Rejser til Færøerne

Tag med Vitus Rejser nordpå og oplev Færøernes skønhed med dansk rejseleder.

På Færøerne er man på besøg hos naturen!

Er du et naturmenneske, vil du højst sandsynligt elske Færøerne. Færøerne er kendt for deres smukke naturlandskaber, og det er svært ikke at blive helt betaget af den storslåede, uberørte, vilde, dramatiske og dybt fascinerende natur.

De mange storslåede vulkanske klipper omgiver Færøerne på en ganske særlig måde, og giver Færøerne et dramatisk og eventyrligt udtryk. Klipperne er beklædt med smukke grønne områder, det lyser op, og de fleste vil bemærke manglen på træer på Færøerne, som gør landskabet simpelt, sårbart og yndefuldt.

På Færøerne vil du naturligvis også opleve stærk kultur og historie, der rummer mange interessante fortællinger gennem tiden. Det færøske folk har tradition for at være et stolt folkefærd, der gerne viser deres kultur frem. Gæstfriheden er med til at kendetegne det færøske folk, og det vil du hurtigt mærke, når du besøger de smukke øer.

Ferie på Færøerne 

Hos Vitus Rejser får du en ferie på Færøerne, hvor vi har samlet alt det bedste til dig, der ønsker at opleve færøsk natur, historie og kultur.

Vores mange års erfaring med planlægning af rejser gør, at vi ved, hvad man skal opleve på Færøerne, og hvor de skjulte skatte er på de smukke øer. 

Det betyder, at du muligvis kommer til at få oplevelser med os, som du ikke selv ville have fundet frem til.

Når du tager på ferie til Færøerne med os, kan du nemlig være sikker på at få en masse spændende og hyggelige oplevelser med hjem i bagagen, da vores rejser altid er spækket med udflugter og interessante arrangementer.

Rundrejse på Færøerne

Vi ved, at der er meget at opleve på Færøerne, og derfor får du mest ud af din rejse, hvis det er en rundrejse. En rundrejse på Færøerne byder på mange forskellige oplevelser rundt på det fantastiske ørige.

Her vil du både opleve de smukke vulkanske klipper, de smukke grønne dale og de beundringsværdige vandfald, der er med til at gøre naturlandskabet til noget helt specielt. 

Udover den smukke natur besøger vi også nogle af de mest hyggelige byer på vores rundrejse på Færøerne. Befolkningen på Færøerne er gæstfrie og stolte af at vise deres kultur frem til nysgerrige sjæle.

Grupperejse til Færøerne 

Hos Vitus Rejser er alle vores rejser grupperejser. Det betyder, at vores rejse til Færøerne selvfølgelig også er en grupperejse, hvor du vil være omgivet af andre sociale og rejselystne gæster, som du kan dele alle de gode oplevelser med.

Rejser og oplevelser er altid lidt bedre, når man har nogle af dele dem med, og derfor holder vi meget af at rejse som en gruppe hos Vitus Rejser.

Færøerne med dansk rejseleder

Ligesom at alle vores rejser er grupperejser, så er alle vores rejser også med en dansktalende rejseleder. Når du rejser med os til Færøerne, vil der være en erfaren, fortællelysten og entusiastisk dansktalende rejseleder, som guider gruppen igennem hele rejsen på Færøerne. 

Rejselederen har et stort fagligt kendskab til Færøerne, og svarer hellere end gerne på spørgsmål om det fantastiske ørige. Er du rejselysten og nysgerrig på Færøerne, så er en grupperejse med dansktalende rejseleder rundt på Færøerne sandsynligvis noget for dig.

Fakta om Færøerne

Færøerne (Føroyar) er en gruppe på 18 øer af vulkansk oprindelse i den nordlige del af Atlanterhavet mellem Skotland, Island og Norge. Den første bosættelse på øerne fandt sted, da irske munke slog sig ned omkring år 625 og levede som eneboere. De gav sandsynligvis øerne deres navn.

Øernes egentlige befolkning stammer fra en blanding af keltiske og norske bosættere. De norske bosættere slog sig ned på øerne i tiden efter år 850, som kaldes landnamtiden. I dag er 17 af de 18 øer beboet.

Hovedstad: Tòrshavn
Indbyggertal: 49.000
Areal: 1,399 km²
Sprog: Færøsk og dansk
Tidsforskel: -1 time
Klima: Det færøske vejr kan være meget vekslende. Sol og blå himmel kan på samme dag skifte flere gange til stærk vind, storm, regn og tåge. Golfstrømmen bevirker, at gennemsnitstemperaturen er 3 plusgrader om vinteren og 11 grader om sommeren. Havnene er isfri hele året, og i de lavtliggende, beboede områder bliver sne for det meste kun liggende i kort tid. Særligt før i tiden havde vejret stor indflydelse på det daglige liv og folks livsindstilling. Mange kalder Færøerne "Måske-land" (engelsk: "the Land of Maybe"), fordi vejret bestemmer, om aftaler og planer kan overholdes.
Valuta:  Færøske kroner (DKK)