Rejseformer

Hos Vitus Rejser kan du vælge mellem flere forskellige rejseformer. Se alle vores rejseformer nedenfor.

Busrejser

En busrejse er meget mere end transport fra A til B. Find din reserverede plads, sæt dig godt til rette i dit behagelige sæde, hils på sidemanden, og gør dig klar til en rejse, hvor oplevelser og socialt samvær står i centrum. 

Læs mere
Flere fly, der taxier i lufthavnen ved solnedgang.
Terminal med fly, der letter.

Flyrejser

Selvom vores forunderlige verden er stor, er den blevet langt mere tilgængelig, når du rejser med fly. Når du flyver til dit rejsemål er du nemlig hurtigt fremme, uanset hvor du rejser hen. Så kan du bruge tiden på noget, der er langt sjovere - nemlig at nyde din ferie!

Læs mere

Krydstogter

På et krydstogt venter nye destinationer og store oplevelser til vands og til lands. På et enkelt krydstogt oplever du mange forskellige, interessante rejsemål og seværdigheder, som du udforsker i fællesskab med vores dansktalende rejseleder. Ombord på skibet nyder du god mad, ren afslapning og hyggelige stunder, samtidigt med at du bliver underholdt af skibets dygtige personale. Du skal blot slappe af og se verden fra en helt ny vinkel. 

Læs mere
Togrejser med Vitus Rejser
Det tyske ICE-højhastighedstog i fuld fart gennem Sydtyskland.

Togrejser

Læn dig tilbage, og nyd den evigt skiftende udsigt langs skinnerne. Med vores togrejser får du det bedste fra bus- og flyrejsen: Hastigheden er høj samtidig med, at udsigten hele tiden forandres uden for vinduet. 

Læs mere

Sommerkatalog 2024

Find inspiration til din næste Vitus-rejse med vores katalog.

Her kan du gå på opdagelse i et bredt udvalg af krydstogter, togrejser, busrejser, aktive ferier og  kulturrige flyrejser. 

Se kataloget