Julerejser

Med Vitus Rejser kan du holde din juleaften i godt selskab. Hos os finder du nemlig et stort udvalg af skønne julerejser, hvor vi sammen nyder højtiden i godt selskab - hvad enten vi fejrer den i Danmark eller under lunere himmelstrøg.

Julerejser med Vitus Rejser

Alle har vi hver vores måde at fejre jul på, og det er netop de gode traditioner, der gør den søde juletid til noget helt særligt. På vores julerejser holder vi selvfølgelig mange af de danske traditioner i hævd, men vi tillemper også julen de lokale traditioner og ikke mindst det lokale køkken. Fælles for alle vores julerejser er, at vi altid bliver forkælet med en god julemiddag, dejlige oplevelser og ægte julehygge. 

Vi har udvalgt hyggelige byer, hvor vi får en god kombination af spændende oplevelser samt tid til at nyde hinandens selskab og den dejlige juleferie. En julerejse med Vitus indeholder en julemiddag, spændende udflugter, dansktalende rejseledere og naturligvis den allervigtigste ingrediens af dem alle: godt selskab! 

Julehygge.

Eventyrlige rejser i julen

En julerejse er ligesom et lille juleeventyr midt i den kolde tid. I julen har du mulighed for at tage med os på en julerejse og opleve verdens forskelligartede juletraditioner og -kulturer. Det er en god mulighed for at opleve en anderledes juletid og skabe minder, der varer hele livet. 

Forestil dig at vågne op juledag i en hyggelig bjergstue i Tyrol eller på en solbeskinnet strand i Sydspanien. Vores rejser i julen tilbyder alt dette og meget mere. Rejsemålene spænder bredt, og der er både en juleferie til dig, der vil holde jul i dejlige Danmark, og til dig, der vil holde jul i udlandet.

Hvor kan man rejse hen i julen?

Er du i tvivl om, hvor man kan rejse hen i julen og stadig opleve en hyggelig julestemning? Vores julerejser tilbyder et væld af forskellige destinationer, som passer til enhver smag. Vi har noget for alle, uanset om du ønsker at tilbringe julen et varmt sted eller ønsker at opleve en hvid jul. 

Juleophold juleaften

Alle vores julerejser er juleophold, hvor vi holder juleaften sammen. Det er en fantastisk måde at tilbringe juletiden på. Uanset om du ønsker at udforske nye steder, slappe af i luksuriøse omgivelser eller blot undslippe den travle hverdag, har vi en julerejse, der sikkert passer til dig.

Du kan udforske vores spændende juletilbud og finde den perfekte måde at fejre juleaften på for dig. Uanset hvad du drømmer om, står vi klar til at gøre dine juledrømme til virkelighed og give dig et rigtigt juleeventyr.

Julerejser med bus

Flere af vores julerejser er med bus, fordi vi holder meget af den gode stemning, der opstår i bussen, når vi kører gennem hyggelige byer og smukke naturlandskaber, der kan være snebelagte. Du kan også opleve både specielle og klassiske julelandskaber på køreturen.

Julerejsen begynder derfor lige så snart, bussen samler dig op ved et af de lokale opsamlingssteder. Det eneste du skal gøre på vores julerejser med bus, er at læne dig tilbage og nyde julestemningen sammen med alle de andre gæster i bussen på vej til destinationen.

Juleaften på hotel

Drømmer du også om at prøve et ophold juleaften på en kro eller et hyggeligt hotel? Det kan være svært at forestille sig, hvordan det er at holde jul på et hotel eller en kro, hvis man ikke har prøvet det før. Men for langt de fleste er det både en meget hyggelig og mindeværdig oplevelse. 

Vi holder meget af at holde juleaften på et hotel med en masse andre glade gæster i julestemning. Man slipper for stress og jag med forberedelser, mad og oppyntning. Det eneste du skal gøre på vores julerejser, er at vælge, hvor du vil fejre jul i år. Resten klarer vi. 

Julerejser i 2024

Juleaften den 24. december 2024 falder på en tirsdag, og således falder juledag og anden juledag onsdag den 25. og torsdag den 26. december. Vi er i fuld gang med at planlægge vores program med rejser i julen 2024. Hold øje med denne side, hvor vi løbende præsenterer flere julerejser i 2024.

Modtag gode rejsetilbud i julen

Vil du være en af de første, der får information om vores julemarkedsrejser, arrangementer samt rejseforedrag, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev. Når du tilmelder dig, er du automatisk med i lodtrækningen om et rejsegavekort på 1.000 kroner. 

Ønsker du hjælp til at finde en julerejse, som matcher dine behov og ønsker, er du velkommen til at kontakte Vitus Rejser.

Tilmeld nyhedsbrev