Rejser til Kroatien

Det er ingen kliché, når Kroatien betegnes som et ferieparadis, og på vores rejser kommer vi godt omkring, får kulinariske oplevelser og nyder den smukke natur.

Kroatien - ferieparadis!

Kroatien er populært som aldrig før og med god grund. Kroatien er et vidunderligt land at rejse i.

Det velsmagende køkken, de smukke bjerglandskaber, et krystalblåt hav og smukke venetianske byer gør Kroatien til ét af de dejligste steder i Europa. 

Desuden er Kroatien et meget prisvenligt land at holde ferie i. Befolkningen er imødekommende og gæstfri, og du vil med sikkerhed finde dig hurtigt til rette og nyde din ferie.

Der er mange muligheder for at opleve Kroatien med Vitus Rejser, og vi tilbyder både krydstogter, ferieophold og vandreferier.

På alle vores rejser er der et flot udflugtsprogram, dansktalende rejseleder og mange måltider inkluderet i rejsens pris. 

Kroatiens skjulte skatte

Har du lyst til at opleve Kroatiens smukke natur, historiske byer og gæstfrie befolkning? Flere og flere mennesker får øjnene op for Kroatien som feriemål og det er ikke uden grund.

Vores rejser til Kroatien byder på smukke sejlturer igennem skønne omgivelser, hvor du kan nyde synet af Kroatiens kyst og glæde dig til at besøge de mange oplevelsesrige destinationer.

Hos Vitus Rejser kan du vælge at udforske Kroatiens mange eventyrlige byer på vores fantastiske skærgårdskrydstogt i Adriaterhavet eller tage på en længere sejltur gennem den sydøstlige del af Europa og Balkan, hvor du besøger syv interessante lande og nogle af deres særprægede og historiske hovedstæder.

På vores rejser til Kroatien får du helt unikke oplevelser, som på mange måder adskiller sig fra mange andre rejser til Europa.      

Besøg det historiske Balkan med flodkrydstogt

Har du endnu ikke besøgt de smukke lande i Sydøsteuropa og Balkan, så er vores rejse fra Rumænien gennem Bulgarien, Serbien, Kroatien, Ungarn og Slovakiet og Østrig helt sikkert noget for dig.

Med denne rejse fra Bukarest til Wien får du oplevelser for alle pengene og for livet. 

Vi besøger fire spændende hovedstæder, som blandt andet bærer præg af den sydøsteuropæiske varme stemning samt tre interessante byer, der byder på charme og autenticitet.

Vi kommer forbi den kroatiske by Vukovar, der er kendt som ''heltenes by''. Her skal vi opleve den nyopførte by, der bærer præg af en tung og dramatisk historie som følge af Balkan-krigene, hvilket der den dag i dag stadig er tydelige tegn på.        

Krydstogt rundt i det smukke Adriaterhav

Kroatien har den skønneste kyst med helt krystalklart vand, som du kan glæde dig til at svømme rundt i, hvis du vælger at forkæle dig selv med vores skærgårdskrydstogt i Adriaterhavet.

Den smukke maritime sejltur går fra havnebyen Split til naturskønne Dubrovnik. Vi vil besøge de mest fantastiske kystbyer indimellem, hvor du vil blive mødt med kulturelle og maleriske oplevelser.

Du vil samtidig opleve den indbydende kroatiske stemning og gæstfrie befolkning på vores rejse langs den kroatiske kyst.

Trænger du både til afslapning, naturoplevelser og kulturelle eventyr, så er vores skærgårdskrydstogt i Adriaterhavet et godt bud.

Singlerejser til Kroatien  

Vores rejser til Kroatien egner sig både for dig, som ønsker at tage på en singlerejse eller rejse med nogle, som du kender. Vi rejser rundt i en gruppe, hvor vi vil få en masse skønne oplevelser sammen, som vi kan grine af og snakke om undervejs.

Har du mod på eventyr og enkeltstående oplevelser med nye mennesker, som du kan lære at kende og dele dine oplevelser med, så kan vi varmt anbefale vores rejser til Kroatien.

Fakta om Kroatien

Kroatien ligger i Centraleuropa og var tidligere en del af Jugoslavien, men blev selvstændig og løsrev sig sammen med Slovenien fra Jugoslavien i 1991.

Kroatien omfatter den dalmatiske kyst, øerne i Adriaterhavet og Slavonien - en del af den nordlige lavslette i det tidligere Jugoslavien. Mod nord grænser Kroatien op til Slovenien og Ungarn, mod syd til Bosnien og Hercegovina samt Montenegro, mod vest til Adriaterhavet, og mod øst til Serbien.

Naturen er mangfoldig og der kan både opleves flade marker mod nord og højland og bjerge mod vest. Kroatien blev i 2013 optaget i EU. 

Hovedstad: Zagreb
Største by: Zagreb
Indbyggertal: 4,3 mio.
Sprog: Kroatisk
Areal: 56.542 km²
Tidsforskel: Ingen
Valuta: Euro