Rejser til Japan

Drømmer du om at tage på rundrejse i Japan, så rejs med til morgensolens land og få kulturelleoplevelser oplevelser i særklasse.

Orientens gamle kejserrige!

Orientens gamle kejserrige imponerer i alle årstider. De fleste har set billeder af de smukke kirsebærtræer, der blomstrer i foråret, men det japanske efterår kan i sandhed også noget. Her møder vi et fascinerende miks af røde, gule, orange og brune nuancer overalt i naturen.

På en rejse til eventyrlige Japan er det uundgåeligt ikke at lade sig betage af pulserende storbyer såsom Tokyo og Kyoto, arkitektoniske perler af både futuristisk og historisk karakter samt spændende mad, der er meget mere, end den sushi vi kender herhjemme. I sandhed et land, du sent vil glemme.

Med Vitus Rejser sørger vi naturligvis for, at alle udflugterne er i selskab med vores dygtige, dansktalende rejseleder samt mange inkluderede middage.

Japan er et effektivt samfund med sans for sublim service, ærlighed, ultramoderne teknologi og præcision.

I Japan lever fortiden, nutiden og tilmed det futuristiske side om side. Med mere end 1.600 buddhistiske templer og 270 shintotempler er Japan det rette rejsemål for dig, som søger store kulturelle og historiske oplevelser.

Fakta om Japan

Japan ligger i Stillehavet i den østlige del af Asien, og navnet bliver ofte oversat som "Den opgående sols land".

Ved afslutningen af 2. Verdenskrig lå kejseriget sønderbombet, blandt andet efter de to atombomber der blev kastet over Hiroshima og Nagasaki.

Siden har Japan dog udviklet en af verdens stærkeste økonomier, hvilket blandt andet skyldes, at landet er integreret i Vestens økonomier, ligesom japansk teknologi og viden præger en lang række sektorer på verdensmarkedet, herunder biler og elektronik. Japan er ligeledes en del af G7-landene.

Hovedstad og største by: Tokyo
Indbyggertal: ca. 128 mio.
Sprog: Japansk
Areal: 377,944 km²
Tidsforskel: + 8 timer
Valuta: Yen (JPY)