Rejser til Slovenien

Rejs til Slovenien, og oplev et lille land med mange muligheder. Her bliver du mødt af natur- og kulturoplevelser, der nemt kan konkurrere med selv de største turistmål i Europa.

Slovenien - et lille land med mange muligheder!

På din rejse til Slovenien får du hurtigt indtrykket af en gæstfri og imødekommende befolkning i et land, der endnu ikke har ladet sig præge af masseturisme.

I forhold til sine nabolande er Slovenien nemlig en forholdsvis anonym turistdestination, og rejser du hertil, får du i dén grad autentiske oplevelser.

Du oplever et væld af kulturelle begivenheder, når du besøger de mange små charmerende byer. Den hyggelige hovedstad Ljubljana byder på udsøgt gastronomi, og byen Bled, som ligger i den smukkeste del af landet, har en enestående natur samt landets eneste ø, der ligger skønt midt i den smaragdgrønne bjergsø.

Du kan i det hele taget glæde dig til store naturoplevelser i Slovenien, hvor synet af de imponerende bjergkæder, vinmarker og frodige skove gør indtryk.

Fakta om Slovenien

Slovenien er kun halvt så stort som Danmark, så alle rejseoplevelser er inden for rækkevidde.

Trods landets størrelse er Slovenien omgivet af både Italien, Østrig, Ungarn, Kroatien og Adriaterhavet. 

Det har præget den lille nation, som har taget det bedste fra de fire nabolande til sig. Det lille, bedårende alpeland kombinerer noget af det bedste fra hele Europa!

Hovedstad: Ljubljana
Største by: Ljubljana
Indbyggertal: Ca. 2 mio.
Sprog: Slovensk
Areal: 20.073 km²
Tidsforskel: Ingen
Valuta: Euro (EUR)