Rejser til USA

Rejs med til USA og oplev Guds eget land, hvor "the sky is the limit" og mange lever efter "The American Dream".

Stor, større, størst!

På din rejse til USA vil du opleve at alt kan supersizes, og her taler vi også om alle de oplevelser, som du får med dig hjem i baggagen. Her bor alle verdens folkeslag side om side i et land, hvor drømmene for nogle går i opfyldelse, og hvor enhver er sin egen lykkes smed.

Naturen, kulturen, gastronomien og seværdigheder er i absolut verdensklasse. Her finder du alt fra frodige palmestrande til sneklædte bjergtinder, klassiske museer i absolut verdensklasse til tonegivende graffitikunst og et køkken, der byder på smagsoplevelser fra hele verden.

USA har det hele og lidt mere til og det kan være svært at beslutte, hvor man skal rejse til, når rejsen planlægges. Vi har gjort forarbejdet og sammensat flere fantastiske rejser i USA, der hver især byder på store natur- og kulturoplevelser.

Tilbage er blot at beslutte, hvor du gerne vil hen, pakke kufferten og opleve "The American Dream".

Fakta om USA

Amerikas Forenede Stater, på dansk normalt omtalt som USA, er en demokratisk forbundsrepublik, ligger centralt på det Nordamerikanske kontinent.

Landet er afgrænset på hver side af henholdsvis Atlanterhavet og Stillehavet, og deler landegrænse med Canada i nord og Mexico i syd. USA er en union med 50 stater, et føderalt distrikt og 14 oversøiske territorier. Landet opnåede uafhængighed fra Storbritannien i 1783.

I kraft af sin politiske, militære og økonomiske position har USA været en af de mest magtfulde og indflydelsesrige nationer efter 2. verdenskrig.

Hovedstad: Washington D.C.
Største by: New York
Indbyggertal: Ca. 324 mio.
Sprog: Engelsk
Areal: 9.826.675 km²
Tidsforskel: -6 til -11 timer
Valuta: Amerikanske dollar (USD)