Julemarkedsrejser

Den perfekte optakt til den søde juletid er vores julemarkedsrejser.

Julemarkedsrejser med Vitus Rejser

Glæd dig til at nyde den søde duft af gløgg og julegodter, mens du går på opdagelse blandt de farvestrålende juleboder, som byder på alt mellem himmel og jord. 

På alle rejser får du en god blanding af oplevelsesrige udflugter kombineret med besøg på stemningsfulde julemarkeder. Der er god tid på markederne, så du i ro og mag kan udforske boderne og måske få klaret julegaverne.

Vi har på forhånd inkluderet udvalgte måltider, men der er selvfølgelig også levnet plads til, at du på egen hånd kan udforske lokale restauranter eller spise dig mæt i julemarkedernes mange, lokale specialiteter.

At blive fristet til et glas glühwein er uundgåeligt på et julemarked i Tyskland.

Rejser i december og november 2024

Rejser i december og november er en fantastisk måde at komme i julestemning på. Der er mange muligheder for at tage på julemarked både i og uden for Danmark.

I december tilbyder vi forskellige rejser til populære julemarkeder rundt om i Europa, såsom de charmerende julemarkeder i Tyskland. Men hvorfor vente til december? I november tilbyder vi også forskellige rejser til julemarkeder, så du kan starte julestemningen tidligt. 

Julehygge på busrejsen.

Tag på julemarked med bus

Nogle af vores mest populære juleture er busture til forskellige julemarkeder i Danmark og Tyskland. Her kan du opleve den charmerende danske og tyske juletradition, besøge forskellige julemarkeder, og måske endda finde den perfekte julegave. Langt de fleste af vores julemarkedsrejser er med bus. Vi har ganske få julemarkedsrejser, der er med fly. 

Har du lyst til at holde juleaften i godt selskab på et hyggeligt hotel i Danmark eller i udlandet, så kan du også gå på opdagelse i vores julerejser. 

Juletur til de bedste julemarkeder

Vi har et stort udvalg af julemarkedsrejser både til Danmark og en række byer i Europa, hvor nogle af de bedste julemarkeder findes.

Vitus Rejser har både julemarkedsrejser til byer, hvor der er store og eventyrlige julemarkeder samt julemarkedsrejser til byer, hvor der er små og autentiske julemarkeder.  

Julemarked i Danmark

Der er en række fine og hyggelige julemarkeder i Danmark, som helt bestemt er et besøg værd i juletiden.

Derfor har vi også flere julemarkedsrejser i november og december til udvalgte danske byer, som har nogle af de mest hyggelige julemarkeder. Her bliver du med det samme bliver ramt af julestemning. 

Julemarkederne har alt det, som mange elsker ved den gamle danske jul. Vil du med og besøge et eller flere af Danmarks bedste julemarkeder, har vi hyggelige julemarkedsrejser til flere skønne byer i Danmark.

Julemarked i Jylland

En af de bedste måder at komme i julestemning på er ved at besøge et traditionelt julemarked. I Danmark har vi mange charmerende julemarkeder, som hver har sin egen særlige atmosfære.

Vi har flere fantastiske juleture til julemarkeder i Jylland, som du kan se her på siden. 

snekugle

Modtag gode tilbud på julemarkedsrejser

Vil du være en af de første, der får information om vores julemarkedsrejser, arrangementer samt rejseforedrag, er du velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Udover at modtage gode tilbud, er du ved tilmelding også automatisk med i lodtrækningen om et rejsegavekort på 1.000 kroner. 

Ønsker du hjælp til at finde en julemarkedsrejse, som matcher dine behov og ønsker, er du velkommen til at kontakte os.

Tilmeld nyhedsbrev