Rejser til Serbien

Flotte naturområder lang Donaufloden, der indbyder til friske vandreture og storbyoplevelser i kulturrige Beograd. Serbien er et oplagt sted at tilbringe ferien og med Vitus Rejser, kan du opleve lidt af hvert, når vi udforsker Serbien til lands og til vands.

Naturskønne og kulturrige Serbien!

Historisk set har det altid buldret og braget i Serbien og hovedstaden Beograd er blevet angrebet eller ødelagt op til flere gange. Heldigvis har det præget befolkningen positivt, da de værdsætter at leve i fred, ro og harmoni.

Byen er enormt charmerende, og her kan du opleve alt lige fra gamle kirker og forsvarsværker til hyggelige cafeer og restauranter. Den mægtige Donauflod snor sig smukt igennem Beograd, og det er derfor oplagt kombinere et afslappende flodkrydstogt på Donau med storbyoplevelser i Beograd.

Uanset om du vil opleve Serbiens mange kulturseværdigheder, eller få fornemmelse af de lokales liv ude på landet, så vil du blive budt velkommen af et imødekommende folkefærd.

Rejs til Serbien med Vitus Rejser, og oplev et land med en rig historie og spændende kultur, og se vores udvalg af rejser til Serbien her.

Fakta om Serbien

Republikken Serbien, ligger på Balkan i Sydeuropa. Tidligere var Serbien en selvstændig stat, efterfølgende en delrepublik i det tidligere Jugoslavien, dernæst en del af Serbien og Montenegro, for så igen at blive selvstændigt i 2006.

Serbien ligger i hjertet af Balkan og er derfor omgivet af en lang række lande; Kroatien, Bosnien-Herzegovina, Montenegro, Kosovo, Makedonien, Bulgarien, Rumænien og Ungarn.

Hovedstad: Beograd
Største by: Beograd
Indbyggertal: Ca. 6,5 mio.
Sprog: Serbisk 
Areal: 77.474 km²
Tidsforskel: Ingen 
Valuta: Dinar (RSD)