nilen.

Læs mere

Storbyferie

Pakkerejser med transport, hotel og udflugter. Kom helt tæt på de lokales hverdag og få store kulturoplevelser på vores storbyrejser til et bredt udvalg af forskellige europæiske storbyer.

Læs mere

Rundrejser

Holder du af at opleve andre kulturer, er dine smagsløg nysgerrige og er du klar på store oplevelser? Føler du dig inspireret af at besøge og overnatte i flere forskellige byer og få et varieret indblik i det land, du rejser i? Så er vores rundrejser lige noget for dig!

Læs mere

I ro og mag

Er du blandt dem, der synes, at det går lidt for stærkt på vores rejser? Så skal du vælge en "I ro og mag"-rejse. Her skruer vi tempoet ned og tager ekstra hensyn, hvilket gør disse rejser velegnede til dig, der er dårligt gående.

Læs mere