Nytårsrejser

Byd det nye år velkommen med manér og i godt selskab. Nytårsaften er en ganske særlig aften uanset, hvor vi fejrer nytåret. Når du tilbringer årets sidste aften med Vitus Rejser, kan du være sikker på et flot program, masser af god mad og så naturligvis et glas bobler ved årsskiftet.

Nytår med Vitus Rejser

Nytårsaften er en ganske særlig aften uanset, hvor vi fejrer nytåret. Når du tilbringer årets sidste aften med Vitus Rejser, kan du være sikker på et flot program, masser af god mad og så naturligvis et glas bobler ved årsskiftet. De fleste steder er der også levende musik, så du kan valse, steppe eller jitterbugge ind i det nye år.

Vores nytårsrejser er for både singler, par eller venner, der ønsker at fejre nytåret i godt selskab. Du møder med garanti altid feststemte medrejsende, som er klar til at byde 2025 velkommen på behørig vis sammen med dig. Vi har et bredt udvalg af nytårsrejser, og uanset hvor du vælger at hoppe ind i det nye år, lover vi dig, at det bliver festligt!

På vores nytårsrejser er der fest og farver på programmet, og sammen skåler vi 2025 ind. Der er dansktalende rejseleder med på hele nytårsopholdet, klar til at ønske jer alle et godt nytår. Hold øje med rejserne her på siden.

Hvordan er et nytårsophold?

Når du tager på et nytårsophold, får du chancen for virkelig at lære dit rejsemål at kende, samtidig med at du får en uforglemmelig nytårsfejring et helt andet sted, end du plejer. Du kan udforske lokale seværdigheder, spise lækre retter, møde nye mennesker, og byde det nye år velkommen på en helt ny måde.

Det er både festligt og afslappende at holde nytår på et hyggeligt hotel, og vi har udvalgt en række hoteller, som holder nogle helt uforglemmelige og magiske nytårsaftener. Der er sørget for det hele lige fra god mad og vin til musik, fest og dans.

Miniferie henover nytår

Hvis du ikke har tid til en længere ferie, kan en af vores nytårsrejser være den perfekte løsning for dig. Vi har både længere nytårsrejser, men også kortere nytårsrejser i tre til fem dage.

En miniferie henover nytår er designet til at give dig mest mulig oplevelse på kortest tid. Du vil have mulighed for at opleve nytåret i et nyt land og stadig være hjemme i tide til at starte det nye år. 

Nytårsophold med musik og dans

Et nytårsophold skal helst være med musik og dans! Derfor har vi gjort meget ud af at finde nytårsophold i Danmark og i udlandet, hvor du får en festlig aften med musik, dans og god mad. På flere af vores nytårsrejser vil der tilmed være levende musik.

Uanset hvilken nytårsrejse du vælger, vil der være rig mulighed for dans med andre danseglade gæster. Vil du med på et skønt nytårsophold i festligt selskab, hvor vi springer ind i det nye år sammen med champagne og godt humør, så er en af vores nytårsrejser sikkert noget for dig!     

Nytårsrejser for singler, venner og par

Er du klar til at møde nye mennesker i det nye år? Vores nytårsrejser er både for singler, venner eller par, der ønsker at holde en skøn nytårsaften i selskab med andre. Rejserne er skræddersyet til at skabe uforglemmelige minder og nye bekendtskaber. Du vil være omgivet af andre rejsende, der alle er klar til at fejre nytår med stil og glæde.

Vi har også en række andre rejser, hvor du kan rejse alene uden tillæg. Rejserne er særligt for dem, der rejser alene og ønsker en grupperejse med andre, der også rejser alene. 

Nytår i udlandet

Der er mange byer i Europa, hvor nytåret bliver fejret med fest og farver. Vi har gjort os umage for at sammensætte de bedste nytårsrejser til interessante destinationer, så du kan få et helt fantastisk nytårsophold i udlandet. Vi har forskellige nytårsrejser til udlandet, så der er lidt for enhver smag.

Nytårsrejser med bus

Vi har naturligvis også nytårsrejser med bus til en række destinationer i Europa. Alle vores nytårsrejser med bus er i behagelige 4- og 5-stjernede busser, hvor der blandt andet er gratis WiFi, komfortable sæder og aircondition.

En nytårsrejse med bus starter allerede, når du bliver hentet i en af vores busser ved et af de lokale omsamlingssteder. 

Nytårsrejser i 2024

Nytårsaften den 31. december 2024 falder på en tirsdag, og vi er i fuld gang med at planlægge vores program med rejser over nytåret 2024-2025. Hold øje med denne side, hvor vi løbende offentliggører rejserne. 

Vi har altid et stort rejseudvalg af nytårsrejser til forskellige destinationer i Europa, men du kan også vælge at tilbringe årets sidste aften på vores hyggelige nytårsrejser i Danmark.

Tilbud på nytårsrejser

Vil du være blandt de første, der modtager vores rejsetilbud og information om nytårsrejser, arrangementer samt rejseforedrag, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev. Ved tilmelding er du automatisk med i lodtrækningen om et rejsegavekort på 1.000 kroner. 

Tilmeld nyhedsbrev