Krydstogter

Store oplevelser venter til vands, når dit flydende hotel fører dig til spændende destinationer verden rundt!

Det bedste af det hele er, at på et krydstogt skal du kun pakke kufferten ud én gang!

Komfort og nye horisonter

Der findes krydstogter til enhver smag og pris, og der er med garanti et krydstogt, som matcher dine behov og forventninger. 

Fælles for alle vores krydstogtsrejser er, at det er en utrolig behagelig og hyggelig rejseform, der inkluderer et væld af udflugter og måltider.

Ombord på skibet nyder du god mad, ren afslapning og hyggelige stunder, samtidigt med at du bliver underholdt af skibets dygtige personale. Du skal blot slappe af og se verden fra en helt ny vinkel. 

Flodkrydstogt på Mosel i Tyskland med det gode skib MS Leonora.

Krydstogt med rejseleder

Alle vores krydstogter er med dansktalende rejseledere. Rejselederen på turen har en bred viden om den destination, der besøges. De fortæller spændende historier og anekdoter på rejserne og svarer hellere end gerne på spørgsmål om områderne, der besøges.

Rejselederne er med til at gøre ferien mere bekymringsfri og tryg, og de sørger for en række sociale aktiviteter.  Hos Vitus Rejser tror vi på, at fællesskabet danner grundlag for den gode rejseoplevelse.

På et krydstogt er rammerne for det gode samvær og fællesskabet helt optimale, så når du vælger et krydstogt, vælger du derfor også en rejseform med de bedst tænkelige betingelser for at få alle de gode oplevelser med hjem i bagagen.

Krydstogtrejser - det kan du forvente

Er du til de helt store rejseoplevelser, er et krydstogt på et af de syv verdenshave måske rejsevalget til dig. Her sætter vi kursen mod fjerne kyster og udforsker eksotiske rejsemål og spændende kulturer. Når du vælger at rejse på krydstogt, handler det ikke kun om, hvor du skal hen, men også hvordan.

Ombord på de store krydstogtskibe er skibet og sejladsen nemlig et mål i sig selv, og her behøver du aldrig at kede dig eller spise det samme to aftener i træk. Du kan forvente masser forkælelse og luksus ombord på vores krydstogter.

Imens du bliver sejlet fra det ene rejsemål til det næste, bliver du underholdt ombord, nyder udsigten ud mod horisonten og tilbringer hyggelige stunder med skibets øvrige rejsense. De fleste udflugter og måltider er allerede inkluderet i din rejses pris, så du skal blot læne dig tilbage og nyde din krydstogtsrejser.

Krydstogt i Middelhavet

Krydstogter i Middelhavet er populære, fordi du kan opleve interessante kulturer, charmerende byer og smuk natur i Sydeuropa. Det er samtidig skønt at sejle rundt i Middelhavet, da der ofte er en behagelig temperatur. 

På langt de fleste af vores krydstogter i Middelhavet vil du også opleve flere lande på turen. Holder du af at udforske forskellige kulturer og historiske fund, vil vores krydstogtrejse i Middelhavet sikkert være noget for dig.

Udover krydstogter på havet, har vi også flodkrydstogter, hvor vi sejler gennem smukke floder og landskaber. Se alle vores flodkrydstogter her.

Krydstogt i Europa

Vores krydstogtrejser er særlig udvalgt til en række fantastiske destinationer, hvor du får helt unikke oplevelser sammen med de andre gæster.  

Du kan opleve mange skønne byer og områder i Europa. Derfor er Europa også populært blandt mange, når feriedestinationen skal vælges. Ønsker du at tage på krydstogt i Europa, har vi flere interessante rejser, du kan vælge imellem. 

Krydstogt i Norge

Ønsker du at tage på krydstogtrejse til det nordlige Europa, kan vi varmt anbefale vores krydstogter til Norge.

Norge er et utrolig smukt land, og det er helt unikt at opleve de smukke norske kyster ombord på et krydstogtskib. 

Krydstogt med All Inclusive

Alle vores krydstogter er inklusiv luksus, underholdning og en række lækre måltider ombord på krydstogtet. Der vil enten være halvpensionen eller all inclusive. 

Uanset hvilken krydstogtrejse du vælger, vil den være spækket med uforglemmelige oplevelser. Du bliver fragtet fra den ene interessante destination til den anden, imens du kan nyde de smukke omgivelser, vi sejler gennem. 

Bekymringer er der ikke mange af ombord på vores krydstogter. Du kan blot slappe af og nyde de brusende bølger.

Modtag rejsetilbud på krydstogtrejser

Vil du være en af de første, der får information om vores krydstogtrejser, skal du tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Når du tilmelder dig deltager du automatisk i lodtrækningen af et rejsegavekort på 1.000 kroner. 

Tilmeld nyhedsbrev