Rejs alene uden tillæg

Rejs alene sammen med andre på grupperejse uden at betale for dyre enkeltværelsestillæg.

Rejs alene sammen med Vitus Rejser

Du er garanteret at få gode oplevelser i godt selskab, når du rejser med Vitus Rejser. Det sociale aspekt er nemlig i centrum på alle vores rejser - oplevelser skal deles og minder skal skabes i fællesskab!

Nedenstående rejser egner sig specielt til dig, der søger ligesindede at dele de store og små oplevelser med. Vi arrangerer ikke singlerejser, men rejser sammen som en gruppe, og derfor vil du altid få rig mulighed for at opbygge nye bekendtskaber, måske endda venskaber. På en rejse med Vitus Rejser vil du typisk møde både singlerejsende, par og venner. 

På denne side har vi samlet en oversigt over de rejser, hvor du ikke skal betale eneværelsestillæg.

Bemærk venligst, at eneværelser kan være udsolgt på enkelte rejser. Hvis dette er tilfældet, bedes du ringe til os på telefonnummer 33 14 65 66, så vil vores dygtige rejsekonsulenter forsøge at hjælpe dig med at finde et alternativ eller skrive direkte til hotellet for at høre, om det er muligt at få et eneværelse til dig på den givne rejse.

Rejs alene sammen med andre

Vores rejser er grupperejser, hvor der er plads til alle, uanset om man rejser alene eller sammen med andre. Der er mange af vores gæster, som tager afsted alene på en af vores grupperejser, fordi det er en god måde at få nye bekendtskaber og venner på. 

Flere af vores rejser er uden tillæg, når du rejser alene. Det betyder, at du ikke skal betale ekstra for at bo på et værelse alene. Rejserne du kan se på denne side er alle rejser, hvor du ikke skal betale et tillæg for at tage med på rejserne alene.  

Der er noget helt specielt over at holde ferie alene sammen med andre. Når man tager alene ud for at opleve verden uden nogen, man i forvejen kender, kan det åbne helt nye døre.

Fællesskabet er vigtigt på en rejse med Vitus Rejser

På alle rejser spiser vi flere middage sammen og tager på spændende udflugter, så du lærer rejsemålet at kende. Vi bor på gode, udvalgte hoteller, hvor hotelejerne sætter en ære i at hygge om gæsterne.

Hos Vitus Rejser ved vi, hvilken betydning rejselederen har for en god rejse. Vores erfarne, dansktalende rejseledere tilfører vores rejser et ekstra krydderi, da de er med til at gøre din rejseoplevelse til noget ganske særligt. Rejselederen er også med til at samle gruppen og har en stor indflydelse på den gode stemning. 

Rejser for singler, par eller venner

Hos Vitus Rejser kan du både rejse som single, et par eller med en gruppe venner. Rejser du som single, er der rig mulighed for at møde nye mennesker på turen og få en masse gode oplevelser sammen med andre. 

Vores rejser er sammensat på en måde, der også tager hensyn til gæster, der rejser alene. Rejserne passer både til erfarne globetrotter og førstegangsrejsende. Det er vigtigt for os, at vores rejser favner bredt, så alle kan føle sig trygge og godt tilpas. 

Singlerejser - rejser kun for singler

Hos Vitus Rejser har vi også singlerejser til alle dem, som gerne vil på ferie med andre singler. Det betyder, at der kun er singler med på rejserne. Du kan kende rejserne på titlen, hvor ordet singlerejse indgår.  

På vores singlerejser får du mulighed for at rejse alene sammen med andre, som også værdsætter friheden ved at tage på ferie alene, men samtidig ønsker at dele oplevelserne med andre. 

Singlerejser med bus

En af vores populære rejseformer er rejser med bus. Vi ved, at mange af vores gæster holder af denne rejseform. Når du rejser med bus, starter ferien allerede i bussen. Alle vores busser er 4- eller 5-stjernede busser, hvor komforten er prioriteret. Det giver mulighed for at se flere områder på vejen ned til destinationen.

Flere af vores rejser, hvor du som single eller rejsende alene ikke skal betale et tillæg, er med bus. 

Få gode tilbud på singlerejser

Vil du være en af de første, der får information om vores rejser til singler, arrangementer samt rejseforedrag, skal du tilmelde dig vores nyhedsbrev. Når du tilmelder dig deltager du automatisk i lodtrækningerne om et rejsegavekort på 1.000 kroner. 

Vitus Rejser er det perfekte valg til dig, der er kulturelt interesseret og ønsker at tage på en ferie, hvor oplevelser deles i godt selskab. Trænger du til en god rejsesnak, så sidder vores dygtige rejsekonsulenter klar ved telefonerne. Ring på til os på 33 14 65 66 og få en god rejsesnak, eller kontakt Vitus Rejser.

Tilmeld nyhedsbrev