All Inclusive-rejser

Rejs med All Inclusive og lad dig blive forkælet i selskab med Vitus Rejser og vores dygtige dansktalende rejseleder.

All Inclusive

Rejs med All Inclusive og få den perfekte balance mellem oplevelser, udflugter og hyggelige stunder med god mad og drikke.

Vi har et stort og varieret udbud af All Inclusive rejser, hvor vi nyder gode middage og afslappende stunder.

Se vores skønne udvalg her på siden, og læs om vores fire forskellige All Inclusive-koncepter nederst på denne side. 

All Inclusive-ferie

All Inclusive ferier er for dig, der ønsker en bekymringsfri ferie, hvor langt det meste er inkluderet. Med Vitus' specialudviklede All Inclusive-koncept får du en helpension, der kan nydes både på hotellets restauranter og på udvalgte lokale spisesteder.

Til frokost får du et glas af husets vin, øl eller vand samt kaffe. Til middag er en halv flaske husets vin og vand inkluderet. Endvidere er alle udflugter, inklusive entréer, med i prisen.

Krydstogt med All Inclusive

All inclusive ombord er en perfekt måde at opleve verden på, mens man nyder luksusen ombord. Vi har et All Inclusive koncept ombord på vores krydstogter og flodkrydstogter. Her får du helpension ombord på krydstogtskibet, og det inkluderer alle måltider samt drikkevarer ad libitum, herunder skibets vin, øl og vand mellem 11.00 og 23.00.  

Pakkerejser - All Inclusive

Alle vores rejser er pakkerejser, men med vores All Inclusive-rejser, får du lidt mere med. Her får du helpension på hotellet, og drikkevarer ad libitum er inkluderet fra kl. 11.00 til 23.00. Dette omfatter husets vin, øl og vand. Det betyder, at fra morgen til aften er stort set alle dine behov dækket.

Du kan også vælge en af vores All Inclusive Light pakkerejser med halvpension. Her får du mange måltider inkluderet i prisen og drikkevarer ad libitum fra kl 11.00 til 23.00.  

Busrejser med All Inclusive

Mange holder af at rejse med bus til feriedestinationen. Med en busrejse starter ferien allerede, når du sætter dig ind i bussen. Her er der behagelige sæder og god stemning. Selve busturen er en oplevelse i sig selv og et centralt element i hele rejsen. Derfor har vi selvfølgelig også busrejser med All Inclusive.  

Kan All Inclusive-rejser betale sig?

For mange kan det sagtens betale sig med en All Inclusive-rejse, men det kommer an på, hvad du forventer af en rejse. Der kan være forskel på, hvad der er inkluderet i rejserne, og derfor bør du undersøge, om rejsen indeholder det, som du ønsker. 

Vi har flere forskellige all inclusive-koncepter, og derfor skal du ved hver enkelt rejse undersøge, hvad prisen nøjagtigt inkluderer.

OBS! Der kan være variationer i konceptet. På den enkelte rejse, kan du se nøjagtigt, hvad prisen inkluderer. 

Få gode rejsetilbud på All Inclusive-rejser

Vil du være en af de første, der får information om vores All Inclusive-rejser, skal du tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Når du tilmelder dig, deltager du automatisk i konkurrencen om et rejsegavekort på 1.000 kroner. 

Tilmeld nyhedsbrev