Rejser til Spanien

På en rejse til Spanien vil du opleve en herlig blanding af spansk temperament, en interessant kulturarv og historiske levn samt et væld af naturskønne perler - alt sammen toppet af med dejlige badestrande samt vin og mad i absolut særklasse.

Bienvenido a España!

Spanien har i mange år været et populært rejsemål, og det er med god grund.

I Spanien møder du indbydende gastronomi og vin, skøn natur, en spændende historie og et imødekommende folkefærd, der venter på at tage imod os. 

Året rundt tillader vejret en stund skyggen af de velduftende citrontræer med et godt glas vin i hånden og tapas på tallerkenen. Præcis som den charmerende spanske kultur og levevis foreskriver. 

Der er mange muligheder for at opleve det dejlige land - lige fra en skøn storbyferie i Barcelona med de mange kulturperler og arkitektoniske mesterværker til Andalusiens frodige frugttræer og smukke, hvide landsbyer. 

De Kanariske Øers storslåede naturparker er bestemt også et besøg værd - her kan du nyde en smuk natur på alle årstider.

Uanset hvad du måtte ønske dig af en rejse til Spanien, er vi sikre på, at vi kan være behjælpelige.

Vitus Rejser har et stort udvalg af storbyferier, rundrejser og langtidsrejser, som gør det muligt at finde netop en rejse. 

Pakkerejser til Spanien

Alle vores pakkerejser til Spanien er med fly, hvor vi bor på gode hoteller, som er nøje udvalgt.

Du får altid udflugter med i prisen, som vores erfarne rejseledere har planlagt, der kender området og alle de lokale perler. Det kan eksempelvis være byvandring, markedsbesøg, museumsture og udflugter til olivenplantager eller vingårde. 

På vores pakkerejser til Spanien er der også en række måltider inkluderet. Der er både morgenmad og middage i vores pakkerejser, og på nogle af vores rejser får du også frokost udvalgte dage.    

Fly og hotel i Spanien

Vores rejser til Spanien er med fly og hotel. Rejserne er med afgang fra Københavns lufthavn, hvor vi alle mødes og sammen tager sydpå til Spanien. I Spanien har vi gjort meget ud af at vælge nogle af de bedste hoteller.

Uanset hvor du rejser hen med os i Spanien, vil du komme til at bo på et hyggeligt og godt hotel, hvor der er sørget for, at vi får en god start på dagen med en lækker morgenmad.

Vi har i det hele taget gjort meget ud af at vælge hoteller med god stemning, der ligger i skønne omgivelser. Vi ved, hvor vigtigt det er med rolige omgivelser, hvor du kan slappe af og lade op mellem alle oplevelserne. 

Populære steder i Spanien

Der er utrolig mange populære steder i Spanien. Der er en masse skønne spanske byer og områder, som er populære rejsedestinationer.

De Kanariske Øer, Costa Del Sol og Tenerife er nogle af de mest populære rejsemål i Spanien, og det er ikke uden grund. Vi har derfor også  pakkerejser til de tre skønne rejsedestinationer. 

Der er også en række populære spisesteder og restauranter i Spanien, som giver den ene smagsoplevelse efter den anden. Det er svært at blive træt af de mange traditionelle spanske retter, som smager helt fantastisk.

På vores rejser til Spanien kan du smage mange spanske retter på de restauranter, hvor vi skal spise nogle af vores måltider, der er inkluderet i rejserne.      

Ferie i Spanien

Holder du ferie i Spanien, vil du med garanti få en masse skønne oplevelser.

Landet er blandt andet kendt for deres smukke gamle byer med snoede gader, dramatiske flamenco dans og traditionelle paella og tapas. Det er nemt at blive grebet af den spanske og sydeuropæiske stemning, når man holder ferie i Spanien.

Spanien har også nogle af de smukkeste strande, som bestemt er et besøg værd. Her kan du slappe af, imens du læser en god bog eller bader i det smukke og farverige hav.

Ønsker du en lidt længere ferie i Spanien har vi en række langtidsrejser, som varer omkring tre uger. 

Hvor skal man tage på ferie i Spanien?

Når man først har besluttet sig for, at ferie skal gå til Spanien, så skal man blot vælge, hvor i Spanien rejsen skal gå hen. Det er ikke altid nemt at vælge rejsedestination, og det er vigtigt, at du vælger en rejse, der passer til dig.

Vi har et stort udvalg af rejser til Spanien, som hver især byder på noget unikt. Vi har kulturelle og historiske aktive rejser, rundrejser og afslappede rejser til Spanien. Få et overblik over nogle af vores rejser her.

Fakta om Spanien

Spanien ligger på Den Iberiske Halvø i det sydlige Europa, og grænser mod nord op til Andorra og Frankrig, mod syd til miniputstaten Gibraltar og mod vest til Portugal.

Det spanske kongerige omfatter også øgrupperne Balearerne (Menorca, Mallorca og Ibiza i Middelhavet), De Kanariske Øer ( bl.a. Gran Canaria, Tenerife og La Gomera i Atlanterhavet) og Persilleøen (i Middelhavet).

Spanien blev i 1986 optaget i EU, efter i mange år at have været underlagt Francos diktatur som sluttede i 1978.

Hovedstad: Madrid
Største by: Madrid
Indbyggertal: 46,7 mio
Sprog: Spansk
Areal: 504.782 km²
Tidsforskel: Ingen tidsforskel på fastlandet og Balearerne. Minus en time på De Kanariske Øer.
Valuta: Euro (EUR)