Erfarne, dansktalende rejseledere

Hos Vitus Rejser taler rejselederne altid dansk. Når du vælger en ferie med rejseleder, får din rejse en ekstra dimension: Du tilegner dig specialviden om rejsemålet, dets historie og lokale muligheder uden at sidde med næsen i en guidebog.

Vores rejselederes baggrund spænder vidt, og som personer er de lige så forskellige som vores mange rejsemål. De er dog alle specielt udvalgt, så deres viden og personlighed matcher dit valgte rejsemål.

Vores rejselederes individuelle personlighed og kundskaber tilfører rejsen et ekstra krydderi, der er med til at gøre din rejseoplevelse til noget helt særligt.

De har selvfølgelig rejselysten og det gode fortællegen til fælles. Alle er de meget berejste og brænder efter at videregive deres interesse for og kærlighed til rejsemålet. 

En god rejseleder = en god rejse

Vores gæster stiller – med rette – høje krav til en rejseleder. Hos Vitus Rejser ved vi, hvilken betydning rejselederen har for en god rejse. Derfor skal man gennem lidt af et nåleøje for at blive rejseleder hos os. Foruden en stor viden om sine rejsemål, skal man besidde en række vigtige sociale egenskaber.

Rejse­lederen er oftest med til at samle gruppen og har tit stor indflydelse på den gode stemning. Den gode stemning hjælper vores gæster nu som regel godt på vej.

En rejseleder skal være lidt af en multikunstner. Den ene dag historiker, personlig shopper og sproglærer, den næste dag botaniker, levende bykort, apoteker og vinkender – og så skal de også helst lige kunne skænke en kop kaffe uden at spilde. Hos Vitus Rejser har vi en stab af Danmarks bedste rejseledere.

Den levende guidebog

Når du vælger en ferie med rejseleder får din rejse en ekstra dimension: Du tilegner dig specialviden om rejsemålet, dets historie og lokale muligheder uden at sidde med næsen i en guidebog.

Nyd i stedet landskabet, der passerer forbi eller kig op på den smukke bygning, mens fortællingerne og anekdoterne finder vej til dit øre og skaber minder for livet.

På nogle af vores rejser benytter vi os af lokale, dansktalende rejseledere. De bor i området, taler sproget og har et lokalkendskab, som er uden sammenligning.

Rejseleder på langtidsrejser

På vores langtidsrejser møder du også altid dansktalende rejseledere, som er med for at hjælpe, arrangere hyggelige arrangementer og lede de spændende udflugter. Rejse­lederen har en daglig træffetid, hvor du kan komme forbi og få hjælp eller en lille sludder.

Rejselederen er tit ansvarlig for flere Vitus grupper samtidig og kan derfor godt ­være på udflugt, mens du nyder en fridag på hotellet. Du vil dog altid kunne få fat i din rejseleder, hvis det skulle blive nødvendigt.

Rejseleder på hele rejsen eller på rejsemålet?

Under præsentationen af de enkelte rejser, benytter vi os af to forskellige formuleringer for at beskrive typen af rejselederservice. 

Dansktalende rejseleder på hele rejsen
Her møder du rejselederen allerede ved busholdepladsen ved Valby Station eller i Københavns Lufthavn, og rejse­lederen er med på hele rejsen fra A til Z.

Dansktalende rejseleder på rejsemålet
På disse rejser møder du rejselederen ved ankomst til rejsemålet, og herefter er rejselederen med på hele rejsen. 

Ønsker du at arbejde som rejseleder, kan du søge jobbet her.