Rejser til Holland

Med over 35 års erfaring i rejser til Holland sørger vi for, at du kan nyde alt det bedste på din rejse til Holland.

Blomstermarker i alle regnbuens farver, vindmøller og det unikke flade landskab

Træsko, tulipaner, møller og oste er de mest velkendte fraser om Holland. Men Holland er så meget mere end dét. Et besøg i Holland er altid en fornøjelse, og vi har også sammensat et stort og varieret udbud af rejser til Holland.

Hele året rundt er det skønt at opleve de smukke landskaber. Særligt om foråret finder man et farvespil på de hollandske marker, som ikke findes magen til andre steder i verden. Vi får meget foræret fra naturens hånd på en forårsrejse til tulipanlandet.

Rejs med til Holland og oplev Hollands smukke blomstermarker, idylliske byer og en gæstfri befolkning, når vi i fællesskab drager på eventyr med vores dansktalende rejseleder. 

Ferie i Holland

Holland er kendt for sine mange smukke tulipaner, men Holland har meget mere at byde på. Landet har en rig kulturarv og mange fantastiske seværdigheder.

På flere af vores rejser, vil du få indblik i de interessante historiske og kulturelle skatte, som vores erfarne rejseledere viser og fortæller om. 

Hos Vitus Rejser har vi gjort meget ud af at sammensætte vores rejser til Holland således, at du får mest mulig ud af din ferie. Alle vores rejser til Holland er pakkerejser, hvor vi rejser afsted som en gruppe med en rejseleder.

Rejser til Amsterdam

Hollands hovedstad, Amsterdam, er noget ganske særligt. Med sine små kanaler, historiske huse, hyggelige restauranter og små caféer, kan du slentre rundt langs hyggelige smågader og kanaler og iagttage folkelivet ved en af byens kendte torve.

Det er meget nemt at finde rundt i Amsterdam, der i øvrigt anses for at være en af verdens mest cykelvenlige byer. I Amsterdam finder du et stort og varieret udvalg af restauranter i alle prisklasser.

På rejsen til Amsterdam anbefaler vi, at du udforsker byens gode shopping-muligheder, spiser en god frokost og nyder byens idylliske stemning. Vi besøger Amsterdam på forårskrydstogtet fra Strasbourg til Amsterdam, nytårskrydstogtet, blomsterkrydstogtet og vores blomsterrejse. 

Tulipantur til Holland

Et besøg i Holland i forårsmånederne ville ikke være helt komplet uden at beundre de mange smukke tulipaner, som Holland er kendt for.

De blomstrende tulipaner er centrum for mange ture i blomstringsperioden fra maj til marts. Du vil med det samme mærke foråret og varmen, når du går rundt blandt de mange tulipaner, der skyder op og gør landskabet farverigt.

Du kan ikke undgå at blive i godt humør, når du ser alle de smukke tulipaner og indånder den skønne blomsterduft, der lægger sig som en dyne over de flotte tulipanmarker. 

Du kan blandt andet opleve de mange smukke tulipaner i den kendte blomsterhave Keukenhof, som vi naturligvis også besøger på nogle af vores rejser til Holland. 

Blomsterparken Keukenhof 

Har du hørt om blomsterparken Keukenhof? Keukenhof betyder køkkenhave, men det er ikke nogen helt almindelig køkkenhave. Hvert år plantes der over syv millioner blomsterløg. Uanset hvornår på sæsonen, du besøger parken, kan du opleve et smukt, blomstrende tæppe af narcisser og farvestrålende tulipaner.

Fakta om Holland

Holland - eller Nederlandene - ligger i Vesteuropa, og udgør sammen med de oversøiske territorier Aruba, Curaçao, Sint Maarten og specialkommunen BES-øerne (Bonaire, St. Eustatius og Saba), Kongeriget Nederlandene. 

Landet er både et af de tættest befolkede i Europa, og et af verdens lavestliggende lande, hvilket navnet Nederlandende hentyder til. En hel del af landet er indvundet ved inddæmning. 

Holland har historisk altid været en stærk handelsnation, med tidligere kolonier og oversøiske territorier, og hollænderne var blandt andet dem som opfandt aktiemarkedet. Holland var ligeledes med til at danne EU tilbage i starten af 1950'erne

Hovedstad: Amsterdam
Største by: Amsterdam
Indbyggertal: 17 mio.
Sprog: Hollandsk
Areal: 41.526 km²
Tidsforskel: Ingen
Valuta: Euro (EUR)