Rejser i Danmark

Man behøver ikke altid rejse langt efter gode oplevelser. Hold ferie i Danmark med Vitus Rejser, og få noget af det bedste, som vores dejlige land har at byde på - og det er ikke så lidt.

Der er i sandhed et yndigt land!

Forestil dig en lys sommeraften i populære Skagen, smagen af røget sild på havnen i Gudhjem eller vinden suse i håret ved en bred vesterhavsstrand. 

Danskerne er vilde med at holde ferie i Danmark - og det er ikke svært at forstå! Den korte rejseafstand kombineret med den skønne danske natur, interessante gastronomi og de små byers charmerende stemning.

Nyd en hyggelig ferie i Danmark i fællesskab med Vitus Rejser og få serveret alt det bedste, som Danmark har at byde på.

På vores rejser i Danmark gør vores erfarne rejseledere altid deres bedste for, at du får alle de gode historier med - hvem ved, måske du også lærer noget nyt om dit fædreland? 

Rejser til Danmark er populære

Danmark er en populær rejsedestination, når ferien skal planlægges, og det gælder faktisk hele året rundt. Der er noget ganske særligt ved alle årstiderne i Danmark, og derfor har vi hos Vitus Rejser mange skønne rejsemål på programmet året rundt, som byder på lidt af hvert.

Uanset om du er til Bornholms idyl, sønderjysk charme, fynsk hygge eller Skagens lyse omgivelser, så har vi en spændende rejse, der også byder på gode oplevelser, god mad og godt selskab.   

Holder du også af at holde ferie i Danmark, så vil du sikkert finde mange af vores rejser til Danmark interessante.

Bedste feriesteder i Danmark

Der er flere og flere, som gerne vil holde ferie i Danmark, men hvor er det egentlig godt at holde ferie? Hos os er du i trygge hænder, når ferien i Danmark skal planlægges.

Vores mange års erfaring med planlægning af ferier i Danmark gør det muligt for os at udvælge nogle af de bedste feriesteder i vores skønne land. Vores feriedestinationer i Danmark spænder vidt lige fra feriesteder på Bornholm til feriesteder i det nordjyske.  

På vores rejser i Danmark, besøger du nogle af de bedste feriesteder. Uanset om du har brug for en afslappet ferie, en aktiv ferie eller en kulturel ferie, så har vi sammensat pakkerejser i Danmark til nogle af de mest interessante byer og øer i Danmark.

Rejs i Danmark og oplev Danmark på ny

Danmark er et dejligt land at rejse i og det bør ikke overses, når ferien skal planlægges. Selvom Danmark er et lille land, kan man altid opleve nye og spændende byer og naturområder, hvis man ved, hvor man skal tage hen.

På alle vores rejser i Danmark, tager vi rundt til forskellige byer og oplever de unikke, interessante og særprægende hjørner, som man normalt ikke ser.

Vi har et stort udvalg af grupperejser til Danmark, som er en god kombination af oplevelser og afslapning. Du kan altid regne med godt selskab på vores grupperejser, og findes der noget bedre end at dele de gode oplevelser med andre?

Ø-ferie i Danmark

Det er populært at tage på Ø-ferie i Danmark. I Danmark har vi mange skønne øer, som helt bestemt er et besøg værd. Derfor har vi sammensat en række rejser, hvor vi tager rundt på en eller flere øer i Danmark.

Mange holder af ø-ferie på solskinsøen Bornholm, og det er ikke uden grund. Men Danmark har også mange andre smukke og hyggelige øer som Ærø, Læsø, Fanø og Rømø. 

Sommerferie i Danmark

Danmark er særlig skønt i sommermånederne, og derfor er vi mange, der holder af at holde sommerferie i Danmark. Hos Vitus Rejser har vi blandt andet sommerrejser til Bornholm, Fyn og Ærø, som er allerskønnest i de varme måneder.

Vi har gjort meget ud af at sammensætte sommerrejser i Danmark, hvor vi besøger nogle af de mest fantastiske steder om sommeren i Danmark. Alle sommerrejserne er pakkerejser med transport, udflugter og erfarne rejseledere, der tager sig godt af alle vores gæster.

Efterårsrejser i Danmark

Når efteråret nærmer sig får vi kortere dage og køligere temperaturer, men efteråret bringer også en lyst til hygge og afslapning med sig.

Med årstiden venter en smuk symfoni af gule, brune og røde nuancer, der breder sig i landskabet.

Det kan være, at du går og drømmer om at opleve den unikke naturoplevelse Sort Sol. I så fald er vores rejse Sort Sol i Sønderjylland sikkert noget for dig.