Find inspiration i vores rejsetemaer

Hos Vitus Rejser har vi et stort udvalg af forskellige temarejser. Tag for eksempel med på tre ugers ferie til lunere himmelstrøg i Sydeuropa eller hvad med et flodkrydstog på en af Europas smukke floder.

Vi har også et bredt udvalg af julemarkeder, jule- og nytårsrejser, hvor vi fejrer højtiden i godt selskab.

Er du på udkig efter en mere aktiv rejse har vi også mange muligheder lige fra en skøn vandreferie på Caminoen i Spanien til mimosevandring i Frankrig. 

Rejsenyheder

Hos Vitus Rejser elsker vi at finde frem til nye rejsemål, opdage spændende områder samt finde gode hoteller og nye udflugtsmål. Hvert år gør vi vores allerbedste for at præsentere jer for helt nye rejser til et bredt udvalg af rejsemål.

Læs mere

Påskerejser

Det er skønt at rejse i foråret, og særligt påskeferien giver god anledning til at nyde en dejlig ferie.

Læs mere

Aktiv ferie

En aktiv ferie er det perfekte valg for dig, der kan lide at kombinere kulturrejser med motion, store naturoplevelser og godt selskab.

Læs mere

All Inclusive-rejser

Rejs med All Inclusive og lad dig blive forkælet i selskab med Vitus Rejser og vores dygtige dansktalende rejseleder.

Læs mere

Flodkrydstogter

Rejs med på et flot flodkrydstogt og oplev Europas mange vandveje, hvor du får en god kombination af kulturelt og historisk indhold med komfort og afslapning. Vi sejler med 4- og 5-stjernede skibe på bl.a. Donau, Douro, Mosel, Rhinen, Seinen og Nilen.

Læs mere

I ro og mag

Er du blandt dem, der synes, at det går lidt for stærkt på vores rejser? Så skal du vælge en "I ro og mag"-rejse. Her skruer vi tempoet ned og tager ekstra hensyn, hvilket gør disse rejser velegnede til dig, der er dårligt gående.

Læs mere

Julemarkedsrejser

Den perfekte optakt til den søde juletid er vores julemarkedsrejser.

Læs mere

Julerejser

Med Vitus Rejser kan du holde din juleaften i godt selskab. Hos os finder du nemlig et stort udvalg af skønne julerejser, hvor vi sammen nyder højtiden i godt selskab - hvad enten vi fejrer den i Danmark eller under lunere himmelstrøg.

Læs mere

Langtidsrejser

Tag på tre ugers langtidsferie til lunere himmelstrøg i Spanien, Italien, Portugal eller Grækenland.

Læs mere

Operarejser og musikrejser

Har du interesse for store musikoplevelser, og drømmer du om at opleve disse på nært hold? Med Vitus Rejsers musikrejser, koncertrejser og operarejser får du alle de store musikalske oplevelser serveret i en samlet pakke med transport, hotel, mange måltider og naturligvis dygtige dansktalende rejseledere.

Læs mere

Nytårsrejser

Byd det nye år velkommen med manér og i godt selskab. Nytårsaften er en ganske særlig aften uanset, hvor vi fejrer nytåret. Når du tilbringer årets sidste aften med Vitus Rejser, kan du være sikker på et flot program, masser af god mad og så naturligvis et glas bobler ved årsskiftet.

Læs mere

Rejs alene uden tillæg

Rejs alene sammen med andre på grupperejse uden at betale for dyre enkeltværelsestillæg.

Læs mere

Rundrejser

Holder du af at opleve andre kulturer, er dine smagsløg nysgerrige og er du klar på store oplevelser? Føler du dig inspireret af at besøge og overnatte i flere forskellige byer og få et varieret indblik i det land, du rejser i? Så er vores rundrejser lige noget for dig!

Læs mere

Storbyferie

Pakkerejser med transport, hotel og udflugter. Kom helt tæt på de lokales hverdag og få store kulturoplevelser på vores storbyrejser til et bredt udvalg af forskellige europæiske storbyer.

Læs mere

Når du vælger at rejse med Vitus Rejser, får du altid

  • Erfarne og kompetente dansktalende rejseledere - vores gæster giver dem 4,5 flotte stjerner ud af 5.
  • Altid faste, fornuftige priser og prisgaranti - du kan trygt bestille din rejse i god tid. Rabatteres din rejse, tilbydes du samme rabat.
  • Store, indholdsrige udflugtsprogrammer, inkl. entreer - der fokuserer på at vise dig så mange facetter af dit rejsemål som muligt.
Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev, og vind rejsegavekort

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få information om foredrag, gode tilbud og helt nye rejser – direkte i din indbakke.

Som abonnent deltager du desuden automatisk i lodtrækningen om et rejsegavekort på 1.000 kroner. Vi trækker en ny vinder hver måned.

Tilmeld nyhedsbrev

Sommerkatalog 2024

Find inspiration til din næste Vitus-rejse med vores katalog.

Her kan du gå på opdagelse i et bredt udvalg af krydstogter, togrejser, busrejser, aktive ferier og  kulturrige flyrejser. 

Se kataloget